Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen)

Seksrelatie fouten maken met deze sexy vrouw?

Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen…

In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie inschatten en overwegen of deze geschikt is voor een relatie gebaseerd op seks. Neem dat artikel vooral nog eens door; verstandig!

En maak geen fouten wat betreft een seksrelatie, deze kunnen je duur komen te staan. Je wilt toch niet, wanneer ze gevoelens heeft ontwikkeld, haar hart breken of vreselijk kwetsen? Of het kan nog erger, ze gaat je langdurig stalken via de telefoon bijvoorbeeld…

Hier volgen de volgende stappen en ga ik verder in op de ervaring van Roy, zoals je hebt kunnen lezen in deel 1. Deze stappen voorkomen de veel voorkomende seksrelatie fouten.

Seksrelatie stap #2.

Voorkom misleiding

Dit is helaas een van de meest gemaakte seksrelatie fouten; de ander misleiden wat betreft je intenties…

Meestal is het voldoende om indirect duidelijk te zijn over je bedoelingen. Bijvoorbeeld, je kunt op luchtige wijze zeggen dat je van je vrijgezellenleven geniet en dat je daarom geen behoefte hebt aan een vaste relatie. Je kunt dan blijven vrouwen versieren zonder moeilijk te doen of iets te moeten verbergen.

Wat betreft de situatie van Roy: je moet duidelijker zijn. Het kan zijn dat ze stiekem nog hoop koestert op iets serieus. Ze denkt misschien dat je nu wèl openstaat voor een relatie. Immers, je komt niet net uit een relatie zoals een jaar geleden…

Laat haar dus nogmaals weten dat een serieuze relatie is uitgesloten. Daarnaast kun je speels het balletje opwerpen dat je nog wel openstaat voor seksueel contact. Bijvoorbeeld (meer…)