Seksrelatie fouten maken met deze sexy vrouw?

Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen…

In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie inschatten en overwegen of deze geschikt is voor een relatie gebaseerd op seks. Neem dat artikel vooral nog eens door; verstandig!

En maak geen fouten wat betreft een seksrelatie, deze kunnen je duur komen te staan. Je wilt toch niet, wanneer ze gevoelens heeft ontwikkeld, haar hart breken of vreselijk kwetsen? Of het kan nog erger, ze gaat je langdurig stalken via de telefoon bijvoorbeeld…

Hier volgen de volgende stappen en ga ik verder in op de ervaring van Roy, zoals je hebt kunnen lezen in deel 1. Deze stappen voorkomen de veel voorkomende seksrelatie fouten.

Seksrelatie stap #2.

Voorkom misleiding

Dit is helaas een van de meest gemaakte seksrelatie fouten; de ander misleiden wat betreft je intenties…

Meestal is het voldoende om indirect duidelijk te zijn over je bedoelingen. Bijvoorbeeld, je kunt op luchtige wijze zeggen dat je van je vrijgezellenleven geniet en dat je daarom geen behoefte hebt aan een vaste relatie. Je kunt dan blijven vrouwen versieren zonder moeilijk te doen of iets te moeten verbergen.

Wat betreft de situatie van Roy: je moet duidelijker zijn. Het kan zijn dat ze stiekem nog hoop koestert op iets serieus. Ze denkt misschien dat je nu wèl openstaat voor een relatie. Immers, je komt niet net uit een relatie zoals een jaar geleden…

Laat haar dus nogmaals weten dat een serieuze relatie is uitgesloten. Daarnaast kun je speels het balletje opwerpen dat je nog wel openstaat voor seksueel contact. Bijvoorbeeld, geef haar het compliment dat je met veel plezier terugdenkt aan die ene keer…

Seksrelatie stap #3.

Neem deze seksrelatie voorzorgsmaatregelen

Behalve het gebruik van condooms (belangrijk!), is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Zie haar niet te vaak; laat geen romantische hoop ontstaan…
 • Bel, SMS en e-mail haar weinig; om dezelfde reden als hierboven.
 • Flirt met andere vrouwen in haar bijzijn; maak duidelijk dat jullie geen serieuze relatie hebben.
 • Suggereer met speels plagen dat ze ook naar andere mannen mag kijken; maak duidelijk dat zij vrijgezel is ook al delen jullie het bed.
 • Bereid je gevoelsmatig voor dat ze ooit plotseling contact verbreekt; ze kan een man ontmoeten die wel tot een serieuze relatie bereid is. Dan kan ze je als een baksteen laten vallen…

Roy, zie nog meer tips op de pagina’s 6 en 7 van het Vraag-en-antwoord-E-boek. Deze heb je als het goed is bij het E-coachsysteem voor succes met vrouwen gekregen…

Hoe dan ook, blijf geregeld de situatie inschatten tijdens de seksrelatie; blijf Filteren. Begint ze verliefd te worden? Gebruik je gezond verstand door de seksrelatie te verbreken. Het uitmaken is natuurlijk niet leuk, maar je voorkomt daarmee zoveel mogelijk hartzeer en vervelende liefdesproblemen.

Plaats reacties over seks en relatie

Wat zijn jouw ervaringen met one night stands en seksrelaties? Of heb je vragen over het goed houden van je relatie, de seks en het tegengaan van relatie sleur? Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1) (74)
  Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven. Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. […]
 • Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1) (23)
  De afgelopen weken heb ik geblogd over seksrelaties. Bij een van de artikelen plaatste Azerty een interessante reactie met een belangrijke vraag over waar je kunt seksen met een vrouw: @ iedereen Dus uiteindelijk de […]
 • Meer seksueel zelfvertrouwen in 4 stappen (2)
  Wil je werkelijk beter in bed worden dan is je seksueel zelfvertrouwen uiteraard belangrijk. Onzekerheid wat betreft seks kan ten koste gaan van het libido en seksueel genot. Dit geldt voor zowel de man als de vrouw. De […]
 • Pijn bij het vrijen? (vaginisme, dyspareunie?) (1)
  Sommige vrouwen hebben pijn bij het vrijen; dyspareunie. Maak niet de vergissing om te denken dat de pijn wordt veroorzaakt door een te grote penis en/of een te strakke vagina. Dat is zelden het geval. Dit soort seksproblemen […]
Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen)
Trefwoorden:         

24 reacties op “Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen)

 • Hey Victor

  Goeie blog weer, laatste keer dat ik haar zag heb ik alle bovenstaande voorzoorgsmaatregelen ook al uitgevoerd. bellen / smsen en haar zien deed ik al niet vaak. Duidelijk ben ik altijd tegen haar, ze weet hoe het zit. Ze weet ook dat ze niks van me kan verwachten en ik filter haar ook zeker, dit ook omdat ik haar geen pijn wil doen omdat het een toffe meid is. Nu smst zij mij ook als ze zin heeft, dus tot nu toe zit het aan beide kanten goed.

  Dat ze je als een baksteen kan laten vallen klopt ook zeer zeker en dat weet ik ook goed, ze heeft zelf ook relaties tussendoor gehad en daar is zij ook eerlijk in. Dan laat ik haar ook met rust, wil ook niet stoken in een relatie.

 • Hey Victor,

  Een week geleden een afspraakje gehad, gekust en voila.

  Maar nu sms ik haar, maar ze reageert wel positief, maar wel afwezig en neemt geen initiatief om mij zelf een smsje te sturen. Is dat normaal, zou ik altijd initiatief moeten nemen om weer af te spreken? Misschien is dat zo als een vrouw enkel een seksrelatie wilt?

  Alvast bedankt voor je wijze lessen!

 • @ The guys

  Weet je wat het is, alcohol heeft ook een invloed op je denkpatroon. Ik vind het heerlijk om eens ouderwets lekker zat te zijn en lekker met m’n maten de beest uit te hangen. Ik merk wel dat ik anders ben als ik gedronken heb. Heb van de 6 vrouwen waar ik een gesprek heb gevoerd vandaag 2 keer voor schut gestaan. Gewoon omdat ik te makkelijk zeg wat ik denk. Ik weet precies wat ik fout heb gedaan vandaag. Voordat ik nog echt te veel gedronken had had ik 3 leuke gesprekken met zeer aantrekkelijke vrouwen en wist ik ook makkelijk waar ik de gesprekken over moest laten gaan. Naarmate ik 20 bier of meer op had waren het 1 van de 3 gesprekken nog erg spontaan. Ik merkte dat m’n reactietijd langzamer was, de inhoud van m’n gesprekken waren oninteressant en heb me zwaar voor schut gezet. Weet echt als je vrouwen tot je aangetrokken wilt voelen dat je ook echt je drinkpatroon aan moet passen. Weet dat het voor sommige niet zo moeilijk is, zoals ik ook altijd dacht. Maar alcohol heeft echt effect op de persoon zelf. En geloof me, versieren is echt lastig is als je te veel gedronken heb.

  Ps: wou het echt ff van me afschrijven kan je een leuke tip geven:
  Drink met mate, maar geniet van vrouwen in overvloed.

 • @ Roy,

  Gelukkig heb je het goed aangepakt. Enjoy 🙂

  @ Azerty,

  Afspraakje, gekust en voilà… Je bent met haar naar bed gegaan?

  Vermoedelijk is het nu nodig dat jij het initiatief neemt. Natuurlijk hoef jij niet altijd het initiatief te nemen, daar komt op een gegeven moment balans in.

  Ik weet niet hoe het eerste contact en het afspraakje verlopen is, dus ik kan niet beoordelen of het enkel een seksrelatie is…

  @ Mick,

  Helemaal waar, alcohol heeft invloed. Daar proosten we op 😉

 • @ guys

  Ja, eigenlijk wat mijn probleem echt is, is dat ik wel een seksrelatie wil aangaan met het meisje die ik heb leren kennen (dankzij Victor’s superadviezen), maar ze woont nog bij haar ouders en ik ook. En bij mij is er altijd wel iemand thuis. Nee echt, altijd!

  Ik ga er binnenkort nog eens mee afspreken en dan gaan we eens iets drinken, maar om nu met haar de liefde te bedrijven in de wc’s van een café voor de eerste keer kan natuurlijk niet gebeuren.

  Weet iemand hoe je zoiets kunt oplossen eigenlijk en hoe ik met haar in bed moet kruipen ook al is er niet echt een plek?

  Ik weet het, geen simpele vraag.

 • @ Azerty

  Neem aan dat je een eigen kamer heb met een deur? Wat je ook kan doen is bijvoorbeeld naar het strand gaan (moet het wel lekker weer zijn). Gebruik je fantasie. Auto kan natuurlijk ook, en als je alleen een seksrelatie wil dan maak het toch niet uit.

 • @ Mick

  Haha ja, je smste nog maar niks meer gehoord 😛 Zelf nog een paar leuke meiden verovert. Het is inderdaad waar wat je zegt, zuip je teveel en kom je aan met een bier walm rond je is dat ook niet echt aantrekkelijk. Maar wat was die klassieke fout nou 😉

  Ben benieuwd.

 • Hey,

  Heb geen auto en het strand is nogal koud en ver hoor.
  Daarbij wonen we niet in zo’n groot huis en gaat iedereen het wel door hebben en is er geen privacy + als het de eerste keer is, dan is het extra moeilijk om het in een non-privacy omgeving te doen. Toch?

 • @ Azerty

  Tjaa het ligt ook niet alleen bij jou he. Als zij het niet erg vind zie ik geen problemen. Zal je zeggen heb ooit hetzelfde probleem gehad. Bij mij gebeurde het toch echt buiten, en dat was ook de 1e keer. Het was wel spannend.

 • @ Roy

  Allerlei klassieke foutjes zoals veel te handtastelijk zijn, dingen zeggen waarbij ik de vrouw beledigde, veel complimentjes geven, uit m’n nek lullen en veel dingen herhalen. Was echt te ver van de kaart. Al met al boeit het me niet veel wat ik fout deed. Ik weet wat ik fout deed, zo kan ik er weer wat van leren.

 • Wat denk jij Victor.
  Voor de eerste keer buiten de liefde bedrijven zoals Roy zegt? Zal een vrouw zoiets accepteren, comfortabel vinden? Want ik heb daar zo mijn twijfels over.

 • @ iedereen

  Dus uiteindelijk de standaard manier om met je meisje naar bed te gaan voor de eerste keer is uiteraard door een klein smoesje te verzinnen die het mogelijk maakt om haar bij jou thuis te brengen of bij haar thuis te geraken.

  Maar als je niet in bed kunt kruipen in beide huizen zoals dat bij mij het geval is, welke aanpak moet je dan gebruiken?
  Roy stelt bijvoorbeeld voor om het ergens buiten te proberen (waarschijnlijk zal hij een bebost gebied of een verlaten steegje bedoelen ofzo wat ik persoonlijk net iets te spannend vind)

  Je kunt ook moeilijk met een smoes ervoor zorgen dat je het uiteindelijk doet in de wc van een cafétje, want dan moet je haar gewoon direct zeggen dat je het met haar wilt doen, lijkt mij. Zoiets van, ‘Kom, laten we naar de wc gaan.’
  De reactie zal niet echt positief zijn denk ik omdat het een raar voorstel is.

  Wat moet je doen in zo’n situatie en hoe pak je dat het beste aan?

 • @ Azerty

  Een wc als eerste keer is zeker een afrader. Denk zelf bij het idee na. Als ik denk bij een wc, is dat om daar me behoefte te doen en absoluut geen seks. Buiten dat het in de wc’s over het algemeen ontzettend smerig is, zal ik het nog liever in een steegje doen.

  Hoezo zou je het te spannend vinden? Om betrapt te worden? Zie het dan als een ervaring rijker, misschien vind je het nog leuk ook.

  Ben nu al zo vaak betrapt dat ik me er niet eens meer voor schaam, ik bedoel, het is toch natuurlijk. Ik ben zelfs een keer betrapt in de auto terwijl er een horde hardlopers voorbij kwam zetten. Ik dacht naja, daar ga ik niet voor stoppen haha.

  Wat ik zelf merk is dat vrouwen ook geen problemen hebben met avontuurlijke plaatsen.
  Wat zal ze denken als ze aan je terug denkt?
  – spannend?
  – heerlijk?
  – sexy?
  – mysterieus?

  Smoesjes zijn eigenlijk helemaal niet nodig, als je tijdens de ontmoeting / afspraakje seksuele spanning opwekt heb je helemaal geen smoesje nodig. In een discotheek kan je bijvoorbeeld heel intiem dansen en zoenen wat die spanningen kunnen opwekken.

 • @ Azerty,

  Dit is een belangrijk onderwerp voor mannen die nog thuis wonen. Goede vraag Azerty! Hierover ga ik bloggen…

  Voor nu: blijf haar Veroveren, ook al is het voortzetten wat betreft mee naar huis nemen nog een punt.

  @ Mick,

  Doet me denken aan de keer dat ik met een goede vriendin ging stappen. Een aardige kerel was dol op haar en deed zijn best om haar te Veroveren. En ondertussen bleef hij gestaag doordrinken.

  Aan het eind van de avond was hij verbaasd dat ze niet met hem naar huis wilde gaan. Maar het was logisch, hij was te bezopen en daar had ze echt geen zin in.

  Nee, zuipen en Veroveren gaan dus niet goed samen…

  @ Roy,

  Een wc kan wel degelijk, maar je moet de juiste horecagelegenheid uitkiezen. Al is het natuurlijk niet te vergelijken met je eigen slaapkamer…

 • Ik kan me Azerty’s probleem wel voorstellen, ik zit ook wel een beetje met hetzelfde… Als de situatie zicht echt gaat voordoen, ga ik voorzorgsmaatregelen moeten treffen, weet alleen nog niet welke…

  Maar dan het volgende. Wat moet je doen als je al een paar keer lekker met een meid heb staan zoenen, zonder iets af te spreken (het gebeurde gewoon op verschillende feestjes zeg maar), en je nu “verder” wil met haar, zonder echt een relatie (precies het topic dus). Ik weet voor mezelf hoe ik erover denk, en mijn inschatting van haar is dat zij ook niet echt een ‘relatie-type” is op dit moment.

  Zou ik dan iets met haar moeten afspreken (wat gaan drinken of iets dergelijks, dat hebben we namelijk nog niet gedaan), of juist niet omdat dat misschien meer aanstuurt op een relatie. Ik wil de verovering juist voortzetten, en niet een stap terug zeg maar…

  Of kan ik beter dit doen, quote:Azerty: “Dus uiteindelijk de standaard manier om met je meisje naar bed te gaan voor de eerste keer is uiteraard door een klein smoesje te verzinnen die het mogelijk maakt om haar bij jou thuis te brengen of bij haar thuis te geraken.” ??

  ik lees in dit blog en het vorige deel al een paar keer de opmerking “zet het veroveren voort”, wat moet ik me hieronder, in het kader van deze blog, voorstellen, om welke verovering gaat het dan, je hebt toch veroveren met verschillende doeleinde (een relatie, geen relatie) ??

  Gr
  Guan

 • Tip van een vrouw:
  Zeg niet dingen als ‘dat ze speciaal is’ en dat je ‘goed met haar kunt praten’ en daarna ineens dat je haar irritant vind, ze alleen voor de seks was en je net zo lief een pornofilm opzet. dan kan je 1000x hebben gezegd dat het alleen een seksrelatie is, en zij ook alleen seks wil. Het BLIJFT kwetsend.
  Grooote fout.

 • Roza, het lijkt erop dat je een verkeerde man hebt ontmoet. Iemand die dus sowieso geen rekening houdt met anderen.

  Zo’n man is een heel ander slag mens dan mijn cursisten. Gelukkig maar!

  Ik hoop dat je die kerel snel vergeet en een leuke man ontmoet!

 • @ Azerty!! Is een hotel/huis ergens geen optie, kan je lekker douchen en alles erop en eraan??? Wijntje mee dit, dat!?
  Nog een tip, zodra je voelt dat er connectie is wees niet te gretig en al te duidelijk als je iemand mee naar huis wilt hebben. ALs ze wil gaat ze toch wel mee.

  Voorbeeld: Gisteren was ik even in de kroeg en ging tegelijk met een vrouw naar huis waaarvan ik voelde dat ze me op zich wel leuk vond. Buiten zei ik haar gedag en vroeg speels of ze misschien nog zin had om wijn te drinken? Deze keer werd het hem niet, maar wees niet te opdringerig over het algemeen heeft dat geen positieve uitwerking

 • Beste Victor,

  Laat ik als vrouw hier eens reageren.
  Mijn verhaal zal hier in ieder geval een les zijn hoe je je als Kerel niet hoort te gedragen.

  Al een jaar heb ik een seks relatie met een man die het voor mij wel heel moeilijk maakt om niet verliefd te worden. Eerst hadden we alleen seks en ging ik daarna naar huis. Daarna liep het uit op hele weekenden (eens in de 2 weken) samen zijn voor me koken, complimentjes geven , hotelletje pakken, motor rijden en zelfs een ontmoeting met zijn vader.

  Nou was ik laatst op een feestje waar hij ineens binnen kwam wandelen met een vrouw.. niet dat dat erg is want ik heb ook andere mannen naast hem gehad. Maar vervolgens begon hij te vertellen dat hij het met haar echt wel zag zitten en het serieus kon worden. Ze was de hele avond opdringerig en plakkerig (houd hij totaal niet van). Op een gegeven moment wou ze naar huis en hij duidelijk nog niet. Vlak voordat ze weggingen maakte een vriendin van mij een opmerking ‘je houd toch niet van verplichtingen?’
  Nou dat was een goede zet. Hij ging weg en kwam 5 minuten later terug om tegen mij te zeggen dat de bushalte wel erg ver weg was (HINT).

  Daarna deed hij gelijk een poging bij mij, naast me zitten en zeggen dat als ik het koud had (zaten in de tuin) dat hij me wel warm wou houden. De avond vorderde en hij zag t al helemaal voor zich dat we weer seks zouden hebben.. Nou mooi niet.. Ik heb naar binnen gegaan en heb hem lekker in zijn uppie buiten laten slapen… loser…

  Dit gezegd te hebben is het toch gek dat we elkaar nu een paar weken niet meer spreken en ik hem toch mis.. ik vraag me af waar deze actie op sloeg. Wou hij me jaloers maken? Of wat?
  Ben echt benieuwd of hij nog contact met me opneemt..

  Groetjes Sasha

  1. @ Sasha,

   Mee eens, hij heeft het niet goed aangepakt.

   Wat zijn intenties werkelijk zijn is…. dat is de vraag. Ik vermoed dat hij gevoelens voor je heeft ontwikkeld en je jaloers probeert te maken; onhandig.

   Hij heeft dus niet meer gebeld? Misschien denkt hij dat hij het heeft verbruid. Of er speelt iets anders.

   Blijf vooral bij jezelf: wat wil jij? En voorzie je nog meer onhandige acties?

   Succes!

 • Bedankt voor je snelle reactie.
  Hij heeft niet meer gebeld nee.
  Ik vermoed ook dat hij weet hoe laat het is en niet tegen een afwijzing kan dus het erbij laat..
  Onhandige acties.. en hoe.. hij heeft het zo’n beetje uitgevonden!

  Wat ik wil? Ik wil niet meer aan hem denken maar na een jaar elkaar bijna wekelijks gezien te hebben is dat lastig. Ik moet gewoon volhouden..

  Bedankt, en mannen keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *