Verliefd op een getrouwde man of vrouw?

Verliefd op een getrouwde man of vrouw?Geregeld ontvang ik e-mail van mannen en vrouwen die verliefd zijn op iemand die getrouwd is. Zij worstelen voortdurend met de vraag: wat nu?

Niemand kiest er bewust voor om verliefd te worden op iemand die in een relatie zit of al in het huwelijksbootje is gestapt. Behalve als het de eigen partner betreft, uiteraard.

Hoe dan ook, soms kan een heftige verliefdheid de kop op steken juist wanneer deze NIET gewenst is; een voorbeeld van ‘een verboden liefde’. Zo’n verliefdheid is niet alleen vervelend, vaak is deze zeer destructief voor je liefdesleven.

Als voorbeeld, zie de reactie van ‘Anoniempje26’ bij het help ik ben verliefd-artikel:

Hallo Victor,

Ik ben een vrouw, 26 jaar en al 3 jaar hopeloos verliefd op dezelfde man! Heb hem ontmoet op zijn werk en ik probeer er alles aan te doen om de verliefdheid tegen te gaan. Daten, sporten. Hem 6 maanden tot anderhalf jaar vermijden echt ALLES om maar niet aan hem te denken.

Dit jaar heeft een collega van hem mij geholpen om met een bepaalde smoes hem een beetje uit te kunnen horen over mij. Hij vertelde dus aan zijn collega dat hij mij had ontmoet en dat ik hem meer deed dan zijn collega had verwacht. Althans dat zei hij dan niet maar dacht hij wel aan hem te zien. Maar de ramp van deze verliefdheid is dat zijn collega mij vertelde dat hij getrouwd is en zelfs al een dochtertje heeft!!

Maar het stomme is dat ik hem afgelopen vrijdag weer heb gezien en hij mij toch altijd wel het gevoel geeft dat ik speciaal voor hem ben. Hij lacht ook verlegen naar mij en vroeg zelfs of ik een vriend had en hoe oud ik ben. Maar hij is erg gelovig en ik weet dat ik hem moet vergeten. Ik weet alleen niet hoe!!

Wat moet ik doen? Het vertellen of hem definitief ontlopen?
mvg,

Anoniempje26

Bedankt voor het reageren Aniempje26! En ik gebruik je reactie als springplank om anderen te helpen die ook verliefd zijn op een getrouwde man of vrouw. Een sexy collega, de baas, een buurman of buurvrouw… Het is vaak een vreselijke en langdurige worsteling, daar wil ik mensen graag van bevrijden.

Eerst het moeilijke, ethische dilemma:

Mag je een getrouwde man of vrouw versieren?

Mijn antwoord: (meer…)

Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing)

Sexy vrouw met pistool: deze vrouwen niet versierenGeregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben… Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te versieren.

Natuurlijk geef ik graag tips voor het versieren van vrouwen (of zoals ik het liever noem: vrouwen Veroveren). Toch vind ik het nòg belangrijker dat je uiteindelijk een goed liefdesleven krijgt. Daarom geef ik het advies om juist niet te versieren wanneer het een verkeerde vrouw betreft!

Wellicht vraag je je af welke vrouwen verkeerd zijn. Vandaag som ik de 5 vrouwen op die je beter niet kunt versieren:

#1. De vrouw is bezet

Een vrouw is bezet als ze in een relatie zit of getrouwd is; een verboden liefde. Al is ze nog zo aantrekkelijk en verleidelijk, je kunt de vrouw die bezet is beter met rust laten.

Ja, het is mogelijk om een bezette vrouw van een andere man ‘af te pakken’. Maar… niet alleen komt daar veel meer bij kijken dan bij een gewone Verovering, het kan vervelende problemen opleveren.

Haar proberen los te weken van haar partner of echtgenoot kan een langdurig, frustrerend proces zijn. En vaak genoeg is het niet eens mogelijk.

Mocht ze uiteindelijk toch van haar echtgenoot willen scheiden, dan volgt er vaak een langdurige en pijnlijke scheidingsprocedure. Heb je daar het geduld en de energie voor, echt?

En waarom wil je per se deze vrouw in relatie versieren? Ontmoet je wel voldoende nieuwe vrouwen? Leef je wel in overvloed?

Tevens is het de vraag of het wel ethisch is om een vrouw die bezet is te versieren, of zelfs een huwelijk te ontwrichten…

#2. De vrouw in hoge nood

Dit is de vrouw die in de penarie zit en om hulp roept. Ze zoekt een redder. Aangezien mannen graag problemen oplossen, kan de vrouw in nood soms erg verleidelijk zijn om te versieren.

Het probleem is dat de vrouw in nood hulpbehoevend is, maar (meer…)