Vrouwen zoeken – Waar Zoek je Leuke Vrouwen? (3 Tips)

Vraag je je ook af waar je de leuke vrouwen moet zoeken? Je bent niet de enige, Robbert vroeg zich hetzelfde af bij het artikel ‘Nieuwe relatie beginnen’:

Is het niet een keer leuk om een blog te openen waar je tegenwoordig ‘leuke’ vrouwen kunt ontmoeten? De laatste tijd ontmoet ik best wat vrouwen, maar ik val er gewoon niet op. Kortom, nog niet die hele leuke vrouw ontmoet.

Dit komt zeker weten doordat ik best wel kieskeurig ben, ik val op vrouwen die mijn type helemaal zijn. Kieskeurig zijn is toch niet verkeerd? Ik vind dat ik een leuke vrouw verdien, en geen stomme troela.

De vrouw die jij als troela bestempelt, kan door een andere man juist als ‘de ideale vrouw’ gezien worden. Dat terzijde, Harold reageerde op je vraag:

haha, da’s toch geen doen? Dat kun je toch niet aangeven, waar “leuke” types rondlopen. Ze lopen overal! Ik begrijp wel wat je bedoelt hoor. Ik ben zelf ook *erg* kieskeurig of kritisch. Ben zelfs een beetje snel verveeld door veel vrouwen.

Maar als je dat bent zul je de consequenties moeten aanvaarden, dat je langer moet zoeken… Was het maar waar zeg: “daar en daar kun je een blik leuke vrouwen opentrekken”

Precies, er bestaat geen perfecte locatie voor het vinden van vrouwen. Maar deze heb je gelukkig niet nodig, er is immers overvloed. Graag geef ik je een paar handige tips om je vooruit te helpen: (meer…)