Lichaamsgeur – Verbeter je lichaamsgeur

Stinkdier die lichaamsgeur verspreidtLichaamsgeur is belangrijk. Ondanks dat we er ons nauwelijks bewust van zijn, blijkt geur ons gedrag behoorlijk te beïnvloeden. Natuurlijk mag een artikel over lichaamsgeur niet ontbreken op deze aantrekkingkracht-site!

Lichaamsgeur?

Het blijft me verbazen. Sommige mannen en vrouwen zijn zich totaal niet bewust van het feit dat ze ruiken. Zelfs wanneer ik voorzichtig aangeef dat ze naar oud zweet ruiken, nemen ze geen enkele maatregelen.

Ze slaan de waarschuwing op geuroverlast volledig in de wind…

Moet ik ze soms met de neus op het feit drukken dat ze letterlijk stinken? Een opmerking maken over een sterke lichaamsgeur kan pijnlijk aankomen…

Voorbeeld: tijdens een verjaardagsfeestje thuis verspreidt een jonge man een penetrante zweetgeur met een omtrek van minstens 3 meter. Ik zie hoe anderen zich subtiel uit zijn directe omgeving manoeuvreren. Waarschijnlijk is dat de voornaamste oorzaak waarom hij hooguit een paar minuten een gesprek kan voeren met anderen.

Durf jij iemand aan te spreken op zweetgeur? “Pardon, je stinkt…”

Ga onaangenaam lichaamsgeur tegen met Axe Africa
Axe deo’s zijn eigenlijk niet geschikt voor èlke dag. Maar uit een zelf uitgevoerd onderzoekje blijkt dat Africa wel aantrekkelijk ruikt volgens vrouwen… Klik hier.

Het is een taboe om iemand aan te spreken op zijn lichaamsgeur. Het gebeurt zelden, alleen wanneer de geur werkelijk niet te harden is.

Al beweren de reclames op tv van wel, je hoeft je voor je lichaamsgeur niet te schamen. Transpireren is normaal. Dat is mijn uitgangspunt wanneer ik iemand aanspreek op een sterke lichaamsgeur; zweet.

Daarbij laat ik me liever niet weerhouden door een of ander taboe, dus op een gegeven moment heb ik de jonge man op het feestje aangesproken op zijn zweetgeur.

Aangezien hij wist dat ik een flirt-, relatie- en sekscoach ben, ging het gesprek al gauw over vrouwen en aantrekkingskracht. Voor mij een mooie aanleiding om hem vriendelijk te attenderen op zijn sterke lichaamsgeur. “Een goede douche nemen en een deo opbrengen voorkomt een heftige zweetgeur. Ook belangrijk voor je liefdesleven, geloof me.

Hij haalde onverschillig zijn schouders op en zei (meer…)