Ongecensureerd

Wat is ongecensureerd? Censuur betekent dat er toezicht wordt gehouden door een bedrijf, instantie, overheid op wat gepubliceerd wordt.

Het tegenovergestelde is ongecensureerd. Er wordt geen toezicht op gehouden, er kan dus vrij en zonder belemmering een tekst, video of wat dan ook uitgebracht worden.

Wat betreft deze aantrekkingskracht-site, mijn tips en video’s over seks zijn ongecensureerd. Al hoef je geen pornografische elementen te verwachten…

Waarom hebben vrouwen seksuele verlangens? (#2)

Vrouw in lingerie op bed. Seksuele verlangens...De seksuele verlangens van vrouwen… Een interessant onderwerp, of niet? Lees is het eerste deel, want dit artikel is het vervolg op deel 1:  vrouwen verlangen naar seks. Ik schrijf deze reeks artikelen over seks om een punt duidelijk te maken: vrouwen zijn net zo dol op sex als mannen.

Ik ontdekte dat vanaf het moment dat ik mijn eerste vriendin had. Daarna stapelen mijn seksuele ervaringen met vrouwen zich flink op en werd het me steeds duidelijker. Vrouwen zijn dol van seks!

Al is de seksuele beleving wel anders voor vrouwen, daar moet je als man op leren inspelen…

Let op: in dit artikel spreek ik duidelijke taal. Expliciet, ongecensureerd en zonder enig gevoel van schaamte. Dus mocht je sterke overtuigingen hebben wat betreft seksualiteit die je niet wil loslaten, dan is deze reeks seks artikelen niet voor jou bedoeld.

Nog een reden waarom vrouwen naar sex verlangen:

Vrouwen worden graag begeerd

Dit heb ik ooit geleerd van mijn eerste vriendin. We waren hevig verliefd en we deden zoveel mogelijk samen. Veel afspraakjes, zoenen op bankjes in het park. Stiekem vozen op de achterste rij in de bioscoop, en stilletjes voorzichtige seks in haar eigen kamer terwijl haar ouders beneden onwetend (?) tv aan het kijken waren.

Tijdens een van de vele telefoongesprekken vroeg ze naar mijn mening over haar uiterlijk. Ik gaf als antwoord dat ik haar echt heel mooi vond.

Goed antwoord? Jazeker, ze was een prachtige jonge vrouw. Ik droomde zelfs over haar, en ze was warempel mijn vriendin! Toch was ze teleurgesteld door mijn antwoord!

Dat bleek uit de vraag die ze me daarna stelde: Lees verder over - Waarom hebben vrouwen seksuele verlangens? (#2)

Vrouwen verlangen naar seks. Waarom? (#1)

Mooie jonge vrouw op het strand. Verlangen naar seks?

Dit is het eerste artikel in de reeks artikelen over seks. Ik begin met: vrouwen verlangen naar seks

Zoals ik al eerder aangaf: ik spreek duidelijke taal; expliciet, ongecensureerd en zonder gevoel van schaamte. Dus mocht je sterke overtuigingen hebben wat betreft seksualiteit die je niet wil loslaten: lees deze blogartikelen niet.

Houden vrouwen van sex? Jazeker! Vandaag komt een van de belangrijkste oorzaken aan bod.

Seksuele weerstand?

Loop je tegen weerstand aan wanneer je de Verovering verder probeert voort te zetten? Maar gaat ze bij een andere man vrijwel direct uit de kleren?

Wellicht vraag je je af hoe dat komt…

Probleem: vrouwen voelen zich onvoldoende vrij om hun erotische en sensuele verlangens met jou te delen; het voelt niet veilig en gerespecteerd.

Dat moet snel veranderen. Lees verder over - Vrouwen verlangen naar seks. Waarom? (#1)

Vrouwen en seks, dit moet je weten!

Vrijend stel in bed - Seks!

Wil je de seks verbeteren? Dit moet je weten, dus neem de tijd voor dit artikel…

Vorige week vroeg ik mannen om de handige zoekfunctie te gebruiken op mijn blog. En als er geen of te weinig artikelen zijn geschreven over het gezochte onderwerp, dat ze me dit konden laten weten.

Wat blijkt, het onderwerp seks mag volgens jullie veel meer aandacht krijgen op mijn Aantrekkingskracht-blog. Jullie willen sekstips? Prima!

Let op. Ik spreek duidelijke taal; expliciet, ongecensureerd en zonder gevoel van schaamte. Mocht je sterke overtuigingen hebben wat betreft seks die je niet wil loslaten: lees deze seks-blogartikelen niet.

Of je bent simpelweg nog niet toe aan artikelen over seksualiteit. Dat is prima. Zie de onderwerpen als algemeen, flirten en lichaamstaal. Op mijn blog voor iedereen wat wils!

Vandaag en de komende artikelen over seks leggen de nadruk op mentaliteit. Net als met Veroveren is je mentaliteit bepalend of je een goed bedpartner bent… Lees verder over - Vrouwen en seks, dit moet je weten!

Over versiercoach Victor Verlon

Victor Verlon

Volg mij op Facebook

Victor Verlon is zowel versiercoach als sekscoach. Hij is in het jaar 2008 deze site over aantrekkingskracht begonnen. Sindsdien brengt hij wekelijks een artikel/video uit over flirten, versieren, relaties, seks en liefdesverdriet. Lees verder...

Aantrekkingskracht extra’s:

Zelfvertrouwen
Zelfvertrouwen met vrouwen
Seks scoren
Seks scoren
Openingszinnen
Openingszinnen
Sekscursus
Sekscursus