5 Gouden flirttips voor de vakantie

Stel op het strand (Flirttips voor de vakantie)Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht!

In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden van een vakantieliefde al doorgenomen?

Nu is het een goed moment om een paar gouden flirttips te geven voor een onvergetelijke vakantie. Wie weet versier je een sexy vakantieliefde…

Flirttip #1: Maak nieuwe vrienden & vriendinnen

Stel je sociaal op en je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen, vrouwen èn mannen. En dit gaat verder dan (meer…)

Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie)

Wil je een vakantieliefde versieren? Je bent niet de enige. Deze e-mail ontving ik van een cursist:

Hey Victor,

Allereerst bedankt voor je bruikbare tips. Ik merk dat nu ik meer over dit soort dingen nadenk ik mezelf dagelijks wat train op deze vlakken (maar ook op juist in gesprekken met vrienden of tijdens een netwerk-borrel).

Onderaan de nieuwsbrief vraag je mensen ook te vertellen wat wel werkt. Nu heb ik an sich niet echt een probleem, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk erg goede ervaringen heb met het blijven lachen tijdens uitgaan (of waar dan ook). Normaliter staan mensen nogal eens met een uitdrukkingsloos gezicht in een kroeg, maar juist als je constant lacht (en dan bedoel ik geen bulderende schaterlach, maar dat hoef ik je niet uit te leggen) werkt dat bij mij erg goed.

Ik mail je omdat ik een vraag aan je heb omtrent het veroveren in de vakantie. Je mails zijn uitermate bruikbaar en ook goed toepasbaar hierop, maar zou je wellicht wat aandacht specifiek hieraan willen besteden met wat tips die dit net wat anders maken dan het normale veroveren (associatie-principe is lastiger en het gedeelte met afspraakjes is moeilijker toepasbaar).

Alvast bedankt voor de genomen moeite en ga zo door!

J. te Tilburg.

De manier waarop je mijn adviezen gebruikt is goed. De tips zijn veel waardevoller als je ze niet alleen gebruikt in de omgang met vrouwen maar ook voor succesvol netwerken en om je vrienden- en kenniskring uit te breiden.

En wat je zegt klopt: (meer…)