Wil je een vakantieliefde versieren? Je bent niet de enige. Deze e-mail ontving ik van een cursist:

Hey Victor,

Allereerst bedankt voor je bruikbare tips. Ik merk dat nu ik meer over dit soort dingen nadenk ik mezelf dagelijks wat train op deze vlakken (maar ook op juist in gesprekken met vrienden of tijdens een netwerk-borrel).

Onderaan de nieuwsbrief vraag je mensen ook te vertellen wat wel werkt. Nu heb ik an sich niet echt een probleem, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk erg goede ervaringen heb met het blijven lachen tijdens uitgaan (of waar dan ook). Normaliter staan mensen nogal eens met een uitdrukkingsloos gezicht in een kroeg, maar juist als je constant lacht (en dan bedoel ik geen bulderende schaterlach, maar dat hoef ik je niet uit te leggen) werkt dat bij mij erg goed.

Ik mail je omdat ik een vraag aan je heb omtrent het veroveren in de vakantie. Je mails zijn uitermate bruikbaar en ook goed toepasbaar hierop, maar zou je wellicht wat aandacht specifiek hieraan willen besteden met wat tips die dit net wat anders maken dan het normale veroveren (associatie-principe is lastiger en het gedeelte met afspraakjes is moeilijker toepasbaar).

Alvast bedankt voor de genomen moeite en ga zo door!

J. te Tilburg.

De manier waarop je mijn adviezen gebruikt is goed. De tips zijn veel waardevoller als je ze niet alleen gebruikt in de omgang met vrouwen maar ook voor succesvol netwerken en om je vrienden- en kenniskring uit te breiden.

En wat je zegt klopt: een glimlach is simpel en een positieve manier om je te onderscheiden van anderen. Waarschijnlijk krijg je op deze manier meer aanspraak van vrouwen. Het maakt ze nieuwsgierig naar wat je zo opgewekt maakt.

En dan nu het versieren tijdens de vakantie… Eerst wil ik twee misvattingen over het versieren van een vakantieliefde weerleggen, in een ander artikel geef ik aanvullend vijf gouden flirttips voor de vakantie…

Misvatting #1: Associatie-principe is lastiger

In les 5 van de E-cursus gaf ik aan dat vrouwen zich vrijer voelen om te doen en te laten wat ze willen tijdens de vakantie. De dagelijkse beslommeringen zijn ze vergeten en er is minder sociale controle.

Dus hoezo is het Associatie-principe lastiger? De ontspannen omgeving en de overvloed aan vrije tijd zijn op zich al positief voor het vrouwen versieren!

Misschien bedoel je dat je een gespreksonderwerp minder hebt om te bespreken, vakanties? Natuurlijk kan dat wel. Praat over (haar) vorige leuke vakanties of de (fantasie)vakanties die ze nog ooit wil gaan nemen.

Misvatting #2: Afspraakjes zijn lastiger

Juist tijdens de vakantie staan vrouwen meer open om nieuwe, plezierige contacten op te doen. Dit komt door het Associatie-principe. Vrouwen spreken graag af tijdens de vakantie.

Uiteraard maak je geen afspraakjes voor volgende week want zoveel tijd is er meestal niet. Spreek dus direct daar af, een afspraakje ter plaatse. Of spreek in ieder geval af op korte termijn.

Kortom, echt alles wat ik bespreek in de E-cursus gaat ook op voor vakantieliefde versieren!

Heb je ook al mijn artikel gezien met vakantie flirttips?

Wat zijn je plannen deze vakantie, zie je uit naar een zomerliefde? Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • 5 Gouden flirttips voor de vakantie (15)
  Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht! In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden […]
 • 3 Vakantietips voor singles (6)
  Vakantie, je hebt er lang naar uitgekeken. Wil je tijdens je vakantie ook vrouwen versieren? Waarschijnlijk kun je een paar vakantietips voor singles goed gebruiken... Ben je single en wil je behalve zon, strand en plezier […]
 • Aandacht – Hoe krijg je snel meer aandacht? (6 handige tips) (18)
  Aandacht, de mens is er dol op. Maar wat als de aandacht die je voorheen kreeg plotseling wegvalt, door een relatiebreuk bijvoorbeeld? Trouwe cursist Wilco stelde hierover deze vraag: Mijn relatie is voor 3 weken terug stop […]
 • Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen (14)
  Beste Victor, Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet […]
Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie)

10 reacties op “Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie)

 • Hee Victor, de vakantie liefde is zo een algemeen gewild iets. Voordat ik jouw cursus deed scoorde ik bijna alleen op vakantie. Ik gebruik mijn vakantie gevoel vaak als affirmatie. En zo los en blij als ik me dan gedraag is waarschijnlijk de ideale manier om aantrekkelijk over te komen. Er zijn meiden in overvloed, ze staan allemaal erg open om verovert te worden, ik heb genoeg tijd om te praten, er ligt altijd een vraag klaar en de meiden voelen zich niet gelijk gebonden wat ze volgens mij zelf ook los maakt. Het lastige alleen vindt ik om meiden dan weer makkelijk los te laten. Daarom zie ik wel uit naar de vakantie. Ik heb alleen 1 foutje gemaakt. Vakantie is geboekt op een eiland dus als ik die hordes met meiden achter me aan heb rennen kan ik nergens heen. Dat is jouw schuld dan victor haha ik zie uit naar je gouden tips. Hatjebee ciao

 • Hee viktor,

  vakantie zit erop joh, was goed gezellig,

  Alleen nu komen de puntjes.
  -Iedere meid die ik leuk/lekker vondt sprak ik aan. Appeltje/eitje.
  -Mijn vragen waren alleen wel wat serieus, onderbroken door speelsheid om het gesprek langer dan 2 minuten te houden.
  -Telefoonnummers geven was standaard.
  -Stond iedere avond met meid in de armen, tot in ut appartementje mee op de bank liggen, meegaan naar de tent, enz
  -Maar op het moment dat het erop aan kwam liep het ……………… , En het contact was maar 1 dag interresant en dan liepen ze alweer achter een andere jongen aan.

  Ik begon me echt af te vragen waar die meiden dan voor op vakantie gingen. Ook gewoon effe gauw naaien en naar de volgende. Heb nu wel contact met een paar alleen loopt niet echt als een trein, weinig interresse van de andere kant.

  lijkt alsof ze van de vakantiecontachtjes simpelweg niks meer verwachten. vraag me alleen echt af wat ik nou fout doe.
  Waarom hebben ze maar 1 dag interresse in me?

  ciaoooo lange

 • @ Wilco,

  Graag even mijn mening:

  Tja, vakantiecontactjes.
  Hiermee is het de risico dat het inderdaad na 1 dag weer over is bij de jongere vrouwen.
  Soms gaan ze inderdaad om de sex. Misschien voor de tijd met vriendinnen afgesproken wie het hoogste score zal halen. Ook door het vakantiegevoel voelt jonge vrouwen zich minder geremd. Dat weet ik dus niet allemaal.
  Er ontbreken teveel details om er een goed beeld te krijgen.

  Wat je allemaal doet weet ik niet. Wat je na het spel doet of hoe je haar behandeld na de sex. Dit zijn in de serieuse vorm van “Veroveren” belangrijke vragen.

  Het voorspel is heel of zelfs het belangrijkste, het spel zelf is het resultaat van het voorspel, maar zeker niets minder belangrijk: Het naspel.

  Hiermee bedoel ik het na-knuffelen i.p.v. er gelijk als een jutezak erbij neerploffen zodra het is gebeurd. Sommige of zelf veel mannen vallen direct erna in slaap,
  Door dit laatste kan een vrouw zich heel misbruikt kunnen voelen.
  Daarom is het belangrijk het na-knuffelen of strelen en praten na het spel.
  Hiermee bewijs je, dat je het niet alleen voor haar hebt gedaan, maar ook zelf van haar genoten hebt. Dan voelt een vrouw zich ook niet zo schuldig. Vooral omdat het al direct na 1 dagje deze stap is genomen.

  Natuurlijk niet zeggen dat ze onmisbaar is geworden en dat je heel veel van haar houdt, want dat zou ook de oorzaak kunnen zijn. Ook haar daarna NIET verwennen, zoals een ontbijtje klaarmaken om indirect te kennen te geven dat haar op een voetstuk plaatst.

  Als je hierin niet gefaald hebt en het toch voor 1 dag was, dan was het zoals ik al eerder vermeldde: Score halen om zoveel mogelijk jongens te versieren in de vakantie.
  Je zou het haast denken, zoals je het beschreef. dat ze de volgende morgen weer doodleuk een andere jongen had.

  Daarom is het vaak belangrijk je niet al te serieus op te stellen bij vakantieliefjes.
  Nu is het de kunst om de situatie los te laten. Kan je dat, dan beschik je voldoende aan het Overvloed-concept.

  Misschien heeft Victor hier een duidelijker antwoord op.

 • @ Dirk en wilco:

  Goed omschreven Dirk! Daar wil ik aan toevoegen, dat er bij het zoenen tijdens de eerste ontmoeting teweinig aantrekkingskracht wordt opgebouwd, en het daardoor weinig betekend voor de vrouw in kwestie! Dat probleem is groter Dan je denkt… Lees daarvoor de recente blogs van Victor om hier beter mee om te kunnen gaan en eventueel wat tricks weet ALS het volgende keren weer gebeurd! Het is namelijk erg verleidelijk, lekker en egostrelend!

  Ik denk dat je veroveren op vakantie minder serieus moet nemen, en plezier centraal moet stellen!

 • @ Ruben H.

  Dank je wel.

  Wat jij schrijft is een goede aanvulling op mijn reactie. Dat is, zoals ik het noemen kan: de puntjes op de i

  Het is uiteraard heel belangrijk om Victors Blogs goed door te nemen en zijn advies op te volgen.

 • Hee ruben & dirk, merci beaucoup

  Ik ging een beetje op vakantie met het gevoel dat ik nu bijna alle meiden kon versieren doordat ik het hele e-book bestudeerd heb van victor:P haha wel grappig.

  En vervolgens ben je aardig op dreef en dan loopt het niet zoals jij wil, en dan denk je grrrr waarom niet. En begin je jezelf af te vragen wat je dan fout doet en hoe het wel had gemoeten. Enz enz.

  Dan ga je dus twijfelen aan jezelf. want je wilt gewoon de beste zijn of niet dan:P >?

  ciaoooo lange

 • @ Wilco,

  Welkom terug!

  Als ik het goed begrijp, ging je dus met de dames naar bed?

  Tijdens de vakantie rommelen ook vrouwen maar wat aan. Het gaat erom welke vrouw je Verovert, hoe snel je de Verovering opbouwt en hoe jij je opstelt nadat je met haar naar bed bent gegaan. Niet alleen in de tent, maar ook zeker daarbuiten.

  Zoals Ruben al aangeeft, als je te snel met een vrouw zoent en het bed in duikt, dan krijgt alles minder betekenis:

  http://www.aantrekkingskracht.com/niet-meteen-zoenen

  Waarom en voor wie wil je ‘de beste’ zijn? Het kan zijn dat elk van de vrouwen het gevoel had dat je jezelf slechts wilde bewijzen door haar te nemen. Ze voelde zich niet speciaal en zocht vervolgens een ander die haar dat gevoel misschien wel kon geven.

  Ik weet ook niet of je de fout hebt gemaakt door je Veroveringen met anderen te bespreken: “ik ben met Katja, Simone en die mooie Anna naar bed geweest!” Je krijgt dan eerder een naam als ‘dekhengst’, dan als vakantievriend 😉

 • Het gevaar om meteen te scoren en dezelfde dag/nacht met haar naar bed te gaan kan veelal betekenen dat het maar voor een dagje gaat.

  Bouw de spanning eerst wat op. Ga ook iets leuks en gezeeligs met haar doen de volgende dagen en als de verliefdheid komt dat ontstaat vanzelf een langdurige relatie, zoals bij mij tijdens de Gentse Feesten.

 • Het hangt ook erg af van de plek waar je op vakantie gaat. Je hebt plekken die one-night-stand-gevoeliger zijn dan andere.

  Mensen op vakantie willen zich vaak ook gewoon laten gaan en wat er gebeurd op eiland X, blijft op eiland X. Daarom denk ik dat je voor seks heel goed op vakantie seks kan scoren (relaxte sfeer, werk/school wordt vergeten, geen verplichtingen), maar minder snel ook iemand vind voor een vaste relatie. Juist op vakantie willen mensen vrij zijn en nergens aan vast zitten. Ze hebben geen zin om zich te moeten verantwoorden.

  Wil je toch weten of dat ene leuke meisje oprecht in jou geinteresseerd is, of alleen in je penis, dan kun je haar wat vragen stellen die dit kunnen aanwijzen.

  Ook iets dat van toepassing is: je zaait wat je oogst. Als je met jouw houding laat zien wat je zoekt, dan zul je ook niet of nauwelijks de ‘verkeerde vrouw’ aanspreken. Je moet, als je niet uit bent op even scoren, niet naar de kroeg gaan en een dame meenemen naar huis, maar maak een praatje met haar, zorg dat het gezellig is, laat haar op haar gemak voelen, geef wat gemeende complimentjes en stel voor om een dag een keer samen iets te gaan doen (water skien ofzo, of gewoon wat shoppen, daar houden vrouwen van, of uit eten, doet het ook altijd goed). Zorg dat je die avond nog niet zoent, je kan haar wel een kus op de wang geven als je het nodig vindt om te laten zien dat je haar leuk vindt.

  Als je een vrouw gelijk bespringt, zal zij denken dat het slechts daarom ging (wat sommigen niet erg vinden, want genoeg vrouwen die wel in zijn voor een warme zomernacht).

  Groetjes,

  Shadow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *