Stel op het strand (Flirttips voor de vakantie)Tijd voor flirttips voor de vakantie, want de zomervakantie is weer in aantocht!

In een ander blogartikel heb ik twee misvattingen over het Veroveren tijdens de vakantie uit de weg geruimd. Heb je dat artikel over het vinden van een vakantieliefde al doorgenomen?

Nu is het een goed moment om een paar gouden flirttips te geven voor een onvergetelijke vakantie. Wie weet versier je een sexy vakantieliefde…

Flirttip #1: Maak nieuwe vrienden & vriendinnen

Stel je sociaal op en je leert in korte tijd veel nieuwe mensen kennen, vrouwen èn mannen. En dit gaat verder dan je mede-vakantiegangers, leer vooral de plaatselijke bevolking kennen. Voor je het weet heb je overal contacten in overvloed.

Voorbeelden. De medewerker van de buurtsuper nodigt je uit op een besloten zwembadfeest, de verkoper van een kledingwinkel tipt je over de beste discotheek, de barman brengt je in contact met een paar stamgasten en zij stellen je weer voor aan een leuke vrijgezelle vrouw die jou ‘toevallig’ vanaf de eerste minuut ziet zitten als vakantieliefde!

Door goed te netwerken wordt de vakantie leuker, interessanter en bovenal: single vrouwen ontmoeten wordt zo veel gemakkelijker!

Flirttip #2: Overdag vrouwen versieren

Een belangrijk deel van de vrijgezelle mannen gaat elke avond stappen in bars en clubs. Gevolg: ze slapen dagelijks uit tot in de middag, anders houden ze al dat uitgaan natuurlijk niet vol.

Ik kan er alleen maar om grinniken. Laat ze maar lekker ronken… Tijdens de vakantie ontmoet ik werkelijk talloze leuke vrouwen overdag, wanneer ik alle tijd heb. Zo kan jij ook overdag vrouwen versieren!

Er zijn zoveel meer plekken waar vrouwen komen dan clubs en bars. Bezoek deze plekken en je hebt een veel grotere ‘poel’ aan vrouwen om te versieren.

Houd je ogen open op de plaatselijke markt, in de bus, op de boulevard en in de buurt van ‘vrouwenwinkels’. En trek er op uit. Een toeristisch uitje naar een folkloristisch evenement, inheems dorpje of zoneiland trekt in verhouding meer vrouwen. Dus, vrouwen versieren daar is ideaal toch?

Alle plaatsen met dingen die specifiek voor vrouwen interessant zijn, zijn een aanrader! Denk bijvoorbeeld aan: sieraden, proeven, kleding, dieren, antiek, bloemen en winkelen.

Flirttip #3: Zie je digitale camera als entertainer

De camera is handig gereedschap voor een beetje entertainment. Natuurlijk kun je ook je smartphone gebruiken hiervoor, zolang je voldoende ruimte geheugen hebt hiervoor en deze voldoende foto-kwaliteit biedt.

Maak foto’s en filmpjes van wat je meemaakt en van wat je bijzonder vindt. Liefst ook grappige situaties, mensen en dieren. Deel het met de vrouwen die je ontmoet. Houd het Associatie-principe in gedachten: wat geeft leuke associaties? (Zie mijn E-cursus Veroveren.)

Natuurlijk zijn deze vakantie-shots ook leuk voor als je weer thuis bent!

Flirttip #4: Verken de omgeving strategisch

Wat doe je als je een leuke single vrouw ontmoet? Natuurlijk, je neemt haar mee naar de leuke plekjes die je kent. Bereid je daarom goed voor, verken de omgeving op een strategische manier.

Strategisch voorbereiden houdt hier in dat je minimaal de volgende vragen kunt beantwoorden:

 • Waar kun je met een vrouw afspreken?
 • Waar kun je echt lekker eten?
 • Waar zijn de leuke bars en cafés om met haar te gaan dansen? (Daar kun je haar goed ‘beschermen’ tegen de opdringerige en dronken mannen!)

Bereid je voor door bijvoorbeeld het plaatselijke informatiepunt voor toeristen te bezoeken, laat je adviseren. Praat met een paar winkeliers en spreek toeristen aan die daar vaker met vakantie gaan. Deze speurtocht naar leuke plekken valt uitstekend te combineren met de eerste gouden tip die ik gaf.

Gebruik je kennis van de omgeving om je Verovering goed voort te zeggen…

Flirttip #5: Ga niet op de versiertoer maar op de pleziertoer

Richt je op plezier maken tijdens je vakantie, want juist dat helpt om effectief vrouwen te versieren. Wat ik aangaf in de andere blogartikelen, over vakantieliefde versieren en succesvol Veroveren en versieren in club of discotheek, gaat ook hier op.

Een extra tip voor de thuisblijvers

Je vakantie thuis hoeft niet minder leuk te zijn. Bekijk een stads- en uitagenda en bezoek een paar leuke evenementen. Genoeg vrouwen die daar heen gaan om ook nieuwe contacten op te doen, in de hoop op een nieuwe vakantieliefde.

Hoe was jouw laatste vakantie? Ik ben met name geïnteresseerd in leuke of bijzondere vakantie-anekdotes… Laat hieronder je reactie achter.

Gerelateerd:

 • Vakantieliefde versieren (voor een fantastische vakantie) (10)
  Wil je een vakantieliefde versieren? Je bent niet de enige. Deze e-mail ontving ik van een cursist: Hey Victor, Allereerst bedankt voor je bruikbare tips. Ik merk dat nu ik meer over dit soort dingen nadenk ik mezelf […]
 • 3 Flirttips als basis van het flirten met vrouwen (45)
  Goed flirten als begin van het vrouwen versieren is het halve werk. Daarom is het belangrijk om het flirten je zo goed mogelijk eigen te maken. De drie volgende flirttips in dit mannenblog zijn een goede basis voor het […]
 • Flirten – Waar Flirt jij het Liefst? (55)
  Update: het is niet meer mogelijk om de waar-flirt-jij-het-liefst-enquête in te vullen. Natuurlijk kan je nog wel je reactie plaatsen (al wordt deze niet meegerekend in de enquête). Sommige mannen blijven twijfelen. Kun […]
 • 3 Krachtige flirttips voor mannen (22)
  Flirten is belangrijk voor je liefdesleven. Hoe beter je flirt, hoe meer aantrekkingskracht je kunt uitoefenen. En hoe meer vrouwen je kunt ontmoeten en daten... Daarom vandaag 3 krachtige flirttips voor mannen! Pas ze toe en […]
5 Gouden flirttips voor de vakantie

15 reacties op “5 Gouden flirttips voor de vakantie

 • Hallo,

  Bij flirttip 5: “Zie je digitale camera als entertainer” Neem ik aan dat het dan NIET de bedoeling is, dat je ook de afspraakje filmt/ op de foto zet. Heb ik hierin gelijk of zit ik er erg ver naast?

  Mvg Gerard (Zuid-Holland)

  1. Bedankt voor je reactie Gerard!

   Jullie bepalen zelf wat wel en niet gebeurd. Ik heb ook wel video’s en foto’s gemaakt van de dame gemaakt waarmee ik een afspraakje had. Wat is er op tegen?

   Wat jullie met het beeldmateriaal doen, dat mag de vraag zijn…

 • Je zou een (kort) filmpje maken waarin je een interessante moment wilt vastleggen. Bijvoorbeeld een boottochtje met z’n tweetjes. Of haar lekker speels vragen stellen tijdens het opnemen. Je zou dan eventueel gelijk terug kunnen kijken en haar plagen met dat ze een goede respondent is. Heb je stiekem zitten oefenen?

  Foto’s vastleggen is ook prima. Omdat deze later de positieve associaties weer oproepen tijdens het bekijken. Ook is het spannend voor haar, want wie wil er niet perfect op de foto?

  Je kunt ook eerder gemaakte foto’s aan haar laten zien. Foto’s zijn altijd leuk. Ook is het een steun voor extra gespreksonderwerpen.

  1. Precies Milan, goede ideeën!

   Suggestie: doe alsof je een foto maakt, maar je maakt stiekem een video. En dan het moment van (zogenaamd) de foto maken even uitstellen, zodat zij haar best blijft doen om haar gezicht goed te houden. Het geeft een erg leuke video, waar jullie later met plezier op terug kunnen kijken.

   Ik kan een prachtig voorbeeld geven, zeer charmant. Maar ik denk dat de vrouw het niet leuk vindt als ik het op het internet slinger…

   1. Hallo allemaal,

    Ik wist niet hoe ik me het beste kon voorstellen dus doe ik het maar zo.
    Ik ben 18 jaar en woon in Noord-Holland. Wat vrouwen betreft ben ik een beetje wanhopig en zo kwam ik hier terecht.
    Ik heb al wat artikeltjes gelezen en ik moet zeggen dat ik al wat handige tips heb gezien (ook voor mijn vakantie naar lloret de mar over een paar dagen).
    Mijn complimenten dus Victor.
    De grootste vraag die mij bezighoudt is: hoe begin ik straks een gesprek met een leuke meid op vakantie je nog niet kent? Als ik het zo lees is het belangrijk dat je zelfverzekerd bent en de leiding neemt. Dat laatste vind ik echter erg lastig…

    1. Leuk dat je ook reageert Jordy! En bedankt voor de complimenten 😀

     Wat vrouwen betreft ben ik een beetje wanhopig en zo kwam ik hier terecht.

     Wat bedoel je met wanhopig?

     Is het echt wanhoop, of is het meer nieuwsgierigheid en veel vragen hebben over vrouwen?

     Wat betreft de vraag hoe je in gesprek komt met leuke meiden. Ja, zelfvertrouwen en de leiding nemen is goed. Maar je hoeft niet meteen ‘top’ te zijn om iets voor elkaar te krijgen.

     Maak er een gewoonte van om mensen gedag te zeggen. In je thuisland en wanneer je met vakantie bent. Begroet niet alleen de aantrekkelijke dames, maar vrijwel iedereen.

     Zeg opgewekt hoi (of in het Spaans: “Hola”) met een glimlach. Relax, je hoeft niet te presteren.

     Zo’n vrolijke enthousiaste begroeting kan je veel brengen…

     Wil je meer tips? Schrijf je in voor zowel mijn E-cursus VrouwVeroveren als de gratis tips voor het aanspreken van vrouwen.

     Alvast prettige vakantie! (Laat je me weten hoe je vakantie was wanneer je terug bent?)

     1. Hoezo wanhoop?
      Ik weet het niet met die vrouwen van mijn leeftijd.
      Ik zie eigenlijk meerdere problemen en dat botst ook met hetgene wat ik net al las in je introductie les namelijk hetgeen dat mannen tekort initiatief tonen.
      Als ik of iemand anders initiatief toont om met een vrouw in contact te komen, voelen ze zich al snel “gestalkt”. Als ik soms met vrienden zit bij iemand thuis, komen er soms ook wel eens wat meiden bij. Als ik dan die verhalen hoor, denk ik echt ‘waar slaat dit op?’
      Een jongen voegt ze bijvoorbeeld toe op Facebook en stuurt vervolgens een paar berichtjes en meteen voelt mevrouw zich gestalkt.
      Een ander probleem wat ik inzie is dat veel vrouwem van mijn leeftijd (18 jaar) op oudere mannen vallen (van rond de 19 a 20). Dit terwijl ik er zelf ook nog jonger uitzie, ik word zelf vaak 2 jaar jonger geschat. In contact komen met leuke meiden lukt me soms nog wel (hoewel het vaak toch via school of vrienden is) maar mogelijkheden zie ik niet…

 • Wat een vakantie zover zeg.
  Eerst in contact gekomen met een Zwitserse meid bij een shisha bar
  Ze vond me leuk en vond me leuk. Toen gingen we naar Tropics (club in lloret).
  Ik dacht dan kan ik even met haar dansen. Toen we daar waren had ik haar een cocktailtje aangeboden. Toen ze haar drinken had was ze kort daarna ineens weg. Ik ging haar dus zoeken en toen stond ze bij 3 voor mij onbekende jongens. Ik vroeg nog of ze kwam en ze zei “ja ik kom over 10 minuten” uiteindelijk heb ik haar niet meer gezien. Voelde me echt kut toen en had de tranen in mijn ogen. Voor mijn gevoel had ik het redelijk gedaan.

  Volgende dag nieuwe ronde nieuwe kansen. We gingen weer naar die shisha bar en dit keer zaten er een paar bloedmooie Russische vrouwen van 19. Ik dacht nee heb je ja kun je krijgen, heb vertrouwen in jezelf. Toen hebben we ze tequila gegeven en gevraagd of ze bij ons aanschoven. Top avond gehad en we dachten we gaan nog ff uit. Heb toen half uur met een Russische brunette hand in hand gelopen. Toen we bij de club waren hadden ze geen geld. Dus wij geven geld voor de entree en gingen in de VIP rij staan. Zij moesten iets langer wachten en toen we binnen waren, waren de Russische chicks uit de rij verdwenen. ..
  Echt ongelooflijk. Dit is ook weer zo voorbeeld waarvan ik ga denken wat doe ik in godsnaam verkeerd?

  1. Fantastisch dat je updates doet Jordy!

   En de ervaringen die je beschrijft zijn herkenbaar. Zo heb je een leuk contact en zo is ze weg. En je vraagt je af wat JIJ verkeerd doet…

   Natuurlijk is er ruimte voor verbetering, alleen het ligt niet allemaal aan jou. Als je een leuke meid ontmoet hebt en ze is plotseling verdwenen, dan kun je ook zeggen: zij doet het verkeerd!

   Ze loopt jou mis… Het Overvloed-concept Jordy!

   Ik ging haar dus zoeken en toen stond ze bij 3 voor mij onbekende jongens. Ik vroeg nog of ze kwam en ze zei “ja ik kom over 10 minuten” uiteindelijk heb ik haar niet meer gezien. Voelde me echt kut toen en had de tranen in mijn ogen. Voor mijn gevoel had ik het redelijk gedaan.

   Begrijpelijk. Been there done that. En dat het pijn doet is logisch. Trek het je vooral niet persoonlijk aan, zo gaat het tijdens de vakantie met veel jongeren. Het is de kunst om zelfstandig te blijven en je niet uit balans te brengen door dit soort acties van vrouwen.

   Wanneer een vrouw op een gegeven moment verdwenen is en je ziet haar op een andere plek met andere mannen praten, vraag dan niet over ze nog komt. Ze is niet voor niets zomaar weg gegaan. Loop niet achter haar aan. Nooit!

   Loop je haar later toevallig tegen het lijf, hef het glas, glimlach en zeg “have a good time”. Maak plezier met jezelf en/of maak plezier met anderen die je in de tussentijd hebt ontmoet.

   Probeert ze weer met je te praten, wees relax en zeg speels dat ze wat met je goed te maken heeft (de rest van de avond gratis drankjes voor jou, een schoudermassage later op de avond…). Dans, lach, laat je niet kennen.

   Genoeg vrouwen happen niet (want zij willen gewoon gratis uit, gratis drank, veel aandacht), maar de vrouwen die wel happen kunnen erg ver gaan om het goed met je te maken. Het spelletje waarbij de man achter de vrouw aan loopt heb je van tafel geschoven 😀

   (En af en toe ontmoet je een vrouw die niet dat soort spelletjes probeert te spelen…)

   Klopt het dat je iedere vrouw die je ontmoet trakteert op een drankje? Je mag trakteren, maar maak er geen gewoonte van. En doe het liever niet aan het begin, omdat je daarmee als het ware aandacht probeert te kopen. Zo voelt het nog wel eens voor vrouwen, of ze doen het er om.

   Maak contact met een gevoel van plezier. Het feest is bij jou en je gezelschap. De drankjes zijn bijzaak!

   Heb toen half uur met een Russische brunette hand in hand gelopen. Toen we bij de club waren hadden ze geen geld.

   Zorg dat je tenten kent die spotgoedkoop zijn en liefst ook zonder rijen (ok, dat is misschien bijna niet te doen). Van mijn part organiseer je een feestje bij je appartement.

   Daarbij, ze hadden geen geld? Natuurlijk niet, want deze vrouwen hadden het idee dat zij alles getrakteerd krijgen van mannen (zoals jij).

   Daarom, stop met al dat trakteren. Zo heb je sneller het kaf van het koren gescheiden.

   Dus wij geven geld voor de entree en gingen in de VIP rij staan.

   Misschien had je ze ook meteen je pinpas met pincode moeten geven 😉

   Nee serieus, nooit meer je geld geven en ze achterlaten in de rij. Laat een vrouw alleen en ze voelt zich alleen. No fun…

   Samengevat:
   – als het niet loopt zoals gewenst, komt dat niet alleen maar omdat jij ‘het verkeerd’ doet
   – een vrouw die wegloopt, loopt JOU mis (jouw aandacht en warmte is goud waard!)
   – niet zomaar trakteren en betalen
   – (ver)ken de omgeving, weet de leuke tentjes te vinden waar je gemakkelijk verder kunt dansen/feesten

   En maak contact met ie-de-reeeen. Niet alleen de aantrekkelijke vrouwen. Ook de plaatselijke bevolking, andere mannen. Zeker de mannen die weten wat feesten is. Zij kennen ook de leuke plekken en hebben contacten. En het maakt je vakantie sowieso avontuurlijker.

   Hopelijk voel je je een beetje beter en heb je veel plezier!

 • @ Jordy

  Dat zijn nu eens vrouwelijke trucjes om een man te laten betalen. Dat is iets wat ik vernomen heb van mijn kameraden, die dat ook telkens voor hadden. Iets wat ik haat, mensen die er zitten maar dan zelf niets bestellen, een andere laat betalen. Ook een reden waarom ik zo weinig wegga, buiten dat je plezier wilt maken moet je uw ‘gaurd’ niet laten zakken. Sluwe streken van die meisjes. Wat had je zelf verwacht van een uitgaan zeker in spanje, het populaire “lloret de mar”. Focus u niet op die meisjes, dat is allemaal niet goed voor je eigen zelfbeeld waardoor je gaat twijfelen wat heb ik nu verkeerd gedaan. De keyfactor is wel dat je ervaring hebt opgedaan, in het vervolg zal je beter weten. Geen grote verwachtingen leggen in die uitgaansbuurt.

  Traktatie is de veelgemaakte fout, je hoopt ermee iets te winnen, je wilt haar veroveren via traktaties? Dit lijkt sterk op de classic style van vroeger : hofmakerij waardat in het ecoach systeem duidelijk beschreven staat, dat het notdone is. Als ik er zou zijn, ik zou die brunette mijn glas geven en zeggen, jij mag dit dragen voor me. Als ze het doet, dan volgt zij jou en niet omgekeerd. Dit is leiderschap met een vleugje badass attitude. Dit zou sterk op klootzak lijken enkel, als je dit slim aanpakt dan zet jij haar mentaal schaakmat. Dit is wel een sterke techniek de mindfuck. Dit heb je enkel nodig wanneer je uitgaat. Ik ben met dat nice guy principe (zoals dat traktatie) ervan afgestapt, waarom? Het werkt NIET.

  Onthoud dit : in het uitgaan/vakantie “De klootzak rol”, in het dagelijkse leven dit hier. Zo heb je de meeste kans opslagen. In het dagelijkse leven ga je iets vast vinden of iets anders dan op vakantie/uitgaansbuurt.

 • Hoi jordy

  Zoals ik eerder eens zei “vrouwen, dat is vallen en opstaan”. Trakteren doe ik bijna nooit. Ieder betaalt zijn deel. Punt. Zie het als een ervaring dat je nu hebt opgedaan. Als ze je leuk genoeg vinden, hebben ze er geen moeite mee om zelf te betalen want zo kunnen ze bij je zijn. Ja, je hebt je laten vangen. Dus voortaan,,wees geen slaaf meer.
  Heb vroeger ook es meegemaakt. Als jonge snaak, trakteerde iemand. Zij aanvaardde dit maar ging wel met andere jongen praten. Plots had die het lef om mij te vragen “pak mn glas eens”. Ik antwoorde meteen: “sorry meid, heb net mn handen gewassen” en weg was ik.
  Iemand leren in het buitenland in een uitgaansbuurt, ben ik ook geen fan van. Nooit geweest. Ik vind het net moeilijker om iemand daar te leren kennen, vooral om een leuk gesprek aan te knopen. Probeer in je dagelijkse omgeving (sportclub, school……) en je hebt meer kans om een leuk gesprek te beginnen.

 • @andy, Danny en Victor,
  Bedankt voor jullie reacties!

  Gisteren zaten we weer bij het shisha terrasje en dit keer ontmoette we Limburgers. Ik heb mogelijk weer dezelfde fout gemaakt maar dat komt omdat ik dit nog niet gelezen had. Ik gaf een van de 2 meiden een roos van zo straathandelaartje die langs liep. Vervolgens geeft een vriend van me er 4 aan iemand anders, dus vervolgens kocht ik er nog 8 om hem weer te overtreffen. (Is dit slecht?) Zij kon het wel erg waarderen. Ze begon me te knuffelen en zei dat nog nooit iemand dit aan haar had gegeven. Toen ze naar de wc ging kreeg ik een tip van haar vriendin: je hebt nu 20 streepjes voor op alle jongens hier maar ze is hard to get dus doe rustig aan. Omdat ik vaak al te hard van stapel loop, deed ik extra rustig. Vervolgens komt ze (in mijn ogen) onterecht in aanraking met de politie en krijgt ze ruzie met haar vriendin ook. Ik heb haar naar eigen zeggen heel goed opgevangen. Op slot noemde ze me schatje knuffelde en kuste ze me op mijn mond dus ik dacht: Eindelijk! Die nacht sliep ze bij me maar ik hield haar vriendin’s tip in gedachte en het enige wat ik heb gedaan is haar op haar rug gekieteld.
  De volgende dag wist ze niet meer dat ik haar gezoend had. Ik kom wel steeds verder maar ik baal hier dan toch weer flink van omdat ik nu erg dichtbij was dus het “hopen” kon nu niet uitblijven.

  1. Graag gedaan Jordy!

   Ik kom wel steeds verder maar ik baal hier dan toch weer flink van omdat ik nu erg dichtbij was dus het “hopen” kon nu niet uitblijven.

   Ik begrijp wel dat je hoopt op een vrijpartij of iets dergelijks; een gezond verlangen.

   Toch. probeer niet zo op seks te jagen. Je trekt seks (en al het heerlijke wat daarbij hoort) aan door in Overvloed te leven; het Overvloed concept.

   Je hoeft dan niet ‘verder te komen’, want je bent al waar je wilt zijn. En vrouwen komen dan ‘vanzelf’ dichter bij jou. Aantrekkingskracht…

   Toen ze naar de wc ging kreeg ik een tip van haar vriendin: je hebt nu 20 streepjes voor op alle jongens hier maar ze is hard to get dus doe rustig aan.

   Luister niet zo naar wat vriendinnen zeggen. Zij hebben hun ideeën, maar er hoeft niets / weinig van waar te zijn. Het kan ook goedbedoeld zijn… of niet.

   Daarbij, je hoeft geen streepjes te verdienen of competitie aan te gaan met anderen; leef in Overvloed.

   Die nacht sliep ze bij me maar ik hield haar vriendin’s tip in gedachte en het enige wat ik heb gedaan is haar op haar rug gekieteld.

   En je had haar handen en armen kunnen strelen. En lieve zoentjes op haar wang kunnen geven, die uitlopen op zoenen op de mond. Omdat dat fijn voelt, zo laat je haar genieten.

   Dus je mag wel degelijk initiatief nemen (zonder te hard van stapel te lopen uiteraard).

   Blijf ervaringen opdoen. Geniet van je vakantie! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *