Single vrouwen herkennen (3 Checks)

Single vrouw herkennenGeregeld stellen mannen mij de vraag: “Hoe weet ik of een vrouw single is?”, “Hoe kan ik zien of een vrouw vrijgezel is of niet?”. Dit soort vragen worden vaak gesteld door mannen, die voor de zoveelste keer per ongeluk een vrouw proberen te versieren die al een vriend hebben; ze is niet single maar bezet.

Voor deze mannen zet ik 3 checks op een rij waarmee je kunt nagaan of ze single is of niet. Nog vóór het tweede afspraakje weet je hoe de vork in de steel zit.

Let op: ze is hoogstwaarschijnlijk single en staat open voor een Verovering, als ze door alle drie de checks heen komt. Toch is er nooit volledige zekerheid wat dat betreft, ook vrouwen kunnen soms glashard liegen over hun burgerlijke staat.

Je krijgt 3 checks om te ontdekken of ze single is.

(meer…)

“Ben je single?”

Bij het vorige artikel ‘Herken de Single Vrouw‘ is een discussie losgebarsten over de vraag, of je als niet-single mag flirten met anderen. De meningen verschillen.

Ik heb een aantal artikelen geschreven over het flirten met vrouwen die de moeite waard zijn. Te beginnen met: ‘Vervelende misvatting over flirten’.

Vrouwen gaan geen enkele verplichting aan door te flirten met mannen, ook als ze in een relatie zitten. Deze flirts kunnen geen negatieve invloed hebben op jouw liefdesleven, behalve als jij dat laat gebeuren.

Flirten mag speels en vrijblijvend zijn. Beschouw de flirt van een vrouw als een compliment, ook al is ze bezet. Het flirten te serieus nemen gaat ten koste van je aantrekkingskracht en je potentiële succes als (single) man!

Verder met de vraag:

Is ze single of niet?

Liesbeth stelde deze vraag bij het vorige artikel:

Hier ook een reactie van een vrouw, en ik begrijp het probleem niet zo goed. Je kunt toch gewoon vragen aan een vrouw of ze vrijgezel is?!

Goede opmerking. Ja, dat kun je doen. Maar over het algemeen voldoen de 3 single-checks al voldoende, zoals gegeven in het vorige artikel.

Heb je toch het vermoeden dat ze in een relatie zit? Dan kun je het haar op de man af vragen:

Vraag: “Ben je vrijgezel?”

Een ja- of nee-antwoord geeft volledige duidelijkheid, handig.

Let op: (meer…)