De vrouw Heeft een Ander Gevonden

Heeft een ander gevondenDe vrouw heeft een ander gevonden. Vervelend. Tijdens het daten, net wanneer het leuk begint te worden, heeft een andere man haar al weten te versieren.

Mocht dit je vaker overkomen, dan heb je waarschijnlijk een serieus probleem op liefdesvlak. Je voelt je vast gefrustreerd en je weet niet wat te doen.

Sneller dan andere mannen versieren?

Wil je sneller vrouwen versieren, omdat je denkt dat andere mannen de oorzaak zijn van dit probleem? Je slaat de plank mis. De oorzaak ligt ergens anders!

Bekijk hieronder de video helemaal en ontdek hoe de vork in de steel zit.

 

(meer…)

Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing)

Sexy vrouw met pistool: deze vrouwen niet versierenGeregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben… Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te versieren.

Natuurlijk geef ik graag tips voor het versieren van vrouwen (of zoals ik het liever noem: vrouwen Veroveren). Toch vind ik het nòg belangrijker dat je uiteindelijk een goed liefdesleven krijgt. Daarom geef ik het advies om juist niet te versieren wanneer het een verkeerde vrouw betreft!

Wellicht vraag je je af welke vrouwen verkeerd zijn. Vandaag som ik de 5 vrouwen op die je beter niet kunt versieren:

#1. De vrouw is bezet

Een vrouw is bezet als ze in een relatie zit of getrouwd is; een verboden liefde. Al is ze nog zo aantrekkelijk en verleidelijk, je kunt de vrouw die bezet is beter met rust laten.

Ja, het is mogelijk om een bezette vrouw van een andere man ‘af te pakken’. Maar… niet alleen komt daar veel meer bij kijken dan bij een gewone Verovering, het kan vervelende problemen opleveren.

Haar proberen los te weken van haar partner of echtgenoot kan een langdurig, frustrerend proces zijn. En vaak genoeg is het niet eens mogelijk.

Mocht ze uiteindelijk toch van haar echtgenoot willen scheiden, dan volgt er vaak een langdurige en pijnlijke scheidingsprocedure. Heb je daar het geduld en de energie voor, echt?

En waarom wil je per se deze vrouw in relatie versieren? Ontmoet je wel voldoende nieuwe vrouwen? Leef je wel in overvloed?

Tevens is het de vraag of het wel ethisch is om een vrouw die bezet is te versieren, of zelfs een huwelijk te ontwrichten…

#2. De vrouw in hoge nood

Dit is de vrouw die in de penarie zit en om hulp roept. Ze zoekt een redder. Aangezien mannen graag problemen oplossen, kan de vrouw in nood soms erg verleidelijk zijn om te versieren.

Het probleem is dat de vrouw in nood hulpbehoevend is, maar (meer…)