Heeft een ander gevondenDe vrouw heeft een ander gevonden. Vervelend. Tijdens het daten, net wanneer het leuk begint te worden, heeft een andere man haar al weten te versieren.

Mocht dit je vaker overkomen, dan heb je waarschijnlijk een serieus probleem op liefdesvlak. Je voelt je vast gefrustreerd en je weet niet wat te doen.

Sneller dan andere mannen versieren?

Wil je sneller vrouwen versieren, omdat je denkt dat andere mannen de oorzaak zijn van dit probleem? Je slaat de plank mis. De oorzaak ligt ergens anders!

Bekijk hieronder de video helemaal en ontdek hoe de vork in de steel zit.

 

Natuurlijke aantrekkingskracht opwekkenZoals ik al zei: Don’t kill the messenger. Al is mijn boodschap pijnlijk om te horen, grijp deze kans met beide handen aan voor actieve zelfverbetering.

Nu weet je als het goed is wat te doen als meerdere vrouwen plotseling aangeven dat ze een andere man hebben gevonden.

Ze heeft een ander… herkenbaar voor jou?

Vraag: heb jij ook het vermoeden dat vrouwen smoesjes gebruiken om iets voor elkaar te krijgen? Of gebruiken vrouwen opvallend vaak het excuus dat ze een ander heeft gevonden? Ja of nee… plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Versier deze 5 vrouwen niet! (Waarschuwing) (37)
  Geregeld ontvang ik vragen van mannen die een bepaalde vrouw op het oog hebben... Een vrouw die ze beter met rust laten. Deze mannen kloppen bij mij aan in de hoop dat ik de gouden tip geef om toch deze vrouwen te […]
 • Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen (48)
  De vorige keer heb je gezien dat wij mannen geregeld worden getest door vrouwen. Je weet nu dat testen een onderdeel is van het selectieproces van vrouwen en dat ze dit liever stiekem doen omdat ze dan een meer waarheidsgetrouw […]
 • Victor Verlon brengt ‘Zelfvertrouwen met vrouwen’ uit (5)
  Zelfvertrouwen is belangrijk, dat weet vrijwel iedere man. Daarom heeft Victor Verlon een nieuw programma over zelfvertrouwen met vrouwen uitgebracht, speciaal voor mannen die onzeker zijn. Het programma is in […]
 • Perfectionist – Advies voor de perfectionist (7)
  Een perfectionist, ben jij dat? En zou je dat willen veranderen? Of denk je dat het goed is om een perfectionist te zijn, zeker als het om vrouwen versieren gaat? Recentelijk heb ik ook een artikel uitgebracht over de 3 […]
De vrouw Heeft een Ander Gevonden
Trefwoorden:

8 reacties op “De vrouw Heeft een Ander Gevonden

 • Niet ieder onderwerp spreekt mij echt aan, maar “sneller vrouwen veroveren” en dit onderwerp zijn echt wel van toepassing op mij.

  Om op je vraag te antwoorden: Ja ! Ik heb het gevoel dat vrouwen vaak smoesjes gebruiken om niet al te hard te zijn. Een smoesje kan natuurlijk goed zijn, het kan een teleurstelling verzachten en een eventuele vervelende situatie vermijden. Maar als het erg vaak voor komt heb je natuurlijk door dat het om smoesjes gaat en niet om de waarheid. En dat is erg vervelend, het doel om minder hard te zijn wordt op die manier niet meer bereikt, integendeel ! Een goed bedoeld smoesje wordt dan vaak opgeblazen en geïnterpreteerd als “keihard liegen”.
  Dames, iets tactvol en subtiel kunnen overbrengen is een goede eigenschap, maar probeer soms ook eens wat directer (doch vriendelijk) te zijn ! Het is echt ok ! 😉

  Verder ben ik blij dat ik mijn emotionele stabiliteit er goed op vooruit gegaan is. Correct initiatief nemen en tegelijkertijd niet te graag willen zijn wel nog aandachtspunten.

  1. @ Ruben,

   Bedankt voor je reactie. Ik doe mijn best om verschillende onderwerpen aan te kaarten. Zo krijgen zoveel mogelijk cursisten in verschillende situaties ondersteuning.

   Dames, iets tactvol en subtiel kunnen overbrengen is een goede eigenschap, maar probeer soms ook eens wat directer (doch vriendelijk) te zijn ! Het is echt ok ! 😉

   Dat zou prachtig zijn. Het punt is echter dat sommige mannen grote moeite hebben om met de teleurstelling om te gaan. Zij kunnen zacht gezegd heel onprettig reageren. (Soms moeilijk in te schatten of een man onaardig gaat reageren of niet…)

   Aan de andere kant, vrouwen hebben nog wel eens moeite om open kaart te spelen. Ze willen lief zijn en niemand kwetsen; de goede vrede bewaren. Dit kan zelfs in een relatie of in bed een probleem zijn. Of bijvoorbeeld op het werk, etc. Ze durven niet assertief te zijn.

   Een vrijblijvende, relaxte opstelling kan maken dat de vrouw zich kan ontspannen wat dit betreft “Eindelijk een man die me niet onder druk zet en niet moeilijk doet als ik wel of niet iets wil. EINDELIJK!”

   Ze durft zich eerder open te stellen…

   Andere kijkers en cursisten, je reactie is zeer welkom!

 • Ik zal heel eerlijk toegeven, als een vrouw smoesjes heeft of niet eerlijk kan zijn, is dat voor mij een regelrechte afknapper. Als ze dat niet kan of omdat ze denkt dat mannen de waarheid niet aankunnen, geeft haar alsnog niet de recht om te liegen. Zeer onbetrouwbaar, al zou ze me niet kennen, het is een zeer slechte indruk die een vrouw kan achterlaten en toont mij dat ik op lange termijn niet op haar woorden kan vertrouwen.

  Vrouw moet duidelijk tegen mij zijn zoals ik dat zelf ben tegen over een vrouw, als zij dat niet is, is dat geen match voor mij. Vrouw is tevens geen potentiele partner als zij tussen 2 mannen gaat lopen kiezen als de 1 haar sneller versiert, dit toont onbetrouwbaarheid aan, en is kans op vreemdgaan heel groot en geeft aan dat de vrouw niet in bezit is van een zeer belangrijk eigenschap: waardering.

  Ik zal eerlijk zijn, groot deel van de vrouwen vind ik ook absoluut ongeschikt als partner. Ze bezitten de eigenschappen niet die een relatie stabiel kunnen houden en zijn zeer afhankelijk van spanning, drama en zijn tenslotte veelal passief. Een boot waarin 2 roeiers zitten, moeten ook door beide geroeid worden, anders spendeert de ander te veel energie waardat zal leiden tot een uitputting van energie.

  Zelfzekerheid is heel belangrijk in een relatie, maar als de partner je niet kan meehelpen om je zelfzekerder te maken, kun je je teneerste niet speciaal voelen noch vertrouwen in zo’n partner hebben. Ik kijk er vast en zeker anders tegen aan dan vele van jullie maar dat is omdat mijn huidige relatie die ik al meer dan 2 decenia heb, mij veel heeft doen laten nadenken.

  Waarom is mijn vrouw anders dan vele andere vrouwen, waarom heeft zij nooit interesse gehad in slechte/foute mannen en was zij altijd into goede mannen. Waarom maakt mijn vrouw mij zeer zelfzeker, terwijl andere vrouwen je juist onzeker maken mits je hun gedragswijze en manier van omgang niet kent. Waarom is mijn vrouw duidelijk en zijn vele andere vrouwen dat totaal niet.

  Ik wil hier geen disrespect tonen, want wat je tips van seks en super minnaar zijn betreft, vind ik dat je mij zeer goed geholpen hebt terwijl ik nog niet eens de programma gekocht heb, wat ik zeer zeker zsm zal doen. Fijne hier ook aan is, mijn vrouw heeft zelf al het 1 en ander lopen zoeken en besteld om onze seks nog leuker te maken en plezierig. Moeite komt van beide kanten.

  Ik hoop dat iedereen hier een geweldige vrouw zal krijgen die hen gelukkig zal doen laten voelen zonder zich onzeker bij te voelen en altijd gewaardeerd zullen worden door hun partner zoals ik hoop dat jullie hetzelfde terug doen. Victor desondanks ik anders ervaar en denk wat jagen betreft ( ook al zal ik niet meer hoeven jagen aangezien ik al iemand heb ) heb je met je tips wonderen verricht en heb je mij in elk geval als klant voor je programma.

  Mvg

  Hendrick

  1. Hendrick,

   Bedankt voor je reactie; waardevol!

   Eigenlijk is dat niet het punt wat ik in deze video naar voren breng, al ben ik het met je eens. Filter de vrouwen die niet eerlijk durven te zijn. Dit komt overeen met mijn adviezen wat betreft Veroveren. De relatie is gedoemd te mislukken als vrouwen niet eerlijk durven zijn.

   Deze video is bedoeld voor de mannen die keer op keer teleurgesteld worden omdat de vrouw zo maar een andere man heeft ontmoet. Deze mannen mogen voortaan het symptoom herkennen van een persoonlijke probleem… (Omgaan met teleurstelling, te weinig emotionele stabiliteit, etc.) Vermoedelijk sluit de video daarom niet aan op jouw situatie.

   Je hebt dus een geweldige vrouw, waarmee je een goed team vormt. Samen elkaar ondersteunen, waarderen en stimuleren. Goed voor de relatie en seks!

   Binnenkort breng ik weer een nieuwe video uit met een gratis SuperMinnaar sekstip. Bedankt voor het compliment. En natuurlijk, hier kun je mijn SuperMinnaar Sekscursus vinden: http://www.superminnaar.com/sexcursus/

 • @Victor

  Dit is mij dus vandaag overkomen (maar eigenlijk nog niet eerder voorgekomen bij me). Vrouw die ik leuk vind geeft per mail te kennen dat zij een man heeft leren kennen in de tussentijd dat we elkaar niet hebben gezien. Ze wil op een concrete tijd wel afspreken, dat wel, dat had ik immers in mijn mailtje gevraagd.
  Nu vraag ik me af, is dit een test van haar (hoe zal ik reageren?) of is het een teken dat er daadwerkelijk geen aantrekkingskracht (meer) is. Ik weet op dit moment niet wat ik moet doen. Het contact afkappen en haar loslaten of gewoon afspreken en er geen bal om geven wat ze zegt. Hopelijk reageer je Victor, want ik wil een wijs besluit nemen.

  1. @ Harry,

   Zelfs al heeft ze een andere aantrekkelijke man ontmoet, kan ze nog steeds aantrekkingskracht voor jou voelen. Genoeg mensen (mannen èn vrouwen) daten simultaan.

   Is het een lange tijd geleden dat je haar hebt gezien? Hoe lang is de tussentijd?

   Hoe dan ook, houd je niet bezig met de vraag of het een test is of niet. Zie deze twee artikelen:

   Vrouwen testen mannen? en Vanzelf slagen voor een test

   Advies: mits ze nog geen relatie is aangegaan, spreek met haar af. Je leert haar beter kennen en je krijgt meer zelf-inzicht.

   En het kan simpelweg leuk zijn 🙂

 • @ Victor

  We hebben elkaar zo´n twee maanden geleden voor het laatst gezien. Had eerder met haar willen afspreken maar dat hield ze destijds even af (waarschijnlijk wegens deze man). Het woordje relatie heeft ze wel genoemd, maar ik heb besloten om het afspraakje door te laten gaan. Ze wil immers toch de moeite doen om naar hier te komen en ik heb me voorgenomen om mezelf prima te gaan vermaken als ze hier is. Ik denk dat ik mijzelf geen plezier heb gedaan om (te hoge) verwachtingen te hebben en er geen rekening mee gehouden heb dat situaties kunnen veranderen. Bij wijze van, ik had in de tussentijd ook een andere vrouw kunnen ontmoeten waarmee het direct vlot zou lopen. Die vlotte start heb ik met haar niet gehad, de klik kwam pas later maar heeft er volgens mij voor gezorgd dat de basis te minimaal is geweest. Die heeft ze dus wel gehad met de man waar ze nu dus een relatie mee heeft gekregen.
  Ik ga er hoe dan ook een leuke afspraak van maken! Oefenen voor de volgende…haha

  1. @ Harry,

   Dat ze 2 maanden lang niet wil afspreken is geen goed teken uiteraard. Het was verstandig geweest als je andere vrouwen had ontmoet; overvloed.

   Toch kan het goed voor je (zelf) inzicht zijn dat je met haar afspreekt. Je hoeft haar niet te Veroveren.

   Ik denk dat ik mijzelf geen plezier heb gedaan om (te hoge) verwachtingen te hebben

   Precies! Niet goed voor jouw plezier, en vaak ook ten koste van die van haar…

   Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *