Schaarste versus overvloed

Het belang van het Overvloed-concept
Het belang van het Overvloed-concept

Sommige vrouwen klagen dat mannen tegenwoordig geen ruggengraat meer hebben. Ze zijn van mening dat mannen te volgzaam zijn en iedere vraag beantwoorden met ja. Uiteraard zijn deze mannen saai, voorspelbaar; alles behalve opwindend en aantrekkelijk voor vrouwen!

Een belangrijke oorzaak van dit afstotende gedrag is het Schaarste-concept. Als een man ervan overtuigd is dat hij in schaarste leeft, dan gedraagt hij zich ernaar. Dat gedrag communiceert luid en duidelijk dat vrouwen hem niet aantrekkelijk vinden…

Gevolg: vrouwen zien hem niet staan en nemen hem niet serieus als potentiële liefdespartner. Al komt hij met de prachtigste openingszinnen en de handigste trucjes op de proppen, vrouwen zien DIRECT dat hij toneelspeelt. Het gaat nooit wat worden.

Gedraag je daarom als de man die goed in de markt ligt. Je bent optimistisch, vrolijk en speels. In plaats van jezelf af te schrijven als onvoldoende, ga je ervan uit dat je aantrekkelijke vrouwen met gemak kunt Veroveren!

Maar let op. Je maakt je het Overvloed-concept NIET eigen door bewijzen te verzamelen. En nee, het heeft ook geen zin om mij te vragen om je te overtuigen. (Helaas ontvang ik soms dit soort e-mails van cursisten.)

Het is een kwestie van jezelf overtuigen. Je moet EERST in het Overvloed-concept geloven voordat je het überhaupt kunt zien! En dat is ook meteen de krachtigste manier om je aantrekkelijker te maken voor vrouwen…

Vind een overvloed aan vrouwen

Een cursist liet mij laatst weten dat hij een doorbraak in zijn liefdesleven kreeg door (meer…)