Succesvol Veroveren in club of discotheek

Veroveren en versieren in club of discotheekIs Veroveren in een club of discotheek echt anders dan in het dagelijks leven? Volgens sommige mannen wel en dit maakt vrouwen versieren in de club nodeloos moeilijk. Jammer, want je kunt daar veel plezier beleven met vrouwen…

Wat een club anders maakt

Uiteraard is het ontmoeten van vrouwen in een club anders dan in een winkel, op straat of op het werk. De omgeving (context) speelt uiteraard een rol bij het vrouwen versieren!

Wat een club zo anders maakt is dat hij tot doel heeft om mensen het dagelijks leven te laten vergeten. Dit wordt gedaan door een dress-code, een mooie entourage, harde muziek en draailichten.

Ooit een klok gezien in een club? Natuurlijk niet! Vergeet vooral dat het al bijna ochtend is en ga volledig op in de roes van het feest.

In wezen wordt er geprobeerd om het (meer…)

Waar single vrouwen ontmoeten?

Vrouw versierd in oranje - Single vrouwen ontmoeten?Waar kun je leuke single vrouwen ontmoeten? Zelfs tijdens het WK voetbal 2014? Ik heb een paar praktische tips voor je!

Soms is het goed om iets uit te proberen wat je normaal gesproken nooit zou doen. Zo had ik tijdens het vorige WK voetbal een spontane ingeving, tijdens een spannend voetbaltoernooi, de wedstrijd Nederland-Slowakije…

Ja, het is mogelijk om tijdens de WK-voetbalwedstrijden leuke single vrouwen te ontmoeten! Ik vertel hoe. En aan het eind van dit artikel geef ik nog een paar voorbeeld-situaties waarin je nog meer aantrekkelijke vrouwen kunt ontmoeten, het gehele jaar door.

Nederland speelt, het is uitgestorven. Waar single vrouwen ontmoeten dan?

Ja, er heerst voetbalkoorts. Wanneer Nederland speelt is er bijna geen mens te bekennen op straat. Het is stil in de winkels, personeel dat verveeld voor zich uit staart, de kaasboer van de kar die niets wil missen en dus voetbal kijkt bij de schoenmaker aan de overkant.

Ik heb tijdens de wedstrijden ook opvallend minder bezoekers op dit blog (aantrekkingskracht) en websites (SuperMinnaar en Vrouwen Veroveren). Iedereen zit aan de buis gekluisterd!

Maar ik keek geen voetbal. Want…

Spontane ingeving: ik ga winkelen tijdens het WK

Ik ging tijdens de eerst helft een vergeten boodschapje doen bij een grote supermarkt. Waarom? Ik wilde een theorie toetsen aan de praktijk. Wat ik voor jullie niet over heb 😉 (meer…)

Hopeloze Openingszinnen…

Vrouw heeft vingers in de oren; doof voor hopeloze openingszinnenSommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen!

Deze mannen zijn zeker niet geliefd. Vrouwen klagen steen en been over de slappe openingszinnen van slijmende en in sommige gevallen opdringerige mannen.

Waarom doen deze mannen dat? Het is toch duidelijk dat dit ze niet het leuke contact oplevert waar ze op hopen? Het antwoord krijg je in deze video. Ik geef advies zodat je je op een positieve manier kunt onderscheiden! (meer…)

79% van de mannen heeft moeite met vrouwen aanspreken

Breek het IJs openingszinnenMoeite met vrouwen aanspreken? Je bent niet de enige. Want door mij uitgevoerd onderzoek blijkt: de meeste mannen hebben moeite om vrouwen aan te spreken; 79%. Is dat niet schrikbarend?

Als meest voorkomende reden gaven de mannen aan:

  • onzekerheid (22%)
  • angst voor afwijzing (21%)
  • kan geen openingszin bedenken (18%)
  • verlegenheid (17%)

5% Van de mannen geeft de voorkeur aan het ontmoeten van een vrouw op een dating site en zelfs maar 4% prefereert Facebook of een ander social netwerk site.

Vrouwen ontmoeten tijdens het uitgaan is meest favoriet; 38% van de mannen. Op de tweede plaats staat ‘straat of openbaar vervoer’ (16%), gevolgd door ‘evenementen’ (11%).

Op de vraag of tips voor het aanspreken van vrouwen welkom zijn, gaf 84% van de mannen het ja-antwoord.

Speciaal voor mannen die graag gemakkelijker, vlotter en met meer spontaniteit vrouwen willen aanspreken, heb ik het E-boek geschreven: Breek het IJs. Voor meer informatie over mijn E-boek, zie de site: http://www.De-Openingszin.com.

Pagina 1 van 4123...