Pas op voor de foute sekspartner

De foute sekspartner voor deze vrouw in bedKortgeleden heeft een vrouw, Annelies, een reactie geplaatst over haar recente ervaringen met een man. Het klikt niet dus ze wil geen vaste relatie met hem. Maar de seks is wel leuk met hem.

Het punt is echter dat hij moeilijk doet over het vrijen met een condoom. Niet alleen dat, door stiekem het condoom af te doen tijdens de seks (Stealthing) drukt hij zijn zin door.

Dat soort geniepig gedrag vind ik zeer onwenselijk en daarom beschouw ik hem als de foute sekspartner. Laat dat voorop staan!

Je kunt zijn gluiperige acties omzeilen door het gebruik van het vrouwencondoom. Al is het geen populair voorbehoedmiddel, het werkt goed bij een sekspartner die je op deze manier probeert te misleiden in bed. Een vrouwencondoom is uiteraard moeilijker om ongemerkt te verwijderen.

Toch mag het de vraag zijn of dat wel echt de juiste oplossing is…

Nu eerst, zie hier de vraag die ze heeft gesteld:

Hey Victor, ik ben sinds 2 weken aan het daten met een man, we hebben nu al 4 keer afgesproken en zijn 3 keer met mekaar naar bed geweest, de afspraakjes zijn wel ok, maar ik zie een serieuze relatie met hem niet echt zitten omdat ik niet echt een klik heb met hem, ik wil wel nog met hem afspreken want de seks vind ik echt leuk.

Hij wil best meer, maar staat ook open voor gewoon seks, we hebben steeds een condoom gebruikt, maar hij is dit beu en wil zonder condoom neuken. Ik ben niet aan de pil en ben ook niet van plan aan de pil te gaan voor hem en wil dus niet zonder condoom neuken.

Hij heeft zelfs al 2 keer geprobeerd om het condoom af te doen toen we van standje wisselden, waarbij hij achter mij toen stond, doggy style, en ik niet kon zien dat hij dat deed, maar ik voelde het dan wel. Hoe los ik dit best op Victor? Hij wil geen condoom meer gebruiken en ik wel.

Ik vat de belangrijkste kwestie samen in deze vraagstelling:

“Wat te doen met een man of vrouw die plots het condoom afdoet?”

Bedankt voor het reageren en het stellen van deze belangrijke vraag! Ik weet zeker dat er meer vrouwen mannen tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Het gaat dus om een sekspartner die moeilijk doet over het condoom of er zelfs op staat om geen condoom te gebruiken. En in het ergste geval zelfs (stiekem) het condoom probeert af te doen; stealthing.

Zo belangrijk dat ik heb besloten om er een video voor op te nemen. Hier mijn antwoord en advies (meer…)

Condooms – Gevaarlijke accessoire voor condooms

Vandaag een belangrijk onderwerp: condooms

Meestal neem ik de oppervlakkige nieuwsberichten over seks niet serieus. Geregeld haal ik mijn schouders op wanneer het zoveelste slappe seks-feitje in de publiciteit komt. Voor een goed liefdes- en seksleven zijn andere zaken namelijk veel belangrijker om je mee bezig te houden.

Maar dit keer lever ik wel kritiek, want er komt binnenkort een gevaarlijke iPhone-accessoire uit die een serieuze bedreiging vormt. Zonder je het weet, kan het je condoom beschadigen! Wees gewaarschuwd, en ontdek hoe je in plaats daarvan wel op de juiste manier je condooms bewaart en vervoert.

‘iPhone Playa Case’ voor je condooms?

Voor mij is het onvoorstelbaar dat een fabrikant serieus van plan is om dit zogenaamde player-product voor condooms uit te brengen. Natuurlijk doen ze het voor de grap, en voor de publiciteit. Maar het gaat helaas ten koste van veilige seks!

Waarom de ‘iPhone Playa Case’ gevaarlijk is voor je condoom

Zoals je hopelijk al weet, ik raad iedereen aan om condooms te gebruiken. Er is nog veel onwetendheid op dit vlak. En helaas zijn weinig mensen zich bewust van het feit dat het een kwetsbaar product is. Veilig opbergen van je condooms is daarom raadzaam.

Wist je dat (meer…)