De foute sekspartner voor deze vrouw in bedKortgeleden heeft een vrouw, Annelies, een reactie geplaatst over haar recente ervaringen met een man. Het klikt niet dus ze wil geen vaste relatie met hem. Maar de seks is wel leuk met hem.

Het punt is echter dat hij moeilijk doet over het vrijen met een condoom. Niet alleen dat, door stiekem het condoom af te doen tijdens de seks (Stealthing) drukt hij zijn zin door.

Dat soort geniepig gedrag vind ik zeer onwenselijk en daarom beschouw ik hem als de foute sekspartner. Laat dat voorop staan!

Je kunt zijn gluiperige acties omzeilen door het gebruik van het vrouwencondoom. Al is het geen populair voorbehoedmiddel, het werkt goed bij een sekspartner die je op deze manier probeert te misleiden in bed. Een vrouwencondoom is uiteraard moeilijker om ongemerkt te verwijderen.

Toch mag het de vraag zijn of dat wel echt de juiste oplossing is…

Nu eerst, zie hier de vraag die ze heeft gesteld:

Hey Victor, ik ben sinds 2 weken aan het daten met een man, we hebben nu al 4 keer afgesproken en zijn 3 keer met mekaar naar bed geweest, de afspraakjes zijn wel ok, maar ik zie een serieuze relatie met hem niet echt zitten omdat ik niet echt een klik heb met hem, ik wil wel nog met hem afspreken want de seks vind ik echt leuk.

Hij wil best meer, maar staat ook open voor gewoon seks, we hebben steeds een condoom gebruikt, maar hij is dit beu en wil zonder condoom neuken. Ik ben niet aan de pil en ben ook niet van plan aan de pil te gaan voor hem en wil dus niet zonder condoom neuken.

Hij heeft zelfs al 2 keer geprobeerd om het condoom af te doen toen we van standje wisselden, waarbij hij achter mij toen stond, doggy style, en ik niet kon zien dat hij dat deed, maar ik voelde het dan wel. Hoe los ik dit best op Victor? Hij wil geen condoom meer gebruiken en ik wel.

Ik vat de belangrijkste kwestie samen in deze vraagstelling:

“Wat te doen met een man of vrouw die plots het condoom afdoet?”

Bedankt voor het reageren en het stellen van deze belangrijke vraag! Ik weet zeker dat er meer vrouwen mannen tegen hetzelfde probleem aanlopen.

Het gaat dus om een sekspartner die moeilijk doet over het condoom of er zelfs op staat om geen condoom te gebruiken. En in het ergste geval zelfs (stiekem) het condoom probeert af te doen; stealthing.

Zo belangrijk dat ik heb besloten om er een video voor op te nemen. Hier mijn antwoord en advies.

 

Annelies, je gebruikt condooms, mijn complimenten! Ik raad iedere man en vrouw aan om dat vooral te blijven doen.

Hier bestel je condooms. En zoals ik in de video als alternatief adviseer, hier bestel je vrouwencondooms.

Ik gun je een goede liefdes- en sekspartner

Hopelijk gun je jezelf dat ook. Toch kan ik wel degelijk begrijpen dat je het wel erg verleidelijk vint om met zo’n verkeerde sekspartner te blijven omgaan omdat je dan lekker kunt vrijen.

Bereikbaar, voorhanden… Maar nogmaals, je verdient beter! En dat stuk vertrouwen dat je niet in hem kan hebben maakt dat je veel misloopt.

Daarom hoop ik dat je niet meer omgaat met zo’n foute man als sekspartner. Zelfs al is het ‘maar voor de seks’. Juist daarom, seks kent te veel risico om zo stompzinnig gedrag te accepteren.

Nog liever gun ik je een goede partner die ook je maatje is op seksueel vlak. Samen, samenwerken, met wederzijds vertrouwen en inclusief heerlijke seksuele bevrediging!

En dat kan prima met gebruik van condooms. Het is hoe je er mee omgaat; handigheid. Oefening baart kunst.

Voor jou en voor een ieder die dit artikel leest en mijn video heeft bekeken: wat vind jij ervan als iemand moeilijk doet over het gebruik van condooms? Of zelfs probeert het condoom stiekem af te doen tijdens het wisselen van standje? Wat zijn eventueel je ervaringen?

Reageer hieronder! Ik antwoord altijd. En vragen zijn welkom, wie weet neem ik nog een video op met mijn advies…

Gerelateerd:

 • Condooms – Gevaarlijke accessoire voor condooms (4)
  Vandaag een belangrijk onderwerp: condooms... Meestal neem ik de oppervlakkige nieuwsberichten over seks niet serieus. Geregeld haal ik mijn schouders op wanneer het zoveelste slappe seks-feitje in de publiciteit komt. Voor […]
 • Meer seksueel zelfvertrouwen in 4 stappen (2)
  Wil je werkelijk beter in bed worden dan is je seksueel zelfvertrouwen uiteraard belangrijk. Onzekerheid wat betreft seks kan ten koste gaan van het libido en seksueel genot. Dit geldt voor zowel de man als de vrouw. De […]
 • Seks – Geen Thuis, toch Seks? (deel 1) (23)
  De afgelopen weken heb ik geblogd over seksrelaties. Bij een van de artikelen plaatste Azerty een interessante reactie met een belangrijke vraag over waar je kunt seksen met een vrouw: @ iedereen Dus uiteindelijk de […]
 • Seksuele aantrekkingskracht verbergen, hoe? (Deel 1) (44)
  Vandaag het onderwerp: seksuele aantrekkingskracht. Toch wil ik eerst bedanken voor de vele reacties en vragen die gesteld zijn bij de reeks artikelen over leiderschap. Bedankt! De trouwe en gerespecteerde bloglezer Mick […]
Pas op voor de foute sekspartner
Trefwoorden:     

36 reacties op “Pas op voor de foute sekspartner

 • Bedenk je goed of je wel sex wil met iemand die zulke acties uithaald en zo egoïstisch is. Ik zou kappen. Wat denkt ie wel niet??

  1. Je hebt gelijk joy, zo een man verdient mijn aandacht en tijd niet, dankjewel voor je reactie, als ik het moeilijk krijg ga ik denken aan jouw woorden.

 • Komt die want ik kan hem niet opslaan..

  @Annelies,een hoop mannen doen dit. En ze hebben altijd wel een reden om de condoom niet om te willen doen, of zoals in jou geval het condoom er tijdens het neuken proberen vanaf te stropen.

  Het is niet lekker, ze krijgen ”het gevoel” er niet door, condoom zit zo strak en het mooiste: er is geen condoom welke om de plasser gaat. Er zijn ook maar weinig mannen die op het eerste commando een condoom te voorschijn kunnen toveren.

  En @Annelies, ik hoop dat je ”de bon” van die vent nog hebt, zeer snel ”je geld terug vragen”.
  Anders kan je hem altijd nog naar de kringloop brengen, of waar hij eigenlijk thuis hoort: bij het afval.

  1. Een normaal condoom raakt over een volwassen hoofd, toch. Dumpen zo’n man. Als je zwanger raakt zal hij jou maar al te snel dumpen, geloof me.

   Ik vind het ook niet lekker met een condoom, maar neem net als jij de pil niet en zelfs al nam ik die wel zou ik een condoom blijven eisen tot hij (en ook ik ) getest zijn. Ik vrij nooit puur natuur tenzij ik in een vaste relatie zit met een betrouwbaar man en hij mij de resultaten van een bloedonderzoek toonde. Minstens 3 maanden na het beëindigen van een relatie laat ik mij altijd testen. Ook al ben ik vrij zeker dat mijn partner mij niet bedroog, zeker is trouwens nooit echt zeker.

   Ik hou het liever bij masturberen dan risico te nemen tot het oplopen van een soa. Seks vind ik toch nooit echt lekker als het niet binnen een betrouwbare relatie is.

 • @Victor: goede video Victor! Ik hoop dat er meer mensen de video hebben gezien dan het aantal reacties. Ik laat alles nog even bezinken en als ik verder nog een vraag heb of iets wil toevoegen aan je uitleg dan hoor je het zeker!

  1. Bedankt voor het compliment Annelies!

   En reken maar dat er meer mensen hebben gekeken dan het aantal reacties haha! 🙂 Er is altijd maar een fractie van de kijkers en lezers dat reageert.

   Hopelijk stimuleert jouw reactie anderen om ook te reageren 😀

   En ja, vragen, aanvullingen en updates zijn welkom. Sowieso verwacht ik de komende weken/maanden dat nog veel meer mensen aanhaken omdat dit vermoedelijk geregeld voorkomt. Rianne gaf dat ook al aan.

   Ik heb door de jaren heen vrouwen over hetzelfde horen klagen over hoe mannen dikwijls moeilijk doen over het gebruik van condooms. Het is een van de aanleidingen geweest waarom ik een sekscursus heb ontwikkeld voor mannen.

   Dus wordt vervolgd!

 • Sekscursus voor kerels?

  Ze moeten zelf al wijzer zijn en gewoon een condoom gebruiken.

  Maar zolang ze blijven zeggen: het is niet lekker. ze krijgen ”het gevoel” er niet door, condoom zit zo strak of ik gebruik het niet want jij slikt toch de pil blijft het ”dweilen met de kraan open”.

  En als je dan ook nog ”het afval” erbij optelt wat tijdens de daad het condoom probeert te verwijderen, dan heeft die hele cursus geen zin.

  Maar die kerels moeten zelf al wijzer zijn. Ik denk ook niet dat dat soort deze site bezoekt.

  1. Mijn site trekt een breed publiek. Ik hoop daarom dat er ook mannen en vrouwen reageren die moeite hebben met het condoom. Ik kan ze dan eventueel vooruit helpen.

   En er zijn ook mensen die in eerste instantie er een potje van hebben gemaakt en later wel tot inzicht komen en hun seksleven beteren.

   Let wel, ik stel me graag optimistisch op 😀

   En nogmaals Annelies, ik hoop dat je voor een andere man kiest die wel jouw vertrouwen verdient. Mijn optimisme reikt niet zo ver…

   1. Bedankt voor het reageren Danny. Erg goed dat je dit geluid laat horen. Er zijn wel degelijk ook mannen die niet moeilijk doen en vrolijk condooms gebruiken. Een bof voor vrouwen als ze met jou vrijen 😀

 • @Victor: ik heb ook al gesprekken gehad met mannen die zeggen “met haar gebruik ik geen condoom want ik ken haar al zolang”. En dat zijn dan mannen die de vrouw bijvoorbeeld al kennen van op school, al 15 jaar geen contact met haar hebben. En haar dan na die 15 jaar ergens tegenkomen en daar direct mee in de koffer duiken en dan zeggen: maar haar vertrouw ik hoor want ik ken haar nog van vroeger. Of mannen die zeggen “zij heeft een kind die zal wel geen soa of aids hebben” Echt raar hoe sommigen mannen denken, want je kan een soa of aids hebben zonder het zelf te weten!

  1. Goed dat je dit aankaart Annelies. Dat is een van de misvattingen inderdaad. Het idee iemand te kennen maakt geen verschil. En er een vertrouwenskwestie van maken is al helemaal onhandig.

   SOA’s zijn ‘niet discriminerend’. Je kunt inderdaad een SOA hebben en doorgevenzonder er erg in te hebben! Af en toe een soa-test doen is ook raadzaam want ook het condoom is niet 100% veilig.

   Voor de mannen die dit lezen: reageer! En zie hoe belangrijk het is om NIET moeilijk te doen over het condoom en het voordeel van handig zijn in het gebruik van ‘het rubbertje’…

  2. Annelies, ik denk dat 8 van de 10 mensen zelf niet weten dat ze een SOA bij zich dragen.
   De SOA test is bij velen nog steeds een taboe onderwerp.
   Of het interesseert ze niet eens, niet mijn probleem.

  3. Ik had eens 2,5 weken een relatie met een man die ik maar net kende.
   Hij wou vrijen zonder condoom.
   ik wou eerst een test.
   Hij reageerde verbaasd en geschokt.
   Waar haalde ik vandaan dat hij vieze ziektes kon opgelopen hebben (zo omschreef hij het), hij wist echt wel wat hij gedaan had en met wie.
   Ik vroeg hoelang het geleden was dat hij getest was.
   Hij was 52 jaar , was nog nooit in zijn leven getest en had meerdere korte relaties gehad.
   Ik maakte het uit (om meerdere redenen) , 2 weken later had hij al een nieuwe vriendin.
   Ik neem aan dat hij er even snel mee wou vrijen als met mij en dat onveilig gedaan heeft compleet overtuigd geen soa te hebben.

 • Victor, Annelies moet zelf zo wijs zijn om die vent bij het afval te zetten.
  En gewoon op zoek gaan naar een ander ”regelmatigheidje” wat wel de condoom gebruikt.

  Maar er zijn nog andere mogelijkheden, zowel voor de man als de vrouw, als een condoom of de pil.
  En ik had gedacht dat Victor daar (als sekscoach) iets dieper op in had gegaan.
  En dan zou Annelies zelfs deze ”partner” kunnen houden zonder dat hij ”gek” gaat doen.

  1. Ik doe mijn best om de video’s niet te lang te maken Rianne. Ook nog het onderwerp voorbehoedsmiddelen aansnijden en de video wordt met gemak 3 keer zo lang.

   Mijn belangrijkste blijft: pas op voor de foute sekspartner, stop met vrijen met hem (of haar).

   1. Die video is natuurlijk leuk.
    Maar ze moeten dan wel te vinden zijn buiten deze site.
    En heb je een video van Victor gevonden, dan is er grote kans dat de video niet werkt.
    Dito als een hoop oudere linken die niet meer werken hier op aantrekkingskracht en bij zoekmachines.

    En Victor, niet iedereen heeft (en wil) facebook.
    Zijn een hoop pagina’s van Victor op facebook niet te bekijken..
    En op you-tube ben je ook al niet te vinden onder aantrekkingskracht en/of Victor Verlon.
    Dus moet je al gericht gaan zoeken om hier te komen.
    Of toevallig een keer op een link (die nog werkt in een zoekmachine) klikken om hier te komen.
    En dat is echt jammer.

    1. Rianne, mijn excuses. Het is erg vervelend om tegen technische problemen aan te lopen op mijn site.

     Je kunt me een groot plezier doen door mij een e-mail te sturen over waar je tegen die problemen aanloopt. Met name met de locaties waar de video’s niet werken. Ik vind dat vreselijk, ik heb daar juist mijn best voor gedaan.

     Wat betreft de vindbaarheid: ik heb voorlopig onvoldoende tijd om veel kanalen tegelijk te bespelen en ook nog te genieten van het offline-leven. Youtube video’s maken zie ik echter wel zitten op termijn. Who knows…. 😀

 • Met andere mogelijkheden bedoel ik o.a. zaaddodende crème, de dierlijke darm als preservatief en zelfs het aloude gebruik van het ”busje”, al is dat voor beiden wel wennen.
  Er is nog veel meer mogelijk, alleen weet ik dan niet of al die producten echt werken.

  Ik weet wel dat ”voor het Ave Maria gezongen gaat worden de hoogmis uit zijn” niet werkt.
  En werkt dat alles niet Annelies, dan kan je altijd nog een abortus overwegen.

  Maar ik had van Victor als sekscoach wel een klein beetje verwacht dat hij hier zelf over begonnen zou zijn want het is een heel uitgebreid, en ook leerzaam onderwerp voor zowel vrouwen als mannen.

  1. Goed idee Rianne. Dat dat onderwerp is interessant en belangrijk om te bespreken. (Ik heb een flink lijstje met onderwerpen die ook nog aan bod mogen komen. Genoeg te doen.)

   Het condoom en vrouwencondoom blijven echter de belangrijkste voorbehoedsmiddelen. Het is minder ingrijpend op het lichaam (anders dan zoals bij de pil), en het beschermt ook maximaal tegen SOA’s.

   Ik weet wel dat ”voor het Ave Maria gezongen gaat worden de hoogmis uit zijn” niet werkt.

   Je doelt vermoedelijk op ‘voor het zingen de kerk uit’. Dus net voordat de man klaarkomt trekt hij zich helemaal terug om te voorkomen dat hij in haar klaarkomt. … Nee, dit is geen goede techniek. Raad ik daarom af! Er is veel meer over te zeggen, komt nog een keer aan bod in een ander blog/vlog.

   En wat je zegt over abortus. Dat is een erg ingrijpende operatie, zowel fysiek als mentaal/emotioneel. En dat alleen maar omdat de man moeilijk doet over het gebruik van het condoom. Nee, ik adviseer NIET het abortus als alternatief voor het condoom.

   1. Dat klopt want in het voorvocht kunnen ook zaadjes zitten.

    Victor, je zou eens een week vrouw moeten zijn.
    Dan maak je mee hoeveel mannen moeilijk doen om een condoom.

    Ik adviseer een abortus ook niet aan.
    Maar als je zo nodig seks wil met een man die geen condoom wil gebruiken, kan dat wel een (natuurlijk niet goede) oplossing zijn.
    Als je die vent niet kwijt wil zoals bij Annelies.

    1. Al werd dat vroeger gedacht, vermoedelijk zitter en toch geen zaadcellen in het voorvocht. Het wordt echter een ander verhaal als de man meermaals klaarkomt.

     Ondanks dat, het blijkt niet goed te werken als manier om bevruchting te voorkomen, ondanks de voornemens om op tijd terug te trekken. En bovenal, het beschermt totaal niet tegen SOA’s.

     Victor, je zou eens een week vrouw moeten zijn.
     Dan maak je mee hoeveel mannen moeilijk doen om een condoom.

     Slechts een weekje? Geef me 3 maanden! Dan heb ik ook de maandstonden meegemaakt, plus verschillende avonturen. Reken maar dat het nieuwe inzichten zou opleveren! Interessant…

     Trouwens, het is maar de vraag of Annelies die man niet kwijt wil. Misschien volgt ze mijn belangrijkste advies op. Daarbij heb ik de video opgenomen voor meer vrouwen die hetzelfde meemaken als zij. Ook voor de mannen die een onwelwillende vrouw wat betreft condoomgebruik zijn tegengekomen. En zelfs voor de mannen en vrouwen die zelf moeilijk doen over het mannencondoom…

   2. Ik heb een vrij groot libido, zolang ik de pil niet gebruik.
    Zelfs de minipil heeft teveel bijwerkingen.
    Het spiraaltje werd afgeraden door mijn gynaecologe.
    Naast angst voor soa’s heb ik net als Annelies ook angst ongewenst zwanger te worden.
    Voor het zingen de kerk uit, dat werkt inderdaad niet.
    Dan schiet er nog een oplossing over, op zoek gaan naar een gesteriliseerde man of hopen dat je er eentje vind die deze ingreep voor jou wilt doen.
    Veel mannen doen het uit zichzelf eens ze een leeftijd hebben dat ze niet meer aan kinderen toe zijn.
    Op zoek gaan naar zo’n man is ook een optie natuurlijk.
    Als hij deze verantwoordelijkheid op zich wil nemen, is hij zeker verantwoordelijk genoeg om een condoom boven te halen om soa’s te vermijden.

 • Victor, onlangs verscheen er een artikel in de krant over “stealthing”, ik vond het best wel grappig, ik bedoel nu niet het fenomeen, maar grappig omdat ik hetzelfde had meegemaakt en het blijkbaar een “fenomeen” is.
  Ik weet niet of jij het hebt gelezen, maar je moet het zeker eens googlen, er zijn verscheidene artikels over te vinden die eind april zijn verschenen.

  1. Annelies, bedankt! Ik heb de benaming in mijn artikel verwerkt. En ik overweeg om een extra artikel uit te brengen over stealthing of het huidige artikel uit te breiden.

   Ik vraag me af of het werkelijk een nieuwe trend is of dat de media het slechts als zodanig bestempelen…

 • Victor, ik heb nu ondertussen al een paar weken een relatie met een andere man, alles is leuk, maar ik zit nu toch wel met een dingetje waar hij en ik het oneens over blijven. Hij zit op facebook en ik ook, en ik zie dat hij regelmatig foto’s liked van andere vrouwen, foto’s waar die vrouwen alleen op staan, dus niet in groep, ik vind dit eigenlijk respectloos tegenover mij, hij vindt dat ik er niets moet achter zoeken, maar ik blijf het toch niet ok vinden. Wat zijn jouw ervaringen hiermee Victor? Overdrijf ik? Vind jij het ok als één van beiden foto’s van het andere geslacht op facebook begint te liken als beiden een relatie hebben? Ik doe het alvast niet, tenzij het bv mijn neef, broer, of een andere man van de familie is.

  1. Annelies, wat goed dat je het met hem hebt besproken. Genoeg mensen houden hun mond wanneer hun partner iets doet wat hen niet zint.

   Het punt is dat de opvattingen erg kunnen verschillen. Wat de een ongewenst vindt, het als vreemdgaan of respectloos beschouwt, kan de ander zien als betekenisloos.

   Zou je als stel in een kring gaan zitten met 20 andere stellen, en dit als onderwerp bespreken, let maar op hoe verschillend de opvattingen zijn. En hoeveel partner niet van elkaar weten wat de ander er werkelijk voer denkt.

   Nogmaals, ik vind het goed dat je het besproken hebt.

   Nu wil je natuurlijk weten wat te doen? Bespreek het nog meer. Ook als hij vindt dat jij er niets achter moet zoeken, dan nog kan hij het misschien niet meer doen? Dan ben jij ook blij. Misschien is het like’n van andere vrouwen op de foto helemaal niet zo’n must voor hem.

   Veel succes!

 • Victor, ik wil wel een vaste relatie, maar ik wil de pil niet gebruiken omdat ik al die chemische brol niet in mijn lichaam wil, ik wil ook geen spiraaltje laten plaatsen. Ik vind het eigenlijk allemaal vrij denigrerend dat wij als vrouw dat allemaal moeten doen, ik voel mij echt ondergeschikt aan de man als ik dit moet nemen.
  Hoe los ik zoiets op? Ik vrees eerlijk gezegd dat een man zal willen dat ik de pil of een ander vrouwenvoorbehoedsmiddel gebruik. En binnen een vaste relatie kan je ook moeilijk elke dag het mannencondoom gebruiken natuurlijk.

 • Victor, ik was nog vergeten te zeggen dat ik ook pijpen heel denigrerend en ondergeschikt vind en ik dit dus ook niet wil doen, als ik tegen een man zeg dat ik niet wil pijpen, dan begrijpen ze dat niet en zoeken ze een vrouw die dat wel wil doen, hoe moet ik nu “concurreren” tegen al die vrouwen die wel willen pijpen?? seks is heel belangrijk voor een man en ze verwachten gewoon van een vrouw dat ze dit doet.

 • Ik denk dat het belangrijk is om in het begin daar open en eerlijk in te zijn. Voor mij is het belangrijk om tijdens het vrijen op dezelfde golflengte te zitten, maw ik doe niets wat ik niet wil/graag doe, en bij haar moet dat net hetzelfde te zijn.

  Zelf vind ik pijpen niet zo belangrijk, beffen vind ik langs mijn kant ook niet zo leuk. Maar naarmate je mekaar beter leert kennen, kan je elkaars en jouw grenzen altijd wat verleggen. Ik vind niet als je met elkaar in bed belandt, dat je meteen het hele assortiment moet gaan praktiseren.

  Niets abnormaals met jou valerie, gewoon open kaart spelen. Wederzijds respect is wel heel belangrijk.

 • Victor, zo jammer dat je geen reacties meer geeft, ook al vind ik het leuk als andere mensen hier ook reageren, toch vind ik jouw mening, advies en tips altijd zo waardevol!

  1. Valerie, bedankt voor het compliment!

   Ik ga dat zeker weer doen. Het is even kijken wanneer ik weer vaak en snel kan antwoorden. Want het aantal coachings is de afgelopen maanden flink toegenomen. En er zijn werkzaamheden bezig voor de vernieuwde website… Kortom, het is erg druk.

   I’ll be back 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *