Daten – Maak deze Fout nooit bij het Daten

Het is fantastisch als je geregeld dates kunt regelen. Maar wat als ze telkens leiden tot een gezellig afscheid, een paar zoenen op de wang? Geen tongzoenen, geen intimiteit, geen seks, geen relatie?

Hierover ontving ik een e-mail van een cursist:

Beste Victor,

Ik ben een man van 29, sta met beide benen in het leven, en heb vaak dates met verschillende vrouwen, die ik voornamelijk via vrienden of soms via het internet leer kennen. Meestal zijn de gesprekken heel ontspannen, en er wordt een beetje geflirt, maar die vonk wil niet echt overslaan.
Zo kan een vrouw bijvoorbeeld heel geïnteresseerd blijken, intensief oogcontact maken, en flirten, maar ze raakt me nauwelijks aan (ik doe dit overigens wel bij haar, maar er komt nauwelijks iets terug), om een voorbeeld te noemen.
Of bij het afscheid nemen houdt ze mijn handen vast, maar maakt het voor mij onmogelijk om haar te zoenen, bijvoorbeeld door haar hoofd weg te draaien. Ik heb het idee dat ik bij elk afspraakje ergens op de helft blijf steken, waardoor de vonk bij haar nooit echt overslaat. Dit alhoewel ik toch mysterieus blijf, niet onzeker ben, en veel tips van deze website gebruik.
Ik heb geen idee wat het probleem zou kunnen zijn.
Alvast bedankt,
A. Utrecht

Het lukt je om zowel met internet dating als in je vriendenkring dates te regelen; je doet dus veel goed met vrouwen. Maar zoals je merkt, ergens maak je nog een fout waardoor je na elke date met lege handen naar huis gaat.

Op welk punt moet je verbeteren, welke fout maak je met vrouwen? (meer…)

Eerste Afspraakje – Tips voor de Eerste Date

Verliefd stel op eerste date (dankzij deze datingtips)Binnenkort het eerste afspraakje? Vandaag krijg je 3 belangrijke 1ste date tips voor meer plezier en succes.

Dit komt aan bod op deze pagina:

  • Eerst haak ik in op een vraag van een cursist over dating.
  • Vervolgens kaart ik een aantal fouten aan die je beter niet kunt maken tijdens de eerste date.
  • Daarna krijg je drie krachtige datingtips. Blijf dus lezen!

Dus zoals beloofd, hier de vraag die ik ontving over het date-onderwerp:

Hallo Victor Verlon,

Gisteren heb ik met een leuke meid afgesproken. Toen ik de afspraak met haar ging regelen heb ik jouw advies gevolgd. Ik heb tegen haar gezegd: “laten we een keer afspreken om iets te gaan drinken”, dat heeft ze geaccepteerd. We zijn bij elkaar gebleven van 20 t/m 23 uur. Gewoon praten over alles en nog wat. Maar om 23u zei ze: “ik moet weg want ik ga morgen trainen”. Ze werd even stil toen ik vroeg of ze het leuk vond om nog een keer af te spreken, maar zei alsnog: “ja gezellig, niet volgende week maar een week later”.
Onderweg naar huis heb ik haar een sms gestuurd om haar te laten weten dat ik het gezellig vond om haar te zien, maar ze heeft tot nu toe nog niet terug ge-sms’t.
Vanmiddag heb ik haar een sms’je gestuurd, maar daar heeft ze ook nog niet op gereageerd. Wat moet ik nou doen? Moet ik haar later een keer sms-en of gewoon wachten tot zij een sms stuurt?
Dit is nou onhandigheid met vrouwen, omdat ik niet weet wat ik moet doen?? Ik ben namelijk bang dat ze me niet ziet zitten. Waarom weet ik niet, het is een gevoel. Misschien omdat ik iets kleiner ben dan haar. Ze zei wel dat ze een man wil die zich als een man en een jager gedraagt.

Kun je mij adviseren wat ik moet doen?

Laat ik positief beginnen: je hebt met succes een afspraakje geregeld. Zoals je dat hebt aangepakt kan je vaker doen; dadelijk heb je nog meer leuke afspraakjes met andere vrouwen. Mooi!

Minder positief zijn de fouten die je tijdens dat eerste afspraakje hebt gemaakt. Deze, zoals je zelf al aangeeft, komen voort uit onwetendheid en de angst voor afwijzing. Sowieso speelde je lichaamslengte géén rol tijdens het afspraakje.

Het is de kunst om van je fouten te leren zodat je ze nooit meer hoeft te maken. Daarmee verbetert zowel je aanpak als je Verovermentaliteit en verkrijg je sneller succes met vrouwen…

Maar welke fouten heb je gemaakt? (meer…)