Te snel verliefd worden – Gevaarlijk, maar te voorkomen

Te snel verliefd worden

Te snel verliefd worden kan problematisch zijn, wist je dat? Het kan zelfs een groot liefdesprobleem zijn waardoor je onmogelijk kunt vrouwen versieren. Blijf dus lezen!

Zijn gedachten en gevoelens zijn voortdurend bij haar. Hij wil haar zien, voelen, ruiken en proeven. Inderdaad, hij is verliefd.

Toch heeft hij haar nog niet versierd, laat staan aangesproken. Er staat hem dus nog veel te doen. Maar hij weet niet hoe en is onderhand bijna verlamd door zijn verliefdheid. Wat nu?

Gauw Victor Verlon om advies vragen

Helaas is het kwaad dan eigenlijk al geschied en komt de vraag om advies te laat. Hoezo? Dat lees je in dit blogartikel, speciaal bedoeld voor de mannen die te vroeg verliefd worden.

Met mijn advies kun je verliefdheid bij wijze van spreken stoppen, zodat je vlot initiatief neemt! (meer…)

Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen

Beste Victor,

Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet reageren.

L. uit Antwerpen

Weer een goede vraag! Blijf je vragen insturen op Vraag-Victor-Verlon, ze zijn welkom…

Het is onduidelijk wat je bedoelt met ‘praten over andere mannen’. Maar ik denk dat het niets hoeft te betekenen als ze over andere mannen praat. Misschien wil ze slechts vertellen wat ze heeft meemaakt en wat ze doet in het dagelijks leven zonder bijbedoelingen.

Maar het kan ook zijn dat (meer…)