Beste Victor,

Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet reageren.

L. uit Antwerpen

Weer een goede vraag! Blijf je vragen insturen op Vraag-Victor-Verlon, ze zijn welkom…

Het is onduidelijk wat je bedoelt met ‘praten over andere mannen’. Maar ik denk dat het niets hoeft te betekenen als ze over andere mannen praat. Misschien wil ze slechts vertellen wat ze heeft meemaakt en wat ze doet in het dagelijks leven zonder bijbedoelingen.

Maar het kan ook zijn dat ze je indirect probeert uit te dagen. Dat doen vrouwen wel meer om te peilen in hoeverre een man interesse heeft.

Een vrouw die je op deze manier uitdaagt kan je nog niet goed plaatsen en is waarschijnlijk nieuwsgierig naar je. Ik geef je twee tips hoe je hier goed mee om kunt gaan:

Tip #1. Ga geen competitie aan met andere mannen

Mannen hebben nog wel eens de neiging om de competitie aan te gaan. Ze gaan bijvoorbeeld opscheppen over hun auto of carrière. Of ze proberen andere mannen zwart te maken.

Competitie voeren voor een vrouw is in wezen hetzelfde als achter haar aanlopen; niet goed voor het Veroveren!

Wat kan je beter doen?

Tip #2. Erken de uitdaging niet, reageer niet

Vaak is het al voldoende als je niet inhoudelijk reageert. Al zegt ze dat er tientallen mannen haar voeten kussen, haar cadeautjes aanbieden en haar aanbidden… laat het langs je heen waaien.

Het enige wat je hoeft te doen is het gespreksonderwerp te veranderen. Doe alsof je je er niet eens van bewust bent dat er andere geïnteresseerde mannen zijn!

Niet reageren is een manier om je op een positieve manier te onderscheiden van andere mannen. Je laat namelijk niet het achterste van je tong zien en dat maakt je interessant en mysterieus.

Haar nieuwsgierigheid groeit, ze vraag zich af in hoeverre je geïnteresseerd bent in haar. En dat is precies wat we willen: hoe meer ze aan je denkt, hoe meer je haar fantasie prikkelt… Dit is het begin van verliefdheid!

Heb jij ook wel eens meegemaakt, dat de vrouw over andere geïnteresseerde mannen sprak? Of ben je wel eens op een andere manier uitgedaagd? Ik wil het graag weten, plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Te snel verliefd worden – Gevaarlijk, maar te voorkomen (135)
  Te snel verliefd worden kan problematisch zijn, wist je dat? Het kan zelfs een groot liefdesprobleem zijn waardoor je onmogelijk kunt vrouwen versieren. Blijf dus lezen! Zijn gedachten en gevoelens zijn voortdurend bij […]
 • 3 Gesprekstips voor betere conversaties (32)
  Hey Victor Verlon. Ik ben een redelijk goed uitziende jongeman maar op een of andere manier maak ik toch altijd enkele fouten tijdens het veroveren, met name tijdens het aanspreken. Met het aanspreken op zich heb ik niet […]
 • Help, ik ben hopeloos verliefd (deel 1) (10)
  In het artikel: ‘Ben ik aantrekkelijk?’ ben ik ingegaan op de vraag van een verliefde bloglezer. Vandaag geef ik aan wat je te doen staat als je werkelijk hopeloos verliefd bent... Een citaat van de hopeloos verliefde […]
 • Droomvrouw – Hoe versier je je Droomvrouw? (16)
  Hopelijk komt dit blogartikel nog op tijd... een cursist stelde een prangende vraag bij het artikel over liefdesverdriet verwerken. Hij wil zijn droomvrouw versieren en zijn fouten rechtzetten. Beste Victor, Als eerste wil […]
Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen
Trefwoorden:             

14 reacties op “Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen

 • Hey,

  Deze blog is een echte eye-opener. Als je dit leest dan besef je eigenlijk pas hoevaak je wordt uitgedaagd door een vrouw. Wanneer je uitgaat van een competitie met andere mannen dan leg je onnodige druk op je. Als je die competitie niet aangaat ligt er minder druk op je, ben je een stuk ontspannener en dan is beter voor het Veroveren.

  Maar wat ik me bedacht: Stel een vrouw vertelt je wat andere mannen allemaal voor haar doen… Jij zegt dan dat je daar niet op moet reageren en er niet op in moet gaan, Victor, maar is het geen mogelijkheid om haar speels daarmee te plagen? Bvoorbeeld door te zeggen dat ze dat stiekem heel leuk vindt en dat ze zich daardoor belangrijk voelt ofzo? Is het ook niet mogelijk om hier een soort van cliffhanger toe te passen? Of is de enige optie om er gewoon niet op te reageren.

  Mvg, Rik

 • Heey,

  Ik hoor eigenlijk maar 1 soort vrouw over andere mannen praten. Dat zijn: vrouwen die al een vriendje hebben! Als ik van een vrouw te horen heb gekregen dat ze een vriendje heeft, probeer ik gewoon lekker door te gaan met praten over van alles en nog wat. Ik probeer dan een speelse, spontane sfeer in de lucht te krijgen. Meestal lukt dit ook wel.

  Bij sommige vrouwen gaat dit echter een stuk moeilijker. Ze kunnen maar niet ophouden met praten over hun ‘geweldige’ vriendje. Soms slaan ze naar mijn mening zoveel door dat ik het verdere contact vermijd/beëindig. Gelukkig slaan niet alle vrouwen door.

  Overigens lijkt het wel alsof het gemakkelijker is een klik te creëeren met vrouwen die al een vriendje hebben. Deze vrouwen lijken wat ‘losser’ te zijn. Ze ‘kleven’ minder aan vriendinnen en lijken veel spontaner met het andere geslacht om te gaan. Ik vind dat een probleem, omdat het naar mijn gevoel dan net ‘gespeelde’ spontaniteit is, of een gewoon een vrouw die met ‘gewone’ spontaniteit (spontane, ontspannen sfeer) niet/ moeilijk te veroveren is. Ik ben benieuwd of andere cursisten hier ook ‘last’ van hebben. Vrouwen die onmogelijk te veroveren zijn, omdat …

  Btw, alle tips zijn welkom!

  gr,
  Tom

 • @ Rik,

  Precies, het is hoe je haar gedrag en opmerking(en) interpreteert. Als je denkt in termen als competitie en concurrentie dan maak je het jezelf nodeloos moeilijk.

  Natuurlijk kun je haar speels plagen met haar opmerkingen; ook met dat ze er stiekem van geniet. Of bijvoorbeeld, door haar suggesties te geven hoe ze de mannen nog meer kan laten doen voor haar. ‘Vreemd’ dat ze daar niet zelf op komt 😉

  @ Tom,

  Ik raad het af om een vrouw te Veroveren die al een partner heeft. Maar je kunt natuurlijk wel vriendschappelijk contact onderhouden. Zo breid je je persoonlijke netwerk uit en kan je uiteindelijk veel meer leuke en vrijgezelle vrouwen ontmoeten.

  Trouwens, ook single vrouwen praten geregeld over andere mannen…

 • Hallo,

  Mijn vorige veroverpoging is werkelijk mislukt? Hoe?
  Ik stond te praten met een meisje over van alles en nog wat, wat meisjes zo graag interesseren. Ik stelde ook wat open vragen, hoe zij was etc. Ik wou net haar gsm nummer en msn adres te vragen door nog een speels en luchtig manier op te wekken. Opeens verschijnt er een gast en die brak het contact tussen ons.

  Ik bleef heel koelbloedig en laten merken dat hij niet eens bestond. Maar toch kreeg het meisje meer interesse in die gast dan in mij. Ik heb toen heel vriendelijk gezegd nog een prettige dag verder, tot ziens. En met een knipoog. Ik voelde me niet uit mijn lood geslagen. Ik vond het wel een beetje oneerlijk, maar ik kreeg de gedachte dat er nog meer vrouwen waren die op mijn aandacht uit zijn. Zogezegd zo gedaan. En later toen ik op een andere plek kwam waren die twee elkaar te zoenen. Het kan wel rot zijn als je niet eens wist hoe je jezelf moest opkrikken, maar ik daarentegen was blij. Ze stond in het gesprek met een voet naar me open en een arm naar mijn richting, dus open houding.

  Het is en blijft een nare situatie. Wat ik wel opmerkte aan die gast die tussen ons beide kwam, dat hij niet eens over de gedragskenmerken en eigenschappen had van een vrouwenveroveraar. Alles bij hem was gespeeld en hij was maar op een ding uit.

  Hoe kun je je het best wapenen tegen players?

 • @Andy,

  Je kunt je niet wapenen tegen players en moet je ook niet doen. Zoals players doen is meestal van korte duur. (one-night situatie). Daarnaast is het ook nog een brutale houding om zo tussen jullie gesprek binnen te dringen.

  Dat ze met haar lichaamshouding al aangaf dat ze open voor je stond en dat je door deze tussenkomer heel cool bleef, heeft jouw houding een aantrekkingskracht voor haar veroorzaakt. Als zij in deze situatie toch voor de player kiest, dan verdien jij beter dan deze vouw. Mijn complimenten dat je actie hebt genomen en ondanks dat, zo cool hebt gereageerd.

 • ik krijg meerdere malen te horen dat er veel mannen achter haar aanzitten en vaak is dat wanneer ze meer aandacht van me wil en dat doet ze dan op die mannier. en ik antw dan okey wat doe je dan met mij of gewoon met okey daar reageer ik meestal gewoon droog op.

  en een ex waar ze een lange tijd mee heeft gehad ze zei dat hij de beste was, en ik antw. met waarom vertel je dat aan mij vertel dat aan je vriendin ofso.

  de probleem is nou dat ik het niet zo zitten met haar omdat ze dat soort acties uit voert ik hou daar niet van dat zijn spelletjes zoals jij zei ze probeert je uit de tent te lokken. en dat is een mannier dat ik toch smerig vindt. ik vindt dat ik een meisje verdien die geen spelletjes speelt en mij niet op die mannier uit probeert.

  En wat mij vooral het gevoel geeft om het uit te maken met haar is dat ze gemakkelijk jongens op straat die haar aandacht geven. aandacht terug geeft en dan vertelt ze me dat doodleuk en daardoor vind ik haar een makkelijk meisje en dat is voor mij een afknapper. ik heb liever een meisje die onbekende minder aandacht geven. maar dat doet ze niet per se omdat ze die jongen leuk al is het een lelijk jongen waar ze niets mee wil toch praat ze terug tegen die persoon. en dat waarom ze dat doet dat kan ik maar niet plaatsen.

  maar wat het moeilijk maakt om afstand te nemen is dat ze toch om me geeft ik dat ze veel van me houd omdat ze me vaak belt en na een ruzie toch weer achter me aan zit. als ik weg loop bij haar thuis rent ze naar buiten achter me aan ze geeft me eens in de maand een cadeautje. en ik ben de gene die veel minder zn best doet in de relatie. neem niet op als ze me belt sms haast nooit terug bel der alleen als ik naar der toe ga maar dat komt allemaal om die bovengenoemde acties van haar dat ik minder vind haar. en daarom gedraag ik me zo bij haar. maar al met al weet ik t niet. want als ik alleen de negatieve dingen vertel dan ga je me aanraden om afstand te nemen. maar noem ik alle positieve dingen dan ga je me vertellen dat ze goed voor me is en dat de relatie wel oke is. maar zoals ik al zei de mindere kanten van haar daar kan ik nu nog wel mee leven maar ik vraag me af hoelang ik daar nog mee kan leven. wat kan ik het beste doen?

 • Als ik met een bepaalde vriend op stap ben vallen 9 van de 10 vrouwen meer op hem dan op mij. Sterker nog bij hem komen ze gewoon op hem af. Hij hoeft alleen maar even zwoel te kijken of te dansen en ze hangen om hem heen. Ik sta er dan een beetje bij, wordt soms dan nog wel voorgesteld aan haar of aan een vriendin van haar maar ik merk meteen dat er geen interesse is van hun kant.
  Ik ben niet jaloers. Ik gun hem een leuke, knappe,lieve vriendin maar ik vind het wel frustrerend dat de verhouding zo scheef is. Ik probeer me ook zo leuk mogelijk te kleden en zo vrolijk mogelijk te gedragen maar toch heeft hij veel vaker sjans.

  Als ik niet met hem op stap ben heb ik wel vaker meisjes ontmoet, mee gezoend enz. Maar hij eist alles op zonder dat ie er zelf veel voor hoeft te doen. Heeft iemand een tip om daar op een positieve manier verandering in te brengen?

 • Mn ex zei wel dat vele jongens achter haar aan zaten. Ze was een keer gekoppeld bijna, maar ze wou niet trouwen met hem zei ze. toen was er ook veel familie probleem ontstaan.

  Ze zei ook dat een jongen haar wou versieren, maar ze wou hem niet omdat hij op een kneus leek. Ze zei toen dat hij helemaal emotioneel ging huilen om haar te willen.

  Ze zei ook van dat ze een unieke style op school had gecreerd en dat vele meisjes haar toen ineens nadeden.

  Dit vond ik allemaal te opschepperig van haar. Ik werd er ook onzeker van, wist niet hoe ik er op moest reageren. Het leek alsof ik een nietsnut was vergeleken met haar. zo van dat zij een echte jongens/ meisjes aandacht trekker is en ik helemaal niets, snapt u wel?

  Een keer zei ze ook zo een verhaal van dat een jongen har leuk vond, werd er gek van, toen ze ik dat ze mischien met hem moest proberen te nemen ipv mij. TOen werd ze stil, zei ze meteen van nee die andere jongen is lelijk etc… Echt vaag joh. Wat wou ze hiermee bereiken met mij, ik snap het niet. Mischien wou ze mij onzeker maken dat ik lelijk ben en zij juist heel mooi.

 • @ anoniem (9 dec 2012, 20.25 uur),

  Klinkt als een jonge, onzekere vrouw. Vermoedelijk wil ze je inderdaad imponeren.

  Hoe dan ook, ze lijkt me niet klaar voor iets serieus of iets dergelijks. Ze hoeft niet ‘een gevaarlijke vrouw’ te zijn.

  Advies: blijf ontspannen, speels en zelfverzekerd. En laat je niet afleiden door praatjes. Ontmoet ook andere vrouwen, wellicht zijn er betere matches mogelijk met jou 🙂

 • Ik vindt een meisje erg leuk die net als ik stage loopt ik praat wel eens met haar maar niet zo erg veel en met een andere jongen praat ze veel meer en beetje lachen enzo of ze is verlegen naar mij toe of zou ze hem leuker vinden?

  1. Beste Justin, of ze hem leuker vindt of dat ze verlegen is, dat is nu (nog) niet te zeggen.

   Hoe dan ook, het is een goede oefening om meer te praten met haar. Zo leer je haar beter kennen en ontdek je vanzelf of er meer inzit.

   Advies: probeer niet van te voren alles uit te pluizen. Al doende leert men. Ontdek, experimenteer… praat! En neem het allemaal niet zo serieus.

   Veel plezier!

 • Beste ik heb het volgende volgend verhaal.
  Ik heb een dame leren kennen in de Gym. In het begin klikte het goed en merkte ik dat ik gevoelens voor haar begon te krijgen. vanaf dan is het eigenlijk een beetje bergaf gegaan. Ik heb haar uitgevraagd maar was Super nerveus. Ik kreg de reactie dat ze geen tijd had. Echter de week erachter ben ik terug gaan Gymen, zoals normaal en de dame in kwestie was er ook. dit voelde super vreemd aan en ik ben mij afstandelijk gaan gedragen. na een weekje hebben we ruzie gehad omdat ze me totaal negeerde en ik er totaal niets meer kon tegen zeggen. enkele dagen erna heb ik haar erover aangesproken, zij voelde haar ongemakkelijk en voelde zich afgeleid. Ik heb gezegd dat ik het begreep en heb sindien mijn afstand gehouden. wel telkens een goeie dag, maar daar stopt het. nu lijkt het dat ze me probeert jaloers te maken met de grootste player in de gym.
  Echter als ik al eens oogcontact kan maken met haar zie ik een fonkel. Maar toch heb ik gevoel dat ik geen stap dichter kom. Ik ben wel een beetje jaloers maar heb me zeker niet geuit naar haar toe. IK heb haar wel bijna weken aan een stuk dagelijks gezien sinds ik het gevraagd heb. Dit is frustrerend want het leek een goede vriendin.
  Iemand gedachten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *