Aantrekkingskracht – Geen aantrekkingskracht meer, wat nu?

Geen aantrekkingskracht meer?Van geen aantrekkingskracht meer, naar meer aantrekkingskracht…? Het kan!

De vorige keer heb je gezien hoe de lezer L. uit Overijssel een aantrekkelijke vrouw heeft laten lopen. Aanvankelijk was er aantrekkingskracht, maar helaas heeft hij niet adequaat gehandeld.

Mocht je het vorige artikel gemist hebben, lees het hier: geen aantrekkingskracht meer.

Aangezien jullie elkaar pas net hebben ontmoet, zijn er vermoedelijk nog steeds mogelijkheden om de aantrekkingskracht opnieuw op te wekken.

Vandaag krijg je drie tips om het balletje weer aan het rollen te brengen.

Meer aantrekkingskracht tip #1.

Breng haar opnieuw in een goede stemming

Toen je haar de volgende dag een voorstel deed, was ze niet meer in een flirt-stemming.

Onthoud, het contact begon met flirten. Dat werkte goed voor jullie beide. Dus ga opnieuw met haar flirten en wie weet stelt ze zich opnieuw voor je open. Gebruik vervolgens (meer…)

Aantrekkingskracht – Waarom geen aantrekkingskracht meer?

Geen aantrekkingskracht meer… Wat begon met sjans en een spannende flirt loopt uit op helemaal niets. Dat overkwam deze bloglezer die zijn vraag instuurde op deze aantrekkingskracht-site:

Beste Victor,

Ik woon nu tijdelijk in een internationaal huis in het buitenland, hier zijn ook veel dames. Wat goed ging was dat ik gesprekjes had met meerdere vrouwen. Een van hen begon toen sterk met met te flirten, dus ik terug flirten. Ik kon gewoon in haar ogen zien dat ze me leuk vond en dat ze een beetje verlegen was. We zaten met z’n allen aan een tafel.

Later ging iedereen slapen en moest ik nog even naar de keuken om wat spullen op te ruimen. Zij kwam daar toen ook nog even wat doen, liep snel langs me heen, en ze flirtte uiteraard weer. Ik ben toen echt zo dom geweest. Ik had interesse in haar, maar wat ik gedaan heb is haar een goede nacht gewenst en normaal afscheid genomen. Ik begrijp ook niet van mezelf waarom ik niet meer actie ondernam.

Daarom heb ik haar een dag later gevraagd of ze deze week is wou gaan drinken, maar je raadt het al, ze was ongeïnteresseerd. Hieruit concludeer ik dat ze gewoon een nacht plezier wou? Kan hier echt van balen!

Is dit nog te redden op de een of andere manier, en hoe kan ik dit het beste aanpakken? Ik hoop dat ik snel van je hoor. Dankjewel!

Groetjes,
L. uit Overijssel

Je hebt geflirt, je bent gesprekken aangegaan met meerdere vrouwen. En je was je bewust van de sjans die je had; aantrekkingskracht. Mijn complimenten!

Sommige mannen zijn bij wijze van spreken blind. Ze zien nooit een vrouw met hen flirten, zij pikken nooit de flitsignalen op. Dat kan een vervelende liefdeshandicap zijn, zeker als ze ervan overtuigd zijn dat bijvoorbeeld zonder oogcontact je geen vrouw kunt aanspreken. Ze nemen daardoor nooit initiatief.

Jij merkt het tenminste wel wanneer een vrouw zich tot je aangetrokken voelt, dat kan in je voordeel werken! Toch is het na die mooie avond niet verder gekomen dan een spontane flirt met een aantrekkelijke vrouw. Jammer!

Nu is het de vraag, waarom was ze de volgende dag niet meer geïnteresseerd? Sommige mannen vragen zich dat af, dus dat is het onderwerp van het artikel van vandaag.

En natuurlijk wil je ook weten of er nog mogelijkheden zijn om haar te versieren. Dat bespreek ik in het volgende deel.

Waarom geen aantrekkingskracht meer

Het is (meer…)