Geen aantrekkingskracht meer?Van geen aantrekkingskracht meer, naar meer aantrekkingskracht…? Het kan!

De vorige keer heb je gezien hoe de lezer L. uit Overijssel een aantrekkelijke vrouw heeft laten lopen. Aanvankelijk was er aantrekkingskracht, maar helaas heeft hij niet adequaat gehandeld.

Mocht je het vorige artikel gemist hebben, lees het hier: geen aantrekkingskracht meer.

Aangezien jullie elkaar pas net hebben ontmoet, zijn er vermoedelijk nog steeds mogelijkheden om de aantrekkingskracht opnieuw op te wekken.

Vandaag krijg je drie tips om het balletje weer aan het rollen te brengen.

Meer aantrekkingskracht tip #1.

Breng haar opnieuw in een goede stemming

Toen je haar de volgende dag een voorstel deed, was ze niet meer in een flirt-stemming.

Onthoud, het contact begon met flirten. Dat werkte goed voor jullie beide. Dus ga opnieuw met haar flirten en wie weet stelt ze zich opnieuw voor je open. Gebruik vervolgens de volgende aantrekkingskracht-tip…

Meer aantrekkingskracht tip #2.

Doe haar opnieuw een voorstel

Neem initiatief, met de bijbehorende onverstoorbaarheid en relaxte houding. ‘De aanhouder wint’…

Dat je je niet meteen uit het veld laat slaan stimuleert aantrekkingskracht. En dat je moeite blijft doen is in wezen een subtiel compliment. Het kan haar interesse opnieuw opwekken.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je jezelf vervelend opdringt, begrijp me niet verkeerd!

Meer aantrekkingskracht tip #3.

Wees concreet!

“Wil je deze week iets gaan drinken met mij?”…

Voorstellen als deze zijn onvoldoende concreet. Daarmee creëer je geen aantrekkingskracht. Het kan zelfs passief en ongeïnteresseerd overkomen!

Een meer vlotte aanpak waarbij je concreet bent werkt beter. Vrouwen kunnen een een man waarderen die van aanpakken weet.

Je wilt een voorstel doen? Prik meteen een dagdeel en bepaal het liefst ook meteen een afspreek-locatie.

Willekeurig voorbeeld: “Aanstaande woensdagavond ben ik vrij. Laten we gezellig een drankje doen in café ABC. Ze hebben daar relaxte banken en live muziek. Of komt je vrijdag beter uit?”

Een concreet en vlot voorstel maakt het voor een vrouw gemakkelijker om enthousiast en geïnteresseerd te reageren. Ook kan ze zich er meteen wat bij voorstellen, ze hoeft zich niet bezig te houden met de vraag OF ze met je wil afspreken.

Zie les 6 en 7 van mijn gratis cursus vrouwen versieren. Aanrader!

Zit je momenteel in eenzelfde soort situatie? Laat me weten of het je lukt om opnieuw de aantrekkingskracht op te wekken. Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Aantrekkingskracht – Waarom geen aantrekkingskracht meer? (11)
  Geen aantrekkingskracht meer... Wat begon met sjans en een spannende flirt loopt uit op helemaal niets. Dat overkwam deze bloglezer die zijn vraag instuurde op deze aantrekkingskracht-site: Beste Victor, Ik woon nu tijdelijk […]
 • Ruzie – Succes met Vrouwen door Ruzie? (19)
  Het laatste waar mannen aan denken is ruziën met de vrouw waarvan ze het hart willen Veroveren. Een vervelend conflict brengt de Verovering immers in gevaar... Toch kan een beetje ruzie geen kwaad, zo heeft een cursist […]
 • Complimenten – Moeite met complimenten geven? (7)
  Moeite met complimenten geven? Vandaag ontdek je een paar mogelijke oorzaken van je weerstand. Vervolgens krijg je een effectieve oefening zodat je uiteindelijk gemakkelijker kunt complimenteren. Goed voor het flirten en […]
 • Gesprekken met vrouwen – Ga Geen Competitie Aan met Andere Mannen (14)
  Beste Victor, Bedankt voor je E-cursus. Ik ben over laatst naar een leuk meisje gestapt en het klikt al goed met haar. Maar er is een probleempje. Ze praat vaak over andere mannen en ik weet nooit goed hoe ik hierop moet […]
Aantrekkingskracht – Geen aantrekkingskracht meer, wat nu?

87 reacties op “Aantrekkingskracht – Geen aantrekkingskracht meer, wat nu?

 • Ik heb een dame aangesproken en om haar nummer gevraagd, deze ook gekregen.

  Smsjes heen en weer gestuurd op de 1e dag. Toen zei ze later die dag dat ze een vriend had (waar de relatie slecht mee gaat) en ze zich schaamde mij zo behandeld te hebben (in principe opgeilen)

  Ik zei dat het niet erg was en blabla. we begonnen weer te smsen.
  Ik kwam haar weer tegen (station) en vroeg haar weer mee uit. Ze zei ja en we hadden afgesproken. Smst ze een uur van te voren dat ze moe is van school en bang niet gezellig te zijn. Wel stelde ze voor om het maandag te doen. Ik zei: is goed maar dat is wel je laatste kans met een knipoog.
  Waarop zei zei jaa komt goed ik kan dan niet moe zijn weinig les die dag etc, bla bla.

  Nu was ze maandag ziek. Dus ik leuk berichtjes sturen etc, ook voorgesteld een maatje te brengen, hier ging ze niet op in. Maar.. ik begin zelf ook ziek te worden van deze situatie. Ziet ze me wel zitten (lijkt het wel op in de sms en gesprekjes) of houd ze me aan het lijntje ofzo. Wat moet ik nu doen?

 • @ Jorus,

  In hoeverre was ze je aan het ‘opgeilen’? Een beetje op een neer SMS-en of werkelijk sexting?

  Hoe dan ook, het ziet er naar uit dat je sowieso geduld moet uitoefenen bij deze vrouw. Alleen al omdat ze een partner heeft, zich daar vervelend over voelt en ook niet gelukkig is met haar huidige relatie. Dit kunnen vaak hoofdpijn-scenario’s worden.

  Advies: laat haar vriendelijk weten dat als ze je wilt zien, meer haar best mag doen. Wens haar veel succes toe en richt vervolgens je volledige aandacht op andere vrouwen…

 • Beste Viktor,

  Ik heb een leuke meid leren kennen vorige maand. Ik kende haar al van zien en via via. Ik nodigde haar uit op mijn verjaardag in november. Ze kwam gezellig langs (woont uur verder op) waarna we seksueel contact hadden. De dag daarop smste ze me en er volgde hevig contact. We hebben een maand veel afgesproken, uren aan de telefoon gezeten, met elkaar geslapen etc. etc. Nu komt het! Ze is pas sinds 2 maanden met haar ex vriend uit elkaar! *rebound* Na dat ik er misschien iets te veel druk op heb gezet in de zin van afspreken etc. Is ze vol gas in de achteruit gegaan! Nu zijn we terug op vriendschapsbasis…Nog wel veel contact en we zijn eerlijk.

  Ik vind haar echt leuk (wel een beetje jojoj) en weet dat zij mij ook aantrekkelijk vind. Ze zit nog wel met haar ex in d’r hoofd, maar is wel boos en wilt het afsluiten..
  Ik wil haar nog steeds veroveren! We hebben nog steeds contact, voorbeeld: gisteren nog aan de telefoon gehad en we sturen regelmatig berichtjes naar elkaar, best leuk contact.

  Maar ik wil niet in de friendzone, we hebben al sexueel contact gehad en ik hoop dat ze zich over haar ex heen zet en gaat inzien wat ik waard ben.

  Weet niet zo goed hoe ik me moet gedragen.

  Graag advies.

  Groet,

  Lee

 • @ Lee,

  Je vindt haar dus erg leuk, jaar dat gaat heen en weer (jojo).

  Als ze iets niet kan gebruiken nu, is een man die zeer geïnteresseerd is en dan plotseling (tijdelijk) zijn interesse heeft verloren.

  Ook is het waarschijnlijk niet prettig dat ze een druk voelt. Dat ze ‘moet’ afspreken, dat ze ‘moet’ inzien wat jij waard bent. Etc.

  Ze heeft rust nodig, tijd om te verwerken…

  Wil dat zeggen dat ze geen (seksueel) contact met je mag hebben? Nee hoor, dat kan. Uit onderzoek blijkt dat dat prima kan uitpakken.

  Advies: zorg dat wanneer ze bij je is, zich kan ontspannen. Die vrijblijvende sfeer waar ik vaker over spreek is nu extra belangrijk.

  Een prachtig uitgangspunt om te genieten, te verleiden, te Veroveren en te seksen…

  Belangrijk: schrijf je in voor mijn gratis E-cursus VrouwVeroveren. (En schaf vervolgens mijn E-coachsysteem aan…)

 • Beste Victor,

  Bedankt voor je reactie. Sinds we van sex, afspreken veel contact etc. etc. terug zijn naar regulier contact vind ik het allemaal maar K. Hoor niet zo veel van d’r, ze sluit ook minder lief berichtjes af etc. Maar ze zit ook echt even in een dip! Ik heb het niet door gepusht maar ze heeft een paar dagen geleden aangegeven even rust nodig te hebben en even alleen te willen zijn. Ik heb letterlijk gezegd “Ok” “Ik begrijp het” en even niks meer laten horen van mezelf (3 dagen), maar zij ook niet van haar kant. Vind het zo moeilijk want aan de ene kant wil ik niet “Het jongetje” zijn wat achter haar aanloop en aan de andere kant wil ik laten weten dat ik haar nog steeds leuk vind! Maar ze heeft dus vorige keer wel aan gegeven het niet te kunnen “Vrijgezel wil ze zijn” en niet om achter andere jongens aan te lopen maar om te verwerken. (iets meer als 2 maanden uit)

  zit ik dus in de friendzone met tijdelijk geen contact. We hebben geen ruzie of er is geen wrijving geweest!

  Ook zij ze dat ze verliefd op me was maar dacht dat het de verkeerde soort van verliefdheid was. Wat bedoelt ze hiermee? Ik ben gewoon of verliefd of niet!

  bedoelt ze nu “try harder”? Of moet ik haar laten? En zo ja (try harder) Hoe?

  Heb je een tip voor een openings berichtje, waarmee ik haar toch een gevoel geef zonder dat “Jongetjes” te zijn wat achter haar aanloopt?

  Ik ben het volledig met je eens betreft rust geven, maar toch kreeg ze een soort van verplichtingsgevoel bij mij! Ook al zij ik we doen rustig aan etc. Alleen die ene keer dat ik toch graag wil afspreken geeft dan de doorslag. Ik deed juist zo men best om niet claimerig te zijn en denk ook dat ik dat niet geweest ben noch nu!

  Moeilijk!

  Groetjes,

  Lee

 • @ Lee,

  Graag gedaan! En ik wens je een fantastisch 2013!

  Het kan helpen als je haar een paar tips geeft om haar liefdesverdriet te verwerken. (Meer) sporten, geregeld naar buiten, maar ook voldoende rust nemen. (Zie ook: http://www.LiefdesverdrietVerwerken.com)

  Ik acht de kans groot dat ze zich heeft terug getrokken omdat je haar onder druk hebt gezet om af te spreken. Het ontbreekt aan vrijblijvendheid…

  En je vindt het vervelend dat ze weinig van zich laat horen. Dat voelt ze aan; ook niet goed voor het vrijblijvende gevoel.

  Je zei:

  “Ik heb het niet door gepusht maar ze heeft een paar dagen geleden aangegeven even rust nodig te hebben en even alleen te willen zijn. Ik heb letterlijk gezegd “Ok” “Ik begrijp het” en even niks meer laten horen van mezelf (3 dagen), maar zij ook niet van haar kant.”

  Wanneer ze aangeeft dat ze rust nodig heeft, steun haar daar in. “Ok” en “Ik begrijp het” is niet erg sterk.

  Na je pushen eerder, kan de’ok’ nog steeds overkomen van “ok, ik ga er maar mee akkoord ook al vind ik dat heel vervelend en wil ik helemaal niet wachten.”

  Zo voelt ze zich nog meer onder druk gezet… Begrijp je?

  De kwestie ‘het jongetje dat achter haar aanloopt’ versus haar laten weten dat je haar leuk vindt is daarom irrelevant geworden. Je probeert je te bewijzen of precies het juiste puzzelstuk te zijn van ‘haar puzzel’…

  In mijn E-cursus krijg je een duidelijker beeld wat nodig is voor een Verovering.

  De E-cursus… Je hoeft alleen nog op de bevestigingslink te klikken in de e-mail die je gisteren hebt ontvangen. (Mogelijk in de ‘ongewenste e-mail’ map terecht gekomen.)

  Verder advies: stuur haar een oprechte 2013-nieuwjaarswens en vraag niet naar een afspraakje of verder contact. Stel geen vragen, laat dat voorlopig helemaal los.

  En ga aan de slag met mijn Verover-lessen…

  De situatie nu is voor je moeilijk, begrijpelijk! Veel sterkte.

 • Beste Victor,

  Wederom bedankt voor je advies. Ik heb je e-boek gekocht trouwens! Echter moet ik eerlijk zeggen bij mezelf meer moeite heb met rust, kalmte en wat jij zegt “ongedwongen sfeer” creëren. Ik kan hier alleen weinig informatie over vinden? We hebben nog steeds contact gehad een paar keer en ze zei zelf vrij snel al “binnenkort een keertje drankje doen?” Ik zei “lijkt me leuk, maar niet plannen oke?” Dat vond ze wel fijn volgens mij! Alleen is toch echt jojo, komt weinig contact van haar kan en gisteren stuur ik een beetje inhoudloos grappig berichtje en hebben we een uurtje lol over “Whatsapp” Alleen daarna voelde ik me echt een “Friend” Bahh, eerste keer dat ik echt echt echt dit gevoel had.
  Het veroveren is niet zo’n probleem, het behouden wel “Al men hele leven” Wil ik te graag? Ben ik soms te plakkerig/claimerig? Ik doe juist zo men best om begripvol te zijn en “Kijk maar” “We zien wel” “Het komt wel goed” En toch verpest ik het! Ik wil ook gewoon mezelf blijven en heb geen zin in spelletjes en zeker niet om als een pup achter haar aan te lopen.

  Ook het feit dat ze een uur verder woont maakt het gewoon lastig, ze heeft 2 jaar in mijn woonplaats gewoond met haar ex. Ze houd van deze stad, ze mist het en wilt ooit terug. Ik zie het nog een paar weken aan, kijk wel of er een afspraakje komt en als die komt hoe dat dan loopt. In het begin had ik echt een gevoel dat het goed zat maar nu “op dit moment” vind ik het maar niks! Maar ja kan morgen weer anders zijn “jojo” Misschien moet ik er maar gewoon mee kappen.

  Jij zei trouwens dat het laatste wat ze nu kan gebruiken is iemand waar zijn interesse ineens of tijdelijk verdwijnt. Maar dat is niet, zou ze toch moeten weten? Ik kan ook moeilijk elke dag als een blije achter haar aan lopen. Ik weet dat je het druk hebt maar misschien kun je me nog wat adviezen geven.

  Groetjes,

  Lee

 • Hoe kan ik vanaf dit punt weer met haar flirten? Ik wil weer flirten, dat was leuk! Ik denk dat we morgen weer een leuk kort gesprekje gaan hebben ofzo. We hebben al een tijdje aangepapt en seksueel contact gehad een paar keer etc. etc. Nu vrienden omdat het te snel ging en zij nog in haar oude patroon zit met haar hoofd. Hoe weer flirten, hoe weer op pakken? Het was er dus kan niet weg zijn toch? Ik weet dat ze me leuk/aantrekkelijk vond ook toen ze nog met haar ex was. Of vind ze me simpelweg toch niet zo leuk?

  What to do?

 • @ Lee,

  Gefeliciteerd, ik wens je veel succes en plezier met mijn E-coachsysteem.

  Zomaar even de rust vinden en een vrijblijvende sfeer creëren is inderdaad iets teveel gevraagd nu. Daarom is het oefen-E-boek zo belangrijk…

  Zie hoofdstuk 3, zowel van het basis-E-boek als de ontspanningsoefening in het oefen-E-boek. Deze oefening dagelijks herhalen brengt meer en meer ontspanning.

  In mijn Zelfvertrouwen-programma begeleid ik je met mijn stem, dat is gemakkelijker voor veel cursisten. (Ik wil je niet overvoeren, mijn E-coachsysteem biedt ongelofelijk veel!)

  Zo’n inhoudsloos grappig berichtje deed haar dus goed. Het gaat niet zozeer om ‘grappig zijn’ maar op het luchtige. Niets moet… ze kan bijkomen.

  Flirten kan op gang komen. Het belangrijkste is dat je bij jezelf blijft; je niet laten leiden door haar dips en terughoudendheid.

  Haar rots in de branding…

  Wat exact geeft jou dat vriendschappelijke-vriend-gevoel? Is het iets wat je bespreekt bij het Whatsapp’en? Of is het de manier waarop? Iets wat jij/zij (niet) doet?

 • Beste Victor,

  Wederom bedankt voor je reactie. Vanmiddag weer een simpel grappig berichtje gewisseld. Was even lachen, begon goed en ook fijn maar simpel afgesloten. Ja ik voelde dat toen even, dat het echt op een vriendschap begon te lijken, dit is wat we nu ook zijn dus niet heel raar. Maar om een voorbeeld te geven: contact komt nu telkens van mij kant. Ik denk wel dat er meer is tussen ons maar weet niet of het voldoende is. Voel me nu wel goed! Heb nu zoiets van: Dit lost zich vanzelf op!
  Heb haar nog niet gevraagd voor een drankje, ook al vroeg ze zelf de van de week: Binnenkort een keertje drankje doen? Durf nog niet zo goed omdat ik bang ben dat ze dan weer zo’n verplichtingsgevoel krijgt.
  Ook sluit ze berichtjes nog steeds af met Xjes etc. Wel minder dik er op gelegd als eerst maar toch.

  Ja drie vragen:

  Is dit een kwestie van: try harder?
  Moet ik nou gewoon initiatief tonen en een datum voorstellen om een drankje te doen?
  Moet ik nu telkens een paar dagen niks doen en hopen dat contact van haar komt “of” juist dagelijks even iets laten weten? Ergens hoop ik dat ze me mist, maar weet niet of missen voor haar voldoende is.

  Groeten

 • @ Lee,

  Hoe gaat het nu met je? Ontwikkelingen?

  Jouw vraag: “Is dit een kwestie van try harder?”

  Iets blijven doen wat eerder niet werkte is geen aanrader. Laat staan dat je er nog een schepje bovenop doet.

  Ik begrijp dat je haar wilt, dat je naar haar verlangt. De belangrijkste momenten zijn min of meer achter de rug. De vrijblijvendheid moest er toen bovenop liggen.

  Dat is niet gebeurd, vandaar dat het nu moeilijk is. Gedane zaken zijn niet terug te draaien.

  Je tweede vraag:

  “Moet ik nu telkens een paar dagen niks doen en hopen dat contact van haar komt “of” juist dagelijks even iets laten weten?”

  Laat het een beetje rusten. Blijf leuk en relax reageren als ze wat stuurt. En je mag wel contact opnemen, maar richt je op plezier en ontspanning. Hopelijk dringt het dan meer en meer tot haar door dat ze niet ‘moet’.

  Ik zou niet dagelijks wat laten horen. Koppel je berichtjes aan iets wat je meemaakt. Iets vreemds, iets opmerkelijks dat je overkomt/ziet. Spontaan en relax.

  Op deze manier kun je op een gegeven moment ook een afspraakje regelen. De schaatsbaan in de stad “ik ga schaatsen zaterdagmiddag. Kom je mee? En heb je een stoel nodig?” Iets dergelijks speels…

  Het kan zijn dat het niets meer wordt tussen jullie. Blijf daarom niet op haar wachten, verbreed je horizon. (Dat maakt dat je gemakkelijker vanuit overvloed kunt leven. Nu extra belangrijk!)

  Ik begrijp dat dit een stevige uitdaging voor je is. Sterkte!

 • Beste Victor,

  Dankje,

  Echter zij liep zelf hard van stapel in het begin! We belde uren en ik werd zelf een beetje gek van de hoeveelheid berichtjes welke ze stuurde, ze maakte me wakker en stuurde als ze ging slapen en zo de hele dag door. Ze wilde elke dag bellen en stuurde elke dag hartjes en ik vind je leuk etc.etc. Ook heeft ze me eens een pikante foto gestuurd toen ik aan het werk was. Zij wilde mij net zo graag zien en wilde met mij af spreken en kwam naar mijn woonplaats waar ze eerst woonde met haar ex. Ik vond het leuk maar heb gezegd dat ze niet bij mocht slapen, omdat ik vond dat ze rustig aan moest doen en het te snel zou gaan. Is toen bij een vriend (homo) gaan slapen en zijn toen samen uit eten geweest, wat leuk was (zoenen etc.)

  Denk 1 week erna anders 2 gaf ze aan mij te willen en bij mij te slapen. We waren verliefd (dacht ik), ze miste mij! Leuke stap avondjes en lange avonden praten met drankjes en uren bellen. Ze kwam bij me slapen en is ook het hele weekend gebleven. Echter woon ik momenteel thuis en was het een hele opgave qua voorstellen en niet echt alleen kunnen zijn. Vond zelf ook moeilijk, moest mezelf best open geven. Zo ook beide dingen gedeeld die andere niet weten! o.a. wat er met haar ex gebeurt is! Toch wilde ze me en kwam slapen, we hadden een leuk weekend! Effe naar Antwerpen geweest!

  Daarna kwam de doorslag, zij ging zelf ook te hard. Ik heb echt heel vaak gezegd, je moet rustig aan doen en we kijken wel. Misschien komt het pas over een jaar. Ze vond dit fijn. Echter zat het voor mijn gevoel goed maar een keertje willen afspreken was ook echt de druppel, vanaf dat moment ging het minder. Ik gaf misschien op dat moment ook een verplichtingsgevoel maar op heel veel momenten ook juist niet denk ik. Ze is echt labiel! Ze kan dit nu niet verdragen, alle moeite die nodig is kan zij nu niet geven. Het was een leuke maand. Paar keer met elkaar naar bed geweest. Nu vind ik haar leuk! Niet vanwege de seks maar o.a. omdat ik me heb blootgeven, zij ook!

  Wat is de status nu, nou op een simpel berichtje welke ik afgelopen zondag via Facebook heb gestuurd heeft ze voor het eerst niet gereageerd! Dit is echte de eerste keer, ze zit normaliter op haar telefoon bij mij! Voel me echt afgedaan! Ik ben nog steeds positief in de zin van dat ik haar gewoon met rust laat, niks meer gestuurd (3 dagen) en het lost zich wel op!

  Maar ik vraag me niet af of ik goed genoeg ben voor haar, ik vraag me af of zij wel goed genoeg is voor mij!

  Alleen ik kom niet tot de kern, waarom leek het op liefde, waarom eerst zo snel! Ik probeerde haar en mij te remmen maar het ging niet! Lijkt of ze echt heel hard is geschrokken van de toestand! “Ooow wat heb ik nu gedaan” Vrienden zijn?

  Ik heb het nog niet verpest in de zin dat er ruzie, frustratie of dergelijke is. Elke keer als ze zo doet laat ik haar gewoon even met rust. Alleen dit keer vind ik dat contact van haar moet komen. Anders ga ik gewoon verder met andere meiden! Gevoelsmatig even niet aan toe maar lustmatig heb ik er al een op het oog.

  Naar men ex 4 jaar geleden, eerste keer dat ik me zo voel.

  Raar heh?

 • p.s.

  Ik moet er bij zeggen dat ze a.s. weekend naar mijn woonplaats komt om haar ex schoonouders en ex vriend voor het laatst te zien. Ze gaat min of meer afscheid nemen met haar ex schoonouders moet nog spullen terug krijgen en haar ex moet tekenen voor ontbinding van hun oude woning. Ze is er ook niet zeker van of hij er zal zijn. Arm kind!

  Kan me voorstellen dat ze daar nu veel mee bezig is in haar hoofd. Sowieso misschien beter om tot die tijd even niks te doen. Maar ik vind wel dat het dit keer van haar van dient te komen, mits ze nog contact wil. Ze is me niks verplicht maar ik heb geen zin om er achter aan te blijven lopen.

  Groetjes

 • @ Lee,

  Zij is dus zelf (ook) te hard van stapel gelopen. Moeilijk. Toch maakt het uiteindelijk weinig uit. Het blijft een feit dat het voor haar gevoel te snel is gegaan. Althans, dat gaf ze aan.

  Er kan meer spelen, maar ik heb te weinig context / informatie over wat er is gebeurd.

  Hoe dan ook, ik denk dat de situatie met haar ex e.d. gevoelsmatig erg veel voor haar is. (En misschien is haar ex heel verkeerd bezig, of probeert haar om te praten, enzovoorts). Daardoor lukt het niet om goed contact met haar te hebben/krijgen.

  Wanneer ze in de stress komt blijf jij rustig? Heel goed. Keep your cool, you get the best…

  Gelukkig, je stelt de juiste vraag. Het mag de vraag zijn of zij wel goed genoeg is voor jou.

  Advies: ga sowieso verder met andere meiden. Het contact mag meer van haar kant komen.

  Geef jezelf een schouderklopje. Het lijkt erop dat je nu iets steviger in je schoenen staat dan afgelopen 30 december (te zien aan je reacties hier.)

  Je kunt voorlopig wel af en toe een balletje opwerpen, zonder er wat terug op te verwachten. Wens haar bijvoorbeeld veel sterkte toe voor komend weekend (per sms, zaterdagochtend).

  Sterkte, je kunt hier overheen komen. Doe je best om weer te genieten van je leven als vrijgezel.

 • Beste Victor,

  De situatie van haar kant: Ze woonde met haar ex samen in de woonplaats waar ik woon, ik kende haar van een vriendin van mijn beste vriend. (btw. we vonden elkaar al wel gewoon leuk en aantrekkelijk, heeft ze ook gezegd) Hun relatie liep niet goed, hij maakte het uit en had al een ander voor het echt uit was en negeert haar van de een op de andere dag. Ze moest dus verplicht terug naar haar ouders een uur verder op. Arm kind!

  Met mijn verjaardag gebeurde het tussen ons en toen we elkaar beter leerde kennen, besefte ik pas hoe kort het uit was. Ik dacht 3 a4 maanden, maar het was pas echt net 1 maand uit.

  Tja die momenten van verplichting en gedwongen zijn een beetje tegen de feestdagen gekomen. Ging ze natuurlijk aan hem denken. Nu heeft ze het waarschijnlijk heel zwaar met aanstaande zaterdag in gedachte.

  Tja stuur haar zaterdag ochtend wel een luchtig berichtje, goed idee. Simpel etc.

  Weetje wat raar is! Ook al loopt het nu zo, het zit voor men gevoel niet verkeerd tussen ons. Er is niks wat tussen ons in drijft. Ik ben ook niet gekwetst of jaloers om hem. Dit is namelijk een afsluit periode. Ze is ontzettend kwaad wat haar is aangedaan, haar leventjes welke ze voor hem koos is haar afgepakt. Ik begrijp het best.

  Wie weet krijgen we ooit nog eens beter contact, zie wel.

 • Hey Victor,

  Sinds vorig weekend niks laten weten, maar zij helaas ook niet. Afijn gisteren avond stuurde ik toch maar een “App” ze reageerde meteen en heel relax overigens! We hebben bijna een uur over “Whatsapp” gesproken. Ze was in een vrolijke/melige bui en we hebben wat lol gemaakt over van alles en nog wat maar voornamelijk over carnaval. Hoe ga jij verkleed etc. Als ik dan ook zo ga zijn we een “Match” (haar woorden).

  Wat ik wel raar vond dat was dat ze in een grapje zei, je eventuele scharrel zal wel schrikken als je dat doet (carnaval). Ik zelf moet er niet aan denken dat ze het met een ander doet, dus vind het wel raar dat ze zoiets zegt/denkt! Wat vind jij hiervan? Quasi?

  Was leuk, luchtig en ongedwongen, heb haar nog sterkte toegewenst voor vandaag en niks besproken qua plannen of afspreken. Luchtig afgesloten! Ze vond het ook fijn. Ik gaf als eerste aan dat ik ging slapen en vond het wel een fijn gesprek. “Ongedwongen”

  Ik vind haar echt leuk en denk dat ik smelt al ik haar zie. Houd me in!

  Ik ben bang dat ik in een vervelende positie ben beland!

  Als we bij elkaar zijn kan ik pas zeggen hoe de vork in de steel zit, dan merk ik vanzelf of er meer is. Als ze mij nog steeds leuk vind “uit het oog uit het hart”, dan merk ik dat van zelf.

  Ik ga men best doen om de “ongedwongen sfeer” die ik heb gecreëerd zo te houden. Je moet ook eerlijk weten dat ik het op dit punt vaker heb verprutst, wanneer ik iemand echt leuk vind. Was ook bij men ex! Maar als ik dit wel goed had gedaan een paar weken geleden dan was het op een later moment misschien mis gegaan. Ik moet hier echt beter in worden. Wat doe ik precies verkeerd denk je?

  Versieren niet zo’n punt, behouden

  Wat ik ook nog voor jou beeldvorming wil zeggen is, toen het vlammetje nog warm was. Was haar beeld over mij “Vrouwen willen jou” haar letterlijke woorden tegen mij. Ze liet ook aan iedereen een foto van mij zien “goedkeuring” uiteraard werd ik door iedereen goed gekeurd, dit kwam ze me dan ook met trots vertellen, maar ook als “leuker als haar ex” bestempelt. Ik ben 25 jaar, gewoon leuke jongen, vind mezelf knap, ben zelfverzekerd en heb een goede baan als Hotel Manager! Zij is 23 en ook leuk en knap uiteraard! Het ligt niet aan men zelfverzekerdheid maar misschien dat ik toch een beetje “claim” wanneer ik iemand leuk vind. Ik uit men jaloezie niet overigens en een dame mag van mij alles doen en hoef niet overal bij te zijn.

  Maar ze zij een tijdje terug letterlijk: Bij jou heb ik soms een gevoel van verplichting en deze is niet positief.
  Victor, ik doe iets wat ik zelf niet door heb! Advies?

  Komt tijd, komt raad.

  Groetjes,

  Lee

 • @ Lee,

  Hoe ze reageert klinkt goed.

  En ze probeert uit te vogelen of je een scharrel hebt. Het kan goed zijn om in eerste instantie daar niets over te zeggen, er niet op in te gaan. Blijf mysterieus en laat haar het zich maar lekker afvragen… (Zie mijn E-coachsysteem, het basisboek vanaf pagina 141.)

  Wat doe je precies verkeerd… Moeilijk te zeggen, want op zich zijn verliefdheidsgevoelens gezond en normaal. En dat je dan naar een vrouw verlangt is ook logisch.

  Het gaat er met name om dat je voldoende zelfbeheersing hebt zodat je de ander voldoende ruimte geeft om ook een stap naar jou te doen.

  Echter, deze vrouw zit in een lastig pakket. Het is net uit, ze voelt zich afgewezen en heeft vermoedelijk ook last van liefdesverdriet (zelfs al wil ze hem niet meer).

  Je mag haar problemen niet op jezelf betrekken. Genoeg situaties waarbij het niets kan worden, zelfs al ben je ‘perfect’. Het is onmogelijk om 100% controle te hebben, of iets volledig af te dwingen in het (liefdes)leven.

  Citaat:
  “Maar ze zij een tijdje terug letterlijk: Bij jou heb ik soms een gevoel van verplichting en deze is niet positief.”

  Dit kan deels komen door jou (daar ben je je gelukkig al van bewust.) Onderschat ook niet dat dit gedeeltelijk van haar kan komen. Ze loopt eerst te hard van stapel (ondanks jouw waarschuwingen) en daarna loopt ze tegen haar eigen emotionele weerstand/problemen aan.

  Is het dan niet logisch dat ze zich nu min of meer verplicht voelt om b te zeggen, nadat ze a heeft gezegd? (a = helemaal dol van je zijn.)

  Advies: blijf bij jezelf, ontmoet andere vrouwen en geniet van het leven. Misschien komt ze over de brug, misschien niet…

  Sterkte en veel plezier!

 • Hoi Victor,

  Ik kom weer even meeliften op een andere topic 🙂
  Ik zat vandaag over iets te piekeren, denk dat het te maken heeft met aantrekkingskracht, maar ook met perfectionisme van mezelf…

  Weekendje vrij gehad, dus 2 avonden op stap geweest met kameraden, leuke mensen leren kennen en veel plezier beleefd! Op beide avonden, heb ik oogcontact gehad met leuke meisjes, de eerste avond een leuk blondje die druk in gesprek was met iemand, maar haar toch regelmatig helemaal omdraaide om naar me te kijken met glimlach en alles erbij! De tweede avond een knap meisje met zwart haar, piercings en tattoos (jammie!) ze stond ergens achter mij in de menigte, en op een moment was ik een beetje aan het rond turen of er nog bekenden in de zaal waren, en ik zag haar staan en vrijwel meteen glimlachte ze, en zo hebben we nog enkele keren naar elkaar gekeken!

  Allemaal heel leuk dus! En waar ik normaal snel zou wegkijken of naar mijn voeten staren, heb ik nu echt oogcontact durven maken, ondeugende glimlach getoverd, dus op dat vlak denk ik toch al een klein stapje vooruitgang te hebben gemaakt! Natuurlijk, het aanspreken is weer achterwege gebleven, heb proberen observeren, zoals in de breek het ijs-cursus, wel enkele dingen gevonden die ik misschien had kunnen zeggen, maar nog net niet genoeg lef om te doen. Beetje een verkeken kans, maar er zijn kansen genoeg!

  Was dus een leuk weekend, maar toch heb ik vandaag weer met heel wat twijfel rondgelopen over mezelf,
  zo dacht ik op den duur zelfs van “niet erg dat ik ze niet heb aangesproken, want waarschijnlijk keken ze toch enkel met het idee van, wat een rare snuiter” en eens ik met zo iets in mijn hoofd zit geraakt het er niet meer uit, ik denk dat dat vooral voortkomt uit mijn perfectionisme, zo ligt (volgens mij) mijn haar nooit goed genoeg, zie ik er niet goed genoeg uit, ben ik niet gespierd genoeg, of te klein of een te grote nues en ga zo maar verder…

  Ik probeer er een oplossing voor te vinden, maar voorlopig nog geen succes, heb je mss nog enkele tips hiervoor, of zie ik iets over het hoofd? Het ergste is vooral, dat het mijn gedachten ook elke keer terug bij mijn ex brengt, dat het allemaal aan mij ligt dat we nu uit elkaar zijn.

  Groetjes!

 • Beste Victor,

  Bedankt voor je verheldering.

  Citaat
  Je zei op 1 januari:
  Als ze iets niet kan gebruiken nu, is een man die zeer geïnteresseerd is en dan plotseling (tijdelijk) zijn interesse heeft verloren.

  Is het weer tijd om haar uit te nodigen voor een drankje? Laten we zeggen over een paar dagen voorstellen om dit a.s. week of de week er op te doen?

  Ik heb iets stoms gedaan:
  Gisteren avond was ik op stap met the guys, ik wist dat zij ook uit was en stuurde haar midden in de nacht een (aangeschoten)berichtje. Dat ik in de stad was, haar een beetje miste en dat ze ongelofelijk liefs is (engels). Ze reageerde meteen met, ben je hier in de stad?? Weet niet of ze dit vervelend zou vinden of hoopte. Ik antwoorde met “i wish” en ze stuurde terug “haha oke 🙂 Fijne avond nog X” Ze vertelde waar ze was en heb afgesloten met “gezellig!!” Ik was best een beetje aangeschoten en vergat eigenlijk ook fijne avond terug te zeggen en bij “Gezellig!!” bleef het. Tja ach.

  Ik heb ergens zo’n gevoel dat ze meer initiatief van mij wil zien, dat ze helemaal niet wilde dat ik zo makkelijk akkoord ging met “vrienden zijn”. Maar dan denk ik ook weer, dit zit in men kop en ze wilt niet iets meer.

  Victor! Wat wilt ze? Ze reageert wel meteen elke keer!

 • @ Joris,

  Wat jij omschrijft als een klein stapje, zie ik als een flinke stap voorwaarts. SUCCES!

  Oogcontact is namelijk ongekend belangrijk voor vrouwen. Blijf dit zoveel mogelijk doen. Wen er nog meer aan, leer ervan te genieten. Vanaf het moment dat het een gewoonte voor je is geworden, heb je 80% van het aanspreken al ‘onder de knie’.

  Zoals je zegt, genoeg kansen (of eigenlijk ‘mogelijkheden’) genoeg. Blijf op deze manier doorgaan.

  Dit is persoonlijke ontwikkeling. Op een gegeven moment voel je je echt sterker, heb je nog meer zelfvertrouwen. Alleen al door er een gewoonte van te maken (oogcontact, glimlach, beetje ondeugend…).

  Ondertussen laat je beetje bij beetje je ex (inclusief het verdriet) verder los.

  Geef jezelf geregeld een schouderklopje. Je bent duidelijk meer dan genoeg, zeker voor vrouwen 😀

 • @ Lee,

  En ook een antwoord op jouw reactie 🙂

  Zo stom was het niet. Je hebt het spontaan gedaan, en vermoedelijk op een leuke manier.

  Je had er zin in. Je bent vrij man om te doen en te laten wat je wilt. Als ze dat goed oppakt, ook mooi voor haar!

  Het enige wat een punt kon zijn is dat je te veel drank hebt genuttigd. Ok, dat terzijde.

  Ga vooral niet op eieren lopen, dat gaat ten koste van je aantrekkelijkheid.

  Wat wil deze vrouw? Ze wil alles en niets. Laat je niet leiden door haar onzekerheid. Jij weet waar je staat en waar je heen wilt (…)

  Zie de zesde vuistregel van mijn E-coachsysteem (hoofdstuk 4). Jij bent kapitein van een schip en je neemt een vrouwelijke passagier mee uitvaren… etc.

  En zie ook hoofdstuk 3, de vijfde mentaliteitskenmerk.

  Suggestie: laat op een gegeven moment weten (eventueel per sms) dat je haar zou uitgenodigd hebben maar dat niet doet want daar is ze waarschijnlijk niet toe. Doe dit op een speelse manier, tussen mond en lippen door.

  Als ze hapt (jawel, ik ben er wel aan toe / ik wil wel), speels plagen dat ze zichzelf stiekem uitnodigt. Maar dat je wel kunt waarderen :-p Meteen een duidelijk en helder voorstel doen.

  Denk van te voren na wat jullie kunnen doen. Maak er absoluut geen date van.

  Hapt ze niet? Prima. Jij vervolgt toch wel je eigen weg. (Laatst nog andere vrouwen ontmoet?)

 • Dus mss toch meer vooruitgang dan ik dacht 🙂

  Eerlijk toegegeven, eerst dacht ik meer aan een gemiste kans, maar als ik er nu aan terugdenk doet het mij spontaan glimlachen omdat het best wel leuk was die aandacht!

  Binnenkort terug op stap met de vrienden, opnieuw zelfde plaats en heb me voorgenomen tegen dan lekker ontspannen te zijn, en spreek ik eindelijk eens een leuk meisje aan.

  Ik kijk er al naar uit!! 😉
  Enkel nog eens goed denken over wat te zeggen…

  1. @ Joris,

   Geniet van de aandacht. Dit is veel belangrijker dan ‘de perfecte openingszin’ kennen of ‘het beste gespreksonderwerp’ aansnijden.

   Het is prima om na te denken wat te zeggen. Voorbereiding is uitstekend.

   Weet wel dat het inhoudelijk weinig hoeft voor te stellen, zolang je je op plezier en avontuur richt. Volgens mij heb je mijn Breek het IJs-E-boek al, toch? 🙂

 • Beste Victor,

  Bedankt voor je advies. Qua berichtje zat ik meer te denken aan ‘Hey ik heb zin om wat leuks met je te gaan doen, volgende week of week er op nog plekje vrij in de agenda?” Omdat ik niet weet hoe ze het opvat, ze kan het ook verkeerd opvatten en raar berichtje vinden. Ik plaag haar wel als ze naast me zit 😉

  Nee inderdaad, ik ga niet op eieren lopen, maar zeker ook niet elke dag wat laten weten. Ik verneem dat, dat drankje sowieso door gaat! Als het vanaf dan leuk is, is het goed. Dan zou het echter wel fijn zijn als het wat meer van haar kant komt. Ze kan mij niet voor de gek houden Victor, ze heeft het bed met me gedeeld, als ze het niks vond was er allang een contact stop. Ze zou dan niet meteen reageren, of niet altijd. Ze heeft dit pas 1 keer gedaan maar dit was een FB berichtje. Misschien heeft ze het niet eens gelezen. Bovendien vond zij mij al leuk toen ze nog met hem was.

  Andere vrouwen:
  Ja ik heb met een paar meiden gedanst en gepraat maar het voelt niet goed, het voelt als vreemdgaan. Ook heel raar btw, toen ik echt gezellig aan het dansen was kreeg ik ineens contact van “persoon in kwestie” alsof ze het aanvoelt. Either way! Het voelt niet goed, een ander!

  Groetjes en nogmaals bedankt.

 • Victor,

  Het geeft vooral een boost voor mijn zelfvertrouwen,
  Dat gebruik ik nu om te “twijfelen” aan mijn negatieve zelfbeeld, zoals je uitlegt in het audio programma voor zelfvertrouwen!

  Vooral hoop ik ook dat het helpt om mijn gedachten weg te houden van mijn ex-vriendin!

  Jup, breek het ijs heb ik, en ga ik nog eens helemaal doornemen tegen de volgende keer dat ik op stap ga, ik zie het zitten!! 🙂

 • Beste Victor,

  Nee nog niet gevraagd, doe ik tegen het einde van de week. Wil niet elke dag op haar lip zitten. Maar ik ga er vanuit dat ze JA zegt als ik het voorstel 😉

  Maar van deze “friendzone” terug naar romantiek, lijkt me toch best lastig. Tips?
  Ze zal zich ik nog wel aangetrokken tot me voelen, zal proberen haar lichaamstaal te ontcijferen.

 • Beste,

  Victor, ik heb vandaag een berichtje uitgewisseld. Opzicht wel positief.

  Ik:
  Hey jonge dame! 🙂 Hoe is het met je? Ik heb zin iets leuks met je te gaan doen. Volgende week of week er op plekje vrij in de agenda? Xx

  Zij:
  Heej, ben op dit moment ziek en heb het erg druk met school, het einde is in zicht! ik laat jou weten als ik weer wat meer tijd heb ja? Want ik werk ook best veel laatste tijd. met jou alles oké X

  Ik:
  Hey, vervelend dat je ziek bent. Ja alles gaat goed! Natuurlijk is dat goed. Laat maar weten als je tijd en zin hebt. beterschap 🙂 Xx

  Opzicht wel positief toch, ook ongedwongen en haar de vrijheid gegeven. Nu ligt de bal weer bij haar.

  Groetjes

 • Victor,

  p.s.

  Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als nu! Zo onafhankelijk en gevuld met liefde, ook als vrijgezel! Ik voel met sterk en sta met 2 benen op de grond en sta open voor alles wat op me af komt. Ik zie alles zo positief en mijn hele wezen voelt zicht gevuld met goeds en liefde! Ik kan de wereld aan, ook jou aandeel qua steun maar ook qua producten spelen hier een rol in.

  Ik weet dat ik ontzettend veel te bieden heb en ik verlang naar een vrouw die naar mij verlangt en mij wilt. Ik verdien het beste en alleen wat voor mij het beste is zal ik ontvangen.

  Victor! Luister dit! Enjoy! Zie het als een klein gebaar naar jou voor alles wat jij voor ons mannen doet!

  Bedankt.

  http://www.youtube.com/watch?v=rhaYvHf9fVM

  Vriendelijke groet,

  Lee

 • @ Lee,

  Wat een prachtige reactie! Ik heb Pure Imagination twee keer geluisterd 🙂

  Je voelt je goed, mooi. Houd rekening met het feit dat gevoel/beleving ups en downs kent.

  En nog steeds, het is maar de vraag of het wat gaat worden met deze vrouw. Tot nu toe vind ik haar onvoldoende haar best doen om weer meer contact met jou te hebben.

  Leef in overvloed… (dat is gelukkig ook mogelijk wanneer je op het moment geen andere vrouwen wil ontmoeten).

 • Beste Victor,

  Graag gedaan!

  Opzicht logisch dat ze zo reageert, het contact komt namelijk weer van mij en geef haar kennelijk niet voldoende ruimte om zich uit eigen beweging naar mij te laten komen. Ze gaf overigens gisteren avond nog wel een like op mijn FB maar dat zegt me niet zo veel. Ik ga er gewoon even niet meer mee bezig zijn en ze zoekt het maar lekker uit. Alleen jammer dat ze zo onduidelijk is, als ze voor of naast me zou zitten dan wist ik meer. Zie zo of ze me nog wil en dan kan ik er beter op in spelen.
  Met carnaval is ze de hele week ik mijn stad om carnaval te vieren, weet niet of ik wel zin heb om dan een drankje met haar te doen. Ze zal me dan wel uitnodigen (weet ik zo goed als zeker), weet alleen niet hoe ze zicht dan gaat gedragen en wil het eigenlijk ook niet weten.
  Bovendien heb ik misschien een appartement per 8-02 (woon nu thuis), een 4 kamer appartement in de stad! Lekker goed voor mijn overvloed, zou echt haar droomhuis zijn. Maar ja ze is die kans een beetje aan het verspillen.

  Ik voel me nog steeds heel goed en heb zin om zelfstandig te gaan wonen, een nieuwe start een nieuw begin!

  Groetjes

 • Beste Victor,

  Ik heb na het berichtje van dinsdag niks laten weten en krijg vanavond een berichtje van haar. Ze nodigt me uit om te lunchen. Wel pas half februari, ze is dan in de buurt.

  Goed nieuws ben er blij mee.

  Groetjes

 • Beste Victor,

  Nou ik weet niet zo goed hoe ik dit moet zien. Ik bedoel leuk dat ze wat laat weten en een uitnodiging van haar kant komt. Maar moet ik dit nu zien als een afspraakje uit medelijden? Of mist ze me? Dat ze me half februari uitnodigt wil niet perse zeggen dat ik haar eerder zie maar als ze me zou missen zou ze wel eerder willen afspreken. Vanuit mijn kant ben ik blij dat ik haar die ruimte geef en weer laat weten dat ze me niks verplicht is. Maar het vlammetje was zo warm en nu is het net of het er niet was.

  Ik denk dat het wel goed is het even zo te laten omdat ik dan geen kansen weg gooi maar ik vond haar o.a. zo leuk omdat ze mij zo vind en nu laat ze me ook links liggen. Ik ben echt gek op haar!

  Maar wat moet ik hier nu mee?

  Groetjes

 • @ Lee,

  Deze keer stel ik een aantal vragen om je aan het denken te zetten.

  Vraag: in hoeverre is het werkelijk belangrijk voor jou om te weten waarom ze je (pas medio februari) heeft uitgenodigd voor een afspraakje?

  En… een afspraakje uit medelijden? Dat vraag je je dus af, hoe komt dat?

  Je zei:

  “Maar het vlammetje was zo warm en nu is het net of het er niet was.”

  Dat komt door haar, niet door jou. Zij maakt er een potje van (wat op zich niet vreemd is, want haar vorige relatie is recentelijk verbroken).

  Blijf vooral bij jezelf, laat je niet leiden (lijden!)…

  Hoe ga je je vermaken de komende maand?

  Overvloed…

 • Beste Victor,

  Het gaat goed met, denk nog wel veel aan haar. We hebben ook nog steeds wekelijks wel contact. Lunch 22-02 gaat gewoon door en ze komt a.s. weekend een aantal dagen naar Den Bosch om te carnavallen. Ze hoop me ook te zien, daar gaat ze ook wel van uit.

  Nu had ik het er gisteren over met een goede vriend van me die ook wel handig is met de dames en hij zegt. Je moet haar gewoon uitnodigen om een nachtje bij jou te komen slapen en lekker wild te doen. Jij wilt en zij wilt zeker ook sex. Hij denkt dat ze 99% zeker ja zou zeggen omdat dit voor haar ook bekend terrein is en ze het al vaker met me heeft gedaan.

  In een eerder berichtje heeft ze ook tegen me gezegd, dat ze het fijn vond met me maar het niet kon. Dat ze er makkelijk mee door had kunnen gaan, seks, slapen, zoenen maar het niet eerlijk vond tegen over mij. Omdat ze mij niet wilde kwetsen. Wel eerlijk.

  Ik heb opzicht wel zin om spannend te gaan doen met haar een avond en denk dat ik haar woensdag of donderdag een berichtje ga sturen. Wat je ook in jouw E-book zegt: Risico nemen en durf tonen.

  Ik zat te denken om het volgende te sturen:

  Hey! 🙂 Zaterdag of zondag avond kunnen we gezellig gaan carnavallen en er een hele leuke avond van maken. Maar wat denk je hier van: We kunnen er ook een hele leuke nacht van maken, zonder allerlei verplichtingen en gevoelens achteraf.. Tenminste als jij dat wel aankunt…;-) Lekker spannend doen in onze outfits! Dus met andere woorden, kom je een nachtje bij mij slapen ja of nee? Ik verneem graag van je Kus

  Victor ik ben heel benieuwd wat je hier van vind?

  Ik zelf denk de kans op de spanning op nieuw op te bouwen, ik vind het nu al spannend!

  Graag je reactie.

  Groetjes Lee

  1. @ Lee,

   Inderdaad, risico nemen en durf tonen maken je extra aantrekkelijk. Goed bezig!

   Ik zou het iets anders aanpakken. Door zo vroeg al iets voor te stellen krijgt ze erg veel bedenktijd en kunnen zorgen juist toeslaan.

   Ook is de uitnodiging vermoedelijk te sex-gericht. Dit samen met de vroege timing is het meer een rationele keuze voor haar dan een gevoelsmatige.

   Woorden als:’zonder verplichtingen’, ‘zonder gevoelens achteraf’ kunnen haar ook juist aan het denken zetten. Gebruik meer positieve woorden, luchtiger. Wat je werkelijk wil zeggen.

   Advies: suggereer terloops dat je een relaxte slaapplaats hebt voor haar mocht dat nodig zijn. Maak er geen losse opmerking van, waar ze dan op zou moeten inhaken.

   Op de avond zelf zorg je voor een heerlijke, relaxte tijd. Het vrijblijvende gevoel… inclusief verleiding. Spontaan (waarbij je wel strategisch de situatie naar je hand zet zodat ze gemakkelijker bij je thuis kan belanden.)

   Vervolgens nodig je haar uit voor een kop koffie of een of andere noodzakelijke smoesje. (Zie ook mijn korte krachtige SexScoren-programma.)

   Zorg voor gemakkelijk en vlot vervoer als het even kan, scheelt een boel.

   Zie ook mijn E-coachsysteem, het stuk ‘Het verschil dat het grote verschil maakt’ uit hoofdstuk 2. Pagina 25 t/m 27.

   En ook zeer belangrijk: laat het echt vrijblijvend zijn. Als ze het gevoel krijgt dat er veel van af hangt, kan ze zich weer bezwaard voelen.

   Veel plezier! 🙂

 • Beste Victor,

  Echter is het nu niet mogelijk om iets met haar op te bouwen omdat ze dus recent haar relatie heeft verbroken.

  Maar als we weer seks hebben, dan hebben we ook weer spanning.

  Ik denk dat zij denkt dat ik er over in zit als we alleen seks zouden hebben omdat ze mij niet wilt kwetsen. Wil haar juist laten weten dat ik daar ook voor open sta en we gewoon seks kunnen hebben zonder verplichtingen. En haar dus iets geven om over na te denken. Door de kom je een nachtje bij mij slapen ja of nee? Zet ik haar toch best voor een keus? Ze komt vrijdag, stuur ik dan donderdag avond ofzo.

  Ik denk dat ze dan misschien denkt, fijn kan gewoon seks hebben met hem zonder moeilijk gedoe???
  Tja seks gerelateerd is het wel, maar ja het is wel carnaval. Als ze het niet met mij doet gaat ze wel verder zoeken denk ik.

  Ook al zegt ze nee. Het gevoel en de twijfel zal er zijn. Kans als ze aantal dagen in den bosch is en opgewonden raakt dat ze dan toch voor mij kiest.

  Vanuit seks, spanning en dan zien we wel verder.
  Graag je reactie.

  1. @ Lee,

   Even snel mijn reactie voor het slapengaan. Een belangrijke.

   Je zei: “Wil haar juist laten weten dat ik daar ook voor open sta en we gewoon seks kunnen hebben zonder verplichtingen.”

   Wat is de oprechte, sterkste manier om haar van dat feit te overtuigen?

   Stof tot nadenken…

 • p.s.

  Ik wil eigenlijk helemaal niet zo veel moeite doen. het is graag of niet! Ze kan er mee instemmen en anders ga ik toch lekker een ander versieren. Anders sta ik weer de hele carnaval moeite te doen en levert het misschien niks op. Het is wel carnaval!

  Als ik het zo doe als ik hierboven beschrijf, dan is het ja of nee! Graag of niet.

  1. @ Lee,

   Overvloed…

   Laat ik een andere vraag stellen.

   Aan de ene kant voelt het voor jou als ‘vreemd gaan’ wanneer je met andere vrouwen spreekt en danst. Aan de andere kant wil je seks zonder verdere verplichtingen aan haar voorstellen.

   In hoeverre is seks werkelijk vrijblijvend? Vrouwen kunnen dit soms haarfijn aanvoelen.

   Het voorstel dat je haar wilt doen klinkt meer als een ultimatum. En wanneer ze nee zegt, voelt dat voor jou vermoedelijk zowel als een teleurstelling als een bevrijding.

   Wat zijn je gedachten hierover?

 • Beste Victor,

  Ik ben het met je eens dat dit vermoedelijk niet verstandig is. Echter de gedachte dat ze wellicht met een ander gaat is een grotere teleurstelling.

  Ik wil gewoon wat meer zekerheid. Ik weet dat ze het best leuk zou vinden als ze mij er niet mee zou kwetsen en het gewoon om 1 ding gaat.

  Ik weet ook dat ze nu geen relatie kan hebben en zou er geen probleem mee hebben als we zouden scharrelen. We kunnen dan altijd later nog zien, bijvoorbeeld over een jaar.

  Graag zou ik haar hier toe willen zetten op een manier welke zij ook leuk vind. Een beetje stiekem en een beetje spannend en speels.

  Ze is 4 of 5 dagen in Den Bosch en slaapt bij een vriend van haar. 1 nachtje gewoon een beetje wild en spannend doen is voor haar ook best leuk. Ze is wel zo’n type, niet het verlegen preutse type.

  We kunnen ons dan ook lekker laten gaan met de carnaval en hoeven niet om elkaar heen te hangen de hele avond. We eten dan toch dat we met elkaar naar huis gaan. Dat is mijn gedachte.

  Ik ben het met je eens dat mijn berichtje wat subtieler moet zijn. Advies? Of zal ik haar donderdag of vrijdag bellen? Leuk en spannend voorstel doen, ja of nee? Niet de kans geven om er te lang over na de denken.

  Wil haar graag een voorstel doen tzt. Wat raad je aan?

  Graag je advies.

  Risico en durf.

 • Ik ben nog wel benieuwd naar je vraag van gisteren avond.

  Ik zei: “Wil haar juist laten weten dat ik daar ook voor open sta en we gewoon seks kunnen hebben zonder verplichtingen.”

  Jij zei: Wat is de oprechte, sterkste manier om haar van dat feit te overtuigen?

  Nou???

 • Beste Victor,

  Je hebt gelijk! Ik ben verliefd op haar en ik mis haar. Het is niet slim om haar tot sex te zetten.
  Zij kan het zo mooi verwoorden als ze wilt. Ik weet dat ze ook verliefd op mij was.

  Ik denk dat dit een kwestie voor moeder natuur is. Het heeft geen zin om iets te willen pushen. Het moet lopen zoals het loopt.

  Groetjes.

 • @ Lee,

  Dat dacht ik al, dat je nog (een beetje) verliefd bent en haar mist.

  Het antwoord op mijn vraag, is in overvloed leven. Haar werkelijk verder loslaten zodat je wel met andere vrouwen kunt spreken, dansen, afspreken, etc. Een andere context waarbij ze zich geen zorgen meer maakt dat er toch weer gevoelens opspelen. Echte vrijblijvendheid.

  Helaas is dat ook de ideale omstandigheid voor een (eventuele) Verovering; dat lijkt op een paradox.

  Daarom blijf ik hetzelfde advies geven: zorg dat je andere vrouwen ontmoet en haar verder loslaat. Zo ben jij in ieder geval niet blijven stilstaan mocht zijn zich toch (nooit) weer openstellen. En dan kun je werkelijk het balletje ‘vrijblijvende seks’ opwerpen, dat misschien op meer uitloopt.

  Houd je goed Lee! Dit alles hoort bij je ontwikkelingsproces als man. Ontwikkeling, ervaring, aantrekkingskracht…

 • Beste Victor,

  Ik ben het met je eens en ga dit ook zo doen, zoals je zegt. Echter wil ik er wel bij zeggen dat het niet aan of uit is geweest. We hebben ook nooit ruzie, frustratie of onenigheid gehad.

  Ook heb ik het idee/gevoel dat zij er zelf meer mee zit dan ik? Daardoor loopt het contact niet echt soepel denk ik.

  Ik probeer wel luchtig te zijn enzo. Wat je eerder zij kom met iets leuks, luchtigs, unieks wat je hebt mee gemaakt. Weet sowieso momenteel niet echt wat ik dan zou moeten zeggen. Werk alleen erg veel de laatste tijd.

  Ik ga in overvloed leven, heb ook alweer een weekje niks laten weten en laat het sowieso van haar komen als er contact is.

  Maar wat doe ik met de carnaval? Ze gaat me uitnodigen voor een drankje, dat weet ik sowieso.

  En wat doe ik de 22e met de lunch afspraak?

  Groet

 • @ Lee,

  Je zei: “Ik probeer wel luchtig te zijn enzo. Wat je eerder zei kom met iets leuks, luchtigs, unieks wat je hebt mee gemaakt. Weet sowieso momenteel niet echt wat ik dan zou moeten zeggen. Werk alleen erg veel de laatste tijd”

  Dat laatste is een belangrijk punt. Werk is belangrijk, en gelukkig dat je in deze tijd een baan hebt. Toch mag er meer in het leven zijn dan werk…

  Te veel je met werk bezig houden kan het Overvloed-concept in de weg zitten. Zorg voor andere elementen. Dit kan groot verschil maken voor je liefdesleven!

  Met carnaval: geniet van het drankje. Wees relaxed. En je kunt haar nog uitnodigen naar je huis. Als jij het kunt hebben dat ze de volgende dag is vertrokken en dat het contact op dezelfde manier blijft verlopen als nu…

  22ste februari lunchafspraak: geniet van de lunch…

  Veel plezier met Carnaval!

 • Dag Victor,

  Onlangs leerde ik een vrouw nog beter kennen. Ik ken haar eigenlijk al een jaar, van ziens. Maar nu kwam ik dus meer in contact bij haar. Ze was kennelijk enkele jaren ouder dan mij, maar heb nooit haar leeftijd gevraagd. Er hing iets in de lucht, maar ik had ook nog een vriendin waarmee de relatie zo goed als gedaan was. Uiteindelijk hebben we mekaar gekust, maar voor de rest wou ik de boot nog afhouden omdat ik eerst die andere relatie volledig gedaan wou maken.

  Een paar maanden lat zie ik haar weer op een dansfuif (we hadden via mail contact) en het geflirt en het lichaamscontact was er weer, maar ze was met anderen mee dus ze kon niet met mij naar huis gaan. Maar we hebben mekaar wel weer uitgebreid gekust. Uiteindelijk bleek ze meer dan 10 jaar ouder te zijn (ik ben er 35), maar ze heeft wel het lichaam van een 30-jarige.

  Uiteindelijk gingen we naar de film, en daarna hebben we bij mijn thuis afgesproken. Van het een kwam het ander en heb haar bevredigd, maar van de daad was nog geen sprake. Al hadden we wel dat verlangen, het was al laat en ik dacht dat het de volgende keer wel ging komen. Ik wou me helemaal niet opdringen, en wilde dat ze zich goed voelde bij mij. Dus ik ging niets forceren. Maar ja, als het ijzer heet is…

  De week erop zag ik haar plots een heel weekend met vrienden. s ‘avonds in bed kwam er nauwelijks seks aan tepas. Opnieuw een klein beetje geknuffel en bevrediging, maar dat werd al vroeg afgebroken. Ze wou niet te ver gaan en het was al laat. We zouden meer tijd moeten hebben voor alles, en die zou er de week erop komen.

  De hele week had ik daar naar uitgekeken. Maar toen ze thuis kwam voelde ik al dat er niets in de haak zat. Ik had vor haar gekookt, bekeken een leuke film, maar ze bleef op een afstand. Uiteindelijk heb ik haar gevraagd wat er scheelde. Niets, zij ze. Maar na wat doorvragen bleek dat ze zat met het leeftijdsverschil, en ze begon teveel na te denken over alles. Dus seks was r niet gekomen en heb zo’n vermoeden dat het niet meer terug gaat komen. En dat terWijl we ons zo goed bij elkaar voelden, zeker bij de knuffels en bij de intimitieit.

  Uiteindelijk heb ik haar voorgesteld om gewoon vrienden te blijven, en als de verlangens groter waren, we deze zouden beantwoorden. Vond ze wel ok. Maar of er dat ooit van gaat komen.

  Dus even snel als het gekomen was, is het ook weer weg. Wat klopt er niet? Is dit normaal bij vrouwen?

 • @ Limburger,

  Waarschijnlijk is het leeftijdsverschil niet het werkelijke probleem. Het is simpelweg dat ze teveel in haar hoofd (denken) zit en onvoldoende in haar lichaam (voelen, ervaren).

  Ik vermoed dat ze passie mist en daardoor is gaan nadenken. Je hebt de Verovering onvoldoende voortgezet.

  Wat ik me afvraag, wat is de werkelijke reden dat het neuken er niet van kwam? Heb je je best gedaan om het zover te laten komen?

  Kwam zij echter telkens met iets op de proppen? Of heb je niet een beetje doorgezet om een of andere reden?

  Graag je reactie…

 • Ze vertelde mij dat ze normaal stoerdere mensen heeft, maar dat ik haar geef wat zij bij die stoerdere mensen mist. En dat is zachtheid, geduld, luisteren, haar op haar gemak stellen, voldoende tijd maken voor iedere fase zoals geknuffel, dat langzaam overvloeit in de rest.

  De eerste keer dat ze intiem was had ze enkele dagen daarvoor haar maandstonden gehad. ze waren gedaan, maar ze wou toch nog even wachten. De tweede keer was het al te laat op de avond (van een zware dag) en de avond dat het er dan normaal van zou komen, was er al van in het begin iets niet in de haak. Daarover hebben we dan uiteindelijk gebabbeld.

  Deze ‘succesjes’ gaan altijd gepaard met leuke gebeurtenissen vooraf, zoals een dansfeest, uitgaan naar de film,… Het waren ook kortere momenten dat we elkaar zagen, waardoor ze je nog niet genoeg kent. Maar dat weekend dat we samen waren denk ik dat we mekaar ‘teveel’ hebben leren kennen, waardoor je niet meer die mysterieuze persoon bent van daarvoor. Zou het daar ook mee te maken kunnen hebben?

  Ik weet dus niet of het met passie te maken heeft. Ik heb wel degelijk mijn best gedaan om het zo ver te laten komen, maar heb ook naar haar afwachtende houding geluisterd en vervolgens afgewacht. Achteraf gezien is het natuurlijk makkelijk te zeggen “had ik dit of dat maar gedaan”…

  1. @ Limburger,

   Bedankt voor je vervolg-reactie. Jouw verhaal en mijn reacties is ongetwijfeld zeer waardevol, ook voor andere mannen die tegen hetzelfde punt aanlopen!

   Ze gaf je een compliment (dat je iets geeft wat zij bij stoerdere mensen mist). Een mooi compliment!

   Echter, laat dat soort complimenten je niet weerhouden om toch de Verovering vlot voort te zetten.

   Ik heb de indruk dat je te snel het opgegeven. (Ik weet wel dat je je best hebt gedaan, dat is niet mijn punt.)

   Vraag 1. hoe heb je haar tijdens de eerste keer bij haar thuis bevredigd? Vingeren of ook oraal bevredigt? Of anders?

   Je zei:
   “De eerste keer dat ze intiem was had ze enkele dagen daarvoor haar maandstonden gehad. ze waren gedaan, maar ze wou toch nog even wachten.”

   Vraag 2. Heeft ze exact aangegeven waarom? Of was het een opmerking toen je initiatief nam, en heb je het daarna laten zitten?

   Je zei ook:
   “De tweede keer was het al te laat op de avond (van een zware dag)”

   Voor wie was het een zware dag?

   Seks kan ook heel ontspannend en prettig zijn na een zware dag. Je overgeven aan ontspanning, genot, zorgeloosheid. Na de seks slaap je ook lekkerder…

   Natuurlijk is vervelend aandringen of je opdringen uit den boze. Tegelijkertijd is de niet-opgeven-mentaliteit voor veel vrouwen ideaal. Ze lopen tegen diverse innerlijke weerstanden aan, maar willen wel graag seks, neuken, avontuur.

   Met passie, geduld, speelsheid, een liefdevolle intentie en door een beetje ‘uitgekookt’ te zijn, kun je onweerstaanbaar verleidelijk zijn voor haar. Zodat ze zich overgeeft aan het verlangen naar genot, naar jou.

   Zie mijn SexScoren-programma hierover. Ik heb veel ervaring en kennis in het seksueel verleiden… Daarom weet ik zeker dat je veel van mijn programma opsteekt. http://www.SexScoren.com/

 • Vraag 1: nee, dat was bij mijn thuis. Het ging alleen om knuffelen, kussen, borsten en vingeren.
  Vraag 2: nee, ze maakte er mij op attent. Ze twijfelde en liet me vervolgens doen. Maar ik heb zelf besloten te wachten om net voor eventuele onaangename verrassingen te komen.
  Vraag 3: voor allebei was het een zware dag. We sliepen met een groep wandelaars in een herberg, wel in een apparte kamer. We wilden niet zomaar 5 minuten vrijen, maar wilden dat opbouwen. Ze moet immers opgewarmd worden hé. Maar we waren gewoon te moe en het was al heel laat. De dag erna zou er trouwens nog een zware dag komen.

  Trouwens, ze heeft mij laten weten dat die laatste avond de passie er niet was en ook niet de behoefte om te vrijen, maar ze sluit niet uit dat er in de toekomst wel iets zal zijn, ze voelt ook aan dat er nog wel ietsje is tussen ons, maar dat ze als vrienden wilt houden, met eventueel dat ietsje meer zodra de behoefte er is.

  1. @ Limburger,

   Vingeren gaat heel ver; positief.

   Meestal, wanneer een vrouw met zo iets op de proppen komt, is dat vaak om te zien of jij wel zeker genoeg voelt om verder te gaan. Zij voelt onzekerheid, aarzeling, en al dan niet bewust voelt zij het verlangen dat je haar ‘in veiligheid’ brengt.

   Is het voor jou echt een punt, menstruatie? Of beter gesteld, het was ná de menstruatie.

   Je hebt je te snel laten ontmoedigen. Ze voelt zich daardoor minder ‘genomen’; een gemis van rauwe, seksuele energie/verlangen. En ze geeft dat zelf ook aan blijkbaar, ze gaf aan dat ze die avond geen passie voelde.

   Leeftijdsverschil is niet het punt, maar passie. Meer belangrijke aanwijzingen:

   Belang van passie voor vrouwen
   SexScoren-programma (een must!)

   Vermoedelijk zijn er nog mogelijkheden om haar te Veroveren…

 • Beste Victor,

  Zo houd je vast. lang verhaal.

  Zo tot de carnaval ongeveer 1x per week met haar gesproken maar ze wilde mij wel graag zien. Dus vrijdag 8 februari was de al in mijn woonplaats voor een paar dagen carnaval en sliep bij een vriend van haar (homo) Omdat haar vriendin ook weer een vriendin van mij is zagen wij elkaar meteen vrijdag avond en het was ook meteen gezellig en het klikte. Vervolgens haar eigen weg gegaan en ik ook.

  Zaterdag de dag er op kreeg ik een berichtje van haar. (heb deze niet meer maar ong.) Hoi ik vond het erg gezellig met je en we zullen elkaar nog wel vaker zien en hoop dat we het dan net zo gezellig hebben als gisteren. Daarom wil ik je laten weten dat ik weer een vriendje heb. Liefs X
  Waarop ik reageerde met: Martijn?
  Ja het was Martijn een jongen die 3 jaar jonger is dan haar en 5 jaar jonger dan mij. Een jongen waar ze al 7 jaar goede vrienden is en die al jaren verliefd op haar is.
  Ik deed relax Victor maar ik was boos. Niet jaloers en kon er niet bij met mijn gedachte.
  Ik heb haar het volgende gezegd:
  Hoi, Ik denk dat je op dit moment de verkeerde keuzes maakt waardoor je mensen kwetst. Ik zie je liever gelukkig alleen dan half gelukkig omdat je niet goed bent in alleen zijn. Ik vind dat je er op dit moment een potje van maakt. Ik kan geen contact meer met je hebben omdat ik op deze manier geen vrienden kan zijn met je. Sorry Liefs X
  Ze was meteen heel boos en ik kreeg een boel berichtjes achter elkaar. Ook dat ze me niet kwijt wil als vriend en dat het haar ook pijn doet. s’ nachts belde ze me wakker. Ik wil dit niet en dat ze me soms mist en dat ze aan me denkt en me snel wilt zien. Dat ze vrienden wilt blijven.

  Laatste 2 dagen ben ik niet gaan carnavallen. Nog paar keer contact met haar gehad.

  ong. 5 dagen later kreeg ik een berichtje van haar:
  Hoi, ik zie ook in dat Martijn niet de goede keuze is en dat ik iets met hem had omdat ik niet alleen kan zijn. Ik ben weer single en wil eerst leren gelukkig te zijn alleen. Liefs X

  Veel contact gehad en de laatste weken erg veel. We app-en veel, ze stuurt leuke dingetjes en we bellen af en toe. Wel vriendschappelijk allemaal.

  Gisteren was dan de lunch afspraak.

  Ze was er om 12:00uur, ze kwam eerst gezellig binnen. praatje gemaakt was allemaal leuk en gezellig. We zijn gaan lunchen was ook leuk, klikte heel erg nog steeds tussen ons. Veel lol, kunnen goed praten en als ik bv. haar hand vast pak of haar aanraak trekt ze zich niet weg. Af en toe een speelse aanraking en een beetje plagerij ook van haar kant. Ook grapjes over de seks die we toen hadden enzo, vond ze leuk! Ze moest langs haar oude stage (in mijn oude woonplaats) voor haar eind beoordeling. Ze vroeg of ik even mee wilde gaan, ben mee geweest. Kwam naast me zitten telkens. Nog steeds goede klik, goede gespreksstof! Toen zijn we nog naar mij geweest, was niet meer alleen thuis maar daar trok ze zich niks van aan. Gewoon gezellig binnen, kwam weer naast me zitten, nog steeds een klik, lief leuk jadijadija. drankje praatje.

  om 18:00 gingen we, ik moest werken en zij ging nog even langs wat oude vrienden. 3 kussen op de wang en dat was het. Ik durf ook niet echt goed omdat we nu vrienden zijn en het misschien moeilijker word dan.

  Ik moest even op en neer voor een spoedklus en was 22:00uur weer thuis, ik stuurde haar een berichtje en was beetje mee getrokken in men emotionaliteit en stelde voor om nog even een drankje te doen of iets ze was namelijk nog in de buurt. Maar ze ging zo naar huis rijden (uur verder) Dit was niet zo handig van mij want ik ging dus weer achter haar aanlopen. Stom stom stom!!!

  Ze stuurde me een berichtje toen ze thuis was en er volgde nog wat leuke berichtjes maar toen ging het weer de emotionele tour op. En het werden wat lastigere berichtjes. Ze weet dat ik gevoelens heb voor haar en het haar spijt etc. etc. Toen heb ik nog 1 a 2 lullige berichtjes gestuurd en zij voelde zich ook lullig over de situatie, ze voeld zich schuldig over mij jadijadija.

  vanmorgen nog 2 relaxte berichtjes naar haar gestuurd.

  1 dat ik graag vrienden wil zijn maar denk dat we het niet meer over dit soort dingen moeten hebben omdat het geen zin heeft om oude koeien uit de sloot te halen.

  2 datt ze er niet over in moet zitten. Niet lullig moet voelen. dat het men eigen keuzes zijn geweest. dat ik er geen spijt van heb. Dat vrienden zijn wel goed komt! Dat met haar ook alles goed komt en dat alles goed kom!

  Ze reageert gewoon normaal maar wel een beetje terug houdend, geen kusjes meer enzo. Beetje kort en bondig.

  Als laatste wil ik je laten weten dat ze haar EX echt nog niet heeft afgesloten ze heeft het er jog steeds over. En die jongen heeft overigens een nieuwe vriendin, welke ze van de week voor het eerst gezien heeft. Ze zit hier heel erg over in en ze is hier erg boos over.

  Wij samen hebben een goede band, een goede klik, kunnen goed praten en ik weet dat er een chemie is tussen ons. Want wat er ook gebeurd we komen steeds bij elkaar terecht. Ze had me ook kunnen negeren en weg kunnen lopen. Ik geef om haar en zij geeft om mij. Maar de passie en liefde ontbreekt! Destijds ook gezegd tegen haar. Zeg dan gewoon dat ik je type niet ben! dat het nooit iets gaat worden tussen ons! Dat is hard maar wel eerlijk duidelijk. Maar dit wilt ze niet zeggen hier laat ze zich niet over uit. Voel me een beetje aan het lijntje gehouden zo.

  BTW ik heb een nieuw huis per volgende week, riant stads appartement. Zij vind dit ook geweldig en we hadden het samen over de inrichting. Grappig haar een platte grond laten zien en ze had het al 3 x ingericht.

  Victor, wat is je wijze raad?

  Ik ben echt gek op haar maar ik zit in een verdomd moeilijke situatie.

  1. Lee,

   Ach, de spelfouten vallen wel mee. Ik ben blij dat je je ervaringen deelt. Dit is belangrijk.

   Nadat je per sms liet weten dat je op deze manier geen vrienden kan zijn met haar, reageert ze boos:

   “Ze was meteen heel boos en ik kreeg een boel berichtjes achter elkaar. Ook dat ze me niet kwijt wil als vriend en dat het haar ook pijn doet. s’ nachts belde ze me wakker. Ik wil dit niet en dat ze me soms mist en dat ze aan me denkt en me snel wilt zien. Dat ze vrienden wilt blijven.”

   … Ze gedraagt zich op dat moment als iemand die gevoelens heeft voor jou. Je mag haar daarop wijzen.

   Want door haar gedrag te accepteren laat je min of meer met je spelen. Ze bedoelt het niet rot, toch mag je grenzen stellen.

   Dat eerste SMS’je… dat is precies wat ik bedoel. Geen oude koeien uit de sloot halen, geen gesprekken over romantische gevoelens die er wel of niet zijn, etc.

   Vriendschap is vriendschap. Liefdesrelatie is liefdesrelatie. Trek zelf een grenslijn, dat geeft zowel duidelijkheid als een steviger uitgangspunt om te Veroveren. (Het mag de vraag zijn of je haar moet Veroveren.)

   Houd je zelf ook aan de grenslijn, ook al is dat een uitdaging voor je. Dit voorkomt dat je in een emotionele achtbaan komt waar je maanden zoet mee kunt zijn.

   Belangrijkste: deze dame heeft het nog steeds niet op een rijtje. Je laat te veel van haar afhangen gevoelsmatig, waardoor jij zelf ook niet heel stevig in je schoenen staat. Dat maakt dit alles zo moeilijk.

   Maar, niet zij houdt jou aan het lijntje. Je houdt jezelf aan haar lijntje! Neem zelf je verantwoordelijkheid voor je gedrag, verwachtingen en hoop.

   Advies: Gelukkig heb je een nieuw huis volgende week. Houd je vooral bezig met je huis. Bepaal zelf je inrichting, ga zelf inkopen doen en dergelijke. Het is JOUW huis. Denk in overvloed, zodat je ook andere vrouwen kunt aantrekken. (Ik blijf dit herhalen, ook al heb of had je hier moeite mee.)

   De ‘grap’ is, dat wanneer jij je eigen plan trekt en in overvloed leeft, zij zich waarschijnlijk juist meer tot jou voelt aangetrokken. Je bent geen bron meer van onduidelijkheid, ‘wel of geen gevoelens’, ‘kwetsen’, etc. Je bent de aantrekkelijke man, een rots in de branding. Zij kan zich eindelijk weer bezig houden met verlangens, plezier, fantasie, etc.

   Je hoeft het niet te accepteren dat zij het allemaal niet meer weet en niet voor jou durft of kan kiezen. Stel grenzen. (Zij mag haar verantwoordelijkheid voor haar leven dragen…)

   Deze aanpak geeft echter geen garantie dat ze daadwerkelijk voor jou zal gaan. Maar zoals het nu is gegaan ook niet. Maar je eigen plan trekken maakt dat je wel eerder een goed liefdesleven hebt.

   Stevig antwoord, dat weet ik wel. Veel succes en sterkte!

 • Beste Victor,

  Bedankt voor je reactie. Echter probeer ik te achterhalen wat nu echt haar gevoelens zijn? Victor als ik een meid niet leuk vind ga ik er niet mee lunchen of mee afspreken. Zeker niet elke dag berichtjes sturen. Of het moet men moeder of een zakelijke afspraak zijn. Ik heb gewoon sterk het idee dat achter de gevoelens voor haar EX gevoelens zitten die voor mij bedoeld zijn. Ze komt hier over een poos nog wel achter denk ik.

  Wat denk jij? Denk jij dat haar gevoelens meer zeggen als vriendschap? Kan ze het gewoon nog echt niet?

  Ik leef in overvloed en heb ook zoiets van bekijk het maar. Wel lastig omdat ze b.v. toe net nog een berichtje stuurde. Ik wil dan ook niet overal op reageren of pas de volgende dag maar zij stuurt ook altijd meteen iets terug en heeft me nooit genegeerd. Maar ja ik moet wel verder. je hebt gelijk

  groetjes

 • Dan wil ik nog graag het laatste kwijt, wat ik vergeten was te zeggen.

  Toen ze eind December zei; ik kan het niet. Ben ik hier meteen mee akkoord gegaan. Deed relax, vond het ok

 • Dan wil ik nog graag het laatste kwijt, wat ik was vergeten.

  Toen ze eind december zei; ik kan het niet. Ben ik hier meteen mee akkoord gegaan. Deed relax, vond het ok. En zei een week later dat ik wel verder was. Dit was echter niet zo.

  Toen ik met carnaval zei dat ik geen contact meer wilde omdat het me dus pijn deed en zij boos was. Zij ze ook dat ik niet eerlijk was geweest over mijn gevoelens en dat ik dit eerlijk had moeten zeggen. Ze zei: we zouden altijd eerlijk zijn “No sugercoating” Dan was het misschien wel anders geweest.
  Ik zij: had ik dan zielig moeten doen?
  Zij zei: ja want dan was je tenminste eerlijk geweest.

  Tja ik geloof ook niet dat de zaken dan anders waren geweest aangezien ze nog niet over haar ex is. En als ik zielig had gedaan had ze me waarschijnlijk ook niet aantrekkelijk gevonden. Wel heeft ze toen voor die Martijn gekozen, wat nu uit is en geen maand stand heeft gehouden. Dit voorspelde ik trouwens ook tijdens de carnaval.

  puntje bij paaltje. Overvloed ja maar eerlijkheid gaat boven alles! En door soms niet de macht te hebben maar wel eerlijk te zijn……. Dus ook weer een wijze les aan een ieder.

  1. @ Lee,

   Graag gedaan 😀

   Helaas moet ik er een schepje bovenop doen, vermoedelijk niet leuk. Wel noodzakelijk, ik wil namelijk dat jij echt succes en plezier hebt in het leven.

   Je wilt achterhalen wat haar gevoelens zijn? Ze weet zelf niet eens precies wat haar gevoelens zijn. Daarbij veranderen deze ook erg vaak. Verwarrend… Door je te blijven bezig houden met HAAR gevoelens, houd je je onvoldoende bezig met wat belangrijk voor jou is.

   Je laat jouw gedrag te veel afhangen van haar; afhankelijkheid.

   Je zei:

   “Ik heb gewoon sterk het idee dat achter de gevoelens voor haar EX gevoelens zitten die voor mij bedoeld zijn. Ze komt hier over een poos nog wel achter denk ik.”

   Of niet. Ik ontvang geregeld e-mail van mannen die op hetzelfde gewacht hebben, lang… heel lang… De frustratie kan hoog oplopen.

   Je zei ook: “Ik leef in overvloed en heb ook zoiets van bekijk het maar.”

   Ontmoet je andere dames? Stel je je open voor anderen? Ik raad je aan om je verder te oriënteren.

   Lee, ik heb veel vrouwen ontmoet die zich ongeveer hetzelfde gedroegen. Hele mooie dames, interessante mensen, die veel te geven hebben. En ze zijn zo lief, ze hebben zoveel waar ik bewondering voor heb. Het klikt, het is een ‘match in heaven’… In bed, als relatiemateriaal, enz.

   Maar… ze hadden de boel niet op een rijtje. Een ex, een misbruik, een aantrekkelijke buur, een geheime liefdesverhouding met een vriendin, een moeilijke ouder, jointjes, enz enz. Ik kan heel handig manoeuvreren, ze in bed krijgen, ze verleiden. Toch heeft ieder mens zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. Jij kunt andermans problemen en emoties niet oplossen noch verwerken. Helaas ook niet voor de vrouw waar je dol op bent.

   Laat haar los, laat haar gaan. En wie weet wat er gebeurt, maar reken nergens op wat betreft deze vrouw.

   Ik zou nooit zo’n fantastische vrouw nu aan mijn zijde hebben gehad, als ik het was blijven proberen met deze problematische vrouwen. Zij hebben hun kansen gehad, maar niet genomen. Sommige van deze vrouwen hebben uiteindelijk toch de boel op een rijtje gekregen en liefdesgeluk gevonden, anderen zitten na decennia (!!) nog steeds in de knoop.

   Je mag blijven proberen, speuren, puzzelen. Het is je vrijheid om daarvoor te kiezen. In hoeverre ben je je bewust van de risico’s en gevolgen?

   Dit artikel heeft enige aansluiting op jouw situatie:

   http://www.aantrekkingskracht.com/vrouw-loslaten

   Veel sterkte Lee. Je bent duidelijk een aantrekkelijke man. Ik hoop dat je je openstelt voor anderen. Vooral dat je eens een kop koffie drinkt met een andere vrouw die je niet leuk vindt, en dat je toch iets bijzonders of interessants aan haar ontdekt…

 • Je hebt helemaal gelijk en bedankt voor de boost!

  Gisteren was ik opstap en ik heb wel zeker 6 x sjans gehad en ik weet dat ik een aantrekkelijke man ben. Ook de meid in kwestie zei me eens: Vrouwen willen jou! Dus daar ben ik me van bewust…. Dat is niet het probleem.

  Ik val gewoon op pittige meiden en houd van een uitdaging. Ik vind het moeilijk om op te geven en word een soort project in men hoofd. You want what you can not have…

  En ja daarom moet ik in overvloed leven want zij weet dat ze me kan krijgen wanneer ze wilt. Dit is niet goed man.

  Groetjes

  1. @ Lee,

   Prachtige quote! En zie je wel, je hebt veel sjans! 😀

   Het probleem is niet dat je onaantrekkelijk bent, inderdaad.

   Je zei:

   “Ik val gewoon op pittige meiden en houd van een uitdaging. Ik vind het moeilijk om op te geven en word een soort project in men hoofd. You want what you can not have…”

   Je houdt van uitdagingen, herkenbaar! Door andere uitdagingen aan te gaan kun je deze behoefte bevredigen. Met sport bijvoorbeeld.

   En je kunt een vrouw uitdagen, en haar jou uitdagen. In bed, tijdens het zoenen, tijdens conversaties. Dan hoef je de uitdaging niet meer te vinden in een vrouw die zich emotioneel onbereikbaar opstelt (omdat ze zelf in de knoop zit).

   Graag trek ik het breder, zodat meer mensen dit kunnen toepassen:

   Houd je van drama? Kijk geregeld drama-series, -films. Zet dramatische muziek op. Een veel betere oplossing dan de drama in je liefdesleven op te zoeken…

   Houd je me op de hoogte? Je nieuwe huis, deze week… ik ben benieuwd 😀

 • Beste Victor,

  Ga ik doen, wel lastig aangezien ze me de laatste week elke dag berichtjes stuurt. Gisteren avond heeft ze me nog berichtjes gestuurd om me welterusten te wensen.

 • Hallo

  Ik ontmoet genoeg vrouwen op verjaardagen van vrienden, feestjes van vrienden, tijdens uitgaan enz. Geregeld voegen ze me dan ook toe op facebook en in een paar gevallen geven ze gewoon hun nummer (zonder dat ik er om hoef te vragen).

  Maar dan: Als we eenmaal in gesprek zijn op whatsapp,facebook enz dan reageren ze meestal heel kortaf of ze komen hun afspraken niet na ( ze zeggen zelf iets van volgende week kan ik wel ofzo) of reageren heel laat. Elke keer denk ik weer dat ze me leuk of in ieder geval interessant vinden maar elke keer verwaterd het contact. Zelfs als ik zelf een gesprek begin dan blijft het bij een kort gesprek met korte antwoorden. Waarom geef je dan je nummer denk ik dan?

  Op deze manier verlies ik elke keer vrouwen uit mijn leven. Ik heb nog 2 (gewone) vriendinnen over maar op relatiegebied,daten en flirten wordt er bijna nooit een goed vervolg aan gegeven. Heb ik dan opeens geen aantrekkingskracht meer? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de contacten wel blijvend houd?

  Groetjes

  1. @ Martijn,

   Het kan aan allerlei zaken liggen waarom het opvolgen van de contacten niet goed gaat.

   Advies: experimenteer met krachtiger initiatief nemen. Grote kans dat het Veroveren daar misgaat.

   Wanneer je een telefoonnummer of FB-contactgegevens krijgt, opper vlot dat het je leuk lijkt om af te spreken. Glimlach, maak oogcontact.

   Probeer daarna niet te whatsappen of facebooken, hooguit om aan te kondigen wanneer je belt. En verder is het een kwestie van bellen en haar uitnodigen.

   Heb je je eigenlijk wel ingeschreven voor mijn gratis VrouwVeroveren-cursus? Hopelijk wel!

 • Beste Victor,

  Heb men ruiten ingegooid bij de madame in kwestie “=prive-naam=”. Nadat vrienden zijn niet de uitkomst was hebben we nu ruzie gehad en geen contact meer. Ik heb nog 2 x een berichtje met “sorry voor alles etc.” gestuurd maar ze reageert niet meer. Ik weet niet of ze dit in de toekomst nog gaat doen.

  Ik weet dat ik in overvloed moet leven en verder moet.

  Maar ik heb er echt last van. Het doet me zeer! Het was jaren geleden dat ik een meid zo leuk vond. Haar niet kunnen krijgen, haar liefde niet hebben kunnen winnen ook al leek het even wel echt zo. Heeft me wederom naar beneden gehaald. Ik heb met een boel meiden aangepapt maar ben maar 2 x echt verliefd geweest. Ik heb nooit langer dan 8 maanden een relatie gehad. Het is een wond en een kwestie welke mij onzeker maakt. Ik twijfel niet over versieren want toen ik van het weekend uitging had ik weer enorm veel sjans. Maar de liefde ontbreek. Ik voel me niet compleet! Het voelt alsof ik het flink verpest heb. Ik heb weer een lange weg te gaan.

  Bluhh

  Groet,

  Lee

  1. @ Lee,

   Voor de zekerheid even haar naam weggehaald om privacy-redenen.

   Geen idee waarover exact de ruzie ging. Ik vermoed dat je het eigenlijk niet verpest hebt, maar dat je jezelf hebt bevrijd. Nu kun je tenminste verder gaan met je leven.

   Natuurlijk is het jammer en pijnlijk, dat weet ik.

   Ga door deze pijn heen en op een gegeven moment ga je je echt beter voelen. Zo geef je jezelf de kans om op iemand anders verliefd te worden op een vrouw die niet zo moeilijk doet. (Misschien heb je moeite om los te laten, waardoor je minder in de gelegenheid komt om verliefd te worden…?)

   Advies: bezoek mijn liefdesverdriet-verwerken-site en schrijf je in voor de gratis tips (op video):

   http://www.liefdesverdrietverwerken.com/

   Veronderstel niet dat je ‘weer een lange weg’ hoeft te gaan. Genoeg mensen ontmoeten na een pijnlijke breuk pas echt een goede levenspartner.

   Alles op zijn tijd. Ik wens je veel sterkte.

 • @ Victor,

  Ruzie, negeren en geen contact! Ik ben er mee gestopt, met contact, sorry zeggen etc. het haalt niks uit en ik maak het alleen maar erger. Ik voel me echt klote over de hele situatie en vandaag als klap op de vuurpijl kom ik er achter dat ze een ander heeft sinds een maandje.

  Jaren ga ik als vrijgezel door het leven en weet overal van te genieten maar deze meid heeft me echt pijn gedaan. Jaren geleden dat ik verliefd was. Dit verdien ik helemaal niet en dit wil ik helemaal niet.

  Zal proberen verder te gaan.

  Groet.

  1. @ Lee,

   Nee, je verdient deze pijn zeker niet. Neem vooral de tijd om bij te komen, los te laten, zodat je vervolgens goed verder kunt gaan.

   Ik heb vertrouwen in je dat je op een gegeven moment je draai gaat vinden…

   Veel sterkte,

   Victor

 • Beste Victor,

  Aller eerst wil je bedanken voor jouw geweldige E-cursus waar ik heel veel van heb geleerd.

  Sinds een paar maanden heb ik een prachtige vrouw ontmoeten en ik heb alle tips in jouw cursus toegepast en het werkte allemaal.

  We hebben meerdere keren gezoend en afgelopen zondag hebben we heerlijke sex gehad. Volgende dag heb ik haar een whatsapp gestuurd en gevraagd of ze goed heeft geslapen en zij reageerde leuk daarop. We hebben ook afgesproken om a.s zondag bij mij te komen eten en zij zal ook blijven slapen.

  Wat mij stoort is dat ik haar gisteren een whatsapp had gestuurd met ”sweet dreams en een kusje”, maar ze reageerde niet. Ik zag wel dat zij het heeft gezien. Vanmorgen heb ik haar weer een whatsapp gestuurd met de vraag of ze lekker heeft geslapen, maar ze reageerde weer niet. Ik weet dat dit fout is want ik moet juist jouw tips volgen en zelf controle houden.

  Ik zal haar morgenavond zal zien tijden de dansles, maar ik weet niet hoe ik me moet gedragen naar haar toe?

  Moet ik doen of er niks gebeurd? of moet ik gewoon relaxte houding aannemen en toch blijf flirten met haar.

  Deze vrouw is erg mooi en zij krijgt onwijs veel aandacht van veel mannen en volgens mij heeft ze ook sex met veel mannen.

  Ik hoop op jouw advies.

  Gr. Edward

  1. Bedankt voor het compliment Edward! 😀

   Wat mij stoort is dat ik haar gisteren een whatsapp had gestuurd met ”sweet dreams en een kusje”, maar ze reageerde niet. Ik zag wel dat zij het heeft gezien. Vanmorgen heb ik haar weer een whatsapp gestuurd met de vraag of ze lekker heeft geslapen, maar ze reageerde weer niet. Ik weet dat dit fout is want ik moet juist jouw tips volgen en zelf controle houden.

   Stuurde je al eerder dat soort lieve berichtjes? Zij ook?

   Hoe dan ook, wanneer ze niet reageert is het belangrijk om niet nog meer berichtjes te sturen. Dat voert de druk op en kan een eventueel probleem verergeren.

   En je ziet haar toch al vanavond.

   Hoe te gedragen tijdens dansles? Eigenlijk zoals je altijd doet. Je mag flirten, al zou ik iets terughoudend zijn; kijk de kat uit de boom. En loop vooral niet achter haar aan. Mocht het zo uitkomen, dans met een ander. Leef in overvloed, zoals ik uitgebreid bespreek in de derde les van de E-cursus.

   Bij wijze van spreken is er geen vuiltje aan de lucht, ook al heeft ze niet meer gereageerd. Wees onverstoorbaar…

   Onverstoorbaarheid kan sommige problemen verminderen of zelfs oplossen. Laat je niet uit balans brengen!

   Trouwens, het kan zelfs zijn dat er werkelijk niets speelt en simpelweg niet meer heeft geantwoord omdat ze daar op dat moment geen zin meer in had. Maak je daarom vooral niet druk Edward.

   Deze vrouw is erg mooi en zij krijgt onwijs veel aandacht van veel mannen en volgens mij heeft ze ook sex met veel mannen.

   Hoe kom je erbij dat ze seks heeft met veel mannen? Omdat ze erg mooi is en veel mannelijke aandacht krijgt?

   Pas op met deze veronderstelling, het is een projectie die het je moeilijker kan maken om vrij en zorgeloos te handelen (onverstoorbaarheid…)

   Heb je een vermoeden wat er misschien zou kunnen spelen? Heeft ze ergens te kennen gegeven dat ze liever een spannende relatie met seks heeft, mèt veel vrijheid? Of dat ze niet weet wat ze wil, en daarom vooral wil genieten en het later wel ziet wat het wordt?

   Of hebben jullie zonder condoom gevreeën? (Dat kan een vervelend na-effect geven, ook daarom adviseer ik het gebruik van condooms.)

   Veel succes Edward!

   1. Victor,

    Bedankt voor je reactie!

    Ik zal haar inderdaad vanavond zien tijdens het dancen en ik zal zeker met andere vrouwen gaan dansen. Vorige week deed ze precies het zelfde en ik zag haar afgelopen woensdag. Toen heb ik het overvloed concept toegepast en met andere vrouwen alleen maar gedanst. Ik ben wel halverwege de avond naar haar toe gegaan en gedag gezegd daarna zei ik tegen haar “ik ga dansen”

    Aan het einde van de avond stond ik op haar te wachten en ik liep met haar mee tot aan haar huis en we hebben gezond meerdere keren ondanks haar afstandelijke gedrag.
    Ze zei “wat fijn dat je met mij liep, maar dat had niet gehoeven en ik zei” ik wilde alleen jou naar huis brengen dan weet ik dat je veilig thuis bent en zei dat een knip oog.

    We hebben niet zoveel lieve berichtjes naar elkaar toegestuurd, alleen volgende dag na onze ontmoeting, maar daarna reageerde ze niet als ik iets stuurde, maar ik volg je cursus dus ik stopte met meer whatsapps sturen.

    Ze vertelde ook dat ze genoeg scharrels heeft en geen relaties shit nu ervaart. Het opmerkelijk is dat ze niet meer over haar scharrels of andere mannen verteld sinds we met elkaar hebben gezond. Wat zou dat betekenen?

    De hoofd vraag nu is, als ik haar vanavond zie zal ik op haar wachten aan het einde van de avond en met haar mee stukje lopen daarna zoenen of toch niet?

    Dank voor je hulp.

    Edward

    In het begin van onze contact liet ze mij zien met hoeveel mannen ze date en heeft ze ook gezegd dat ze met mannen naar huis gaat. Ze zei ook dat die mannen zich raar gaan gedragen na sex en haar proberen te claimen en daarom durft ze zich niet op te geven aan iemand qua gevoel.

    Ik ben wel stuk kleiner dan haar dus ik weet niet of dat speelt in haar afstandelijke gedrag?

    1. Goed dat je update, ik krijg nu een duidelijker beeld van wat er speelt.

     Je lengte speelt waarschijnlijk geen rol. Pas wel op met zoenen, je krijgt al gauw nekpijn als je zoent met een langere vrouw 😉

     Ze heeft aangegeven zich voorlopig niet te willen binden. Een berichtje met de woorden “sweet dreams en een kusje” geven sterk de indruk je een serieuze relatie wilt. Dat drukt bij haar de knop in: afstand nemen.

     Een berichtje als ‘Je wordt bedankt, ik heb dankzij jou spierpijn in mijn kont 😉 Sweeeet dreams” geeft een totaal andere trilling. (Dit is niet een bericht om nu nog te sturen uiteraard. Ik geef slechts een voorbeeld om te laten zien wat voor contact haar waarschijnlijk beter ligt.)

     Dus dans met andere dames, flirt (ook met haar) en breng haar dit keer niet naar huis behalve als ze je daar een aanleiding voor geeft. Creëer ruimte, daarmee laat je vanzelf blijken dat je haar niet claimt. Hopelijk kan ze zich dan weer wat ontspannen. Het kan zomaar zijn dat ze dan uit haarzelf een berichtje stuurt komende dagen. Of niet, en dan zie je haar volgende week en blijf je lekker flirten en dansen. (Ontmoet sowieso ook andere vrouwen.)

     Tip: schrijf je ook in voor de gratis sekstips hier: http://www.SuperMinnaar.com/ Beter worden in beminnen (en je blijven ontwikkelen op seksueel vlak) is belangrijk.

     Houd er wel rekening mee dat het misschien ooit echt wat kan worden, behalve heerlijke seks en veel flirten. Sta je daar wel voor open? Of snak je naar een relatie?

     1. Nogmaals bedankt voor je reactie Victor!

      Ik zou een relatie met haar willen hebben, maar ik ben natuurlijk wel voorzichtig met wat ik tegen haar zeg en doe omdat ik haar niet wel wegjagen.

      Waarom verteld ze mij niet meer over haar scharrels?
      zij zegt ook tegen mij als we samen zijn dat ze liever mysterious en niet voorspelbaar kan zijn anders wordt het saai.

      Je zegt dat ik haar niet naar huis moet brengen tenzij zij een aanleiding ervoor geeft. Hoe zou ik dat kunnen herkennen? heb je een voorbeeld.

      Normaal zegt ze ik ga naar huis en hangt ze voorover met haar mond naar mij toe, maar niet dichtbij genoeg dat ik haar kan zoenen. Ik trek haar meestaal naar mij toe en wij beginnen te tongzoenen.

      Denk je dat deze contact kan eindigen op een paar keer sex en flirten alleen?

      We hadden ook al afgesproken dat zij bij deze zondag zou komen eten en slapen, maar ik weet niet of ze nog komt en ik wil haar ook niet nog een keer vragen? wat denk je?

      Dank voor je steun,

      Edward

     2. Ik zou een relatie met haar willen, maar ik doe voorzichtig zodat ik haar niet wegjaag.

      Denk je dat deze contact zal eindigen op een paar keren sex en zoenen alleen?

      Jij zegt dat ik haar niet naar huis breng tenzij zij een aanleiding ervoor geeft, hoe zou ik dat herkennen? heb je een voorbeeld?

      Waarom vertelt ze niks meer over haar scharrels?

      Elke keer als we elkaar zien en ze ging weg zegt ze ik ga weg en hangt ze voorover met haar mond naar mij toe en ik trek haar naar mij toe om haar te zoenen. Moet ik dit deze keer doen of toch alleen gedag zeggen en niks verder doen?

      we hadden afgelopen zondag na de sex afgesproken om deze zondag bij te komen eten en ze zou ook bij slapen, maar ik weet nu of ik dit moet herhalen voor bevestiging of laat ik het gewoon en ik zie zondag wat gaat gebeuren?

      Bedankt voor je reactie!

      Edawrd

      1. Graag gedaan Edward!

       Vermoedelijk spreekt ze niet over andere scharrels om problemen te voorkomen; jaloezie bijvoorbeeld (wat claim-gedrag oproept).

       Normaal zegt ze ik ga naar huis en hangt ze voorover met haar mond naar mij toe, maar niet dichtbij genoeg dat ik haar kan zoenen. Ik trek haar meestaal naar mij toe en wij beginnen te tongzoenen.

       Krachtig, niiiice! 😀

       Denk je dat deze contact kan eindigen op een paar keer sex en flirten alleen?

       Jazeker, dat kan. Het kan ook een langdurig avontuur zijn met veel seks en na een tijd alsnog geen serieuze relatie. Of wel, zeker als het blijft klikken in bed.

       Of het kan al afgelopen zijn omdat je berichtjes verkeerde knoppen hebben ingedrukt bij haar.

       Zoals jij de situatie beschrijft, schat ik in dat ze voorlopig vooral avontuur wil en niet meer. Met jou en af en toe ook met anderen…

       Pushen voor meer helpt zelden. Haar veel seksueel avontuur verschaffen en niet op haar lip zitten (0% jaloers zijn!) kan haar juist naar je toe trekken. Je bent dan anders dan de minnaars waarmee ze vrijt en heeft gevreeën…

       1. Beste Victor,

        Ik heb haar gisteren gezien tijdens het dansen, maar zij was met 3 mannen en stond alleen met die mannen en danste ook alleen met die mannen.

        Ze zei gedag tegen mij met een korte gelimlach en ik deed precies het zelfde.
        Halve wegen de avond heb ik haar gevraagd om te dansen, maar ze zei ik ga zo dansen met Eric ( een van die mannen waar ze mee stond). Dus ik liet haar met rust de rest van de avond en heb haar verder niet gevraagd.

        Ik heb wel naar je advies geluisterd en heb met ander vrouwen gedanst en geflirt en ik moet zeggen dat dat mij een prima gevoel gaf.

        Het gekke is dat ze met die mannen buiten stond te roken en een paar keer mij zocht met haar ogen. Wat betekent dat? en waarom deed ze dat?

        Ik heb haar vandaag een whatsap berichtje gestuurd en zei “” hey dans beest -:), ik ga vanavond naar summar breez, let me know if you want to join”” dit is toch een vrijblijvende bericht en voert ook geen druk op haar?? Zij heeft niet gerageerd!

        Waarom reageert ze niet en toch mij gedag zeggen met een gelimlach?

        Ik zie haar morgenavond tijdens het dansen en ik heb de neiging om haar te vragen waarom ze zo raar doet, maar weet niet of dat verstandig is? Kan ik haar dat vragen of moet ik haar helemaal links laten en niet meer contact met haar zoeken?

        Alvast bedankt,

        Edward

        1. Edward, geeeeeen berichtjes meer sturen. Ze heeft al twee keer niet geantwoord, dus nog meer berichtjes sturen maakt het alleen maar erger.

         Ik ben te laat met reageren, hoop dat je haar gisteravond niet hebt gevraagd waarom ze zich raar gedraagt. Nu alleen maar lol maken met andere vrouwen en je vooral niet laten uitdagen tot het stellen van vragen of wat dan ook.

         Het gekke is dat ze met die mannen buiten stond te roken en een paar keer mij zocht met haar ogen. Wat betekent dat? en waarom deed ze dat?

         Grote kans dat ze checkt of je jaloers wordt.

         Edward, laat haar lekker in haar eigen sop gaar koken (blijf vriendelijk uiteraard) en houd je bezig met andere vrouwen. Als ze iets wil, mag ze haar best doen voor je 😀

         Ik acht de kans nog groter dat ze alleen uit is op seksuele avonturen en dat ze echt niet openstaat voor iets serieus. Als jij dat wel bent (je vertoont nu het gedrag!), dan kan je het nog heel moeilijk krijgen. Zo nodig stel je nu een grens en spreek je niet meer met haar af. Zorg goed voor jezelf!

 • Beste Victor,

  Jouw cursus is echt geweldig, want sinds ik jouw tips volg heb ik onwijs veel vrouwen om me heen.
  Wat betreft dat mooie dame, heb ik meerder keen met haar afgesproken en sex mee gehad en onze contact lijkt naar een beginnende relatie te gaan, maar ik weet het niet zeker.

  Ze zei tegen mij; jij bent erg relaxt en ontspannen en ik geloof zeker dat je mij niet gaat stalken. Dat komt natuurlijk omdat ik jouw tips volgde en het concept ”overvloed heb toegepast.

  Afgelopen weekend zijn we samen een paar dagen naar Gent geweeet en we hebben het samen heel goed gehad. Zij is nu een week met vakantie, maar de avond voordat ze vertrok gingen we samen met een vriendin van haar een drankje doen. Haar vriendin zei dat ze de enige vriendin is die nog vrijgezel is en ze en maakte een grapje en zei; dus jullie kleve gedoe met uitzicht op relatie zou ik t liever niet willen zien want ik wil op vakantie los kunnen gaan en niet te veel rekenen houden met een vriendin die een relatie heeft.

  Mijn mooie dame (ik noem haar zo voorlopig) zei toen ik haar fijne vakantie wenste; Je hoorde mijn vriendin pratte over losgaan dus jij gaat je zeker nu zorgen maken, maar ik zou het zeker niet! waar ik op zei; ik maak me niet zorgen want ik geloof in je en ik vertouw je al weet ik niet waar onze contact naar toe gaat.

  De tweede dag van haar vakantie begon ze mij te whatsappen en foto’s te sturen en ze zei; ik mis je wel hoor! en ik reageerde cool en rustig daarop!

  3 dagen later stuurde ze een bericht waar ik eigenlijk niet weet wat ik hiermee aan moet.
  ze stuurde een foto van haar zelf op t strand en vroeg of ze bruin is geworden en stuurde ze een kusje daar achteraan. Ik heb gereageerd dat ik het zal zien als ze terug is want ik ben meer van het zien en aanraken en ik zei hete kus op je hete lippen. En toen kreeg ik dit icoontje 😛 en vervolgens een incoontje met een hartje daarna ging ze verder zeggen dat haar telefoon bijna leeg en dat him daarlijk zou opladen en dat ze onwijs naar haar zin heeft samen met haar vriendin.

  Ik zag op FB dat een jongen haar vroeg om te gaan dansen a.s. vrijdag als ze terug is en waarschijnlijk gaan ze samen dansen. Ik wil haar bewust geen berichtjes sturen want ik wil niet achter de kudde aan lopen wat betreft mannen in haar omgeving. zij is gewend dat mannen in haar omgeving haar continue whatsappen en ik wil anders zijn.

  Zij is jarig deze Zaterdag, maar ik ben niet uitgenodigd. Ik weet eigenlijk niet of ze onze contact nou ziet als een scherrel of als een beginnende relatie, maar dat ga ik haar zeker niet vragen en ik blijf met andere vrouwen date.

  Wat denk je hoe ze deze contact ziet? waarom zegt ze dat ze mij miste en waarom doet ze onwijs lief als we samen zien als zij onze contact ziet als een scharrel?

  Hoe moet ik met haar verder communiceren? moet ik haar meteen whatsappen als terug is a.s. donderdag of afwachten tot ze zelf contact opneemt?

  Alvast bedankt.
  Edward

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *