Nog Vaker Vrouwen Aanspreken

Niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken, dat is wat ik beoog met dit artikel. Lees verder!

Mogen vrouwen reageren op mijn blog? Uiteraard! Dat maakt Aantrekkingskracht interessanter, ik houd van interactie met vrouwen.

Een vrouw die zichzelf Dandy lady noemt (?) heeft een reactie geplaatst bij het artikel over zelfsabotage:

Mag ik als vrouw even mijn mening geven? Het is vaak heel vervelend als mannen je overal aanspreken waar je ook komt. Vaak ben je er op dat moment niet eens mee bezig en denk je helemaal niet aan een man, en wil je ook niet aangesproken worden. Want het uiteindelijke doel van de man, die kun je meestal wel raden als vrouw zijnde.

Ik word nog steeds aangesproken of ook vaak lastig gevallen, hoewel ik al bijna 40 jaar ben en een relatie heb van 21 jaar heb. Vaak wil ik helemaal geen last hebben van mannen die me proberen te versieren.

Vaak voel ik me niet eens lekker, staat mijn hoofd er totaal niet naar en val ik totaal niet op de man die een poging waagt. Mannen moeten ook eens begrijpen dat veel vrouwen er niet van gediend zijn, en word vooral nooit te opdringerig en blijf netjes en charmant. Met onbeschoft gedrag bereik je toch niks.

Allereerst, bedankt voor je reactie. En het is fantastisch dat je een relatie hebt van 21 jaar. Hopelijk ben je gelukkig in de liefde…

Vandaag ga ik in op een paar punten van je reactie, zodat mannen niet minder maar juist vaker vrouwen aanspreken.

“Ik wil niet aangesproken worden”

Dandy lady, dat kan ik begrijpen. Je zit namelijk in een relatie en je bent als het goed is gelukkig met je partner. Logisch dat je dus niet meer (!) openstaat om nieuwe mannen te leren kennen.

Maar… Jij wilt niet aangesproken worden, dus moeten mannen helemaal geen contact meer zoeken met vrouwen?

Kom op, dat is onredelijk. Er zijn veel single vrouwen die wèl op zoek zijn. Zij worden te weinig aangesproken en ze staan bij wijze van spreken te springen op initiatiefrijke mannen. Sommige vrouwen stellen mij zelfs de vraag hoe ze mannen moeten aanspreken, omdat de West-Europese man zich te passief opstelt!

Gun anderen liefdesgeluk, ook al ben jij al gesetteld en ‘klaar’. Denk ook aan anderen….

Advies aan de mannen: (meer…)