Makkelijk een One Night Stand Regelen?

One night stand genot voor man en vrouw

Snel en gemakkelijker een one night stand regelen? Ik geef tips en een oefening zodat je een potentiële sekspartner voor een nachtje kunt vinden…

Voordat ik begin: mijn blogs zijn zeker niet hoofdzakelijk bedoeld om mannen seksrelaties en one night stands te laten regelen. Een liefdesrelatie is namelijk te mooi en bijzonder, ik kan deze je van harte aanbevelen!

Maar misschien zit je nu in een periode dat je een los seksueel contact verkiest boven het serieuze? Of je hebt nog geen goede vrouw gevonden maar je verlangt wel naar goede seks? Ben je toe aan een spannend seksueel avontuur en wil je eindelijk eens je opgespaarde Pandapunten kwijtraken? Herkenbaar voor velen. En nee, niet alleen voor mannen!

Of… misschien is een monogame relatie echt niet aan je besteed en weet je uit ervaring dat je het maar beter niet moet proberen? Waardevolle en belangrijke zelfkennis.

Waarschijnlijk kom je met dit blogartikel goed aan je trekken 🙂

Hoe regel je makkelijk een One night stand?

Je kunt natuurlijk gaan stappen met de intentie om die avond een one night stand te hebben. En als je goed kunt Veroveren, vrouwen versieren, dan kan dat heerlijk uitpakken. Maar het kan nog gemakkelijker!

Want het is gemakkelijker om een zogenaamde poel te hebben waaruit je kunt vissen, zo vaak als je wilt. Dat wil zeggen dat je niet per se op een bepaalde avond een one night stand moet hebben, maar dat de mogelijkheden zich aandienen. Vanzelf als het ware.

Hoe? Het is de kunst om geregeld nieuwe mensen te leren kennen. Socialiseren met veel mensen, naar feestjes gaan van vrienden, vriendinnen, van goede bekenden. Onderschat niet het potentieel hiervan!

Vaak zijn verenigingen ideaal omdat mensen met enigszins dezelfde achtergrond en interesses bij elkaar komen. Maar er zijn meer mooie ‘poelen’ te vinden, doe daarvoor (meer…)

Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1)

Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven.

Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. Op sommige momenten is het onduidelijk wat je er mee aan moet. Ga je je seksuele verlangens bevredigen of is het verstandiger om je juist niet te laten verleiden, jezelf in bedwang te houden?

Roy, een actieve bloglezer, heeft een vraag gesteld over het onderwerp seksrelaties (en eventuele gevoelens…) bij het artikel: ‘Succes met vrouwen zonder te liegen’.

Mijn antwoord komt wat laat, maar waarschijnlijk kan je dit blogartikel goed gebruiken voor toekomstige, soortgelijke situaties…

Ik heb wat advies nodig van de heren

Een jaar geleden toen ik nog vrijgezel was heb ik lichamelijk contact gehad met een vrouw. Was allemaal leuk en heerlijk maar voelde me alleen sexueel aangetrokken tot haar verder niet. Na een tijdje is het contact vervlogen. Laatst sprak ik haar op msn en dat was gezellig.

Ze vroeg mijn nummer en zag het kwaad er niet van in om dat te geven en we sms’te wat. Zij voelde toch meer voor mij en heb haar eerlijk en netjes verteld dat ik net uit een relatie ben en dat ik alleen sexueel aangetrokken ben tot haar verder niets. Ze sms’te later dat ze geen contact meer wilde en we hebben verder niet meer gesmst. Nu net krijg ik een smsje van haar dat ze mij niet uit haar kop krijgt.

Wat moet ik hiermee? Uiteraard wil ik haar gevoelens niet kwetsen en wil geen relatie met haar. Hebben jullie enig advies voor mij?

groetjes,

Roy

Het is goed dat je duidelijk bent geweest over het feit dat je je alléén seksueel tot haar aangetrokken voelt, en dus alleen openstaat voor een seksuele relatie. Je hebt daarmee misleiding voorkomen.

Sommige mannen veinzen romantische interesse terwijl ze geen serieuze relatie willen of kunnen aangaan. Ze denken dat bedrog en misleiding de enige manieren zijn om een one night stand te regelen en om een seksrelatie aan te gaan. De vrouw zoekt echter een serieuze, nieuwe relatie en komt uiteindelijk bedrogen uit. Dat mag niet de bedoeling zijn, toch?

De ‘veilige route’ is seksueel contact aan te gaan als je alleen tot een relatie bereid bent. Maar dan sluit je eventuele seksuele avontuurtjes helemaal uit als vrijgezel. Voor mannen die moeite hebben met zowel empathie als het doorgronden van vrouwen, is dat verstandig…

Wil je wel als vrijgezel genieten van losse seksuele contacten? (meer…)