One night stand genot voor man en vrouw

Snel en gemakkelijker een one night stand regelen? Ik geef tips en een oefening zodat je een potentiële sekspartner voor een nachtje kunt vinden…

Voordat ik begin: mijn blogs zijn zeker niet hoofdzakelijk bedoeld om mannen seksrelaties en one night stands te laten regelen. Een liefdesrelatie is namelijk te mooi en bijzonder, ik kan deze je van harte aanbevelen!

Maar misschien zit je nu in een periode dat je een los seksueel contact verkiest boven het serieuze? Of je hebt nog geen goede vrouw gevonden maar je verlangt wel naar goede seks? Ben je toe aan een spannend seksueel avontuur en wil je eindelijk eens je opgespaarde Pandapunten kwijtraken? Herkenbaar voor velen. En nee, niet alleen voor mannen!

Of… misschien is een monogame relatie echt niet aan je besteed en weet je uit ervaring dat je het maar beter niet moet proberen? Waardevolle en belangrijke zelfkennis.

Waarschijnlijk kom je met dit blogartikel goed aan je trekken 🙂

Hoe regel je makkelijk een One night stand?

Je kunt natuurlijk gaan stappen met de intentie om die avond een one night stand te hebben. En als je goed kunt Veroveren, vrouwen versieren, dan kan dat heerlijk uitpakken. Maar het kan nog gemakkelijker!

Want het is gemakkelijker om een zogenaamde poel te hebben waaruit je kunt vissen, zo vaak als je wilt. Dat wil zeggen dat je niet per se op een bepaalde avond een one night stand moet hebben, maar dat de mogelijkheden zich aandienen. Vanzelf als het ware.

Hoe? Het is de kunst om geregeld nieuwe mensen te leren kennen. Socialiseren met veel mensen, naar feestjes gaan van vrienden, vriendinnen, van goede bekenden. Onderschat niet het potentieel hiervan!

Vaak zijn verenigingen ideaal omdat mensen met enigszins dezelfde achtergrond en interesses bij elkaar komen. Maar er zijn meer mooie ‘poelen’ te vinden, doe daarvoor deze oefening:

Meer One Night Stands-oefening

Pak een stuk papier, neem de pen in de hand, ga brainstormen. Hoe kun je ervoor zorgen dat je inderdaad gemakkelijk veel nieuwe mensen leert kennen? Laat je gedachten de vrije loop en schrijf alles op wat je te binnen schiet.

Bij welke vereniging kun je je aansluiten? Een sportvereniging, een studievereniging? Is er een dansschool waar je lessen kunt volgen? Vaak horen daar dansfeesten bij…

Ben je graag sportief en ken je een grote fitnessschool waar veel vrouwen komen? Of heb je een vriend die geregeld feesten organiseert? Sla geen aanbod meer af.

Zijn er geregeld buurtfeesten in jouw regio? Neem je voor om deze een paar maal te bezoeken want wie weet zijn ze ideaal voor het ontmoeten van aantrekkelijke vrouwen.

Denk er de komende week over na, herhaal de oefening. Waarschijnlijk vind je dan meer mogelijkheden dan je je nu nog kunt voorstellen. Het is uiteindelijk een kwestie van jezelf onder de mensen begeven en goed oog hebben voor one-night-stand-mogelijkheden.

En daar is de potentiële one night stand…

En wat staat je te doen als er zich een mooie mogelijkheid aandient? Daarover stelde Adrian een urgente vraag bij het artikel ‘Blijf niet zoeken‘ (deel 3)’.

Hij heeft al mijn antwoord per e-mail ontvangen (de beknopte versie). De volgende keer zal ik mijn uitgebreide antwoord met jullie delen, inclusief SMS-voorbeeld.

Voor nu stel ik je graag een paar vragen: heb jij wel eens een one night stand gehad? Zo ja, hoe is dat verlopen, waar heb je haar ontmoet en hoe kijk je terug op dat avontuurtje?

Of heb je nog nooit een one night stand gehad maar zou je deze wel willen hebben? Wat houdt je tegen en wat zijn je verwachtingen van zo’n eenmalige nacht?

Het is internet, dus met het invullen van je voornaam in het reactieveld blijf je anoniem. En je e-mailadres deel ik met niemand, beloofd. Dus ik zie je reactie hieronder graag tegemoet!

Gerelateerd:

 • Vanavond een spannend afspraakje regelen? (15)
  In het vorige artikel over het regelen van een one night stand, heb je gezien wat de gemakkelijke manier is om one night stands te krijgen; gemakkelijker dan het zoeken naar one night stands tijdens het uitgaan. Vandaag ga ik […]
 • Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1) (74)
  Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven. Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. […]
 • Bevrijd Jezelf van een Foute Vrouw (deel 1) (109)
  De vorige keren heb ik geblogd over foute vrouwen herkennen. En waardoor het moeilijk kan zijn om het door verliefdheid op een foute vrouw het contact met haar te verbreken. Houd je je nu nog steeds bezig met zo’n foute […]
 • Oorzaak pijn bij het vrijen (inclusief oefening) (31)
  Wist je dat de pijn bij het vrijen maar zelden voorkomt door een te grote penis en/of een te kleine vagina? De oorzaak van deze pijn ligt meestal ergens anders. In dit artikel krijg je zowel uitleg over dit seksprobleem als […]
Makkelijk een One Night Stand Regelen?

28 reacties op “Makkelijk een One Night Stand Regelen?

 • Heey,

  Ik heb nog nooit een One Night Stand gehad, maar zou er wel eens een willen hebben.

  Dat komt omdat ik me nog te serieus opstel, en meer naar het plezier moet neigen. En door het feit dat ik een denker ben, i p v een doener, maar ik ben er al aan het werken om daar wat meer evenwicht in te krijgen.

  Rik

 • @Rik

  Ik ben precies hetzelfde. Vind een one night stand een beetje ‘banaal’. Zo simpel om maar sex te hebben liefde te voelen. Net als porno kijken vind ik het te simpel om er het te doen.

 • Grappig. Ik weet zeker dat dit blogartikel flink wordt gelezen. Maar er zijn tot nu toe pas twee reacties geplaatst. Zijn onderwerpen als seks en one night stands nog steeds taboe?

  @ Rik,

  Je ook op plezier richten is sowieso goed. Zowel voor one night stands als voor een serieuze liefdesrelatie. Girls wanna have fun.

  @ Thomas,

  Banaal? Hoezo? Wat stel je je voor bij een one night stand?

  Seks is in essentie simpel. Wil je mentale complexiteit? Lees dan een boek, probeer een puzzel op te lossen of ga schaken 🙂

  Bij fantastische seks horen onder andere goed communiceren en empathie. En je kunt op 1001 verschillende manieren seks hebben (en dan heb ik het niet alleen over de vele standjes).

  Natuurlijk hoef je geen one night stands te hebben als je dat niet wil. Maar misschien kan je het begrip ‘seks’ wel verbreden…

 • heb zelf vaker one-night stands gehad. Ook niet alleen op een bed, in het maisveld, in een auto, in een trekker, op een speeltoestel bij een kleuterschool, in een trailer van de vrachtauto. Ik denk er met heeel veel plezier aan terug, omdat dat gewoon avonden waren dat ik gewoon helemaal los ging. Je moet jezelf niet voornemen dat je het met de mooiste vrouw doet van de omgeving, alhoewel, het kan. Wat me wel opvalt is dat het altijd was als ik met een stel vrienden op pad was.

  Het was eigenlijk altijd na het uitgaan. Ook wel is gehad na een etentje met een vrouwelijke bediende, kheb thuis ook wel is een feestje gegeven en toen op de camping bij ons in de buurt vrouwen uitgenodigd.

  Wat ik persoonlijk het nadeel vind is dat er echt geen inhoud is. Dan heb je heel veel plezier maar daarna is het net zo snel weer weg. En als je zonder vrouw zit dan denk je aan die avonden terug en vraag je jezelf af waar het nou om ging. Ik heb persoonlijk nu liever een vaste vriendin die voldoet aan mijn verwachtingen dan dat ik vaker een one-night stand heb.

  Maar ja, wat ik wil kan over 2 weken ook weer anders zijn. ligt aan de stemming.
  greetzz

 • Ik heb ook een flink aantal one-night-stands gehad. Eigenlijk altijd vanuit feestjes, barren, clubs en dergelijke. Met geregeld een hoop drank in het spel. Ik heb er wel kortstondige seksrelaties aan over gehouden en dat was vaak leuk.

  Op mijn around de wereld trip is het ook vaak gebeurd. Vaak wel met medium vrouwen voor mij….

  Laatst met een australische in Marroko een one-night stand gehad. Begon met geflirt in een bar en daarna zoenen en ze nodigde me uit in haar hotel. Dat was wel leuk maar net als Wilco ben ik nu meer opzoek naar een goede relatie. Ik heb wel fantatische seks gehad op one-night stands. Gewoon lekker van elkaars lijf genieten en gaan met die banaan.

  Recept voor one-night stand was bij mij meestal gezelligheid, borrel, beetje ouwehoeren. Ik zelf was dan bijna altijd in een ultime ontspannen stemming wel met seks on my mind! Ik denk dat je gewoon uit moet stralen ik heb zin in seks. Rustig de dames bekijken, open lachen, knipoogje. Beetje seksueel geinen. Ik merk dat ik snel ook over sekssituaties praat en volgens mij helpt dat. Dan laat je merken dat je daarmee ook wel bezig bent.

  gr,
  gijs

 • Ik blijf het niets voor mij vinden. Het is ook een reden waarom ik uit die populaire clubs blijf. Het zijn voor mij vleesmarkten waarbij uiteindelijk een o.n.s vaak het uitgangspunt lijkt. De hits die er gedraaid worden zijn ook niet echt mijn stijl. Ik hoef geen vreemde dame in mijn bed. Flirten etc. is wel leuk, maar moet nooit het doel zijn. Sex al helemaal niet.

  Laatst zij een meisje uit mijn klas dat ze iedere jongen bij een eerste ontmoeting ook oordeelt of ze ‘het’ met hem zou kunnen doen. Dan vraag ik me af waar het gewone respect is.

  Begrijp me niet verkeerd: ik hou van lekkere dansmuziek, dames, gezelligheid en een drankje, maar ik voel me niet thuis in de clubs van nu. Ik kan het wel begrijpen dat sommigen het niet met mij eens zijn, maar ik wilde even mijn mening toelichten. Ben overigens 21 jaar.

 • Nog nooit gehad maar wil het wel. Ook al geef je de instructies erbij, ik vind zoiets heel moeilijk. Ik beschik niet over de nodige vaardigheden, ik ben zelf stil maar wel dynamisch.
  Dus ik zou absoluut geen idee hebben om zoiets aan te pakken.

 • @ thomas
  Als je de clubs als vleesmarkten beschouwd vindt ik dat totaal niet terecht. Het is best dat je een vooroordeel hebt maar dat is totaal onterecht naar mijn mening. En ik ben benieuwd wat jij verstaat onder een vreemde in bed?

  En dat een meisje oordeelt vanaf het eerste moment of ze die jongen zou kunnen doen is vrij natuurlijk.
  greetz

 • Ik heb wel een one night stand gehad. Ik had een geweldige tijd en het vrouwtje heeft ook heerlijke genoten. Ze heeft het me zelfs eerlijk laten weten. Natuurlijk heb ik vaker contact met haar opgezocht…

  De eerste keer dat het mij overkwam was voor mij een verbazing; ik kon niet geloven dat het zo makkelijk kan gaan. Maarja, Victor zegt het al, eerst geloven dan zien.

  Uiting: Door jouw veronderstellingen beïnvloed je de keuze van de vrouw; de man kiest.

 • @Wilco

  Iemand die ik net een avond ken is een vreemde voor me. Hoe knap een dame ook is. Ze gaat niet mee naar huis voor de sex.

  Noem mij maar preuts, als we allemaal dezelfde mening hadden bestond dit blog niet.

 • @Thomas,
  preuts is een ander woord. Waarschijnlijk versta jij het onder zelfrespect, dat mag. Wanneer leg jij de grens dan voor sex? denk jij daar over na?

  Heb je ervaring met vrouwen die met jou mee naar huis wilden voor sex?

 • @Wilco

  Ik voel sowieso niet zoveel voor alleen maar een o.n.s. met een vrouw. Zie daar graag iets meer bij komen kijken. Ik vind het leuker om dames te leren kennen, vaker te zien en zo tot meer uit te laten groeien. Misschien vind ik het wel jammer dat als je een meisje ‘aan de haak’ hebt geslagen dat de spanning dan weg is.

  Het is wel eens voorgekomen dat vrouwen in een kroeg aandrongen en om me heen hingen. Vaak ook in situaties dat ze behoorlijk wat op hadden. Voor mij hoeft dat niet zo en dat zei ik dan ook. Een avondje gezellig mensen ontmoeten vind ik net zo leuk. Als je maar fun hebt met vrienden of met mensen die je leert kennen.

 • Een monogame relatie is momenteel niet echt voor me weggelegd en vraag me eigenlijk af of dat ooit gaat komen. Ik heb wel een hele fijne open relatie die af en toe hierdoor gepaard gaat met jaloezie en onzekerheid, maar dat is het ons zeker waard.
  Verder heb ik af en toe one night stands gehad, dit lijkt zich altijd af te spelen in bepaalde periodes. De bedoeling is in ieder geval ze weer veel meer op te pakken.
  De spanning en de kick van een one night stand zijn mij gewoon te belangrijk om gelijk in iets monogaams te gaan zitten. De tijden dat ik monogame relaties had mistte ik het spanningsveld met onbekende vrouwen te erg waardoor het automatisch gedoemd was te mislukken. Ook valt het me op dat ik met de meeste one night stands dan bijvoorbeeld niet ‘all the way’ ben gegaan uit een soort van terughoudendheid.
  Misschien toch het spanningsveld nog bewaren voor een volgende afspraak, of omdat het al een bekende vrouw voor me was en waar ik nog steeds goede vrienden mee ben.

 • hey,

  ik heb nog nooit een one night stand gehad, ik zou het wel willen maar ik ben meer uit op een serieuze relatie. wel is het een paar keer voorgekomen dat een meid het duidelijk wilde maar ik vond die dan zelf niet erg aantrekkelijk.

  even een andere vraag. ik weet niet waar ik hem moet plaatsen dus doe ik het maar hier.
  ik heb wel er wel eens last van dat vrienden van mij de verovering een beetje voor me verpesten.
  ik had laatst een feest van de studentenvereniging waar ik lid van ben. aan het begin van de avond zat ik lekker te flirten en gingen de gesprekken best goed. maar later op de avond raakten een paar vrienden nogal aangeschoten en gingen ze irritant doen zoals mij naar die meiden toe duwen en mij een beetje lopen promoten van hij heeft nog een ‘chick’ nodig. het verpest de hele ongedwongen sfeer. wat kan ik hieraan doen?

 • Als je een o.n.s. hebt, en je laat haar kroonkelen van plezier, dan komen ze vanzelf terug voor meer. Dus voor iedereen die zegt, ik wil een vaste vriendin. Ik zeg probeer het ook eens via deze weg. Hij is speciaal, want je deelt meteen een intiem moment.
  Daarbij, als ze niet leuk blijkt te zijn, op een dag 2 kun je het altijd nog een one night stand maken 😉

  Seks is in essentie simpel. Wil je mentale complexiteit? Lees dan een boek, probeer een puzzel op te lossen of ga schaken 🙂

  Dit is een geniale quote, Victor, ik schaak erg goed, en ik kan niet anders zeggen dan dat het waar is.

  Ik ben wel benieuwd hoe je meisjes herkent die in zijn voor een one night stand. Dat zijn vaak de ondeugende meisjes die ik wel als vriendin wil hebben.

 • @ Wilco,

  Leuke locaties voor seks 🙂

  Wat mij betreft kan een one night stand fantastisch zijn. Het is wat jullie er zelf van maken; zoals met alles in het leven.

  @ Gijs,

  De seks-uitstraling is inderdaad effectief, net als snel over seks praten. Positieve associaties…

  Gaan met die banaan 🙂

  @ Thomas,

  One night stands hoeven niet per se tijdens het uitgaan te gebeuren. Daarbij kan seks met ‘een vreemde’ juist fantastisch zijn. En ik geef de voorkeur aan geen-alcohol…

  Natuurlijk moet je niets, helemaal mee eens! Daarom blog ik niet alleen over seks en one night stands, maar ook over andere onderwerpen wat betreft Veroveren en relaties. Alles voor een goed liefdesleven, ook voor jou.

  “Laatst zei een meisje uit mijn klas dat ze iedere jongen bij een eerste ontmoeting ook oordeelt of ze ‘het’ met hem zou kunnen doen. Dan vraag ik me af waar het gewone respect is.”

  Je zou haar uitspraak op meerdere manieren kunnen interpreteren. Heb je niet doorgevraagd wat ze precies bedoeld en wat haar gedachten zijn?

  Trouwens, we hebben allemaal een ‘seksradar’, of je het wilt of niet, of je je daarvan bewust bent of niet.

  De aardbol is niet voor niets overbevolkt.

  @ Andy,

  Blijf jezelf verbeteren. Niet alleen wat betreft Veroveren, in alles!

  @ Milan,

  Leuk! 🙂

  En moeilijk doen is inderdaad overbodig…

  @ Thomas,

  Je zei:

  “Misschien vind ik het wel jammer dat als je een meisje ‘aan de haak’ hebt geslagen dat de spanning dan weg is.”

  Wanneer is een vrouw een vreemde voor je, wanneer niet meer?

  In wezen kan je iemand nooit door en door kennen. Veronderstel dat je steeds iets nieuws kunt ontdekken aan een vrouw waarmee je een relatie hebt. Dat voorkomt de sleur…

  @ Rogier,

  Je twijfelt of een monogame relatie wel iets voor jou is. Ik ben blij dat je je daarvan bewust bent! Dat voorkomt veel problemen. En met de open relatie gaat het toch goed? Jaloezie blijft altijd een punt, ook in een monogame relatie.

  @ M.,

  Mannen kunnen behoorlijk jaloers zijn, weet er alles van. Of ze vragen me voortdurend of ik ze alsjeblieft kan voorstellen aan dat groepje vrouwen daar. Aan de mouw trekken als ik een leuke vrouw hebt ontmoet “stel me voor aan haar, please!” Lol!

  Wat kan je de volgende keer doen? Zodra je een leuk gesprekje hebt met een vrouw, neem haar mee naar een ander plekje waar jullie iets meer privacy hebben. Zo houd je je vrienden op meer afstand…

  @ Henk,

  Dit is geen dating site. Voor het regelen van een one night stand moet je oplettender zijn.

  @ David,

  E2-E4 😉

  Goede opmerking. Ik heb een lange relatie overgehouden met een fantastische vrouw. Het begon allemaal met een one night stand. Ze heeft me echt compleet ingepakt haah!

  Het citaat heb ik trouwens ook getwitterd:

  http://twitter.com/VictorVerlon
  (Zie ook de 14de)

 • Ik ben een ervaren one night stander. Ik ben 26 jaar en heb er nu zo’n 12 gehad, zonder te overdrijven. Ik ben een best knappe man, kan goed sjansen en praten en stel snel vrouwen op hun gemak. Zoals het hier staat kom ik erg arrogant over, echter ben ik zeer bescheiden, alleen wil ik de eigenschappen noemen waardoor ik denk succes te hebben over deze kwestie.

  Ik kan me vinden in dit artikel. De vrouwen waarmee ik een one-night-stand heb gehad zijn grotendeels “bekenden”. Vrouwen waarmee je al eens eerder lol heb gehad in het uitgaansleven of op feestjes, waarmee je vroeger studeerde en bekenden van vroeger die je al jaren niet gezien hebt.

  Slechts een klein gedeelte hiervan (4 of 5) kende ik niet van te voren en heb ik ook helemaal geen contact meer mee. Die ben ik tegengekomen in de kroeg en in een discotheek in mijn woonplaats. Ik woon in het centrum en als ik die chemestry voel en ik zie dat zij het ook gezellig heeft, vraag ik of ze nog even een borrel bij mij komt doen. Hoeft niet altijd alleen, als ze vriendinnen of vrienden heeft die ook zin hebben om mee te gaan zijn die ook uitgenodigd. Dit doe je zodat er geen druk ligt en zij zelf kan kiezen of haar vriendinnen / vrienden ook meegaan. Meestal gaan ze gewoon alleen mee en hebben daar dan zelf voor gekozen en als ze ervoor kiest om meerdere mee te nemen dan neem jij ook een vriend mee. Je zoekt thuis sowieso de genegenheid wel op en je kunt altijd even een rondleiding geven in je huis :-).

 • Let op, jongemannen…deze ouwe verteld..!..haha

  Heb lang geleden eens een ONS gehad. Echt met een volslagen onbekende. Ik reed indertijd nog taxi in Amsterdam; je kan wel zeggen dat ik voldoende onder de mensen was in die tijd 🙂 Dat is nu toch zeker minder…—> note to self: working on it..

  Als ik aan die ONS denk, krijg ik toch nog altijd een enorme glimlach op mn gezicht, de hele scene/setup was geweldig!
  Het was een warme zomerdag, vroeg in de avond… Zij liep ontzettend sexy te zijn op het Leidseplein en ik reed daar stapvoets en sprak haar aan door m’n open raampje..haha..
  Eerst gaf ze geen sjoege (natuurlijk!), maar ik bleef charmant volhouden, en uiteindelijk stapte ze in en gingen we eerst maar es even gezellig wat eten/drinken.
  (dat was uiteraard mijn uitnodiging)

  Diezelfde avond bij mijn appartement aangekomen gingen dingen niet helemaal zoals ik ze wenste, eerlijk gezegd… Er bestond toen ook nog geen Viagra..! ..:P
  Ik vond het eigenlijk ineens allemaal te spannend en zelfs bedreigend…Ik was gewoon te onervaren met vrouwen indertijd. Had net een relatie met mijn eerste vriendin achter de rug…Enfin, ik heb de sexy vrouw later die ochtend naar huis gebracht en we hebben niets uitgewisseld….geen email, geen 06..
  Onvoorstelbaar hey..? maar dit was nog voor het mobieltjes en internet tijdperk.
  ….het was in 1990…en ik was 22 jaar.

  Maar, ik wil maar zeggen, voor veel mannen lijkt het de ultieme droom, zomaar iemand aanspreken en dezelfde avond sex. Maar het is niet zo mijn ding.. Ik geef eerlijk toe dat ik ook een beetje vertrouwen wil hebben, ik wil me comfortabel bij de vrouw voelen, en ik wil haar gewoon een beetje kennen. Ik ben iemand die echt niet zomaar naar een sexclub zou durfen.

  In de loop der tijd heb ik een aantal vrouwen gekend in m’n sociale kring waarmee ik flirtte en soms een spannend, vluchtig kus-moment had. Dit vind ik sowieso al veel prettiger…

  Ik ken een aantal vrouwen uit mijn oude sociale kring nog steeds, hoor. Weliswaar wat verwaterde contacten, en we zijn allemaal wat ouder geworden…maar toch. Ik zou eigenlijk wel weer eens wat toenadering willen zoeken met mijn nieuwe inzichten van nu! 🙂

 • hey,

  ik heb een beetje een probleem met one night stands regelen.
  ik heb al vaker gehad dat ik behoorlijke aantrekkingskracht uitoefen op een meisje op een feestje bijvoorbeeld. het aanspreken gaat goed, heb leuke gesprekken. soms loopt het ook uit tot zoenen, maar ik voel me steeds te geremt om haar mee te vragen voor een ONS, zelfs met een paar biertjes op.

  ik durf het op de een of andere manier niet, ook al krijg ik duidelijke signalen van haar.
  ik weet ook eigenlijk niet precies wat me tegen houd. wat kan ik er aan doen?

 • Helemaal geen vrouwelijke reacties? Wel dan maar 1 van mij. Ja ik vind one night stands fijn en ik vind ze totaal niet leeg en onpersoonlijk zoals sommigen hier beweren. Nee een klik is een klik en daar is niets leegs aan. Maar ik vind om eerlijk te zijn de vaste scharrel toch wel het fijnst, omdat je daarmee het net even iets meer kan uitdiepen.

  Iets anders dat ik wel lastig blijf vinden is dat ik (ook bij relaties) mij altijd afwachtend moet opstellen. Tenminste als ik iets wil bereiken. Eigenlijk ben ik een echt jager, maar als ik een man wil versieren moet ik dat altijd weg stoppen, want mannen zeggen wel vaak dat ze willen dat vrouwen initiatief nemen, maar in werkelijkheid vinden ze dat maar zelden leuk… Zonde vind ik dat…

 • @ Meisje

  Bij deze presenteer ik u:

  Een man die niet alleen zegt dat het leuk is dat vrouwen initiatief nemen, maar ook echt die mening heeft.

  Waar misschien wel het addertje zit is het volgende:

  Voor ons mannen is het in veruit de meeste gevallen heel duidelijk (en soms ook onverbiddelijk bikkelhard):
  Geen (juist) initiatief => geen vrouw
  Wanneer jij als vrouw die regel doorbreekt door zelf het initiatief te nemen kan dat wel even wennen zijn. Voor sommige mannen is het hem enkel om het spel van de verovering te doen, en dan pak jij hem zijn spelletje af, maar zulke mannen zijn zeker niet de regel.
  Een meisje neemt initiatief: daar kijken we (vreemd) van op. Maar niet leuk ? Tuurlijk wel !

  De meeste vrouwen nemen geen initiatief of enkel zeer indirect. Wij mannen moeten dus niet verlangen dat de rollen nu ineens omgedraaid worden en dat de vrouw het initiatief moet nemen. Maar eenmaal je aan het flirten bent, de eerste stap gezet is, lijkt het mij bijzonder leuk wanneer het meisje zelf ook wat initiatief toont. Het is zeldzaam en dan ben je jezelf aan het onderscheiden ! 😉

  Een relatie begin je toch met 2 !?

 • Haha dag Ruben meneer uitzondering op de regel. Ja ik denk dat je een punt hebt met het spelletje afpakken. En misschien is het intimiderend voor veel mannen?

  Overigens denk ik niet dat ik een uitzondering ben. Veel meiden die ik ken zijn zo, maar wij hebben door schade en schande geleerd dat het niet de manier is.

  En een relatie begint zeker met 2 als het goed is 🙂

 • Dag Meisje, mevrouw super uitzondering op de regel.

  Leerrijk om te zien dat we beiden het gevoel hebben niet zo zwaar af te wijken van de standaard, maar we elkaar toch bestempelen als uitzonderingen. Mannen praten soms met mannen over het versieren van vrouwen, vrouwen praten soms met vrouwen over het versieren van mannen. Mix je de gesprekken, dan krijg je een interessante cocktail die misvattingen uit de weg gaat. SUPER !

  Door schade en schande leren dat het niet de manier is. Wat doen jullie wel ? Bij wijze van versiertruc de man in kwestie aanspreken met “smurfje” ? 😀

  Het enige waar ik kan aan denken is dat mannen het niet zo leuk vinden om vanaf het begin bedolven te worden onder de aandacht. Maar Dat lijkt mij niet zo een schokkend nieuws, onmiddelijk een meisje behandelen alsof ze jouw vriendin is vinden de meeste vrouwen ook niet leuk. Dus overdrijf niet. Maar voor de rest zie ik niet in wat een man tegen initiatief kan hebben. Althans niet op enkele uitzonderingen na die initiatiefrijke vrouwen inderdaad te intimiderend vinden, het spel der liefde zelf wil spelen, of onmiddellijk geen interesse heeft in de vrouw,…

 • ik heb iederweekend een andere one night stand al zown 6 maand lang en het is heel leuk maar geeft een hoop elende met zich mee zeker als je meederen weekenden het zelfde meisje meeneemt darom adviseer ik als je een one night stand hebt gehad geef nooit je nummer of je facebook want ze gaan stalken en als je haar daarna tegen komt en je vind dr niks negeer dr dan gewoon hard anders blijven ze doen of je een relatie hebt

 • @ Bassie,

  Je verhaal klinkt mij ongeloofwaardig in de oren.

  Toch mijn advies: stop met vrouwen te misleiden. Geil zijn, genieten van seks en diversiteit… allemaal prima.

  Maar mannen die vrouwen graag misleiden, bedriegen en kwetsen horen niet op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *