Van Flirt naar Relatie, Hoe?

Ontstaan van relatie beginWat begint met een flirt loopt uit op een relatie. Maar hoe ontstaat of begint een nieuwe relatie? En vanaf welk moment mag je spreken van een liefdesverhouding?

Belangrijke vragen voor mannen die zich moeilijk een beeld kunnen vormen van hoe een nieuwe relatie exact ontstaat.

Vaak maakt deze onduidelijkheid hen onzeker, waardoor ze nog moeilijker aantrekkelijke vrouwen versieren!

Bekijk daarom de video hieronder voor mijn antwoord. (meer…)

Hoe een nieuwe relatie beginnen? (Zo onstaat een relatie)

Hoe ga je een nieuwe relatie aan? Waar te beginnen? Het is belangrijk om te weten hoe een relatie op een natuurlijke manier ontstaat. Deze kennis ligt uiteraard in het verlengde van flirten en mannen/vrouwen versieren…!

Het is weer tijd voor een volgende Vraag & Antwoord, dus hier een vraag van een bloglezer:

Heey!

Ik heb een dringend vraagje: ik heb nu al 6 keer met een meisje afgesproken en we hebben veel gezoend. Nou vroeg ik of we het ‘officieel’ zouden maken tussen ons. Plotseling vond ze dat ze overvallen werd (door die vraag) en dat ze meer tijd nodig had.

Ik weet totaal niet wat ik hiermee moet, ik heb enorm de neiging om er een punt achter te zetten, wat heb ik nou weer aan zo’n vrouw? Ik kan moeilijk met andere vrouwen flirten, want we zoenen echt zo vaak dat dat weer aanvoelt als vreemdgaan.

Groetjes,
Tom

Tom, je stelt een belangrijke vraag over het beginnen van een relatie…

Voorlopig ga ik niet in op je opmerking over vreemdgaan wanneer je met andere vrouwen flirt. Mochten er meer mensen zijn met vragen over vreemdgaan, plaats je reactie direct onder dit artikel.

Veel afspraakjes

Zes afspraakjes is veel, je had verder kunnen zijn in het Veroverproces. Dat kan een serieus punt worden, dadelijk daarover meer.

In ieder geval hebben jullie gezoend. En dat doet ze graag met jou, want anders waren er geen vervolgafspraakjes geweest. Zie dit als een belangrijk relatie-signaal.

Maar hoe ga je een relatie aan, hoe maken jullie het prille begin ‘officiëel’? (meer…)