Liefdesverdriet – Sneller je Liefdesverdriet Verwerken

Liefdesverdriet verwerken

Tijd om sneller je liefdesverdriet te verwerken! Want het is uit, de relatie is over. Een feit dat maar moeilijk is te bevatten. Het slechte nieuws kwam onverwacht, de herinnering is nog vers. Je bent overvallen door hartverscheurende liefdesverdriet, je hebt een gebroken hart! Nu pas weet je hoeveel je ècht om je ex-vriendin geeft; precies zoals in de tekst van het lied: “Een man weet pas wat hij mist, als zij er niet is.” (De Dijk)

Hoe komt het dat liefdesverdriet zo slecht voelt? Ontdek de oorzaak van hartzeer en je zult je beter door de moeilijke periode heen slaan. En je krijgt vandaag ook belangrijk advies zodat je versneld je liefdesverdriet kunt verwerken.

Waarom is de relatiebreuk zo ingrijpend? Wat maakt liefdesverdriet zo zwaar?

Liefdesverdriet is van chemische aard

De emotionele pijn van onverwerkt liefdesverdriet wordt voornamelijk veroorzaakt door de disbalans van stoffen in het lichaam (serotonine, dopamine en endorfine, etc). Op zich voelde je je al tot haar aangetrokken tijdens de relatie. Maar het kan nog veel erger…

Juist wanneer de relatie onvrijwillig wordt verbroken, worden die chemische stoffen die aan romantische gevoelens bijdragen groter. De breuk maakt het verlangen naar je ex-vriendin niet minder maar juist sterker.

Gevolg: (meer…)

Ex-vriendin terug – Wil je je Ex-Vriendin Terug?

Je Ex-vriendin terugGeregeld ontvang ik vragen van mannen met liefdesverdriet over hoe je je ex-vriendin terug kunt krijgen. Deze ex-problematiek komt veel voor, óók bij mannen die goed zijn in het Veroveren van vrouwen.

Niet voor niets heb ik al een keer gereageerd op een man die de zogenaamde ex terug methode heeft toegepast. Zonder succes.

En ik heb ook een artikel over het gevaar van je ex-vriendin geschreven; een ex kan je nieuwe relatie verpesten en zelfs een gelukkig liefdesleven onmogelijk maken. En als je je ex heel erg graag terug wil winnen, kom je zelfs nooit toe aan een nieuwe vriendin…

Meer artikelen over je ex-vriendin

Ik wil de mannen met liefdesverdriet door de moeilijke periode na de relatiebreuk heen loodsen, zodat ze (meer…)