Lekker neuken doe je zo (3 keiharde tips)

Neuken tipsAls goede minnaar is het belangrijk om goed te leren neuken. Het mag onderdeel zijn van het beminnen, toch?

Dus vandaag geef ik 3 lekkere neuk-tips op mijn Aantrekkingskracht-site. Inclusief een seks oefening die je vanavond al met je bedpartner kunt doen.

De directe aanleiding van dit artikel over geslachtsgemeenschap zijn deze twee tv-programma’s over seks:

  1. het in augustus uitgevoerde nationaal experiment door KRO: Alle dagen seks; met presentator Arie Boomsma en seksuologe Kaat Bollen.
  2. het nieuwe RTL5 tv-programma Sex Academy; met presentatrice Nicolette Kluijver en seksuologe Goedele Liekens.

Het onderwerp seks komt dus op verschillende manieren aan bod op televisie. Bestaan er daarom geen taboes meer op seksueel vlak? Niets is minder waar!

Daarom kaart ik eerst een belangrijk taboe aan voordat ik verder over neuktechnieken en dergelijke spreek: (meer…)

Oorzaak pijn bij het vrijen (inclusief oefening)

Oorzaak van pijn bij het vrijenWist je dat de pijn bij het vrijen maar zelden voorkomt door een te grote penis en/of een te kleine vagina? De oorzaak van deze pijn ligt meestal ergens anders.

In dit artikel krijg je zowel uitleg over dit seksprobleem als een speciale seks oefening. Daarmee wordt het duidelijk wat de pijn waarschijnlijk veroorzaakt tijdens de geslachtsgemeenschap. Hopelijk kun je zo dit seksprobleem beter oplossen.

Zoals aangegeven in het vorige artikel over pijn bij het vrijen, Veronderstel niet dat de pijn tijdens het neuken er bij hoort.

Pijnloze seks mag het uitgangspunt zijn voor een bevredigend seksleven!

Waarom pijn bij het vrijen?

Het probleem is dat wanneer een vrouw pijn heeft tijdens de geslachtsgemeenschap, dit vaak komt door onbewuste verkramping van de vaginaspieren; bekkenbodemspieren. Deze pijn stimuleert de angst voor pijn bij het vrijen, waardoor haar vagina bij een volgende poging tot neuken weer verkrampt is.

Dit is de vicieuze pijn-angst-cirkel en verloopt voornamelijk onbewust. Voornemens doen of eisen stellen is geen oplossing maar maakt het seksprobleem juist groter.

Seks oefening: de vuist en duim

Je krijgt nu een belangrijke seksoefening. Ongeacht of je ervaring hebt met pijn tijdens de seks, doe deze oefening. Wat mij betreft hoort deze bij de seksuele voorlichting.

Haal je handen van de muis en toetsenbord, doe deze seksoefening nu:

Imaginaire vagina:

Maak met je rechterhand een keiharde, krachtige vuist. Fantaseer dat (meer…)