Neuken tipsAls goede minnaar is het belangrijk om goed te leren neuken. Het mag onderdeel zijn van het beminnen, toch?

Dus vandaag geef ik 3 lekkere neuk-tips op mijn Aantrekkingskracht-site. Inclusief een seks oefening die je vanavond al met je bedpartner kunt doen.

De directe aanleiding van dit artikel over geslachtsgemeenschap zijn deze twee tv-programma’s over seks:

 1. het in augustus uitgevoerde nationaal experiment door KRO: Alle dagen seks; met presentator Arie Boomsma en seksuologe Kaat Bollen.
 2. het nieuwe RTL5 tv-programma Sex Academy; met presentatrice Nicolette Kluijver en seksuologe Goedele Liekens.

Het onderwerp seks komt dus op verschillende manieren aan bod op televisie. Bestaan er daarom geen taboes meer op seksueel vlak? Niets is minder waar!

Daarom kaart ik eerst een belangrijk taboe aan voordat ik verder over neuktechnieken en dergelijke spreek:

Neuken? Uh wablief?

Sommige mensen zijn zichtbaar gechoqueerd wanneer ik het woord ‘neuken’ uitspreek. Er rust een taboe op het woord. Dit kwam ook naar voren toen ik door Radio 538 werd geïnterviewd over mijn SuperMinnaar-site. Na ons gesprek bleven ze napraten over mijn opvallende woordkeuze.

Klik op de play-knop (alleen zichtbaar als Flash is geïnstalleerd):

Daarom gebruiken mensen doorgaans andere woorden die slechts hinten naar de seksuele daad.

Vage synoniemen voor het woord neuken:

 • Seks
 • Vrijen
 • Een vluggertje
 • All the way gaan
 • De liefde bedrijven
 • Ons momentje (misschien wel de meest voorkomende omschrijving in het programma ‘Alle Dagen Seks’)
 • Intiem zijn

Deze omschrijvingen van neuken zijn enigszins vaag. Seks kan onder andere bestaan uit neuken. Maar elkaar oraal bevredigen is ook seks, net als masturberen, erotisch masseren, telefoonseks…

En hetzelfde geldt voor de andere omschrijvingen; het zijn geen exacte synoniemen. Intiem zijn met iemand… een goed gesprek in wederzijds vertrouwen kun je ook als ‘intiem zijn’ omschrijven!

Het woord ‘neuken’ is taboe

Ja, meestal weten mensen wel dat het om neuken gaat. Maar het letterlijk onder woorden brengen, klinkt naar hun idee plat, smakeloos of liefdeloos in de oren. Let er maar eens op, genoeg mensen draaien er liever omheen.

Ik zeg: weg met dat taboe. Durf recht door zee te zijn, noem het beestje eens bij de naam als je het moeilijk vindt. Neuken! Laat daarbij bewust de vrijgekomen spanning los, bevrijd jezelf van dit taboe.

Vrijwillig een taboe opzoeken in je seksleven kan erg bevrijdend werken. Je neemt daarmee een goede stap in de richting van een beter seksleven. Het is een must voor de Super Minnaar!

Beter neuken tip #1. Prikkel het verlangen, laat haar eerst lekker soppen

Attentie: nat en glibberige vaginaDeze eerste tip lijkt niet over neuken te gaan… Een goede minnaar weet beter.

Hoe meer je het verlangen prikkelt naar penetratie, hoe bevredigender de seks uiteindelijk wordt. Niet alleen voor de vrouw, ook zeker voor de man.

De opwarmtijd van vrouwen

Seksuologen verkondigen graag dat een vrouw meer opwarmtijd nodig heeft. Ze moet eerst voldoende nat worden (een vochtige vagina), voordat ze met plezier een penis kan ontvangen.

En ja, de seksuologen hebben gelijk. Hoewel, ik heb een manier gevonden om vrouwen vliegensvlug flink nat te krijgen, zònder gebruik van glijmiddel (waarschijnlijk komt dit aan bod in mijn vervolg op de SuperMinnaar-sekscursus).

Over het algemeen heeft een vrouw inderdaad meer opwarmtijd nodig. Haar poesje mag eerst nat en glibberig worden voordat ze neukt.

Toch doet de Super Minnaar er graag een spannend schepje bovenop. Hij hoeft niet altijd meteen te neuken op het moment dat ze daar nat en klaar voor is!

Concreet advies: nadat ze opgewarmd is, neem nog meer tijd om haar innig te zoenen. Blijf haar nek, schouders, borsten, buik en benen liefkozen. Masseer haar billen lekker stevig. En blijf lekker uitgebreid beffen. Zo laden jullie je steeds meer op, zodat uiteindelijk het orgasme nog overweldigender is…

Of prikkel haar verlangen nog meer door te blijven teasen. Bijvoorbeeld, neem een korte pauze met het zogenaamde voorspel.

Vrouwen houden seksuele opwinding langer vast

Vrouwen hebben (over het algemeen) niet alleen meer tijd nodig om omgewonden te worden. Ook verliezen ze hun seksuele opwinding niet zo snel. Dat geeft je goed de ruimte om korte, teasende pauzes in te lassen. Laat haar maar lekker smachten en soppen!

Let maar op, het neuken is daarna nog lekkerder en meer bijzonder. De meeste mannen willen te snel penetreren. Uit haast pakken ze er zelfs een tube of flesje glijmiddel bij, zodat ze eerder aan ‘het echte werk’ kunnen beginnen. Hij loopt daarmee veel seksplezier met haar mis.

Dus dat jij dat geduld wel kan opbrengen, onderscheid je op een positieve manier van de gemiddelde minnaar.

Beter neuken tip #2. Ontspan, durf geluid te maken

Ik heb met veel vrouwen openlijk gesproken over flirten, vrouwen versieren, seks en neuken. Het valt me geregeld op dat, wanneer vrouwen klagen over hun minnaar, ze een belangrijk element opnoemen dat ze missen: het geluid dat de man NIET maakt tijdens het neuken.

Een man die muisstil neukt, kan gevoelloos overkomen. Hij mist passie.

Jouw harde erectie spreekt toch boekdelen?

Spraakballon: "Oooh" - Kreunen als expressieEen vrouw hoeft maar naar het kruis van de man te kijken en ze ziet of hij lichamelijk opgewonden is of niet. Zelfs al heeft hij een broek aan, een geoefend oog ziet het vaak meteen.

Echter, een erectie of orgasme zegt weinig over zijn seksuele passie voor haar. Passie is ook daarom belangrijk op liefdes- en seksvlak!

Weet dat de man over het algemeen minder gezichtsexpressie heeft tijdens de seks dan vrouwen. Zeker mannen die prestatiegericht neuken hebben een gezicht dat weinig blijk geeft van genot door een verkrampt gezicht.

Maak je dan ook nog geen geluid, dan blijft er bar weinig over van het intieme contact tijdens het neuken. Op een gegeven moment kan de vrouw zelfs hopen dat je zo snel mogelijk klaarkomt, ze beleeft er immers weinig plezier aan.

Vervolgens verlangt ze nog minder naar een volgende geslachtsgemeenschap. Is dat niet logisch?

Seks is een vorm van communicatie, geef daarom uiting aan je genot

Concreet advies: leer je te ontspannen tijdens het vrijen. Je mag glimlachen, je mag je mond open doen. Je mag heftig ademen en lekker kreunen tijdens het neuken.

Natuurlijk adviseer ik geen gekke-bekken show of het bij elkaar schreeuwen van de buurt. Dit overdrijven gaat ten koste van jullie seksuele beleving.

Beter neuken tip #3. Stem je stoten op haar af (neuktechniek)

Neuken kun je op 1001 manieren doen, daarom kun je spreken over talloze neuktechnieken; stoottechnieken. Leer jezelf op verschillende manieren te stoten, ontdek diverse ritmes. Diep, ondiep, kort, lang, snel, langzaam. De hoek waarin je neukt, de druk die je legt op de verschillende delen van haar vagina (schede), inclusief seks standjes, etc.

De toepassing van de 9-1 stoottechniek (als seks oefening)

In sommige boeken over seks wordt de 9-1 stoottechniek omschreven. Dit komt neer op dat je bij het neuken 90 keer stoot.

De eerste 10-tal stoten doe je 9 keer ondiep. Bij elk volgende 10-tal verminder je het aantal ondiepe stoten en voer je het aantal diepe, lange stoten op. Totdat je bij de laatste 10-tal stoten met 1 ondiepe en 9 diepe stoten eindigt. Voor de helderheid:
Telraam dat de 9-1 neuk- stoottechniek in beeld brengt.

 • 9 ondiepe stoten, 1 langzame diepe stoot
 • 8 ondiepe stoten, 2 langzame diepe stoten
 • 7 ondiepe stoten, 3 langzame diepe stoten
 • 6 ondiepe stoten, 4 langzame diepe stoten
 • 5 ondiepe stoten, 5 langzame diepe stoten
 • 4 ondiepe stoten, 6 langzame diepe stoten
 • 3 ondiepe stoten, 7 langzame diepe stoten
 • 2 ondiepe stoten, 8 langzame diepe stoten
 • 1 ondiepe stoot, 9 langzame diepe stoten

Mooi zo’n neuktechniek, ik heb deze manier van stoten in het verleden met veel plezier toegepast. Door de korte, ondiepe stoten verlangt ze steeds meer naar een diepere, langere neukstoot; een meer volledige opvulling.

Daarbij, je geeft de vrouw iets meer de tijd om aan je penis te wennen. Dit is een belangrijk punt, zeker voor de onervaren vrouw of de vrouw die lange tijd niet meer heeft geneukt.

Dit moet je weten over deze neuktechniek
Ben je een man? Schrijf je NU hieronder in en ontvang discreet alle SuperMinnaar sekstips op video! (GRATIS)


Al is het op zich een goede neuktechniek, het is een erg rationele benadering van neuken die je zo snel mogelijk mag loslaten. Dat tellen tijdens het neuken is uit den boze.

Je mag best deze neuktechniek enkele keren toepassen tijdens het vrijen. Het is zelfs mijn advies om met deze stoottechniek aan de slag te gaan als seks oefening. Het maakt je meer bewust van de manier van stoten en wat voor effect dat heeft op je vriendin.

Toch, blijf je niet vasthouden aan een vast stramien van stoten. Voorkom voorspelbaarheid en maak van seks geen rekensom.

Essentie: afstemmen en teasen tijdens het neuken

Na een aantal ondiepe stoten kun je aan je minnares zien hoe hevig ze verlangt naar een volgende diepe(re) stoot. Door je goed af te stemmen op haar, kun je gevoelsmatig inschatten of je een ondiepe of diepe stoot moet geven; al dansend en teasend.

Je neukt dan niet meer volgens ‘het seksboekje’, maar intiem samen met haar. Het resultaat ligt voor de hand: je neukt haar helemaal dol van verlangen.

Wat zijn jouw vragen over neuken?

Heb je vragen over hoe je het neuken lekkerder kan maken? Loop je misschien tegen een dilemma aan of loopt het op dit punt op rolletjes? Plaats je reactie hieronder!

En klik sowieso helemaal boven op de Facebook Like-knop. Je vrienden kunnen deze 3 neuk-tips vast goed gebruiken, al durven ze dat waarschijnlijk niet toe te geven 😉

Gerelateerd:

 • Oorzaak pijn bij het vrijen (inclusief oefening) (31)
  Wist je dat de pijn bij het vrijen maar zelden voorkomt door een te grote penis en/of een te kleine vagina? De oorzaak van deze pijn ligt meestal ergens anders. In dit artikel krijg je zowel uitleg over dit seksprobleem als […]
 • Sex – De Vrouw wil Geen Sex (Jawel!) (13)
  Stel, je Verovert een vrouw en het klikt. Leuke afspraakjes, goede gesprekken, lekker zoenen, vonken die overslaan. Alles gaat van een leien dakje! Toch krijg je haar maar niet in bed omdat ze seksuele weerstand biedt. En ze […]
 • Pijn bij het vrijen? (vaginisme, dyspareunie?) (1)
  Sommige vrouwen hebben pijn bij het vrijen; dyspareunie. Maak niet de vergissing om te denken dat de pijn wordt veroorzaakt door een te grote penis en/of een te strakke vagina. Dat is zelden het geval. Dit soort seksproblemen […]
 • Nog maagd? Waarom nog steeds geen vriendin? (deel 4) (58)
  Ben je jong en nog maagd? Vraag je je af waarom je nog steeds geen vriendin hebt? Dan is dit artikel een must voor jou! Tot nu toe zijn er drie artikelen verschenen over waarom je nog steeds geen liefdespartner hebt gevonden. […]
Lekker neuken doe je zo (3 keiharde tips)
Trefwoorden:         

33 reacties op “Lekker neuken doe je zo (3 keiharde tips)

 • Ik ben nog maagd, dus ik kan (nog) niet zeggen dat je artikel voor mij van meerwaarde is, Victor, maar ik wil je toch graag een groot compliment maken voor de openheid waarmee je dit bespreekt.

  1. Leuk dat je reageert Rik! En bedankt voor het compliment.

   Ook als maagd of zonder bedpartner kun je je op seksueel vlak ontwikkelen. Juist wanneer je nog geen seksuele ervaring hebt opgedaan met een vrouw.

   Bijvoorbeeld, masturberen is erg belangrijk om jezelf en je lichaam beter te leren kennen. Teveel mannen masturberen echter met het idee dat het niet ‘het echte werk’ is en daarom een slap ‘aftreksel’ is van neuken. Met als gevolg dat ze een stuk seksuele bewustzijn missen in hun leven.

   Eh, dat zou een artikel op zichzelf kunnen worden 😉

 • Hoi victor!

  Het is al even geleden dat ik nog een update geplaatst hebt, maar ik heb nu wel meteen goed nieuws 🙂
  Heb een fantastisch leuke dame leren kennen waar ik nu met samen ben, alles gaat echt super goed! We doen het wel nog rustig aan, zij heeft ook net een zware relatie achter de rug, maar we praten heel veel met elkaar dus dat helpt, en we hebben ook veel aan mekaar, komt goed ! 😀

  Maar…. ik ben natuurlijk weer opzoek naar enkele tips, deze keer in verband met seks en neuken, dit artikel is dus al ideaal 🙂 zelf ben ik enorme fan van lekker lang voorspel, van elkaar genieten en mekaar lekker plagen en helemaal knettergek geil maken! Bij mij niet echt veel taboes in bed, of elders 😉 , ik sta voor veel open en heb het graag spannend, maar er is één probleem dat me toch wat onzeker doet voelen, ik kom veel te snel klaar bij het penetreren ! De eerste keer komt er binnenkort waarschijnlijk aan met mijn nieuwe vriendin, en ik wil niets liever dat het voor haar ook meteen een leuke ervaring is…

  Ik ben nu weer op de baan voor t werk, maar als ik terug thuis kom ga ik ook meteen eens de super minaar cursus aanschaffen, dit kan me waarschijnlijk ook al helpen ??

  1. Hoi Joris, heerlijk nieuws! 😀

   We doen het wel nog rustig aan, zij heeft ook net een zware relatie achter de rug, maar we praten heel veel met elkaar dus dat helpt, en we hebben ook veel aan mekaar, komt goed ! 😀

   Mooi!

   Ik kan echter niet beoordelen of het niet iets te rustig gaat. Hopelijk blijven jullie niet te lang hangen in ‘zware ervaringen’.

   Natuurlijk mag je steun bieden. Houd wel voldoende rekening met het mogelijke effect van het Associatie-principe.

   Seksuele opwinding kan maken dat oude spanning loskomt en weg kan vloeien. Sexual healing 😉

   zelf ben ik enorme fan van lekker lang voorspel, van elkaar genieten en mekaar lekker plagen en helemaal knettergek geil maken!

   Klinkt uitstekend 😀

   ik kom veel te snel klaar bij het penetreren !

   Wat is ‘veel te snel’? Bij iedere man ligt de lat ergens anders.

   Er is een klein gedeelte van de mannen dat structureel binnen 30 seconden klaarkomt (en soms nog voordat er daadwerkelijk geneukt wordt).

   Deze mannen zeggen dat ze veel te snel klaarkomen. Het is een grote uitdaging voor hen om het orgasme uit te stellen. (Sowieso is meer de tijd nemen vooraf een uitstekende aanpak.)

   Verder is een groot gedeelte van de mannen dat het graag langer wil uithouden. Ook deze mannen zeggen dat ze veel te snel klaarkomen… En met oefeningen kunnen ze het orgasme uitstekend uitstellen.

   en ik wil niets liever dat het voor haar ook meteen een leuke ervaring is

   Met wat je beschreven hebt als ‘voorspel’, zit dat wel goed.

   Sowieso, met lekker beffen is het voor heel wat vrouwen al fantastisch. Al staan niet alle vrouwen daar (meteen) voor open…

   Wanneer je penetreert, begin heel rustig. Alleen je eikel en een klein stukje van je penis naar binnen laten gaan, goed ademen. Rustig bewegen, voelen, oogcontact en samen zijn.

   Je kunt dit prima combineren met de 9-1 stoottechniek die ik in het artikel hierboven beschrijf.

   Oh ja, maak wel gebruik van condooms, dat moet gezegd worden.

   En zo nodig, onderbreek je het neuken en ga je verder met beffen. De meeste mannen doen dit NOOIT. Door het vanaf het begin te doen alsof het de normaalste zaak is, ‘train’ je haar en jezelf in het loslaten van een vaste seks-draaiboek. Ook goed voor jullie seksleven op de lange termijn.

   Ik ben nu weer op de baan voor t werk, maar als ik terug thuis kom ga ik ook meteen eens de super minaar cursus aanschaffen, dit kan me waarschijnlijk ook al helpen ??

   Jazeker. Dit komt ook aan bod in mijn sekscursus SuperMinnaar (les 3, zelfkennis).

   Ik hoop dat deze reacties met mijn advies nog op tijd is gekomen 😉

   Ik wens jullie heel veel plezier en genot toe!

 • Hey joris

  Wat ik altijd doe is als ik het al voel komen is gewoon ff aan iets anders denken (bv werk) en wat minder hard penetreren. Dan trekt dat gevoel ff weg. ;). Het hoofdje kan veel helpen. Leuk dat je een nieuwe vriendin hebt gevonden. Zit zelf nu in mn ldvd periode dus ben wel lichtjes jaloers op je.

  Veel plezier met je bedgenot!

  1. Leuk dat jij ook antwoord hebt gegeven Danny! 😀

   Hopelijk kom je goed door je ldvd heen. En ik weet zeker dat je op een gegeven moment ook weer toe komt aan lekker neuken. Misschien wel eerder dan je je nu kunt voorstellen…

   Sexual healing 😉

 • @ Danny

  Zeker niet opgeven danny, bij mij is het ook ineens plots gekomen, en het is echt een fantastisch leuke dame, het helpt ook enorm met het verwerken van liefdesverdriet, ondervind ik nu aan den lijve 🙂
  Allesinds veel succes!

  @Victor
  Alvast bedankt voor de tips, de eerste keer kan ik het een paar minuutjes uithouden, de keren daarna lukt het dan wel al wat langer… De seks die ik heb met dit meisje is wel helemaal anders dan wat ik gewend ben, zij houd van experimenteren en dingen uitproberen en allerlei standjes en manieren, en dat spreekt me enorm aan, misschien is het net daardoor dat het nu wel veel beter gaat tussen de lakens, of gelijk waar ;), er is dan ook meer ruimte om te “plagen” zo kan ik even stoppen met penetreren om mijn orgasme uit te stellen, en valt het ook minder op omdat ik het op een plagende manier doe, waardoor zij dan weer meer begint te verlangen!

  Nu zijn er wel nog wat andere problemen, maar die plaats ik in een andere reactie bij een artikel waar het van toepassing is 🙂

  Groeten joris!

  1. Hoi Joris,

   Een paar minuten uithoudingsvermogen duidt op geen serieuze problemen. Mooi! Met andere woorden, je kunt je uithoudingsvermogen sowieso uitstekend trainen! 😀

   In les 3 van de SuperMinnaar-sekscursus geef ik DRIE masturbatie-oefeningen voor het vergroten van je lichaamsbewustzijn (belangrijk voor het verlengen van je uithoudingsvermogen en het verbeteren van je zelfbeheersing).

   Hier kun je je inschrijven voor mijn sekscursus:

   http://www.superminnaar.com/sexcursus/

   er is dan ook meer ruimte om te “plagen” zo kan ik even stoppen met penetreren om mijn orgasme uit te stellen, en valt het ook minder op omdat ik het op een plagende manier doe, waardoor zij dan weer meer begint te verlangen!

   Dat klinkt heel goed Joris, goed bezig 😀

   En wat betreft die ‘andere problemen’, ik sta voor je klaar!

  1. Beste Sjaak, je bent niet van een andere wereld. Er zijn genoeg mensen die geen ‘neukmaatje’ hebben; geen partner voor seks.

   Verder is het maar de vraag of je geen mensen ontmoet waarmee je zou kunnen neuken. Hoe weet je dat zo zeker?

   Een kwestie van versieren. Of zoals ik het liever noem: Veroveren.

 • Ik heb een vraag over bescherming(voorbereiding naar seks toe).

  Welke alternatieven zijn er voor Durex condooms? Wat raad jij aan als alternatief?

  1. Weer een goede vraag Andy!

   Er zijn veel alternatieven voor Durex. Vermoedelijk verliest Durex zelfs zijn dominante positie op de condoommarkt.

   Mijn favoriete condoom aller tijde:

   http://www.victorverlon.com/pr/neuken-tips-chess.php

   Helaas momenteel niet verkrijgbaar bij Bol. Bezoek een paar seksshops, waarschijnlijk vind je daar de Chess condooms. En ook in kleinere verpakking (soms zelfs per stuk).

   Ik raad je aan om eerst te kijken hoe deze past (na aankoop 😉 )

   Mijn huidige favoriet:

   http://www.victorverlon.com/pr/neuken-tips-skyn.php

   Latex vrij en daardoor erg duur. Maar het gevoel is erg, erg goed…

   Deze gebruikte ik vroeger ook wel naar tevredenheid:

   http://www.victorverlon.com/pr/neuken-tips-euroglider.php

   Een paar tips voor meer veiligheid en plezier:

   – Het condoom moet goed passen; iedere man is net anders geschapen.
   – Gebruik géén condooms met extra toevoegingen tegen infecties/soa’s.
   – Zorgvuldig gebruik is essentieel. Geregeld oefenen met het omdoen van je condoom zonder partner maakt je handiger. Deze handigheid kan op een gegeven moment maken dat condoomgebruik zelfs een positieve toevoeging wordt tijdens een vrijpartij…

 • Goed om te weten, ik heb puur uit voorzorg Durex classic aangeschaft, vorige waren verlopen(houdbaarheidsdatum). Het is zoals je zei, dit is een standaard item die je moet hebben als man. Een andere item waar ik nog niet uit ben is die massage olie waarover jij het hebt in les 8 van superminnaar. deze vraag zal ik zelf in de superminnaar cursus stellen. Op dit moment ben ik bezig met een verovering en ik bereid me dus voor op deze zaken.

 • Hey victor,

  Wat de sex betreft en hoe gek het mag klinken: als ik een partner leer kennen en voor we met elkaar naar bed gaan, eis ik altijd een soa test en wil ik de resultaten zien. Ikzelf doe dat ook en geef haar ook mijn resultaten. Alleen……voor veel vrouwen blijft dat zo’n gek voorstel. Voor veel vrouwen staat dat gelijk aan een gebrek van vertrouwen. Maar daar gaat het bij mij niet om. Het gaat om feiten…..je kan iets hebben zonder het zelf te beseffen en ik vind dat de ander dit mag weten. Hoe kan ik dat mss beter tactvol aanpakken? Oh ja, ik vrij sowieso met condoom.

  1. Danny, ik vind jouw aanpak veel beter dan totaal geen oog hebben voor de risico’s op SOA. Te veel mensen neuken er op los zonder enige bescherming, vreselijk in deze tijd.

   Toch mag je je afvragen of je niet een beetje overdrijft. 100% Veilig bestaat niet, ook niet na een SOA-test. Ook niet door het juiste gebruik van condooms. De langere incubatietijd van sommige seksueel overdraagbare aandoeningen maakt dat je niets kunt uitsluiten. Dus feiten kun je niet 100% achterhalen. Geen seks, dat is pas veilig. (En zelfs dan…)

   Daarom mijn advies: denk eens rustig na of je bereid bent om een beetje water bij de wijn te doen. (Je bent dat niet verplicht uiteraard.)

   Wil je vasthouden aan de keiharde SOA-test-eis… je kunt de eis presenteren als iets dat is ontstaan uit ervaringen uit het verleden. Je hebt dit en dat meegemaakt/ontdekt, en aangezien je veiligheid zeer belangrijk is voor seksueel plezier, vrij je alleen nog met een vrouw nadat beide een SOA-test hebben gedaan.

   Het laten zien van de uitslag is een tweede. Geloof je haar niet op je woord? Natuurlijk zegt dat iets over de mate van vertrouwen die je in haar hebt. Wat zijn jouw gedachten hierover?

   1. Wat ik erover denk? Ik weet het….het klinkt als een vreemde eis. En nee, ik heb geen nare ervaringen meegemaakt. Ik weet dat de soa test slechts een moment opname blijft. Daarna kan de partner nog altijd vreemd gaan zonder dat ik iets weet. Daarom dat ik bv niet graag bef. Heb steeds schrik dat ik iets overkrijg. Mss zoals jij het aanbrengt victor, kan ik het ook aanbrengen. En mss idd afstappen van de resultaten.

    1. Gelukkig heb je geen nare ervaringen gehad Danny 😀

     Heb steeds schrik dat ik iets overkrijg.

     Je kunt met een beflapje (of met een opengeknipt condoom) ook beffen.

     Advies: doe een soa test elke 3 maanden. En kijk of ze een soa die je via de mond kunt oplopen ook kunt laten checken.

     Als vrijgezel liet ik me ook zo vaak testen. Jouw gedachten zijn helemaal niet zo vreemd.

     En verder als suggestie: ga eens op onderzoek uit waar jouw schrik uit voortkomt.

     Door te leven en te genieten, loop je hoe dan ook risico’s. Te veel risico’s proberen uit te sluiten kan ten koste gaan van levenskwaliteit. Ook dat is een afweging…

     1. Test gedaan. Alles negatief (positief dus). 🙂
      En jah, ik maakte mij geen zorgen maar toch was het voor mij goed nieuws.

      Wat ik ook nog wil weten: als je een condoom opensnijdt, ervaren vrouwen het als aangenaam om zo gebeft te worden?

      Ik heb het nooit voor beffen gehad. Vooral schrik om iets op te doen en voor de geurtjes.

      1. Dus voor de SOA-test heb je een negatieve uitslag; geen soa’s dus. Gefeliciteerd 😀

       Ik heb op zich positieve ervaringen met het beffen met beflapje. Maar het merendeel van de vrouwen heeft toch liever zonder. Dat heeft ook mijn voorkeur.

       Ik heb het nooit voor beffen gehad. Vooral schrik om iets op te doen en voor de geurtjes.

       De geurtjes, de geluiden, de smaken, het kan wennen zijn. (En het verschilt per vrouw, het moment, haar gezondheid/conditie, etc.) Weet dat de geur en dergelijke je juist heel erg kunnen opwinden. Puur natuur…

       Nogmaals, als je geen enkel risico wilt nemen dan hoeft dat natuurlijk niet. Sterker nog, angst of afkeer gaan niet zo goed samen met seks. Als je beft, doe het vol overgave en verlangen.

       Ik kan begrijpen dat dit moeilijke dilemma’s zijn Danny. Succes!

  1. Beste Naomi, je bent nooit verplicht om te neuken. En er zijn nog zoveel andere dingen die je samen kunt doen die ook leuk en lekker zijn.

   Dus, als je echt te bang bent, stel een grens en doe het voorlopig niet. Leer elkaar eerst beter kennen en ontdek hoe je je over een tijdje voelt.

 • Hey Victor

  Mijn vriendin en ik zijn bijna 10 jaar samen,nu is het probleem dat ik een heel onzeker type ben van 31 jaar.

  Mijn vriendin heeft een goed seksleven gehad voor mij. En toen onze relatie begon had ze een zware tijd en zocht ze vastigheid.

  Doordat ik als maagd de relatie met haar ben begonnen heb ik geen ervaring op kunnen doen en in de loop der jaren is het niet beter op geworden (door haar verleden heeft ze geen zin gehad om alles te leren, alleen de basis). Daardoor ben ik op seksgebied helemaal niet goed.

  Mijn zekerheid is in die tien jaar net zo goed geworden (helemaal niet dus).

  Nu heeft ze een tijdje geleden voor het eerst in tien jaar het gevoel een andere man leuk te vinden en dat heeft mij ook weer niet geholpen met het zelfvertrouwen. Nu heeft ze mij gezegd dat ze wel heel veel van mijn hou en niet bij mijn weg wil en ik wil haar ook zeker niet kwijt.

  Nu heb ik het gevoel dat ze geen seks met mij wilt omdat ik kan tippen aan haar kennis en dus heel erg achter loop op ervaring.

  Hoe kan ik dit het beste oplossen zonder haar kwijt te raken?

  Ik gaat sporten om meer zekerheid te krijgen, maar dat biedt me geen zekerheid op seksgebied.

  Met vriendelijke groet Martin

  1. Beste Martin, welkom op mijn site! En als het goed is heb je je al ingeschreven voor de gratis sekstips: http://www.superminnaar.com

   Wat goed dat je bent gaan sporten. Blijven doen, daar pluk je de vruchten van. Ook op seksueel vlak.

   Nee, je bent niet afhankelijk van je vriendin om je kennis over seks bij te spijkeren. En je kunt gigantisch veel ervaring opdoen door met jezelf te spelen; masturberen. Daarmee kun je je seksueel zelfvertrouwen flink opkrikken! Je hoeft dus niet meerdere bedpartners te hebben voordat je zeker kunt zijn wat dit betreft, zeker niet.

   Hmmm, waarschijnlijk schrijf ik een artikel over het onderwerp…

 • Victor,

  Is het verstandig om een vrouw eerst goed op te warmen en wild te maken en dan eerst clitoraal klaar te laten komen d.m.v. beffen bijvoorbeeld voordat ik haar penetreer. Een vriendin van mij vertelde dat de binnenkant van haar poesje meer “ready” is voor de lul een paar minuten na het clitoraal klaarkomen.

  Hoe denk jij erover?

  En kun je wat meer zeggen over de spots aan de binnenkant van een vagina.
  Ik zie op internet dat er een U, G en A spot is. Misschien nog wel meer spots. Soms ben ik bang dat ik de diepe spots niet kan raken en dat ze voor die spots naar een andere man gaat voor die bevrediging.
  De G-spot raak ik goed omdat ik een grote eikel heb en een lul van 15 – 16 cm bij goede erectie.
  Ik ben ook bezig met penis vergroten en ik heb denk ik al 1,5 cm winst en beetje dikte.

  Maar ik heb ook een bed partner die het waarschijnlijk lekker vindt om diep geneukt te worden A-Spot.
  Ze maakt een soort positief schrikgeluidje als ik haar diep raak. Het voelt als een zacht puppyneusje dat ik zacht raak met mn eikel. Ik word erg geil als ik het einde van een vagina kan raken omdat ik dan bevredigd wordt met het idee dat mn lul groot genoeg is voor haar. Ik kom dan vaak ook sneller klaar als ik diep neuk en het einde lijk te raken.

  ik durf er niet openlijk over te communiceren met haar omdat ik bang ben dat ze mijn zwakke plek (kleine lul idee) ziet en er misbruik van gaat maken

  Groet,

  R.

  PS: Ik heb veel porno gekeken in mijn leven en heb daardoor een idee overgehouden dat mijn penis klein is. Wereld gemiddelde is 13,12 cm in lengte wetenschappelijk bewezen.
  Maar toch lijk ik niet makkelijk van het “te klein” idee af te kunnen komen.

  1. Hey R.,

   Die vriendin heeft gelijk, opwarmen helpt haar om een lul goed te ontvangen. Een orgasme nog voor het neuken is ideaal. Toch is dat zeker geen must, er leiden immers meerdere wegen naar Rome.

   Ook is het verstandig om niet meteen een volledige penetratie te geven, maar rustig te beginnen. Zo kan de vagina zich goed aanpassen.

   Een vriendin van mij vertelde dat de binnenkant van haar poesje meer “ready” is voor de lul een paar minuten na het clitoraal klaarkomen.

   Hm, als ik het nog eens lees, kan ze het ook iets anders bedoelen. Merkt ze direct na haar orgasme dat penetratie of verdere stimulatie te veel van het goede is?

   Het zogenaamde voorspel is echt een aanrader. Toch ook hier zijn er weer uitzonderingen, maar deze ben ik rustig aan het onderzoeken. Ik heb teveel ervaringen met diverse vrouwen die telkens anders reageren dan zoals omschreven in de boeken. (Geen regels…)

   Dus, experimenteer vooral en stem je goed af op de vrouw. Pas op voor een vaste routine. Een man is al gauw erg voorspelbaar voor vrouwen, juist dat kan ten koste gaan van de seksuele opwinding en genot. (Al is dat soms ook niet erg. Intimiteit op zich is voor veel vrouwen al erg bevredigend.)

   En kun je wat meer zeggen over de spots aan de binnenkant van een vagina.

   Daar is veel en nog veel meer over te zeggen. Waarschijnlijk breng ik daar nog artikelen over uit, maar het heeft zeker geen prioriteit. Want er vormt zich al gauw een valkuil om seks op een te strategische manier te benaderen. Dat is het belangrijkste om je voor te behoeden!

   Geen vrouw is hetzelfde, geen spot is hetzelfde. En elk moment is anders. Zodra je vaste regels bedenkt kunnen deze in eerste instantie je houvast geven, maar op termijn juist belemmeren.

   Willekeurig voorbeeld: Volgens ‘de boeken en video’s’ zou G-spot stimulatie de manier zijn om een vrouw tot een squirt-orgasme te brengen. Echter, ik heb ooit een vrouw hevig laten squirten zònder enige g-spot stimulatie.

   Dus in plaats van de strategische focus, gebruik vooral je zelfvertrouwen, je kracht en intentie om een vrouw mee te nemen in de gezamenlijke extase. Dit is een van de redenen dat sommige oudere, ervaren mannen meer genot kunnen schenken. Zij zijn gestopt met competitie of presteren en maken zich ook niet meer druk over formaat of conditie. Ze focussen zich vooral op de gezamenlijke beleving.

   Bijvoorbeeld: een stevige arm om haar heen, maak bewust oogcontact, leef volledig in het moment (nu). Doe het met volledige overgave en je krijgt vuurwerk.

   Soms ben ik bang dat ik de diepe spots niet kan raken en dat ze voor die spots naar een andere man gaat voor die bevrediging.

   De angst om letterlijk te kort te schieten komt veel voor bij mannen. Menselijk. Doe je best om je angst steeds een beetje meer los te laten.

   Die angst kan ten koste gaan van het genot dat je kunt schenken. Voor je het weet projecteer je deze, en zij pakt jouw angst op. Met als resultaat: twee mensen die met angst vrijen. Dat is een berucht alternatief voor een voorspelbaar, saai vrijpartijtje.

   Daarom schenk ik bij een nieuwe bedpartner de meeste aandacht aan het creëren van gevoelsmatige veiligheid. Zo wordt ze zich bewust van dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ze voelt dat ze zich niet beoordeeld voelt en ook niet het idee heeft dat ze zich moet bewijzen. Zelfvertrouwen boosten plus er alles aan doen om te zorgen dat ze alle regeltjes loslaat. Juist dat maakt dat er deuren opengaan die vaak nog nooit eerder zijn geopend. Unieke seks waar vrouwen voor terugkomen…

   Het belangrijkste (wat je wellicht al weet): je penis heeft altijd het perfecte formaat omdat de schede zich aanpast aan jouw lengte.

   En met jouw formaat zou het me niet verbazen dat er bepaalde standjes zijn die sommige vrouwen pijn doen (baarmoederhals…). Goed opletten dus.

   Maar ik heb ook een bed partner die het waarschijnlijk lekker vindt om diep geneukt te worden A-Spot.

   Mooi gezegd! Ja, elke vrouw is uniek 😀

   Ze maakt een soort positief schrikgeluidje als ik haar diep raak. Het voelt als een zacht puppyneusje dat ik zacht raak met mn eikel. Ik word erg geil als ik het einde van een vagina kan raken omdat ik dan bevredigd wordt met het idee dat mn lul groot genoeg is voor haar. Ik kom dan vaak ook sneller klaar als ik diep neuk en het einde lijk te raken.

   Weet je zeker dat je niet de baarmoederhals raakt?

   Genoeg vrouwen vinden dat juist niet prettig of zelfs pijnlijk. (En dat durven ze niet altijd aan te geven, want ze zijn bang dat ze dan minder aantrekkelijk voor de man worden.) Maar sommige vrouwen vinden het juist wel lekker. En het kan ook afhangen van de mate van opwinding. Of bijvoorbeeld, of ze ooit een kind heeft gebaard.

   ik durf er niet openlijk over te communiceren met haar omdat ik bang ben dat ze mijn zwakke plek (kleine lul idee) ziet en er misbruik van gaat maken

   Heb je aanwijzingen dat ze daar misbruik van zou maken? Stel dat ze een van je (menselijke) onzekerheden ontdekt, en daar misbruik van zou maken… wil je dan nog wel verder met haar?

   Filteren… Jij verdient een vrouw die echt om je geeft R. (En misschien doet ze dat ook, daarom vraag ik of je aanwijzingen hebt dat ze je wilt misbruiken…)

   Niet dat je meteen alles hoeft te delen, zeker niet. Maar wederzijds vertrouwen maakt de seks vaak stukken beter. Je kwetsbaar op durven stellen is geen zwakte, maar juist een teken van kracht. En het kan de deur openzetten naar nog meer intimiteit en genot.

   Wanneer er meer vertrouwen ontstaat kan de seks echt nog beter worden voor allebei…

   PS: Ik heb veel porno gekeken in mijn leven en heb daardoor een idee overgehouden dat mijn penis klein is. Wereld gemiddelde is 13,12 cm in lengte wetenschappelijk bewezen.
   Maar toch lijk ik niet makkelijk van het “te klein” idee af te kunnen komen.

   Je bent zeker niet de enige man die zich onzeker voelt over zijn formaat. Porno kan een bijdrage doen aan die onzekerheid, helaas. Misschien dat ik daar ook nog iets over uitbreng hm. Ik wil graag ondersteuning bieden, ook op dit vlak.

   Ooit wel eens twee ervaren vrouwen zien vrijen met elkaar, die echt in elkaar opgingen? Dit is echt anders dan wat er veelal wordt getoond in porno. Serieus, je energie is veel belangrijk dan een hard/lang lichaamsdeel of het bereiken van de dieperliggende spots!

   Bedankt voor je openhartige en waardevolle reactie! 😀

   1. Victor,

    Bedankt voor je uitgebreide reactie. Ik waardeer het enorm.
    Het voelt goed om te weten dat er iemand is wie ik makkelijk kan raadplegen op liefdes en seksueel gebied wanneer dat nodig is. Natuurlijk zijn er meerdere mensen die mij kunnen helpen, maar jou adviezen lijken voor mij zo eenvoudig, sterk en bevrijdend.

    Ik wil nu even niet inhoudelijk en specifiek terugkomen op je bovenstaande feedback, maar ik wil wat anders toevoegen aan het verhaal. Iets wat jou seks adviezen voor mij heeft bevestigd.
    Ik heb nu weer veel contact met mij Braziliaanse ex vriendin. De bovengenoemde vrouw waarvan ik vermoed dat ze wat dieper geneukt wil worden dus.

    Na eerst besloten te hebben om het bij seks te houden, lijkt het erop alsof het weer groeit naar een vaste relatie. Ik weet nog niet precies wat ik wil…

    Ik zeg er even bij dat ze geen tot heel weinig Nederlands en Engels spreekt en dat ze alleen een Braziliaanse paspoort heeft. Haar visum is al meer dan een jaar verstreken en ze is niet terug gegaan en heeft besloten hier te blijven wonen. Er is een grote groep illegale Brazilianen in Nederland. Ik bevind me regelmatig tussen deze bevolking. Maar daar wil ik nu niet verder op in gaan…

    We zien elkaar nu weer sinds twee maanden regelmatig en hebben veel seks. Ongeveer een maand geleden vraagde we elkaar uit nieuwsgierigheid met wie we allemaal gesekst hebben in de twee jaar dat we uit elkaar zijn gegaan. Ze vertelde dat ze ongeveer met vier mannen naar bed is geweest. Ze liet me ook foto’s zien van deze mannen. Het was niet makkelijk voor mij om dit aan te horen. Ik voel dat mijn ademhaling niet meer zo ontspannen was. Maar daar probeerde ik haar niets van te laten merken. Misschien omdat ik als onverstoorbaar en sterk wil overkomen.

    Ongeveer een week daarna vroeg ik haar uit sterke nieuwsgierigheid met wie haar beste seks was om een nonchalante manier. Ze zei dat ze de beste en hele goede seks heeft gehad met een man die half Rus was en half uit Letland. Een halfbloedje. Haar gezichtsexpressie toonde aan dat het echt goede seks was. Ik vroeg waarom? Ze zei dat hij haar op haar favoriete snelle penetratie manier neukte en het lang kon uithouden niet klaar te komen. Ik dacht gelijk, bullshit, hij heeft een grotere lul dan mij en je wilt het niet zeggen om mij niet te kwetsen of om mijn niet het gevoel te geven gediskwalificeerd te zijn.

    Aan de andere kant, vermoed ik samen met een goede vriendin van mij dat ze zei dat hij goed sekst om onze relatie een soort spanning te geven dat ik extra mij best ga doen in bed. Ze is namelijk wel een type die van flirten en mind-games houd.

    Ze vertelde ook dat ze ongeveer een jaar geleden op haar verjaardag met een Braziliaanse man naar bed is geweest voor een one-night-stand. Ze vertelde dat ze zich heeft laten gaan en dat ze zich schuldig en vies voelde toen ze dat gedaan had. Ze zei dat het eigenlijk niet haar stijl was en er niet van houd om direct naar bed te gaan met iemand. Ze bleef na de seks ongeveer een uur onder de douche zei ze.

    Ik vroeg haar gisteren of ze was klaar gekomen met deze man. Ik gebruikte deze man om te weten of ze klaarkwam van haar exen omdat ik niet echt durfde te vragen hoe en hoe vaak ze klaar kwam met die Half Rus, waarvan ze zei dat de seks heel goed was. Ik dacht misschien geeft hij haar wel Multi-orgasmes waar haar gezicht scheef van trekt, dus ik probeer het voorzichtig aan te pakken uit angst. Kleine rat die je bent R… :-p

    Alleen zei ze gisteren dat ze niet was klaar gekomen met die Braziliaan. Ze zei om eerlijk te zijn, ben ik eigenlijk met niemand klaar gekomen van mij exen, behalve van het vingeren. Het voelde heel goed om dat te horen dat ze niet was klaar gekomen door hun lul. Ze vertelde er achteraan dat ze niet klaarkwam omdat ze zich niet veilig en vertrouwd voelde mij deze man.
    En dat deed me gelijk denken aan jou Victor, hoe vaak jij probeert te onderstrepen dat het voor een vrouw belangrijk is om zich veilig te voelen. Ik denk dat wij mannen dit te veel onderschatten.

    Met mij komt ze namelijk vrijwel iedere seks beurt klaar op haar favoriete houding. Dat is als zijn op mij zit als cowboy en met haar borst tegen mijn borst aan komt en met lul beetje krom duwt dat ie goed tegen haar clit aan zit en half naar binnen en op en neer wrijven. Ze is een type die stevige stimulatie nodig heeft tegen haar clit om klaar te komen. Misschien is ze een beetje ongevoelig geworden. Ze heeft wel aangegeven nooit een vibrator gebruikt te hebben, maar wel dat ze haar zelf veel op de clit heeft gemasturbeerd.

    Ik wil ook erbij zeggen Victor dat je sekscurcussen ook erg behulpzaam zijn. Ik heb wat van je adviezen toegepast. Ze vertelde laatste tijdens de seks dat ze bijna opnieuw klaar kwam, maar nu van de penetratie zonder dat ik haar clit (veel) stimuleerde; een vaginale penetratie orgasme. Ik zie namelijk op internet dat sommige vrouwen een vaginale orgasme veel intenser en langer vinden duren dan een clitorale orgasme.

    Ik hou het hierbij omdat het erg veel informatie is. Ik zie graag weer een reactie op mijn bericht.

    1. Graag gedaan R.! 😀

     Aan de andere kant, vermoed ik samen met een goede vriendin van mij dat ze zei dat hij goed sekst om onze relatie een soort spanning te geven dat ik extra mij best ga doen in bed. Ze is namelijk wel een type die van flirten en mind-games houd.

     En ze heeft je behoorlijk te pakken, of niet 😀 (Want je prestatiedrang is behoorlijk aanwezig…)

     Ongeveer een maand geleden vraagde we elkaar uit nieuwsgierigheid met wie we allemaal gesekst hebben in de twee jaar dat we uit elkaar zijn gegaan.

     Een gevaarlijke vraag om te stellen behalve als je zeer zelden last hebt van jaloezie of prestatiedrang.

     En juist dat laatste, prestatiedrang, lijkt een punt voor je te zijn. Hoe meer je die drang los laat, juist hoe beter je wordt in beminnen…

     Ongeveer een week daarna vroeg ik haar uit sterke nieuwsgierigheid met wie haar beste seks was om een nonchalante manier.

     Ook een begrijpelijke vraag… Maar ‘het beste’ vormt al gauw een valkuil.

     De ene vrijpartij is de andere niet. Het wisselt. Het alleen maar zien in ‘beter’ of ‘slechter is te ongenuanceerd.

     Een vluggertje kan op sommige momenten fantastisch zijn, maar is niet te vergelijken met een lange avond ge-rampetamp. En andersom ook niet. Stop met vergelijken. En al zeker niet met andere mannen. Hoe minder prestatiedrang, hoe minder zorgen/tobben, hoe beter je seksleven kan worden. Het maakt je ook meer onverstoorbaar, meer empathisch, en vaak structureel gelukkiger. Aantrekkingskracht!

     Ik voel dat mijn ademhaling niet meer zo ontspannen was. Maar daar probeerde ik haar niets van te laten merken. Misschien omdat ik als onverstoorbaar en sterk wil overkomen.

     Prachtig dat je je bewust was van je ademhaling (mindfull)!

     Niet dat je altijd hoeft te communiceren wat je voelt/ervaart. Aan de andere kant, als het om intimiteit gaat, mag je dat soms juist wel doen. Je hoeft niet perfect te zijn als man, en dat is ook niet mogelijk. En wanneer je iets kwetsbaars durft te tonen kan dat juist het gevoel van veiligheid vergroten voor de vrouw. Want zij hoeft ook niet perfect te zijn.

     Uiteindelijk gaat het om hoe goed je met je gevoelens (en die van anderen) kunt omgaan. Dat bepaalt in hoeverre je werkelijk onverstoorbaar bent…

     Ze zei dat ze de beste en hele goede seks heeft gehad met een man die half Rus was en half uit Letland.

     Wat je bestelt word afgeleverd. Je vroeg naar ‘de beste’ (hiërarchie) en je krijgt dus ook zo’n antwoord. Begrijp je wat ik bedoel?

     Behalve als je jezelf weet te transformeren in een half Rus/Let 😉 kun je hem nooit evenaren. En dat hoeft ook niet, want jij bent een unieke man met jouw kwaliteiten, verleden, wensen, inzichten, enzovoorts.

     Stop met jezelf zwaar te korte te doen door je bezig te houden met wat andere mannen ooit met haar hebben gedaan. Er is alleen nu.

     Ze zei dat hij haar op haar favoriete snelle penetratie manier neukte en het lang kon uithouden niet klaar te komen. Ik dacht gelijk, bullshit, hij heeft een grotere lul dan mij en je wilt het niet zeggen om mij niet te kwetsen of om mijn niet het gevoel te geven gediskwalificeerd te zijn.

     Alles lijkt erop dat je een conclusie trekt op basis van een projectie. (En dat prikkelt extra de angst om te falen => prestatiedrang en daarbij ook al gauw bezittingsdrang.)

     Je bent sowieso niet gediskwalificeerd door haar. Laat staan dat dat gebeurt op basis van penisformaat. Mocht je toch ooit een vrouw tegen komen die per se een flink ‘stokbrood’ MOET hebben (zeer zeldzaam).. vooral wegfilteren. Het is meer groot praat of een buiten proportie fantasie.

     Alleen zei ze gisteren dat ze niet was klaar gekomen met die Braziliaan. Ze zei om eerlijk te zijn, ben ik eigenlijk met niemand klaar gekomen van mij exen, behalve van het vingeren.

     Zo standaard is een orgasme niet voor vrouwen tijdens de seks. Vooral omdat mannen het idee hebben dat neuken het ultieme is voor vrouwen als het om orgasme gaat. Vergissing! Slechts een klein percentage kan daadwerkelijk klaarkomen door neuken (vaginaal orgasme). En meestal komt dat doordat indirect alsnog de clitoris wordt gestimuleerd.

     De clitoris is en blijft het voornaamste plekje als het om klaarkomen gaat voor de meeste vrouwen. Net als de eikel dat voor de meeste mannen is.

     Het voelde heel goed om dat te horen dat ze niet was klaar gekomen door hun lul.

     Met de drang naar presteren, uit angst om te falen, dan begrijp ik dat het goed voor je voelt. Maar gun je haar niet vele orgasmes? Of mag jij alleen deze geven?

     Hetzelfde kun je zeggen over het gebruik van een vibrator. Mag ze deze niet gebruiken? Of alleen als jij de vibrator vasthoudt? Begrijp je wat ik bedoel?

     Ze heeft wel aangegeven nooit een vibrator gebruikt te hebben, maar wel dat ze haar zelf veel op de clitoris heeft gemasturbeerd.

     Op een paar uitzonderingen na, heb ik al mijn vriendinnen een vibrator gegeven. Het stimuleert een verder ontdekkingstocht; seksuele zelfkennis. Dat kan de seks nog plezieriger maken.

     Daarbij staat het symbool voor ‘ik gun het jou om volop te genieten, ook al is het niet altijd met mij.’ Weg met prestatiedrang (of bezittingsdrang), het bevrijd jezelf en je bedpartner(s).

     Kun je hier iets mee? Stevige kost, ik weet het 😀

 • Hoi, ik heb iemand sinds kort digitaal ontmoet. En we willen daten. Echter geeft deze persoon in kwestie dat hij bang is dat ik zal afschrikken van zijn penisformaat. Lengte in erectie is 33 cm en de omvang is 8 cm. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

  Hij geeft aan dat veel vrouwen van de formaat pijn ondervinden. Ik probeer me in te beelden of dat mogelijk is voor mij. Ik kan geen oordeel geven en wil het ook niet van te voren. Ik wil eerst weten of de lijfelijke klik ook aanwezig is om uberhaupt hieraan diepgang te geven.

  Maar stel dat er wederzijds klik is, maakt hij vooraf al zorgen dat dit een probleem wordt. Bovendien weet ik niet of dit gaat voor mij. Wat ik dan wel jammer zou vinden. Ik vind hem stiekem erg leuk.

  Zijn er uberhaupt condooms in die size aanwezig en welke posities zijn mogelijk? En zal mijn vagina worden uitgerekt? Ik heb zoveel vragen en hoop dat ik hier enige reactie op kan krijgen. We gaan elkaar binnenkort ontmoeten. 8 cm, dat is best veel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *