Seksrelatie Fouten om Nooit te Maken (voorzorgmaatregelen)

Seksrelatie fouten maken met deze sexy vrouw?

Voorkom seksrelatie fouten, om zonder zorgen te kunnen genieten van jullie seksuele relatie. Hoe? Blijf lezen…

In het vorige deel heb je gezien wat de #1 stap is bij het aangaan van een seksrelatie: de situatie inschatten en overwegen of deze geschikt is voor een relatie gebaseerd op seks. Neem dat artikel vooral nog eens door; verstandig!

En maak geen fouten wat betreft een seksrelatie, deze kunnen je duur komen te staan. Je wilt toch niet, wanneer ze gevoelens heeft ontwikkeld, haar hart breken of vreselijk kwetsen? Of het kan nog erger, ze gaat je langdurig stalken via de telefoon bijvoorbeeld…

Hier volgen de volgende stappen en ga ik verder in op de ervaring van Roy, zoals je hebt kunnen lezen in deel 1. Deze stappen voorkomen de veel voorkomende seksrelatie fouten.

Seksrelatie stap #2.

Voorkom misleiding

Dit is helaas een van de meest gemaakte seksrelatie fouten; de ander misleiden wat betreft je intenties…

Meestal is het voldoende om indirect duidelijk te zijn over je bedoelingen. Bijvoorbeeld, je kunt op luchtige wijze zeggen dat je van je vrijgezellenleven geniet en dat je daarom geen behoefte hebt aan een vaste relatie. Je kunt dan blijven vrouwen versieren zonder moeilijk te doen of iets te moeten verbergen.

Wat betreft de situatie van Roy: je moet duidelijker zijn. Het kan zijn dat ze stiekem nog hoop koestert op iets serieus. Ze denkt misschien dat je nu wèl openstaat voor een relatie. Immers, je komt niet net uit een relatie zoals een jaar geleden…

Laat haar dus nogmaals weten dat een serieuze relatie is uitgesloten. Daarnaast kun je speels het balletje opwerpen dat je nog wel openstaat voor seksueel contact. Bijvoorbeeld (meer…)

Seksrelatie Aangaan? De Stap voor stap-aanpak (deel 1)

Wil je een seksrelatie aangaan? Of twijfel je hoe je het moet aanpakken om een relatie aan te gaan die voornamelijk op seks is gebaseerd? Dit artikel heb ik voor jou geschreven.

Seksuele aantrekkingskracht, wie kent het niet. Op sommige momenten is het onduidelijk wat je er mee aan moet. Ga je je seksuele verlangens bevredigen of is het verstandiger om je juist niet te laten verleiden, jezelf in bedwang te houden?

Roy, een actieve bloglezer, heeft een vraag gesteld over het onderwerp seksrelaties (en eventuele gevoelens…) bij het artikel: ‘Succes met vrouwen zonder te liegen’.

Mijn antwoord komt wat laat, maar waarschijnlijk kan je dit blogartikel goed gebruiken voor toekomstige, soortgelijke situaties…

Ik heb wat advies nodig van de heren

Een jaar geleden toen ik nog vrijgezel was heb ik lichamelijk contact gehad met een vrouw. Was allemaal leuk en heerlijk maar voelde me alleen sexueel aangetrokken tot haar verder niet. Na een tijdje is het contact vervlogen. Laatst sprak ik haar op msn en dat was gezellig.

Ze vroeg mijn nummer en zag het kwaad er niet van in om dat te geven en we sms’te wat. Zij voelde toch meer voor mij en heb haar eerlijk en netjes verteld dat ik net uit een relatie ben en dat ik alleen sexueel aangetrokken ben tot haar verder niets. Ze sms’te later dat ze geen contact meer wilde en we hebben verder niet meer gesmst. Nu net krijg ik een smsje van haar dat ze mij niet uit haar kop krijgt.

Wat moet ik hiermee? Uiteraard wil ik haar gevoelens niet kwetsen en wil geen relatie met haar. Hebben jullie enig advies voor mij?

groetjes,

Roy

Het is goed dat je duidelijk bent geweest over het feit dat je je alléén seksueel tot haar aangetrokken voelt, en dus alleen openstaat voor een seksuele relatie. Je hebt daarmee misleiding voorkomen.

Sommige mannen veinzen romantische interesse terwijl ze geen serieuze relatie willen of kunnen aangaan. Ze denken dat bedrog en misleiding de enige manieren zijn om een one night stand te regelen en om een seksrelatie aan te gaan. De vrouw zoekt echter een serieuze, nieuwe relatie en komt uiteindelijk bedrogen uit. Dat mag niet de bedoeling zijn, toch?

De ‘veilige route’ is seksueel contact aan te gaan als je alleen tot een relatie bereid bent. Maar dan sluit je eventuele seksuele avontuurtjes helemaal uit als vrijgezel. Voor mannen die moeite hebben met zowel empathie als het doorgronden van vrouwen, is dat verstandig…

Wil je wel als vrijgezel genieten van losse seksuele contacten? (meer…)