Verover Haar, ook al ben je niet haar type

Niet haar typeHeb je ooit wel eens een leuke vrouw ontmoet, maar die op een gegeven moment aangaf dat je niet ‘haar type’ was? En die je vervolgens vertelde dat je haar daarom maar niet moest proberen te versieren, want dat was toch niet mogelijk?

Dit interessante artikel is dan voor jou extra interessant. Zie hier hoe een vrouw zich kan laten Veroveren door een man die niet ‘haar type’ is… (meer…)

Testen – Vrouwen Testen Mannen?

Een aantal reacties van de laatste tijd ging over hoe vrouwen ons mannen testen… Interessante reacties, bedankt daarvoor!

Een citaat van Wilco bij ‘Mooie vrouwen versieren moeilijker?”

In de vriendengroep zitten heel stel super mooie meiden, leert wel makkelijk. Ze zijn net zo normaal als alle andere meiden. beetje meer eisend wel. Als er een jongen naar ze toe stapt, (wat heel weinig gebeurt) dan wordt hij ook meteen getest. Kom ook niet aan met een stomme smoes, werkt dus niet. Alleen als ze iets hebben gevonden durven ze ook bijna niet toe te geven dat ze het echt leuk vinden. duurt allemaal wat langer. Maar als je de tests doorkomt, zit je meestal ook makkelijk in de vriendengroep.

Heb zelf als ik een mooie meid aanspreek wel moeite om het juiste te zeggen waar zij van gaan praten. Omdat ze niet makkelijk reageren en eerst testen of je hun interesse kan wekken.

En nog een citaat van Rik bij ‘Hoe omgaan met afwijzing’:

Een afwijzing kan dus ook een soort test zijn. (Goede conclusie van je, Dirk) Zou je op dat ‘testen’ wat dieper in willen gaan? Hoe heb je door dat je uitgetest wordt? Hoe kun je dat aan een vrouw zien? Als je uitgetest wordt, kun je dan het beste ontspannen en speels reageren en doen alsof je helemaal niet uitgetest wordt? Welke houding kun je je het beste aannemen als je uitgetest wordt met andere mensen erbij?

En een citaat van Manon, die haar reactie plaatste bij ‘Wanneer uitnodigen voor het tweede afspraakje’:

Voor mij is het een test of hij mij daadwerkelijk beter wilt leren kennen!

Je raadt het al, vandaag blog ik over hoe vrouwen ons mannen testen. Natuurlijk in de context van vrouwen versieren. Ik beantwoord vragen als: (meer…)