Niet haar typeHeb je ooit wel eens een leuke vrouw ontmoet, maar die op een gegeven moment aangaf dat je niet ‘haar type’ was? En die je vervolgens vertelde dat je haar daarom maar niet moest proberen te versieren, want dat was toch niet mogelijk?

Dit interessante artikel is dan voor jou extra interessant. Zie hier hoe een vrouw zich kan laten Veroveren door een man die niet ‘haar type’ is…

Het succes van de niet-ideale man

In het verleden heb ik geregeld gezien hoe een vrouw in eerste instantie geen interesse had in een bepaalde man. Ze kon daar allerlei redenen voor aandragen. Een paar willekeurige voorbeelden:

 • Hij was niet groot genoeg.
 • Hij had niet de juiste baan of opleiding.
 • Hij was niet blond of had de verkeerde kleur ogen.
 • Hij had te lang of te kort haar.
 • Hij rookte.
 • Hij had niet de juiste kleding- of muzieksmaak.
 • Hij was te oud of juist te jong.
 • Hij woonde te ver van haar vandaan.

Maar ook al was hij niet haar ideale man, uiteindelijk liet ze zich tòch door hem Veroveren. En dat is verklaarbaar, zie mijn persoonlijke ervaring hieronder als voorbeeld…

Praktijkvoorbeeld: het pyjamafeestje

Nu bijna 12 jaar geleden ging ik naar een pyjamafeestje van een goede vriendin. Dit soort feestjes worden wat mij betreft te weinig gegeven, vaak zijn ze namelijk een prachtige gelegenheid om vrouwen te Veroveren.

Helaas begon dat feestje niet goed voor mij. Juist de vrouw die ik zag zitten had ik per ongeluk beledigd. Ik maakte een onbenullig geintje over haar lichaamslengte en dat viel totaal in verkeerde aarde.

Kwam dat door mijn onhandigheid van die avond of was het mijn onervarenheid destijds? Misschien wel beide. Hoe dan ook, ze was beledigd, verontwaardigd en de rest van de avond wilde ze niets van me weten…

Maar na middernacht veranderde dat, ze begon steeds meer interesse in mij te tonen. En in de ochtend was het zelfs een heel ander verhaal: we hebben ons uitstekend met elkaar ‘vermaakt’…

“Ik wist niet dat ik ook op jou als type man kon vallen”

Achteraf heeft ze toegegeven dat ze mij in eerste instantie totaal niet zag zitten. Volgens haar was ik niet haar type man en de belediging eerder die avond was de druppel die de emmer deed overlopen. Dat ze zich door mij liet Veroveren was voor haar een grote verrassing. In haar woorden: “ik wist niet dat ik ook op jou als type man kon vallen!”.

Dit fenomeen is verklaarbaar. Het is een kwestie van:

Onbewuste seksuele selectie

De seksuele selectie van de vrouw speelt zich vooral op onbewust niveau af. Daarom maakt het weinig uit hoe ze over de man denkt. Zolang de man de juiste gedragskenmerken vertoont en initiatief neemt, laat ze zich Veroveren.

Verliefdheid is geen bewuste keuze. Sterker nog, de schakelaar van verliefdheid is ongevoelig voor redenatie en argumentatie. Het aandragen van redenen waarom ze verliefd op je moet worden, waarom ze een relatie met je moet aangaan, heeft dus géén zin.

Andersom geldt dat ook. Al heeft zij het idee dat jij niet bij haar past, toch kan ze voor je vallen.

Liefde is geen kwestie van het hoofd, maar van het hart

Het is als VrouwVeroveraar daarom de kunst om haar gevoelens aan te spreken, de fantasie te prikkelen en daarmee onweerstaanbare aantrekkingskracht op haar uit te oefenen. Hierdoor kon ik de vrouw die ik in het begin van de avond per ongeluk had beledigd, de vrouw die mij niet als ‘haar type man’ zag, toch met succes Veroveren.

Wat een belangrijke rol heeft gespeeld is dat ik me niet van mijn stuk heb laten brengen door haar verontwaardiging en afkeer. Daarbij kon ik het uitstekend met haar vriendinnen vinden.

Als je mijn E-coachsysteem al hebt gedownload, dan zie je hoe ik haar heb Veroverd. Herken je het zevende mentaliteitskenmerk ‘onverstoorbaarheid’ uit hoofdstuk 3 en Imagefactor ‘sociale vaardigheid’ uit hoofdstuk 6? Gebruik mijn Verovertechnieken en jij kan ook dit soort resultaten boeken…

Nu is mijn vraag, heb jij ook eens een vrouw Verovert die in eerste instantie jou niet als haar type zag? Of liet je je voorheen ontmoedigen omdat JIJ dacht niet haar type te zijn? Graag lees ik je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Testen – Vrouwen Testen Mannen? (129)
  Een aantal reacties van de laatste tijd ging over hoe vrouwen ons mannen testen... Interessante reacties, bedankt daarvoor! Een citaat van Wilco bij ‘Mooie vrouwen versieren moeilijker?" In de vriendengroep zitten heel stel […]
 • Ben je Verliefd op de Foute Vrouw? (82)
  Update: dankzij dit blog en de reacties heeft bloglezer 'Zorro' , die ernstig verliefd op een foute vrouw was, eindelijk de ongezonde relatie verbroken! Zie onder dit artikel ook de interessante blogreacties... Zoals er foute […]
 • Droomvrouw – Hoe versier je je Droomvrouw? (16)
  Hopelijk komt dit blogartikel nog op tijd... een cursist stelde een prangende vraag bij het artikel over liefdesverdriet verwerken. Hij wil zijn droomvrouw versieren en zijn fouten rechtzetten. Beste Victor, Als eerste wil […]
 • Verliefdheid – Hoe Voorkom je teveel Verliefdheid? (34)
  Te zien aan de e-mails die ik recentelijk ontvang, zijn veel van mijn cursisten dit jaar goed begonnen. De een heeft een paar leuke afspraakje geregeld, de ander is een bevredigende relatie aangegaan. Sommige hebben hun […]
Verover Haar, ook al ben je niet haar type
Trefwoorden:     

20 reacties op “Verover Haar, ook al ben je niet haar type

 • Victor,

  Interessante Blog. Ook spannend om te lezen.

  Nee dit heb ik niet meegemaakt. Voor deze Verovercursus nooit meer bewust met vrouwen bezig gehouden, hoewel ik in een vrouwenwereld met ongeveer 180 mooie vrouwen werkte. Helaas wist ik in die tijd niets van deze cursus.

  Wel, dat altijd juist veel jongere vrouwen (10 tot 15 jaar jonger) op me vielen en 1 daarvan zelfs haar leven met me wilden delen. Dit wou ik niet, omdat ik me meer als hun vader voelde.

  Een pyama feestje houden is ook een leuk idee.

 • Leuke en interessante blog Victor! Volg de berichten op deze site nu ongeveer een week en moet zeggen dat het allemaal enorm leerzaam is, dank daarvoor!

  In het kader van deze blog lijkt het me ook leuk om te lezen wat je kunt doen om een vrouw als het ware te ‘herveroveren’. Hoe pak je het aan als je in een eerder stadium een ‘fout’ hebt gemaakt, bijvoorbeeld door het doen van een liefdesverklaring, achter haar aan te lopen, wanneer een eerste date in de soep liep etc, en die vrouw vervolgens heeft laten weten niet verder te willen gaan met daten. Wellicht kun je hier een keer over schrijven?

 • Victor,
  Dat is nu eens de schot in de roos! Ongelovelijk hoe jij je blogs brengt! Uit mijn eigen ervaringen was ik diegene die niet onverstoorbaar was. Het is een verhelderende verklaring waarom ik en ook al de andere inspiratie hierop vatten.

  Hopelijk breng je meer verrassende en ongewone blogs naar voren waar we allemaal van kunnen leren. Ik heb me eens verdiept in een paar boeken en ik hoef niet meer achter inzichten te zoeken. Het belangrijkste weet ik nu en daar ga ik werk van maken.

  Een vrouw wil een man die over voldoende empathie beschikt om zich in haar leven te kunnen verdiepen, zodat hij beseft wat voor haar belangrijk is en die haar waar nodig helpt en ondersteunt. Vanzodra je dit door hebt, zal je als een echte magneet gedragen, allemaal volgens de gedragskenmerken van Victor. Bedankt voor het brengen van de erg belangrijke blogs. Op naar vuistregel 5!

  Vriendelijk groet,
  Andy

 • @Henk ,

  Welkom op deze site.

  Een liefdesverklaring geven was inderdaad een grote fout. Hierdoor heb je bij die vrouw een gezonde spanning weggenomen. Hier is over geblogd. Zie op de hoofdsite:
  http://www.aantrekkingskracht.com/liefdesverklaring

  Om achter een vrouw aan te lopen is inderdaad de tweede grote fout.
  Je laat je daardoor merken dat je je afhankelijk bent van haar. Dit bewijst van een Schaarste concept en gebrek aan zelfvertrouwen. DE belangrijkste kenmerken waar een vrouw tot de man voelt aangetrokken.

  “Als” …je nog een kans wilt maken, dan is het verstandigst om deze vrouw per directe ingang totaal met rust te laten. Anders gezegd: de totale verbinding met deze vrouw verbreken. Niet meer Sms,en, Msn,en en ook zeker beslist niet meer bellen voor een tijd.
  E-mailadres en telefoonnummer wissen. Kortom haar totaal negeren en niet meer naar haar omkijken. Bij haar vandaan lopen zal een beter effect geven. je niet meer laten zien. Dan alleen maak je nog een kans, hoewel dit geen garantie meer is.

  Heb je je al in laten schrijven voor de gratis lessen? Zie de rode balk hieronder.
  Door deze lessen zal het “waarom?” duidelijker worden

 • @Dirk,

  Dank je wel voor je reactie. Ik had die blog inderdaad gelezen, en werd me daardoor bewust van de fout die ik gemaakt heb. Inschrijven voor de cursus ga ik ook zeker nog doen, vind het nu vooral interessant om hier wat rond te kijken.

  Je tip klinkt als een goede, ik wilde het inderdaad even laten rusten, mede ook omdat zij op dit moment wat ‘problemen’ heeft (psycholoog e.d.) Maar… wat dan te doen? Helemaal niets meer laten weten lijkt me ook wat raar, moet je dan maar ‘hopen’ dat je iemand weer tegen komt? Ik begrijp wat je bedoelt met ‘schaarste’ (heb er hier al meer over gelezen), maar het kan ook ons mannen toch overkomen dat je iemand extra leuk vind en daar dus een stapje extra voor wil zetten? 😉

 • @Henk,

  Het beste is nu inderdaad niets meer te doen. Haar nu achterna lopen zou het van kwaad tot erger maken. Hierdoor alleen kan je opnieuw nog een kans krijgen.
  Hiermee wil ik niet zeggen dat je haar helemaal moet vergeten en voorgoed moet loslaten, maar gewoon even een tijdje geen actie’s meer ondernemen. Haar de tijd gunnen, Dit zal ze, in dit geval meer waarderen dan dat je haar achterna loopt. Alleen op deze manier kan je iets nieuws bij haar creeren.

  Dat je als man iemand extra leuk vindt en daar dus een stapje extra voor wilt zetten weet ik maar al te goed. Soms moet je tegen je gevoel in werken. En… een vrouw zit eenmaal heel anders in elkaar dan mannen.

  In het Overvloed-Concept leven gaat vaak tegen je gevoel in. Toch heeft dit het meest effect en kans van slagen. Een vrouw voelt zich NIET aangetrokken tot een knappe man, maar WEL tot een man met een Overvloed-concept. Vandaar ik je de gratis lessen van harte aanbeveel. Het is geheel vrijblijvend.

  Succes!

 • @Dirk,

  Lijkt me ook het beste, even rust en aandacht richten op andere dames. Heb je (uit eigen ervaring?) nog een tip hoe lang deze ‘pauze’ het beste kan duren? Ze woont in een andere stad dus het is ook niet iemand die ik zo nu en dan tegenkom… Zal toch bellen worden denk ik.

 • @Henk,

  Niet iedere ervaring is het zelfde.
  Eens had ik een hele lange fijne relatie. En op een gegeven moment liep het stuk.
  De enige oplossing was: Elkaar totaal los te laten om iets nieuws te kunen opbouwen.

  Pas na 3 maanden kreeg ik een briefje in de bus of ik met haar wou praten tijdens een wandelingetje. In al die tijd had ze me (vertelde ze me) niet kunnen loslaten. Als ik haar had gebeld, was het nooit zover gekomen. (dat liet ze merken)
  Daarom raad ik je ook aan: Absoluut NIET te bellen. Dus lijntje verbreken. Dit komt over alsof je haar toch achterna blijft zitten en niet zonder haar kan. Dit zou alleen het proces stagneren en zelfs de kans verkleinen. Hoe stiller het bij jou is, des te stiller het bij haar is. Ondertussen kan zij ook beter aan haar problemen werken.

  Geniet ondertussen van andere vrouwen. Als er een kans is, dan zal ze na een bepaalde tijd zal zij zich afvragen waarom je geen kontakt meer opneemt. Dit maakt haar nieuwsgierig, zodat zij kontakt met jou gaat opnemen. Let op! Dit is geen garantie! Iedere situatie is anders, maar dit is wel de beste methode met de meeste kans.

  MIsschien zijn er ook antwoorden van medecursisten.

 • Vrouwen die op mij vallen zijn altijd over de 30, ik ben zelf… 27 jaar. Zulke vrouwen kijken me altijd erg verleidelijk aan. Het rare is dat ik op vrouwen val die jonger zijn dan ik, waar ik ook meestal een relatie mee aanga… Wat trekt die oudere vrouwen aan bij mij?? Ik zelf lijk erg jong en ze schatten me vaak 23 jaar… Waarom ben ik vaak het type voor oudere vrouwen?

  mick

 • @Victor

  Hoi victor, ik had een tijdje geleden de gratis e cursus gevolgd, maar die is per ongeluk verwijdert en dat vind ik zo jammer. Wat ik zo graag terug zou willen lezen is over iets met dat je haar moet PUCHEN. Ik vond het zo een goed mooi lesblog, want ze kunnen best koppig zijn. En hoe je dat moet aanpakken, perfecte uitleg, maar helaas is het van mijn postvak verdwenen. Graag wil ik het nog een keertje terug lezen en er wat van leren.

  Heeft u enige idee hoe ik dat weer kan krijgen of waar ik dat kan vinden?

  Alvast bedankt.

  Gr. Janklaas

 • @Dirk,

  Wat je zegt, iedere situatie is anders. Wat jij omschrijft heb ik ook ongeveer zo meegemaakt… bizar! Verschil met de ‘nieuwe’ dame is dat ik met haar een tijd terug slechts één date heb gehad waar alle signalen aanwezig waren dat het heel leuk was (zeker ook van haar kant…), maar die een dag later toch geen gevolg kreeg. Mogelijk omdat ik te snel liet weten hoe leuk ik het vond, maar zeker ook door haar huidige ‘mentale’ situatie.

  Over een paar weken moet ze solliciteren en dacht erover om dan misschien te bellen, gewoon om even te vragen hoe het gegaan is (dus niet om haar weer uit te vragen oid) maar wellicht is het beter dat niet te doen. Alleen zoals jij het omschrijft is het een kwestie van ‘afwachten’, en als je nooit meer iets hoort is het jammer dan…? 😛 Dat ligt niet echt in mijn aard, maar ik denk erover na! In ieder geval bedankt!

 • @ Dirk,

  Bedankt voor je reactie(s). En ja, jammer dat je niet eerder wist van de E-cursus! Dat hebben wel meer mannen…

  @ Henk,

  Bedankt voor het compliment. Er komen nog veel meer interessante blogs, ik ben ze nu aan het schrijven…

  Om te kunnen herveroveren is het noodzakelijk om eerst te weten hoe je een vrouw Verovert. Daarom raad ik je aan om je toch alvast in te schrijven voor mijn gratis E-cursus. Wat houd je tegen?

  Ik ga ook nog bloggen over wat te doen na het maken van een fout. In veel gevallen is het verstandiger om de vrouw te vergeten en nooit meer de fout te herhalen bij een andere vrouw.

  @ Andy,

  Ook bedankt!

  @ Henk, (9 november 2009 om 22.14 uur)

  Je last een pauze in zodat negatieve associaties als het ware vervliegen (in de tweede les bespreek ik het belangrijke Associatie-principe). Vervolgens neem je weer contact op, maar gedraag je je op een andere manier. Dit komt natuurlijker over dan van op de ene op de andere dag haar anders behandelen.

  Maar zoals ik al eerder zei, in veel gevallen is het beter om de vrouw te vergeten. In dit geval gaat het zelfs om een vrouw die ‘problemen’ heeft. Wil je daar echt aan beginnen? Meestal kan je dat ‘stapje extra’ beter nemen bij een vrouw die klaar is voor een relatie, die dol op je is…

  @ Mick,

  Op zich zijn vrouwen in de dertig niet zoveel ouder dan jij. En voor je het weet ben ook jij de dertig gepasseerd 😉

  Of heb je het over nog veel ouder? Dan misschien heb je een bepaalde uitstraling of doe je iets waardoor zij zich jonger bij je voelen. Dat kan ook warme gevoelens en verlangens bij ze losmaken. Dit is een veel voorkomende reden waarom vrouwen juist op een veel jongere man verliefd kunnen worden.

  Het hoeft geen probleem te zijn, zolang je de vrouwen Verovert waar je je echt tot voelt aangetrokken…

  @ Janklaas,

  Puchen? Wat bedoel je precies, want ik weet niet over welke nieuwsbrief je het hebt…

  De nieuwsbrieven verstuur ik niet voor een tweede keer. Maar soms plaats ik wel een nieuwsbrief op mijn blog als ik er veel reacties per e-mail over heb ontvangen.

 • @ Victor

  Hoi Victor dat puchen had iets met voorbeeld over winkelen te maken, en of als ze niet luistert. Dat je een stapje achteruit moet zetten dat er een trucje voor was. Kent u dat zich niet meer herinneren? Voor mij is het ook lang geleden.

  Bedankt Victor.

  Gr, Janklaas

 • Ik geloof niet zo in al die trucs, uiteindelijk bepaalt de vrouw ook al geeft ze de man de illusie dat hij haar heeft veroverd.

  Waarom mannen en vrouwen zich tot elkaar aangetrokken voelen wordt voor 80% bepaald door onbewuste factoren volgens huidige psychologische inzichten. Maar zelfs dat is nog speculatief, er spelen altijd nog een aantal x-variabelen mee. Dus wees gewoon jezelf en kijk maar wat je pad kruist. Bij mij kwam het altijd zomaar out of the blue, het overkomt je gewoon, die klik, het ondefinieerbare, whatever. Die is er, of die is er niet.

  Succes iedereen.

 • @ Edward

  En toch vind ik het zonde om het af te wachten, wetend wat voor mooie vrouwen al met mij het bed hebben gedeeld. Als ik de stap niet had gewaagd had ik nooit zo’n interessante en leuke levensstijl gehad.

  Thanks

 • @Mick,

  Het is niet zo dat ik maar wat passief afwacht, maar soms gebeurde het op momenten waarop ik het helemaal niet verwacht had, de communicatie (het elkaar psychologisch wat aftasten) en alles er omheen verliep op een heel natuurlijke manier, soms weet je het al bij een bepaalde blik die je opvangt, ben echt niet zo’n vrouwenjager of versierder, maar als het raak is is het goed raak. Ik heb mijn genen trouwens al doorgegeven, zit nu in rustiger vaarwater.

  Natuurlijk appreciëren vrouwen wel als je wat initiatieven toont, maar bij het eerste oogcontact is het meestal al allemaal bepaald. De energie van je onuitgesproken verwachtingen, gedachten, gevoelens etc, kortom je uitstraling, als die matcht met de hare, kunnen er hele mooie dingen gebeuren.

  Vrouwen zijn trouwens nu eenmaal veel slimmer als wij zijn, probeer ze niet te begrijpen (dat willen ze denk ik ook niet) maar geniet van ze.

  Groet.

 • Hallow,

  Toen ik begon met het boek van VV, wees ik vrouwen al heel gauw af als ze moeilijk deden. Want ik had het idee dat je wel een vrouw moest hebben die open stond voor een verovering. Maar al gauw kwam ik erachter dat ik te snel oordeelde, dus ik probeerde het andersom. Ik bleef hoe ze ook reageerden beetje doorgaan, doorzetten dus. Misschien maakte mij dat afhankelijker (dat was mijn gevoel), maar het resultaat was er wel. Ik kreeg veel meer mogelijkheden. Dus Victor, als een vrouw jouw minderwaardig aankijkt, ga je dan gewoon door of denk je: Deze staat er niet echt open voor en er zijn toch genoeg vrouwen dus dan ga ik maar niet verder. Want dat deed ik en dat boekte weinig resultaat.
  Ciaoo

 • Bij mij is het vaak zo dat 3 van mijn beste vrienden veel meer aandacht krijgen van vrouwen dan ik. Dat is bij een sportclub maar ook tijdens het uitgaan of andere openbare plaatsen. Als ik de richting op kijk van een mooie vrouw zie ik ze altijd veel meer naar mijn vrienden kijken en ook worden zij vaker aangesproken. Misschien zijn ze qua uiterlijk knapper dat zou een verklaring zijn maar ik stoor me er best wel eens aan. Ik vind zelf namelijk dat ik er veel meer open voor sta dan die 3 gasten. Maar dat wordt niet gezien helaas.

  Hoe kan ik mezelf toonbaar maken voor veel vrouwen en net zo veel of misschien nog wel meer vrouwen naar me toe trekken dan mijn vrienden. Ik ga vrij net gekleed, doe een lekker luchtje op, doe mijn haar goed dus aan de onverzorgdheid kan het niet liggen. Misschien is het mijn houding ofzo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *