Sex – De Vrouw wil Geen Sex (Jawel!)

Glimlachende vrouw, maar geen seksStel, je Verovert een vrouw en het klikt. Leuke afspraakjes, goede gesprekken, lekker zoenen, vonken die overslaan. Alles gaat van een leien dakje!

Toch krijg je haar maar niet in bed omdat ze seksuele weerstand biedt. En ze is woest aantrekkelijk, zo lekker, je kijkt er naar uit om haar eindeloos te beminnen. Dus seksuele weerstand is alles behalve welkom!

In zo’n situatie is het gemakkelijk om verkeerde conclusies te trekken. Deze leiden vaak tot teleurstelling en opgeven. Zonde, ze wil in wezen net zo graag sex als jij…

Wil je haar uiteindelijk in bed krijgen? Trek dan vooral niet deze drie gevaarlijke conclusies: (meer…)

Vrouwen verlangen naar seks. Waarom? (#1)

Mooie jonge vrouw op het strand. Verlangen naar seks?

Dit is het eerste artikel in de reeks artikelen over seks. Ik begin met: vrouwen verlangen naar seks

Zoals ik al eerder aangaf: ik spreek duidelijke taal; expliciet, ongecensureerd en zonder gevoel van schaamte. Dus mocht je sterke overtuigingen hebben wat betreft seksualiteit die je niet wil loslaten: lees deze blogartikelen niet.

Houden vrouwen van sex? Jazeker! Vandaag komt een van de belangrijkste oorzaken aan bod.

Seksuele weerstand?

Loop je tegen weerstand aan wanneer je de Verovering verder probeert voort te zetten? Maar gaat ze bij een andere man vrijwel direct uit de kleren?

Wellicht vraag je je af hoe dat komt…

Probleem: vrouwen voelen zich onvoldoende vrij om hun erotische en sensuele verlangens met jou te delen; het voelt niet veilig en gerespecteerd.

Dat moet snel veranderen. (meer…)