Glimlachende vrouw, maar geen seksStel, je Verovert een vrouw en het klikt. Leuke afspraakjes, goede gesprekken, lekker zoenen, vonken die overslaan. Alles gaat van een leien dakje!

Toch krijg je haar maar niet in bed omdat ze seksuele weerstand biedt. En ze is woest aantrekkelijk, zo lekker, je kijkt er naar uit om haar eindeloos te beminnen. Dus seksuele weerstand is alles behalve welkom!

In zo’n situatie is het gemakkelijk om verkeerde conclusies te trekken. Deze leiden vaak tot teleurstelling en opgeven. Zonde, ze wil in wezen net zo graag sex als jij…

Wil je haar uiteindelijk in bed krijgen? Trek dan vooral niet deze drie gevaarlijke conclusies:

Conclusie #1.

“Dus vrouwen houden niet van sex”

Onzin! Het is jammer dat veel mannen het maar moeilijk kunnen geloven, dus ik blijf deze boodschap herhalen. Het is een feit dat vrouwen net zo van sex houden als wij mannen!

Hoe meer je je daarvan bewust bent, hoe sterker het perspectief dat je inneemt wat betreft vrouwen, versieren en sex. Zie ook mijn reeks artikelen: vrouwen verlangen naar seks.

Conclusie #2.

“Dus ik ben niet mooi genoeg”

Om een vrouw seksueel op te winden, speelt het uiterlijk een niet zo’n grote rol. Je hoeft ook niet zwaar gespierd te zijn of een atletische lichaamsbouw te hebben. En je hoeft geen perfect gezicht te hebben of wat dan ook.

Je uiterlijke verzorging, je mentaliteit en intenties zijn veel belangrijker voor Veroversucces en seks!

Conclusie #3.

“Dus het ligt helemaal aan mij”

Het is goed om verantwoordelijkheid over jezelf te nemen. Houd oog op wat je kunt verbeteren; blijf aan persoonlijke ontwikkeling doen.

Alleen trek niet de conclusie dat alles aan jou ligt, wees reëel. Veroveren en seks doe je met zijn twee! It takes two to tango.

Dus ze verlangt wèl naar sex, maar…

Zie het glas als half vol, richt je op het positieve. Je vindt dan meer mogelijkheden om haar toch nog in bed te krijgen, meer dan je je anders had kunnen voorstellen! En je bent onverstoorbaar, je kunt veel geduld opbrengen…

Twijfel vooral niet aan haar verlangen naar sex, ook niet wanneer je tegen seksuele weerstand aanloopt!

Een paar willekeurige voorbeelden van de mogelijke seksuele blokkades:

 • Ze heeft het gevoel dat de omgeving niet veilig genoeg is voor sex
 • Ze voelt zich onzeker als bedpartner
 • Ze wil eerst meer invloed op je kunnen uitoefenen
 • Ze is bang je haar geen aandacht meer schenkt na de sex
 • Ze wil ‘een net en braaf meisje’ zijn
 • Ze vreest dat jij haar niet aantrekkelijk genoeg vindt
 • Ze is bang voor een ongewenste zwangerschap
 • Etc…

Door een of meer seksuele blokkades laat ze zich niet gaan. Ze probeert de controle vast te houden, ze durft niet los te laten.

Het is daarom de kunst om goed in te schatten wat de bron van haar weerstand zou kunnen zijn. Zo kan je er beter rekening mee houden tijdens het versieren. Dat betekent uiteraard niet dat je over haar weerstand heen walst, nee is nee!

Je kunt als man veel doen om haar te helpen haar eigen weerstand te overwinnen, uiteindelijk doe je het samen…

Loop jij ook tegen de seksuele weerstand aan van een vrouw? Vertel me er meer over, ik wil weten hoe het met je gaat. Je mag ook anoniem reageren, maakt mij niet uit.

Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Vrouwen verlangen naar seks. Waarom? (#1) (25)
  Dit is het eerste artikel in de reeks artikelen over seks. Ik begin met: vrouwen verlangen naar seks... Zoals ik al eerder aangaf: ik spreek duidelijke taal; expliciet, ongecensureerd en zonder gevoel van schaamte. Dus […]
 • Lekker neuken doe je zo (3 keiharde tips) (33)
  Als goede minnaar is het belangrijk om goed te leren neuken. Het mag onderdeel zijn van het beminnen, toch? Dus vandaag geef ik 3 lekkere neuk-tips op mijn Aantrekkingskracht-site. Inclusief een seks oefening die je vanavond […]
 • Waarom hebben vrouwen seksuele verlangens? (#2) (5)
  De seksuele verlangens van vrouwen... Een interessant onderwerp, of niet? Lees is het eerste deel, want dit artikel is het vervolg op deel 1: vrouwen verlangen naar seks. Ik schrijf deze reeks artikelen over seks om een punt […]
 • Sextips – Ontvang Victors gratis Sextips (0)
  Zoals je weet, op mijn blog geef ik flirttips, aanwijzingen voor het vrouwen aanspreken en uitgekiend relatie- en Veroveradvies. Ook schrijf ik geregeld artikelen over sex. Want het aantal vragen op gebied van sex neemt […]
Sex – De Vrouw wil Geen Sex (Jawel!)
Trefwoorden:     

13 reacties op “Sex – De Vrouw wil Geen Sex (Jawel!)

 • Het was vroeger voor mij een raadsel hoe het komt dat vrouwen niet gewoon lekker komen neuken, waarom zo moeilijk doen…

  Later begreep ik de weerstanden, zowel van mij als die van haar. Toch heb ik met sommige vrouwen de moeite om hun gauw uit te nodigen naar de bed omdat ik ergens geloof dat ik “respect” moet hebben voor haar. Deze misvatting probeer ik corrigeren door te beseffen dat het juist een compliment is als ik met haar naar bed wil; zelfrespect.

  Of misschien denkt ze straks dat het mij alleen om de seks gaat. Dit idee verbeter is door geen vaste relatie beloftes te doen. Subtiel wil ik dat ze weet dat ik wil genieten van mijn vrijgezellen bestaan.

 • @ Rachid,

  Bedankt voor je reactie!

  Dat idee over het hebben van respect voor haar, dat je dit niet hebt als je haar ‘te vroeg’ uitnodigt voor sex, komt waarschijnlijk voort door culturele invloeden. Gelukkig ben je je er bewust van zodat je er iets aan kunt doen.

  Veel mensen hebben onbewust de overtuiging dat sex vies is, zondig of een daad van vernedering is. Het belemmert ze flink in het hebben van bevredigende sex en relaties. Jammer!

  Dus ik blijf bloggen over sex, dit moet aangepakt worden 🙂

 • De milieu waar ik uit komt heeft seks nogals als een taboe onderwerp. Ik kan zo genieten van groepen die openlijk over seks praten

  Gelukkig heb ik de laatste tijd meer lef in mijn gezin en durf ik gewoon geintjes te maken over het feit dat ik bij een vriendin heb geslapen. Ze vragen zich af of ik nou de waarheid spreek of niet. Ik laat ze dan rustig beseffen dat ik zelf uit maak hoe ik mijn leven wil leven. Ouders spelen namelijk een bijzonder grote rol in de beperking van de dromen van hun kinderen. Gelukkig doen ze dit buiten hun besef en zie ik in dat het aan Mij is om mezelf eruit te wringen.

  Trouwens, nog een reden waarom veel mannen seks onbewust saboteren, is omdat ze bang zijn dat ze Te snel klaar komen. Soms heb ik dit nog zelf ook, maar dat wordt echt ongelovelijk minder doordat ik mezelf bewust aan het ontwikkelen ben on seksueel gebied.

  Victor, bedankt! Je bent echt een grote inspiratie in mijn leven.

 • @Rachid
  Te snel? snel klaarkomen kan een compliment zijn voor een vrouw!, je kan daarna nog een keer, en nog een keer, subtiel geef je aan dat je haar sexueel erg aantrekkelijk vind. Ik heb dit meerdere malen idd gehad, je wordt houterig als je daar over in zit. Maak er juist iets leuks van dan 🙂

  Sommige vrouwen komen ook binnen een paar minuten. En dan? vind je dat ze te snel is gekomen? nee toch. Je bent trots dat ze je geil vindt. Voila.

 • Inderdaad! van die hoek heb ik het ook bekeken, maar blijkbaar niet voldoende. Volgens mij heb je gelijk, ik denk dat een vrouw zich meer zorgen maakt om het feit of ze je wel kan laten klaar komen ipv dat je te snel klaar komt.

  Heb je dat trouwens ook gemerkt. Met veel vrouwen met wie ik seks heb en dan klaar ben. Dan loop ik naar het toilet of de douche om mezelf op te frissen. Meestal liggen de vrouwen dan nog naakt en WACHTEN ze met wat je verder met haar wilt doen. Haha pas geobserveerd, ik denk dat vrouwen dat vrouwen dan om een tweede ronde vragen, dong!

  Wat is jou ervaring?

 • Mijn ervaring zegt dat je helemaal gelijk hebt :), zoals Victor al zei: onderschat de sexdrang van de vrouw niet. Als de vrouw zich eenmaal overgegeven heeft dan blijft ze gaan. Dat is een compliment naar jou toe. Je hebt haar vertrouwen gegeven en haar de aandacht gegeven die ze verdiend.

  Mijn sex houd niet zomaar op. Het begint al voordat ik ergens op een kamer ben. En drie/vier keer klaarkomen kan gewoon, soms net zo lang doorgaan tot er werkelijk niks meer uitkomt :p twee uur lang sex is echt niet gek. Ondertussen is de vrouw ook een paar keer klaar gekomen. En wil je douchen? neem haar gewoon mee onder de douche, vervolgens heb je daar weer sex.

  Als je lul niet meer stijf wordt zeg je gewoon zoiets van: my little boy is moe, jouw schuld :p je bent goed 🙂 maar voorlopig moet hij even bijkomen.

  sextijd = speeltijd voor de volwassenen.

  p.s. in mijn milieu was het ook een taboe onderwerp

 • Ik ga jullie een nieuwtje brengen, “heren”: jullie zullen NOOIT een echte vrouw veroveren. Echte vrouwen houden ontzettend van sex. Zeker. Ze houden van GOEDE sex, met een goede MAN. Een man die alles voor haar over heeft, hemel en aarde voor haar beweegt, loyaal en trouw is en haar aanbid. Na een paar afspraakjes je vieze bed induiken? Wij sterven nog liever. Dus dat jullie als stelletje losers elkaar tips proberen te geven hoe je een vrouw wel in bed kan krijgen is ongelofelijk zielig, triest, dom, kansloos, oppervlakkig en vooral zinloos. Een echte vrouw zal het NOOIT maar dan ook NOOIT als een compliment zien dat een man sex met haar wilt. NATUURLIJK willen mannen sex met mooie vrouwen. Dat is geen compliment, dat is walgelijk. En het is respectloos om te denken dat het zal lukken. Een vrouw met zelfrespect wacht op een man die haar evenveel respect te bieden heeft. Zo’n man zal het niet in zijn hoofd halen om sex te verwachten, terwijl er nog niet eens een relatie is.

  Een net braaf meisje willen zijn?!? Als je dat zo wilt stellen, prima. Ze wilt haar lichaam gewoon niet als publieke ingang laten gebruiken door waardeloze mannetjes. Waarom zou ze sex met jou hebben? Dat kan dan toch net zo goed met al die anderen die interesse tonen? Nee. Een echte vrouw heeft eerbied voor haar lichaam en verwacht dit ook van haar man.

  Ohja en mooi zijn, van buiten en van BINNEN, werkt wel degelijk. Serieus bezig zijn met je leven en met haar, een vereiste. Een zelf respecterende vrouw wilt een ‘soulmate’ en ze wilt aanbeden worden door haar man, niet meer en niet minder. Wanneer dit het geval is, zal ze je de relatie lang laten afvragen hoe het is om een nachtje door te kunnen slapen. 😉 En een ochtendje rustig op te kunnen staan. 😉 En een avondje rustig thuis te komen uit je werk. 😉

  Wanneer je niet in staat bent tot het bovenstaande, ben je aangewezen op andere vrouwen, die niet kieskeurig zijn (en heus wel erg lief mooi en leuk kunnen zijn) en veel minder verwachten. Dat is ook prima. Maar je zult je de rest van je leven afvragen waarom er mannen zijn die wel een ‘perfecte’ relatie hebben en houden, in tegenstelling tot (al) jouw mislukking(en).

 • Dan moet ik jou ook even een nieuwtje geven Female.
  De prins op het witte paard met zijn vaste christelijke overtuigingen, hoffelijkheid, geduld en oneindig respect die jij beschrijft bestaat niet.
  Liefde is een groeiproces. Na de eerste aantrekkingskracht, verliefheid, eindeloze sex, etc. groeit langzaam een dieper gevoel van genegenheid, iets moois en sterks.

  En natuurlijk zijn er in dat proces ook een hoop obstakels en momenten dat je niet meer weet hoe het verder moet, maar de kunst is om daar met z’n tweeën uit te komen. The pursuit of happiness: een geweldige relatie is misschien een mooi einddoel, maar de weg naar een geweldige relatie is wat het fantastisch maakt.
  Zoals jij de perfecte relatie beschrijft is voorbehouden aan films, het leven is te kort om eindeloos te blijven wachten of ”die ene ware” voorbij komt. Als je denkt dat je die persoon kan vinden, en vervolgens kan vasthouden, en zonder eerst die dierlijke aantrekkingskracht te voelen een mooie liefdesrelatie op wilt bouwen, dan denk ik dat jij degene bent die zich altijd zal afvragen waarom films wel een happy ending hebben, en jouw relatie niet.

  Mannen willen inderdaad vaak in de eerste plaats gewoon sex, maar de meeste mannen duiken ook niet zomaar met eender wie in bed!
  Ook wij willen dat er meer achter schuilt, en als een man met jou naar bed wil dan is dat wel degelijk een groot compliment! Dat betekent dat van alle vrouwen die hij de laatste tijd heeft gezien, gesproken, mee heeft geflirt en misschien zelfs mee heeft gezoend, dat hij jou daarvan leuk en aantrekkelijk genoeg vind om een volgende stap mee te zetten. Dat betekent ook dat hij zich aan jou helemaal bloot durft te geven, en al z’n kaarten op tafel legt, dat is niet iets wat je zomaar doet, en zeker de iets meer verlegen man moet enorm z’n best doen om deze stap te zetten.

  Daarom wisselen we dan ook tips uit, omdat we weten hoe mooi een relatie kan zijn, hoe kleurrijk verliefdheid is, en hoe lekker sex kan zijn. Maar lang niet iedereen is als cassanova geboren, en velen van ons hebben het al helemaal zwaar om de vrouwelijke psyche te begrijpen (als dat nota bene al mogelijk is 😉
  En ik denk dat al heel veel mannen en vooral ook vrouwen blij mogen zijn, en hun geluk vooral hebben te danken aan het feit dat de man een paar tips heeft gelezen om uit zijn schulp te kruipen en het initiatief te nemen.
  Je vind dat wat we hier doen zinloos is, maar dat is niet waar! Voor altijd blijven dromen, maar nooit die stap durven zetten is pas zinloos. Nooit anderen willen helpen, ondersteunen en een duwtje in de rug willen geven is egoïstisch en zinloos.
  Ik ben er trots op dat ik meedoe aan Victor’s programma’s en ik hoop dat jij op een dag ook zal inzien waarom we dit doen. Mannen onder elkaar, die al hun emoties durven bloot te leggen, in de hoop dat we als het zover is de vrouw van onze dromen gelukkig te kunnen maken.

 • @ Female,

  Bedankt voor je reactie. Al zit deze vol met veronderstellingen, en vooroordelen.

  ‘Echte vrouw’? Vrouwen houden van ‘goede sex’ met een ‘goede man’? Het zijn vage begrippen.

  Elk mens is anders, wat jij goed vindt, is minder voor een ander. Wat jij zoekt, zoekt een ander juist niet. En andersom.

  Je vindt het niets dat mannen elkaar ondersteunen op liefdes- en seksgebied? Dat mag. Weet wel dat vrouwen veel openlijker met het onderwerp bezig zijn en uitgebreid tips uitwisselen 🙂

  Je laat veel van jezelf zien met deze opmerking:

  ‘NATUURLIJK willen mannen sex met mooie vrouwen. Dat is geen compliment, dat is walgelijk.’

  Vrouwen worden graag begeerd, ongeacht hoe mooi ze zijn. Ok, dat is een generalisatie.

  Er zijn immers ook vrouwen die niet seksueel aantrekkelijk gevonden willen worden door mannen. Zij hebben de overtuiging dat vroeg het bed in duiken een teken is van disrespect of een tekort aan eerbied.

  Seksuele walging komt vaak voort door (onbewuste) repressie. De (seksuele) onderdrukking van de vrouw door de eeuwen heen, eist zijn tol in meerdere opzichten…

 • Ik ben in de war help! Sindskort een meisje leren kennen, 1 keer afsproken dat was gezellig tot er een moment kwam dat ik haar buik aanraakte en ze het toeliet en naar me keek terwijl ik dat deed voor wen seconde of 5. Na dat afspraakje hebben we nog wat gechat en kon haar niet echt pijlen, ik wilde haar graag nog een keer zien maar zij had het druk etc. Nu stuurde ze laatst een berichtje op whatsapp en voor ik het wist hadden we weer een afspraak, terwijl we elkaar 5 maanden niet gezien hadden……..?! We spraken af het was gezellig en er was een seksuele spanning ik zat de heletijd aan haar en ze liet eigenlijk alles toe qua aanrakingen, ze liet wel toe dat ik kusjes op haar wang en in haar nek gaf. Maar ze wilde niet zoenen toen ik dat probeerde…..ze werd melig en ging meer met haar benen open gericht naar mij toe zitten achterover leunend en ze zag dat ik naar haar kruis keek en bleef express kijken en betrapte haar dat zij het zelfde deed. Ons 3de afspraakje werd erg intens, we voelen ons comfortabel bij elkaar en de seksuele spanning werd erger, ik zag met me hand in haar broek maar mocht niet bij de “plek” zelf komen ik streelde en voelde gewoon aan haar onderbuik stiekem toen we in een loungebar zaten, je kon de geilheid ruike, ik probeerde haar te zoenen op een veilig moment en onze lippen raakte elkaar aan maar ze zoende niet echt en zag aan haar dat ze het spannend vond, buiten oo weg naar huis vroeg ik zulle we een hotel pakken binnenkort? Ze zei weet je het zeker? Ik antwoorde ja hoor toen zei ze je weet wat er kan gebeuren he, maar verwacht maar niks…maar we kunnen we hotel pakken.

  WAT IS HIER AAN DE HAND?!!?!?!? Wat wilt ze nou?!??

  1. Bedankt voor je reactie Kenneth,

   Het klinkt alsof deze vrouw het druk heeft en/of andere contacten onderhield/onderhoud. En dat ze verder niet echt weet wat ze wil of doet. Het balletje rolt daardoor zoals het rolt.

   We spraken af het was gezellig en er was een seksuele spanning ik zat de hele tijd aan haar en ze liet eigenlijk alles toe qua aanrakingen

   Toelaten is eigenlijk onvoldoende. Zat ze ook aan jou? Wanneer je haar hand vastpakt, bleef haar hand dan slap en bewegingsloos of voelde je enige grip terug?

   ze werd melig en ging meer met haar benen open gericht naar mij toe zitten achterover leunend en ze zag dat ik naar haar kruis keek en bleef express kijken en betrapte haar dat zij het zelfde deed.

   Klinkt op zich positief. Echter, het gevaar ligt op de loer dat je verzeilt bent geraakt in een poes en muis spelletje. Jij bent de muis en o zo voorspelbaar.

   ik zat met me hand in haar broek maar mocht niet bij de “plek” zelf komen

   Als het niet ‘mocht’, dan was haar verlangen onvoldoende sterk en/of heeft ze veel zelfbeheersing waardoor ze je goed kant teasen. En/of… waren er blokkades.

   Waarschijnlijk was het feit dat jullie in een loungebar zaten een grote remming. Als ze bij je thuis op de bank zit/ligt dan kan ze zich gemakkelijker voor je openstellen.

   Daarbij is het beter als je haar poesje juist niet aanraakt. Laat haar er maar lekker naar verlangen; tease… (Zie mijn SuperMinnaar tips.)

   buiten op weg naar huis vroeg ik: zullen we een hotel pakken binnenkort? Ze zei weet je het zeker? Ik antwoorde: ja hoor toen zei ze je weet wat er kan gebeuren he, maar verwacht maar niks…maar we kunnen we hotel pakken.

   Het was leuker geweest als je haar meteen naar een hotel had gebracht (of liever gewoon bij je thuis). Niet vragen om toestemming, dat is niet sexy. Vooral uitnodigen en leiden. Accepteer het risico dat ze weerstand kan en mag bieden!

   Ze zei dus:

   “Je weet wat er kan gebeuren he.”

   Ik zo’n geval zou ik me speels van de domme houden: “Wat dan? Ik heb geeeeeen idee. Geef eens een hint…”

   Beste Kenneth, je lijkt erg voorspelbaar voor haar. En jij kunt haar moeilijk pijlen en dat maakt het nog eens extra opwindend. Ze doet het goed 😀

 • Hoi, ik denk dat vrouwen meer zin hebben als mannen. Omdat veel vrouwen het lekker vinden om een trio of meer te hebben. Zelf maar 1 x trio gedaan. Alleen heb ik moeite met deeptroath. Tips?

  1. Hoi Lisanne, misschien heb je gelijk, misschien niet. Uiteindelijk gaat het om wat jij prettig vindt en dat je de juiste partner(s) hebt.

   Deepthroating is te oefenen. Probeer het niet in een keer eigen te maken. Elke vrijsessie kun je een stukje verder gaan. Wanneer je begint te kokhalzen kun je bewust slikken, dat werkt het kokhalzen tegen.

   Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *