Waarom Vrouwen Beter Flirten dan Mannen

Vrouwen flirten beter dan wij mannen, wist je dat? Het gaat om het gemiddelde, natuurlijk zijn er ook vrouwen die er niets van bakken. Soms huren ze mij daarom als flirtcoach in, in de hoop dat jij ze daarna wel ziet staan!

Hoe dan ook, in zijn algemeenheid kun je stellen dat vrouwen handiger zijn in het sjansen. Je kunt van deze vrouwen leren…

In de video hieronder geef ik 3 belangrijke oorzaken.

 

De juiste mentaliteit maakt dat je beter en vaker flirt met vrouwen. En dat gaat vooraf aan het versieren… Zie mijn E-coachsysteem voor succes met vrouwen

Nu is het (meer…)

Stoppen met flirten in een relatie?

Flirten doet een liefdesleven goed. In ieder geval wanneer je nog vrijgezel bent. Ook is flirten en sjansen handig op zakelijk en sociaal vlak. Je zou flirten daarom kunnen beschouwen als een van de belangrijkste levensvaardigheden.

Maar wat als je in een relatie zit? Is het dan nog wel acceptabel om te sjansen met anderen? Moet je dan stoppen met flirten? Lees deze reactie die ik eergisteren ontving bij het misvatting over flirten-artikel:

Ik ben het dus helemaal eens met “Zie flirten daarom als een vrijblijvende manier van kennismaken” en ik (man) blijk van nature een enorme flirt te zijn. Hier was ik mijn niet van bewust, maar ben er nu door meerdere mensen op gewezen. Gedrag wat ik als dood normaal ervoer, wordt dus door anderen, voornamelijk vrouwen, ervaren als flirten.

Ik vind echter wel dat aan flirten een behoorlijk zware lading wordt gegeven, terwijl ik het juist een hele leuke speelse manier vind van contact maken met mensen in het algemeen.

Nu heb ik een hele leuke vrouw ontmoet die echter door haar onzekerheid enorm moeite heeft met mijn flirtgedrag. Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om te flirten, zonder meteen meer te willen en/of verwachten en ben dus eigenlijk niet van plan dit te minderen. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan?

Je wilt het flirten met anderen niet opgeven. In plaats daarvan zoek je een oplossing zodat je er samen met je vriendin kunt uitkomen. Daar valt absoluut meer over te zeggen.

Bijvoorbeeld: heb je wel de juiste partner gekozen om een relatie mee aan te gaan? Een stevig onderwerp dat ik misschien een andere keer bespreek.

Vandaag krijg je twee professionele adviezen zodat jullie er hopelijk samen uitkomen:

#1. Beperk het flirten met anderen

Het is raadzaam om het flirten met anderen flink te beperken wanneer je vriendin aanwezig is. Zo voorkom je dat je haar onzekerheid en eventuele jaloezie prikkelt, met alle vervelende gevolgen van dien.

Zeker als je (meer…)

Aantrekkingskracht – Waarom geen aantrekkingskracht meer?

Geen aantrekkingskracht meer… Wat begon met sjans en een spannende flirt loopt uit op helemaal niets. Dat overkwam deze bloglezer die zijn vraag instuurde op deze aantrekkingskracht-site:

Beste Victor,

Ik woon nu tijdelijk in een internationaal huis in het buitenland, hier zijn ook veel dames. Wat goed ging was dat ik gesprekjes had met meerdere vrouwen. Een van hen begon toen sterk met met te flirten, dus ik terug flirten. Ik kon gewoon in haar ogen zien dat ze me leuk vond en dat ze een beetje verlegen was. We zaten met z’n allen aan een tafel.

Later ging iedereen slapen en moest ik nog even naar de keuken om wat spullen op te ruimen. Zij kwam daar toen ook nog even wat doen, liep snel langs me heen, en ze flirtte uiteraard weer. Ik ben toen echt zo dom geweest. Ik had interesse in haar, maar wat ik gedaan heb is haar een goede nacht gewenst en normaal afscheid genomen. Ik begrijp ook niet van mezelf waarom ik niet meer actie ondernam.

Daarom heb ik haar een dag later gevraagd of ze deze week is wou gaan drinken, maar je raadt het al, ze was ongeïnteresseerd. Hieruit concludeer ik dat ze gewoon een nacht plezier wou? Kan hier echt van balen!

Is dit nog te redden op de een of andere manier, en hoe kan ik dit het beste aanpakken? Ik hoop dat ik snel van je hoor. Dankjewel!

Groetjes,
L. uit Overijssel

Je hebt geflirt, je bent gesprekken aangegaan met meerdere vrouwen. En je was je bewust van de sjans die je had; aantrekkingskracht. Mijn complimenten!

Sommige mannen zijn bij wijze van spreken blind. Ze zien nooit een vrouw met hen flirten, zij pikken nooit de flitsignalen op. Dat kan een vervelende liefdeshandicap zijn, zeker als ze ervan overtuigd zijn dat bijvoorbeeld zonder oogcontact je geen vrouw kunt aanspreken. Ze nemen daardoor nooit initiatief.

Jij merkt het tenminste wel wanneer een vrouw zich tot je aangetrokken voelt, dat kan in je voordeel werken! Toch is het na die mooie avond niet verder gekomen dan een spontane flirt met een aantrekkelijke vrouw. Jammer!

Nu is het de vraag, waarom was ze de volgende dag niet meer geïnteresseerd? Sommige mannen vragen zich dat af, dus dat is het onderwerp van het artikel van vandaag.

En natuurlijk wil je ook weten of er nog mogelijkheden zijn om haar te versieren. Dat bespreek ik in het volgende deel.

Waarom geen aantrekkingskracht meer

Het is (meer…)

Vriendin krijgen onmogelijk? Waarom blijf je vrijgezel? (deel 1)

Vriendin krijgen

Vriendin krijgen onmogelijk? Hoe kan dat, wat is het probleem?

Je hebt wel sjans van vrouwen, maar je hebt vrijwel nooit een afspraakje. Je zoekt naar een leuke vriendin, maar ze lijkt domweg niet te bestaan. Of je hebt bijna nooit sjans en je vraag je af waarom vrouwen je niet zien staan.

Of, je hebt wel degelijk afspraakjes, maar het komt nooit tot tongzoenen, seks of een relatie. Of nog erger, je treft altijd maar het verkeerde type vrouw, het lijkt wel alsof je ‘magneet’ fout is afgesteld…

Hoe komt het dat je nog steeds geen vriendin hebt? Is vrouwen versieren niet aan jou besteed en kan je beter stoppen met zoeken? Of is er iets anders aan de hand?

Lees snel verder, want dit blogartikel is het eerste deel van een serie artikelen over waarom je nog geen vriendin hebt versierd. Ik bijt het spits af door meteen een van de gevaarlijkste oorzaken op te noemen… (meer…)