Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen

De vorige keer heb je gezien dat wij mannen geregeld worden getest door vrouwen. Je weet nu dat testen een onderdeel is van het selectieproces van vrouwen en dat ze dit liever stiekem doen omdat ze dan een meer waarheidsgetrouw beeld krijgt van de man.

Vandaag beantwoord ik de vraag hoe je voor een test slaagt. Daardoor zal ze jou selecteren. Maar in feite wil ik je ontmoedigen om je nog ooit met de tests van vrouwen bezig te houden. Hoe de vork in de steel zit zie je dadelijk…

Nu eerst:

Het Overvloed-concept

Dit is misschien wel het belangrijkste Veroverconcept en daarom blijf ik het geregeld aanhalen. Wil je de tests van vrouwen doorstaan dan is in overvloed leven cruciaal. Blijf dus dit concept integreren in je leven…

Een man die in schaarste leeft, zal bijna nooit haar tests doorstaan. Zelfs al weet hij dat ze hem aan het testen is! Hij zal precies doen wat de vrouw doet afknappen…

Een willekeurig voorbeeld:

De vrouw komt veel te laat op het eerste afspraakje. De man heeft ergens op het Internet gelezen dat hij dan ruggengraat moet tonen door haar te ‘bestraffen’. Hij eist bijvoorbeeld haar excuses. En wanneer ze een andere datum wil prikken zegt hij “nee”, want dat woordje zou een magische uitwerking hebben op vrouwen…

Werkt dit? Nee! Hij handelt namelijk uit schaarste en volgt blindelings een paar simpele versiertips op. Dat heeft zij snel door, vrouwen voelen vaak intuïtief aan wanneer een man een stappenplan ‘vrouwen versieren’ afwerkt alsof ze een machine is.

En aangezien het versieren mislukt ondanks de versiertips, kan hij niet anders concluderen dat het dan (meer…)

Testen – Vrouwen Testen Mannen?

Een aantal reacties van de laatste tijd ging over hoe vrouwen ons mannen testen… Interessante reacties, bedankt daarvoor!

Een citaat van Wilco bij ‘Mooie vrouwen versieren moeilijker?”

In de vriendengroep zitten heel stel super mooie meiden, leert wel makkelijk. Ze zijn net zo normaal als alle andere meiden. beetje meer eisend wel. Als er een jongen naar ze toe stapt, (wat heel weinig gebeurt) dan wordt hij ook meteen getest. Kom ook niet aan met een stomme smoes, werkt dus niet. Alleen als ze iets hebben gevonden durven ze ook bijna niet toe te geven dat ze het echt leuk vinden. duurt allemaal wat langer. Maar als je de tests doorkomt, zit je meestal ook makkelijk in de vriendengroep.

Heb zelf als ik een mooie meid aanspreek wel moeite om het juiste te zeggen waar zij van gaan praten. Omdat ze niet makkelijk reageren en eerst testen of je hun interesse kan wekken.

En nog een citaat van Rik bij ‘Hoe omgaan met afwijzing’:

Een afwijzing kan dus ook een soort test zijn. (Goede conclusie van je, Dirk) Zou je op dat ‘testen’ wat dieper in willen gaan? Hoe heb je door dat je uitgetest wordt? Hoe kun je dat aan een vrouw zien? Als je uitgetest wordt, kun je dan het beste ontspannen en speels reageren en doen alsof je helemaal niet uitgetest wordt? Welke houding kun je je het beste aannemen als je uitgetest wordt met andere mensen erbij?

En een citaat van Manon, die haar reactie plaatste bij ‘Wanneer uitnodigen voor het tweede afspraakje’:

Voor mij is het een test of hij mij daadwerkelijk beter wilt leren kennen!

Je raadt het al, vandaag blog ik over hoe vrouwen ons mannen testen. Natuurlijk in de context van vrouwen versieren. Ik beantwoord vragen als: (meer…)