De vorige keer heb je gezien dat wij mannen geregeld worden getest door vrouwen. Je weet nu dat testen een onderdeel is van het selectieproces van vrouwen en dat ze dit liever stiekem doen omdat ze dan een meer waarheidsgetrouw beeld krijgt van de man.

Vandaag beantwoord ik de vraag hoe je voor een test slaagt. Daardoor zal ze jou selecteren. Maar in feite wil ik je ontmoedigen om je nog ooit met de tests van vrouwen bezig te houden. Hoe de vork in de steel zit zie je dadelijk…

Nu eerst:

Het Overvloed-concept

Dit is misschien wel het belangrijkste Veroverconcept en daarom blijf ik het geregeld aanhalen. Wil je de tests van vrouwen doorstaan dan is in overvloed leven cruciaal. Blijf dus dit concept integreren in je leven…

Een man die in schaarste leeft, zal bijna nooit haar tests doorstaan. Zelfs al weet hij dat ze hem aan het testen is! Hij zal precies doen wat de vrouw doet afknappen…

Een willekeurig voorbeeld:

De vrouw komt veel te laat op het eerste afspraakje. De man heeft ergens op het Internet gelezen dat hij dan ruggengraat moet tonen door haar te ‘bestraffen’. Hij eist bijvoorbeeld haar excuses. En wanneer ze een andere datum wil prikken zegt hij “nee”, want dat woordje zou een magische uitwerking hebben op vrouwen…

Werkt dit? Nee! Hij handelt namelijk uit schaarste en volgt blindelings een paar simpele versiertips op. Dat heeft zij snel door, vrouwen voelen vaak intuïtief aan wanneer een man een stappenplan ‘vrouwen versieren’ afwerkt alsof ze een machine is.

En aangezien het versieren mislukt ondanks de versiertips, kan hij niet anders concluderen dat het dan aan hem ligt. Hij ziet het als een persoonlijke afwijzing en wordt er onzeker van.

Weg van dit vreselijke voorbeeld. Ik geef je nu mijn advies wat betreft de tests van vrouwen. Misschien zal het je verbazen…

Houd je niet bezig met haar test

Als je in overvloed leeft, waarom zou je je dan nog druk maken over haar tests? Immers, het is niet jouw bedoeling om wanhopig te voldoen aan wat zij van een man verlangt. Hoe zij het wil is haar zorg!

Jij houdt je bezig met de vraag of zij wel voldoet aan jouw criteria! Jij Filtert, jij kiest, jij selecteert. En dit maakt je onverstoorbaar aantrekkelijk. Tevens heb je dan ook de juiste, positieve veronderstellingen zodat vrouwen minder weerstand bieden.

Dat is voldoende om voor haar tests te slagen. Wat vrouwen ook uitspoken, te laat komen, je uitdagen, een prikkelende opmerking maken of lauwtjes reageren op een openingszin, het is geen punt meer voor jou.

Sterker nog, als de zogenaamde tests je te gortig worden, dan breek je de Verovering af. Je hebt toch geen zin in onzinnige spelletjes?

Geloof me, vrouwen die moeilijk doen tijdens het versieren, doen meestal ook moeilijk tijdens de relatie als je het zover laat komen. Weersta de verleiding tot een moeilijke Verovering waarbij je voortdurend alert moet zijn voor haar tests. Het wordt jagen genoemd, maar in wezen loop je dan achter haar aan.

Je hoeft je niet te bewijzen

Toch nog even terug naar het voorbeeld van de in schaarste levende man. Hij blijft eindeloos op haar wachten als ze te laat komt. Vervolgens eist hij excuses om te bewijzen dat hij niet met zich laat sollen. Hij hoopt dat hij daarmee is geslaagd voor haar test.

Terwijl de man die in overvloed leeft simpelweg na zo’n tien minuten vertrekt. Niet omdat hij daarmee zou slagen voor haar test, maar omdat hij wel wat beters heeft te doen dan wachten. En dat is dus precies de reden waarom hij aantrekkelijk is voor vrouwen. Zijn uitgangspunt is sterk, positief, hij heeft ècht een ruggengraat, hij kan vrouwen versieren.

Wat vind je van mijn advies? Plaats je reactie hieronder…

Gerelateerd:

 • Testen – Vrouwen Testen Mannen? (129)
  Een aantal reacties van de laatste tijd ging over hoe vrouwen ons mannen testen... Interessante reacties, bedankt daarvoor! Een citaat van Wilco bij ‘Mooie vrouwen versieren moeilijker?" In de vriendengroep zitten heel stel […]
 • 7 Misvattingen over het Overvloed-concept (38)
  Graag blijf ik geregeld bloggen over een van de belangrijkste concepten voor een goed liefdesleven: het Overvloed-concept. Wil je vlot vrouwen versieren, leef in overvloed! Als je nog onbekend bent met het […]
 • Lekker Slim – Doorgrondt het vrouwelijk brein? (13)
  Lekker Slim is een spelshow gepresenteerd door Bridget Maasland, waarin zes mannelijke kandidaten moeten raden of koppels van vrouwen de juiste antwoorden weten op kennisgerichte vragen. Een compilatie van ‘Lekker […]
 • Player-gedrag het best om vrouwen te versieren? (42)
  Iedereen kent de term player wel. De man die overal en altijd vrouwen versiert. Of beter gezegd, hij probeert voortdurend vrouwen te versieren. Over het algemeen zeggen vrouwen dat ze een player afkeuren. Maar genoeg mannen […]
Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen
Trefwoorden:     

48 reacties op “Testen – Slaag Vanzelf voor Elke Test van Vrouwen

 • Een geniaal antwoord.

  Bij het vorige artikel over testen stonden voorbeelden van testen die heel herkenbaar waren.

  1.Ze komt veel te laat opdagen bij de ‘eerste date’ (test: ben je assertief?)
  2.Ze geeft je bevelen (test: ben je zelfstandig, onafhankelijk?)
  3.Ze wordt erg emotioneel (test: ben je onverstoorbaar?)
  4.Ze stelt je de vraag of je haar leuk vindt (test: ben je oprecht en kan je met een vrouw zoals ik omgaan?)
  5.Ze maakt een prikkelende opmerking over je uiterlijk (test: heb je zelfvertrouwen, een goed gevoel voor humor, ben je speels?)
  6.Ze zoent je (test: ben je goed in bed?)
  7.Ze bekritiseert je levensstijl (test: ben je zelfverzekerd en weet je wat je wil?)
  8.Ze vraagt of ze moet ingaan op de avances van haar ex (test: ben je ontspannen en onverstoorbaar? Heb je zelfbeheersing? Vind je mij echt leuk?)
  9.Ze vertelt dat ze niet te versieren is door jou (test: ben je onverstoorbaar?)
  10.Ze reageert afstandelijk wanneer je haar aanspreekt (test: ben je spontaan en zelfverzekerd, anders dan de man die me lastig viel een paar minuten geleden?)

  Toen zat ik al te denken hoe kan je bij 1 Ze komt veel te laat opdagen bij een date .
  (Zelf al een paar keer meegemaakt)
  Het beste reageren.
  En toen kwam ik uit bij haar een standje geven.
  Kan je zo ook het beste reageren op mails die erg laat komen?
  En ik durf het bijna niet te vragen.
  Hoe kan je het beste reageren op:
  Op 4. Ze stelt de vraag of je haar leuk vind
  En 8 Ze vraagt of ze moet ingaan op de avances van haar ex.

 • Hmm, ik heb het meegemaakt gisteren dat ze te laat was. Ik had de avond ervoor je blog gelezen… Ik heb niet langer gewacht dan 10 min over tijd en ben weggegaan…

  Ze was kwaad op me. En ik zei tegen haar dat ik wel wat beters te doen heb dan te wachten op iemand die niet op tijd kan komen? Ze belde me vanmorgen op met de vraag of ik tijd voor haar had vandaag en dat het haar erg spijt van gister? Het gekke is dat ze me zelfs nog testte, al maakte zij de fout, door kwaad op mij te worden. Wou ze testen dat ik nu onverstoorbaar ben? Of bedoelde ze wat anders??

  Greets mick

 • Hoi,

  Ik denk dat zelfverzekerdheid en je schouders ophalen als er getest wordt zeer aantrekkelijk is voor de andere sekse. Wel kan het onbetrokken overkomen. Alhoewel betrokkenheid misschien belangrijker is als je de relatie-fase in gaat.

  Iets anders wat ik me afvraag en het past hier wel een beetje bij. Victor je hebt wel eens aangegeven dat de leiding nemen in het veroveren belangrijk is. Ooit had ik een meisje dat volledig leunde op mijn initiatief en dus ook weinig belde/sms-de. Dit kan natuurlijk om allerlei redenen gebeuren getest, verlegenheid, druk en desinteresse. Maar ik verwacht ook uitnodigingen/aandacht van de kant van de dame. In hoeverre moet je blijven initiëren (de leiding houden) tijdens het veroveren? Of is het handig om te hanteren wat je in deze blog aangeeft. Als ze zich niet opstelt naar jou tevredenheid je conclusies trekken?

  Wat ook een beetje bij dit past is dat als je niet uitkijkt er een geef/neem aandachtspel ontstaat. Wie is afhankelijk van wie en heeft de leiding. Misschien eigenlijk wel een soort strijd van wie is het meest onverstoorbaar. Ik merk dat ik daar wel eens moeite mee heb.

  Gr,
  Gijs

 • Helder. Victor, bedankt !

  Wat een beetje verborgen zit, is dat vrouwen niet altijd bewust selecteren, maar dat het spontaan ontstaat door sexuele selectie.

  Ik zie in dat het overvloedconcept cruciaal is als de vrouw een test op je afwerpt. Met het idee in je hoofd dat het je toch niet uitmaakt als je niet voldoet aan een van haar eisen speelt een grote rol. Het straalt veel uit.

  Het leuke is dat wanneer de man de vrouw test oftewel haar filtert, dan zorgt hij er als het ware voor dat nu de vrouw aan de beurt is voor een test. Ze zal nu HAAR best doen om in de smaak te vallen zelfs zonder dat ze goed kan beredeneren waarom. Ze zal zich gedragen als de vrouw die veroverd wil worden..

  @ Mick

  Ze werd boos op je omdat ze na 10 minuten aankwam, maar je was er niet meer. Ik persoonlijk zou wat langer hebben gewacht. Na 10 minuten even opbellen, als ze dan niet reageert nog even 10 minuten wachten en dan vertrekken.

  Dat zij boos op je werd is normaal. Het leuke is dat jij positief gebruik heb gemaakt van wat er is gebeurt. Zij werd boos, jij kon bewijzen hoe onverstoorbaar en onafhankelijk je bent. mooi gedaan!

  Ik ga ervan uit dat het de goede kant op gaat, want ze belde je de volgende dag om je als nog te zien. Het is dan prima om haar net voor aankomst te plagen met een smsje dat je een uurtje later komt omdat je wat vergeten bent.

  Mijn vraagje:

  Wanneer ik met mijn vrienden ben, dan ben ik niet echt meer een type die me probeert te bewijzen voor mijn vrienden als we met vrouwen zijn. Hoe groot is het verschil tussen man en vrouw?

  Ik vraag me erg af of een vrouw zich drastisch anders gedraagt met haar vriendin(nen) erbij? Hoe belangrijk vind een vrouw de mening van haar vriendinnen? Maken zij zich zorgen om wat hun vriendinnen van haar denken of zijn vrouwen zo open dat ze alles kunnen?

 • Hallo allemaal,

  Victor bedankt weer voor deze uitgebreide blog.Ik kijk weer met spanning uit naar de volgende. 🙂

  Ik ben Guy heel dankbaar want ik heb zijn tip gebruikt en het heeft in mijn voordeel gewerkt. Een vriendin maakte een prikkelende opmerking of ze wilde mij testen door te zeggen dat ze mij niet knap vond. En toen zei ik “Grappig! Jij bent de eerste die het zegt!” Waarbij ze later vroeg van welke eerste en ze stelde bij door te zeggen dat ze wilde zien hoe mijn reactie zou zijn en dat ze een grapje had gemaakt.

  Dus echt een hele goede klassieker die elke man kan gebruiken mocht een vrouw zeggen dat je niet knap bent of lelijk bent, reageer zoals ik dat heb gedaan.

  Groet,

  Jakov

  ————————————————————————————————————————

  Dit stukje hieronder is van Guy op de blog:Testen – Vrouwen Testen Mannen?.

  Ze was met een groepje vriendinnen. Ik stapte onopvallende op ze af en zei ”niet schrikken”. De vrouw die ik interessant vond reageerde uitdagend met ”iewl, ga weg lelijkerd” Dit terwijl ze positief met mij aan het flirten was. Eigenlijk onbegrijpelijk. Waarom zat je dan met me te flirten?

  Ik reageerde hier op met ”Ben ik echt zo lelijk?” Enkele minuten later wilde ze van deze verstoorbare man af, want ik had ook iets speels kunnen zeggen met ”Dank je wel, je bent de eerste die het zegt. Wat vonden jullie van de muziek vandaag..”

 • @ guy

  Je hebt te lang gewacht met op haar afstappen, en te lang geflirt. Hierdoor voelde ze zich een beetje afgewezen… Beste is nadat je een paar seconden heb geflirt, gelijk op haar afstappen. Zo voorkom je zulke vervelende afwijzingen en voelt ze zich meer speciaal, aantrekkelijk en ze is gevleid dat je haar aanspreekt tussen alle vrouwen.

  Greets

 • Zeer interessant materiaal victor! Het is als het ware een verlichting als je niet goed het verschil snapt tussen schaarste en overvloed. Je merkt als je het overvloedconcept min of meer doorhebt, krijg je aandacht van meisjes/vrouwen.

  Ik heb een idee om je nog aantrekkelijker te maken. Dat is namelijk stemhoogte en manieren waarop men spreekt. Zou jij samen met deze blog, ook een stukje kunnen schrijven over stemhoogtes en manier (welke emoties zitten er in verwerkt) waarop men een meisje/vrouw in het algemeen aanspreekt, Victor? Dit zou nog een stapje verder zijn voor wie zich echt inspant om een echte “babemagneet” te bekomen.
  Graag jouw antwoord.

 • @ Andy,

  Ik ben blij dat je inziet dat het overvloedsconcept zo belangrijk is. Ik wil je nog een paar voorbeelden geven hoe ik er over denk.

  Zie het veschil tussen het schaarste en het overvloedsconcept:

  Ik kan haar niet krijgen, maar ik kan haar wel krijgen.
  VInd ze me leuk? Maar vindt ik haar leuk?

  Ooit gaf Dirk een mooi voorbeeld:
  Hij keek een vrouw aan en ze keek naar de grond. Hij dacht niet dat de vrouw hem niet wilde en hem afwees, maar hij dacht dat ze verlegen is en hem aantrekkelijk vindt.

  Of stel dat je een vrouw jou nummer gegeven hebt:
  Ze wil me niet bellen omdat ze me niet leuk vindt, maar de durft me niet te bellen omdat ze niet weet wat ze moet zeggen tegen deze aantrekkelijke jongen, jij dus!

  Het verschil is duidelijk. Positief of negatief. Oplossend of terughoudend. Goed gevoel of slecht gevoel.

  De manier van hoe jij denkt komt voort uit jou concept! Werk aan dit concept en besef dat er een overvloed is, hou je zelf niet voor de gek.

  Naast Victor wil ik ook wat zeggen over de stemhoogte.
  Het klopt inderdaad dat als je een vrouw krachtig aanspreekt dat ze eerder terug zal reageren. Waarschijnlijk heb je een beetje met de stemhoogte zitten experimenteren, heel goed. Zorg er alleen voor dat je niet altijd met dit bezig bent. Train de kracht van je stem zoals Victor laat zien in zijn product ”BREEK HET IJS” hiermee hoef je voortaan niet te letten op hoe hard je praat. Je praat krachtig tegen iedereen. Als je dus een presentatie op school hebt, merk je ook het verschil.

  Leuk dat je zegt welke emoties zitten er in verwerkt. Je ziet het dus als een pakketje die je overbrengt. Wat voor dingen zitten er in dit pakketje. Zit er in dit pakketje dat je eigenlijk verlegen bent en niet druft? Zit er in dat je in overvloed leeft? Zit er in dit pakketje dat je niet spannend bent?
  Ja, Andy. Dat zit er allemaal in en vrouwen herkennen dat allemaal heel goed. Daarom is het belangrijk om te werken aan de juiste mentaliteit en je te houden aan de vuistregels zoals staat in het ” E-coachsystem” dan gaat alles vanzelf. Al jouw handelingen veroveren haar…

  Ga zo door en je zult nog meer ontdekken…

 • @ Milan

  Blijkbaar heb ik die breek het ijs nog niet in bezit, zal het wel eens aanschaffen als de tijd ervoor is. Heb er genoeg aan de basis e book. Volop bezig met feedback, dus wat extra uitleg over bepaalde belangrijke zaken, zoals een inzicht te geven wat veroveren echt is.

  Ben bereid om altijd wel iets bij te leren, sinds ik de basis e book al een halfjaar in handen, merk ik wel veel verbetering. Ik durf wel eens een meisje aan te spreken, zonder bijbedoelingen of iets, iets zeggen over hun kledij. Kwestie van een gesprek beginnen! Wel moedig om positief vs negatief erbij te halen. Dat is nog steeds een zwak punt van me. Soms krijg ik het wel bij dit soort tests, als meisjes over andere gasten beginnen. Maar dan doe ik alsof mijn neus bloed, heel uitdagend om een soort concurrentie aan de gang krijgen. Nu antwoord ik met ahzo, pak maar gauw een veegblik en borstel en veeg die de vuilbak in, want ik ben hier nog. Af en toe werkt dit omdat het grappig overkomt. Dus ik stoor me er niet aan van hun gedachten over die bepaalde gasten. Leve het onverstoorbaar zijn!

 • @ Jaap,

  Goede vragen!

  Antwoord op #4:

  Hangt van de situatie af. Als ze het je vraagt tijdens of na het zoenen, dan kan je bijvoorbeeld zeggen dat het een beetje rare vraag is. Immers, jullie hebben gezoend, dat doe je niet met iedere vrouw! Maar, je gaat niet zo snel en je wilt haar rustig beter leren kennen…

  Antwoord op #8:

  “Ik wil niets met een vrouw die twijfelt of niet blij genoeg is met mij. Dus ga vooral naar je ex terug. Ik wil namelijk niet dat je achteraf spijt krijgt, daarvoor is het leven te waardevol. Ik wens je het beste en het was leuk je gekend te hebben.” (Vriendelijk, niet onaardig.)

  De vriendin die me mij voor het blok probeerde te zetten (haar ex had een groot huis, was rijk, etc), heeft daarna haar uiterste best gedaan om mij terug te krijgen. Ik was er niet snel van overtuigd dat ze zeker genoeg was om met mij te gaan.

  Gebruik het Overvloed-concept en je hebt altijd een antwoord.

  @ Mick,

  Ze was kwaad op je? Beetje ‘drama’ is niet erg voor de Verovering. En je ziet, ze heeft haar best gedaan om opnieuw een afspraak te maken. Mooi!

  Hoe belangrijk is het voor jou om te weten waarop ze je aan het testen was?

  @ Gijs,

  Je kunt op verschillende manieren je schouders ophalen. Ja, het kan op een onverschillige manier. Maar ook op een vrolijke nonchalante manier, op een neerslachtige manier of op een manier van “jouw probleem, wens je het beste”…

  Je wilt dus een vrouw die ook af en toe het initiatief neemt en je aandacht geeft? Daar kan je natuurlijk op selecteren. Zie hoofdstuk 7 van mijn E-coachsysteem:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

 • @ Milan,

  Juist!

  Hoe lang de man blijft wachten gaat het niet om, zolang hij maar niet doelloos blijft wachten in de hoop dat hij toch nog ‘een kans maakt’.

  Je kunt haar bellen met de vraag waar ze blijft. Niet om haar te bestraffen, maar om na te gaan of alles wel in orde is met haar. Dit is zorgzaam… En natuurlijk accepteer je geen laksheid of onbetrouwbaarheid.

  Hoe belangrijk de mening van vriendin vindt, hangt af van de vrouw. Sommige vrouwen laten het volledig afhangen van vriendinnen; meestal gaat het dan om jonge vrouwen. Andere vrouwen horen graag de mening van anderen maar maken zelfstandig een besluit. Zij zijn zelfstandiger, vaak ouder.

  Maar zoals je weet, maakt een vrouw niet de bewuste keuze om zich tot jou aangetrokken te voelen…

  @ Jakov,

  Inderdaad! 😀

  @ Andy,

  Stemhoogte is niet belangrijk om je mee bezig te houden. Het is een kwestie van hoe je je stem gebruikt. Zorg voor een ontspannen houding en mentaliteit, je stem wordt daarmee vanzelf aantrekkelijk.

  De “veeg die andere gasten maar de vuilnisbak in met een borstel en blik” is een leuke en speelse fake-arrogante-opmerking! Zie hoofdstuk 6 van mijn E-coachsysteem:

  http://www.VrouwVeroveren.com/coachsysteem/

 • Hey Victor of andere versierkunstenaars,

  Leuk dat overvloedconcept en het schaarste principe. Maar wat nu als je totally in love bent met een vrouw, dan heb je de hele dag het gevoel om bij haar te willen zijn. Nu is het probleem niet dat ze mij ook net zo leuk vindt hoor, maar je wilt toch de hele dag laten weten hoeveel je haar mist… Is het slecht om dan elke dag te bellen, sms-en of te msn-en of wat dan ook? Of moet ik doorgaan met het overvloedconcept in deze relatie en niet elke dag dit doen. Heb het gevoel dat je dan het schaarse principe toepast wat nadelig kan werken? Of is dit verliefdheid en voelt de vrouw hetzelfde en verlangt ze hetzelfde als ik?

  Greetz Mick

 • @mick,

  Mijn mening:

  Het is heel begrijpelijk dat je je zo “IN lOVE” bent met deze vrouw, dat je haar iedere dag wilt bellen, sms-en of te msn-en. Toch…zou ik jou dit heel sterk af raden. Gebruik deze middellen ALLEEN in het kort om met haar een afspraakje te regelen.

  Het gevaar hiervan is, dat je hierdoor een deel van de gezonde spanning wegneemt. Hoe kan deze vrouw dan nog naar een afspraak verlangen als ze je al iedere dag hoort? Houd de spanning erin, zodat zij van verlangens eerder jou belt.

  Met iedere dag te bellen en te zeggen wat je voorhaar voelt, laat je ook merken dat je erg ( te) afhankelijk van haar bent. Dit neem ook de kracht van het Overvloed-concept weg, wat juist zo belangrijk is, vooral in deze beginfase.

  Bij een vrouw is het NIET belangrijk wat jij voor haar voelt, maar juist WEL het gevoel dat jij haar kan geven. (Wat zij voor jou voelt). Toon haar in je doen wat je voor haar voelt, maar zeg het niet… en doe dit met mate. Dit blijft spannend en…. weer mysterieus

  Succes!

 • @ Dirk,

  Weet je, dat werken met aantrekkingskracht naar iemand toe werkt erg goed, maar ten nadele kan zijn wanneer je die aantrekkingskracht zelf ook voelt… Verliefd zijn is een lastig iets als je er niet meer goed door kunt functioneren… Zal me een beetje meer inhouden, had het gevoel wel dat het “to much” was…

  Greets

 • Om te genieten, moet je jezelf blootgeven. Ik ben geen kapper, maar kan niet zonder haar. Wat ik wou zeggen tegen jullie alle: blijf gewoon jezelf, uit je gevoel wanneer jij niet lekker zit. Doe wat je altijd wil doen. Ben je bijvoorbeeld een roker? En zij kan het niet hebben dat je rookt? Zou ik misschien een afweging maken of ik zou minderen. Maar om radicaal te stoppen? Nee, dat is wat ik dan zeg en ook doe. Ik denk dat het niet gaat om hoelang je iemand kent of wat jullie allemaal met elkaar gemeen hebben, zolang je elkaar in de waarde laat. En acceptatie, begrip, liefde, zorgen en mentaal sterk naar elkaar handelen, zou ik zeggen.

  Als ik al die tips en aantrekkingskracht en al die onzin meer bekijk en zie op het net, denk ik waar gaat het over? Geloof in jezelf hoe moeilijk het ook is. Doe wat je leuk vindt, je ambitie volgt en dingen waar je van houd met passie doet, dan komt het denk ik wel allemaal goed:)
  Afz Arthur

 • En om af te sluiten:
  1 liefde, 1 leven, 1 plaats om te staan! Je bent nummer 1… 2 heb je niks aan. Het leven is een feest, boek dat je leest, een film waarin jezelf de ster bent geweest!!

 • Hallo….Mannen……:)

  Wat denken jullie dan van een man waarmee je drie maanden gaat je elke dag sms t
  en belt om de dag ziet en ineens 8 dagen zonder je kan
  Idd tot op gegeven moment dacht ik wel van nou nou beetje te veel
  en hoe vaak kun je op 1 dag zeggen dat je iemand mist……T kan te veel zijn

  Van veel naar niets nu….

  ik heb t dus uitgemaakt maar jah ik had natuurlijk nooit verwacht dat hij t zo lang zou uithouden……:P
  En nu mis ik hem maar mijn trots verbied me hem te smsen kortom ik mis hem hou van hem
  MAAR toch weet ik dat ik hem laat gaan dan dat ik hem het genoegen gun van een 1e sms

  Zie je vrouwen zijn soms ook RAAR……………………………..

 • Hoi Victor,

  Ik lees graag je artikels en steek er regelmatig iets van op. Zes maanden geleden had ik je e-book gekocht heb er veel van geleerd. Nog steeds gebruik ik hem als ik tijd heb.

  Inmiddels heb ik drie maanden relatie met een leuke vrouw. Wat ik me afvraag is: Wat is de juiste manier om overvloed-concept toe te passen als je inmiddels een serieuze relatie met een vrouw hebt.

  Voorbeeld: Ik had onlangs gevoel dat mijn vriendin mij aan het testen was toen ze mij vroeg of er vrouwelijke collegas op mn werk zijn die me proberen te versieren en ik met vrouwelijke contact heb via mail.
  Ik reageerde wat verbaasd en zei tegen haar dat ik met collegas op werk niet communiceer dan anders en dat er niets ongewoons in de communicatie plaats vindt. Verder zei ik dat ik naar aantrekkelijke collegas die met me flirten communiceer via lichaamstaal dat ik bezet ben en niet geinteresseerd laat overkomen. Heb ik juist gehandeld? En hoe kan ik beste overvloedconpect toepassen in relatie?

  Groet,
  Nico

 • Hallo mannen…

  Heel interessant om hier te lezen hoe mannen het aanpakken!!! En goeie tips ook trouwens.. Misschien kunnen jullie mij ook een tip geven.

  Ik ben een beetje gek op een jongen van het werk, maar hij reageert niet op mijn subtiele hints( wat jullie zeker afkeuren, op de man af… enz ) Hij maakt af en toe wel rare toespelingen en complimenten… maar dan negeert hij me weer een paar dagen en zegt haast niks tegen me… Ik word hier zo gek van…

  Wat is jullie tip voor mij? Speelt hij een spel of moet hij me gewoon niet?

 • @ Men

  Waarom wil je kost wat kost werken met subtiele hints ??? Is dit een ongeschreven verplichting voor vrouwen ???

  Het resultaat is er dan ook naar: Je blijft met vragen zitten…

  Inderdaad ook ik ben (te) nieuwsgierig naar antwoorden op: “vindt ze me leuk?” als ik een oogje heb op iemand. Dit blijkt eveneens niet echt constructief te zijn.

  Met actie ondernemen en effectief flirten kom je verder…Ok, vrouwen worden niet altijd verondersteld stappen te ondernemen, maar nogmaals vraag ik me af wat het nut (in deze situatie) nu is van deze “regels”. Iets wat ik me afvraag over vrouwen…

  Dus mijn mening: actie !!!

 • @ Men

  Misschien kan je aangeven wat je bedoelt met “subtiele hints”. Want uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat de meeste mannen die niet opvangen.

  Dus ik denk dat je iets duidelijker tegen hem moet zijn, hij vindt je leuk anders maakt hij geen toespelingen en complimentjes… Maar hoe reageer je daarop?

 • Ik heb een gevalletje werd ik getest of niet:

  Ik ging met 2 vrienden naar een cafe gisteravond. Het was redelijk druk en we stonden met onze jas aan en liepen naar de bar. De kapstok waren we al voorbij gelopen dus we legden onze jas op de bar. Daar lag al een andere jas en zonder erbij na te denken kwakten we onze jassen erop. Opeens voelde ik een hand op mijn schouder van een jonge vrouw die zei iets in de trend van ‘ Sorry mag ik er even bij oh jullie leggen hem op mijn jas’. Dus ik zei iets van: ‘oh sorry’. Waarop zei meteen zei: ‘Nee geeft helemaal niets’.

  Werd ik hier getest? Of was ze beledigd? Of wou ze in contact komen?

 • @ Maarten,

  Ze reageerde met ”Nee geeft HELEMAAL niets”

  Ik denk dat ze haar jas wilde, of ze wilde met je in contact komen door te doen alsof ze haar jas wou; ze lokt een spontane ontmoeting uit.

  Maar dat is moeilijk te zeggen. Wat denk jij?

 • @ Maarten

  Je niet zo druk maken of het een test was of niet. Het is alleen makkelijk soms te weten of te raden of ze je test als je er in de verleiding er beter van wordt… Verder moet dit geen probleem zijn omdat je toch uiteindelijk onverstoorbaar hoort te zijn…

 • @ men

  Barry en Ruben hebben het meeste al gezegd… Subtiele hints ontvangen de meeste mannen niet makkelijk. Probeer een beetje te plagen en hem uit z’n tent te lokken als je hem echt leuk vind. Het kan natuurlijk ook dat hij letterlijk niet durft te vertellen of hij je echt zo leuk vindt en geloof me dit kan erg lastig zijn. Misschien is een minder subtiele hint makkelijker te begrijpen om z’n slag te slaan.

 • @ Milan

  Geen idee maar als ik een gok zou wagen zou ik zeggen dat ze me (met een Engels woord) probeerde te ‘naggen’. Helaas reageerde ik als iemand die in schaarste leeft met oh sorry. Ik had haar terug moeten naggen.

  Overigens zei ze ‘ik vind het niet erg’ ipv geeft helemaal niets. Maar het komt bijna op hetzelfde neer toch?

 • Speels reageren was absoluut beter geweest, al kan ik begrijpen dat het op zo een moment best lastig kan zijn.

  Een plagende opmerking door te zeggen dat ze jullie jassen aan het knuffelen waren, waarom kom je er tussen? Je bent jaloers! 😛
  Met een goede verovermentaliteit borrelen zulke opmerking makkelijk naar boven.

  En ja, het komt op het zelfde neer.

 • @ Maarten

  Hier een reactie van een vrouw. In het geval het mijn jas was, zou ik het heel normaal vinden om zoiets te zeggen. Misschien wilde ze alleen bij haar jas, en bedoelde zij er verder niets mee? Een test lijkt het mij sowieso niet.

  Wat ik mij trouwens afvraag: wat is het verschil tussen een man die verlegen is, en een man die geen interesse heeft? Ik merk dat ik vaker aanloop tegen verlegen mannen, en zodra ik doorheb dat ze verlegen zijn, durf ik initiatief te nemen. Maar soms twijfel ik dus of iemand verlegen is of dat het desinteresse is. Heeft iemand tips over wat je dan kunt doen? In zo’n geval durf ik niet echt initiatief te nemen, wegens het bang zijn voor afwijzing. Dat wat Men zegt herken ik trouwens ook wel, dat ik soms tegenstrijdige signalen ontvang, en daardoor echt niet weet wat ik moet denken/doen.

 • Hey Sarah,

  Volgens mij is het moeilijk om daar onderscheid in te maken. Ik heb er over nagedacht en ben tot 2 dingen gekomen:

  – Luister naar wat je gevoel zegt. Ik denk dat je onbewust aan iemands lichaamstaal kunt aflezen of hij verlegen is of niet.
  – Kijk/luister of je iets van opluchting ziet als je initiatief tot contact neemt. Verlegen jongens durven vaak niet zo goed initiatief te nemen en zijn vaak blij als de ander het doet!

  Groetjes Rik

 • Hoi allemaal,

  Ik heb een vraag, maar wist niet meteen waarbij het te zetten 🙂

  Stel: je beslist om je Image positief te gaan veranderen zoals Victor het meermaals beschrijft.
  De vrouwen die je vroeger al kenden (al is het maar van zien), welke meningen zullen die hebben als ze zien dat je jezelf (positief natuurlijk) aan het veranderen bent?
  Eerder van “Pfft, hij doet zich nu voor alsof hij…” of eerder positief ?
  Het is natuurlijk in ieder geval positief bedoeld…

  Bedankt voor de antwoorden 🙂

 • @goodboy

  waarschijnlijk positief zoals ruben al zegt, maar bedenk dat je maar een kans hebt om een eerste indruk te maken, en dat die altijd wel een beetje zal blijven hangen.
  om vrouwen te overtuigen dat je echt anders bent dan dat ze je kenden daar zit denk ik bijzonder veel tijd en energie in… die tijd en energie kun je ook steken in de benadering van nieuwe vrouwen, en de omgang met hun:) als de dames in kwestie dat zien dan raken ze misschien wat eerder overtuigd, twee vliegen in een klap;)

  zolang de bedoeling maar positief is zoals je zelf al zij dan zit je in elk geval altijd goed;)

 • @ Goodboy,

  Als ik me niet vergis, dan heb ik mezelf die vraag ook ooit gesteld. Het is alleen aardig lang geleden.

  Voordat ik me zorgen maak over wat de vrouwen gaan vinden omdat ik mezelf wil gaan verbeteren. Is het belangrijk dat je het doet voor jezelf. Zet jezelf en jou mening op de eerste plek, want dàt is wat een vrouw eigenlijk wil van een man. Als man die zijn mening op de eerste plek zet, hoeft niet te betekenen dat die van jou altijd anders moet te zijn dan die van haar. Soms wil JIJ haar bijvoorbeeld een plezier doen.

  Maar dit is eigenlijk geen probleem. Vrouwen vinden het juist knap als je jezelf wilt gaan verbeteren. Het sugereert misschien dat je op dit moment niet tevreden bent, maar het sugereert absoluut dat je oprecht bent en een man bent die zich wil en durft te onderscheiden.

  Trouwens, imageverbetering betekend niet dat je je eigen identieke ik overboord moet gooien. Nee, je ontdekt jou manier van veroveren.
  Probeer juist te genieten van de verbazing van vrouwen. Het is een teken van aantrekkingskracht.

 • hoi,

  Een berichtje gestuurd om eens ietsje af te spreken (iets te gaan drinken)…, een dag voorgesteld…
  Krijg ik een antwoord terug dat ze niet aan dates doet!
  Is dit een test, ben ik niet concreet genoeg geweest of ziet ze me niet zitten?

  thx

 • @david

  je had een beetje plagend kunnen reageren, bijvoorbeeld:

  een date?! als je denk dat je met mij op een date kan dan heb je het mis 😛 ik dacht gewoon gezellig wat bijkletsen onder het genot van een drankje.. jij betaalt?

  als ze dan nog steeds weigert dan is ze allicht niet geïnteresseerd, of misschien wel ongesteld of door een andere oorzaak in een slecht humeur 🙂
  ik zou je aanraden om te bellen, dan kan je veel beter aan haar merken of ze het serieus bedoeld, of dat ze je aan het testen of aan het plagen is.
  ik veel gevallen werkt bellen gewoon beter, sms’en is nou eenmaal een vak apart..

 • @ Jasper,

  Precies, bellen is beter.

  @ David,

  Je hebt initiatief genomen, je bent het voorbeeld voor andere mannen!

  Voor nu: stuur haar een SMS terug. Voorbeeldje: “Ik ook niet, mooi 🙂 Komt je [vorige voorstel] om [vorige tijd] uit, of is dezelfde tijd [dag] beter?”

  Onverstoorbaar. Of ze te Veroveren is of niet ontdek je vanzelf, al dan niet tijdens het afspraakje.

  Zoals je ziet, is het een vraag en als zij niet antwoord op je SMS is dat onhandig… Daarom de volgende keren als je een vrouw uit vraagt, doe het via de telefoon. Veel krachtiger en praktischer.

  Is het een test van haar? Je bezig houden met de vraag of het een test is of niet, maakt je meteen afhankelijk! Niet goed voor het Veroveren.

  Zie mijn artikel helemaal boven…

 • Okay, ik zal een volgende keer sneller bellen. Al is het soms wel moeilijk in te schatten wanneer je best belt. Bij sms kan je gewoon antwoorden wanneer het past…

  Je voorbeeld lijkt me idd. wel goed.
  Ik had wel al een sms teruggestuurd. Zoiets als ‘Hoe kom je erbij dat ik met je wil daten?’
  en een goed weekend gewenst…

 • @victor

  bellen is inderdaad een stuk beter, maar sms kan wel… luister maar:

  ik heb morgen een (2e) afspraakje met iemand, en het enige contact wat we hebben (naast het eerste afspraakje dan) is per sms, maar dat werkt tot nu toe prima..
  zij is aldoor degene die een berichtje stuurt, en ik wacht meestal wel even voor ik antwoord, soms pas een paar uur later, gewoon om er even wat spanning in te laten, en te laten merken dat ik niet 24/7 met m’n telefoon bezig ben.
  nadat ik haar een datum had voorgesteld wou ze eigenlijk niet, omdat ze de dag ervoor (vandaag) voor d’r stage in het buitenland zit, en waarschijnlijk afgepeigerd terugkomt zaterdagavond laat, maar ze stelde opeens uit zichzelf voor om alsnog op die dag af te spreken:) daar heb ik natuurlijk het heft weer in handen genomen door een tijd en locatie te geven, echter zonder te zeggen wat we gaan doen:)

  en dat allemaal via sms, dus het is wel degelijk mogelijk om spanning op te bouwen en een afspraakje via sms te regelen

 • Tja testen…..wat is een test wat niet.

  Ik weet nog heel goed nadat we net gekust en geknuffelt hadden op tweede date, tegen elkaar aan lagen (kleren aan 😉 en beiden bijna in slaap dommelden op de bank.

  Toen kreeg opeens de volgende vragen:
  – heb je met veel meisjes geslapen ?
  – welke filmster vind je lekker ?

  Ik vond dat een vrij confronterende vragen zo snel, heb ze wel eerlijk beantwoord.
  Ook het moment van de vragen voelde bij mij niet zo lekker aan.

  Ben heel benieuwd:
  Is dit een truck van haar om deze vragen op een zwak (slaperig) moment te stellen ?
  Moet je hier wel zo snel een antwoord op geven- zo nee, hoe zeg je dat……??

 • @ Eric,

  Je vraagt: Wat is een test en wat is geen test?

  Vrouwen zijn voortdurend aan het test, zelfs zonder dat je het merkt.
  Maar dat doen wij mannen ook. Bijvoorbeeld door naar haar kontje te kijken als ze voor ons loopt. Een test kan subtiel, maar ook direct.

  Een test is positief. Een test verondersteld namelijk dat ze al interesse heeft.
  Wat je dus alleen hoeft te doen, is bijvoorbeeld speels overdrijven als ze je naar een antwoord vraagt.

  Ze vroeg je ”heb je met veel meisjes geslapen?”
  Jij antwoord speels: Ja dat weet ik niet, als ze maar niet snurkt aub 😛

  Een speelse mentaliteit leer je door luchtig en plagen en veel te oefenen. In het begin veel noteren…

 • “hoeveel meisjes..blah?”

  Ik heb wel eens geantwoord:

  “pfft..weet ik niet meer, neem je genoegen met een afronding op hele tientallen?

  :O

  En anders zelfde vragen gewoon terugkaatsen.

  Oh nee, da’s geen lol aan, ik weet de antwoorden al…

  Hoeveel mannen? “jij bent mijn tweede vriendje…”…….yea..lol..
  Welke Filmster? “Brad Pitt”…hoe kon ik dat toch raden?

 • Het valt me al een poosje op dat, wanneer ik reeds enkele weken met een meisje samen ben, ze mij tijdens het kussen test op mijn mate van dominantie. Daarmee bedoel ik niet dat je volop met je tong moet molenwieken in haar mond of op haar onderlip moet bijten, maar wel dat ze wat kracht zet in haar nek, haar hoofd vooruit duwt en bijgevolg mijn hoofd achteruit.

  Tenminste, ik heb het vermoeden dat dit een test is. In het begin trok ik er mij niets van aan, maar het is toch opvallend dat verschillende vrouwen dit doen.

  Mijn advies: tegenhouden en zachtjes terugduwen 🙂

 • @ Doeterniettoe
  Ik denk niet dat het bedoeld is als test, maar dat het een hint is dat ze wil dat je op dat moment gepassioneerder bent.

  @Harold
  Brad Pitt zuigt. Johnny Depp is veel beter EN hotter. Net als Antonio Banderas en George Cloony, maar dat zijn ook gewoon leuke acteurs met een geweldige uitstraling en een eigen persoonlijk karakter. Jammer dat ze te oud voor mij zijn.

  Ohja, als mannen zeggen dat ze enorm veel vrouwen hebben gehad, dan is dat voor mij een enorme afknapper. Als vrouw voel je je dan niet meer speciaal en ‘slechts’ een nummertje, maar als het de waarheid is, dan moet je het niet verzwijgen als er naar gevraagd wordt.

  Als een vrouw zegt dat je de 2e bent, dan kan dat goed. Ik heb ook pas 1 ‘echt’ vriendje gehad en heb nu een relatie met de 2e.

 • Vandaag interactie probeerde in mijn flow te zitten blijven gewoon interesse te tonen en zodoende te filteren voor mijzelf of ze iets is wat ik zoek. Ik heb haar nu al paar keer gewoon gesproken als ze aan haar werk is bij Didi Mode.

  Ergens liet ze in het gesprek vallen We, het ging over huishoudelijke dingen, droger, wasmachine vaatwasser. En ergens viel dus het woord We, omdat ze nog wel een vaatwasser zou willen, en ik zei oh dus je bent nu dus aangewezen op de hand te doen. En daar iets op viel het, waarop leek dat ze het samen doet dus nog met iemand, vriend, partner, huisgenoot. Heb ik niet verder op reageert, dat is de vraag nu. Ik ben daar juist niet op doorgegaan of om een teleurstellende blik als ik het zou weten. Dus beetje uit eigen belang, zelfbescherming. Maar ook laten zien om niet uit het veld te laten slaan. Ze bleef wel met me praten. Is dit dan ook vorm van een test vanuit haar kant, om me te testen.

  Terwijl ik gewoon selecteer me niet bezighield met of ik getest werd. Later bedacht ik het me toen ik het gesprek even relativeerde in beeld te brengen achteraf, is dit een test, is me aan het testen. Dat ik misschien door zou vragen i.v.m. WE, dat ze misschien gehoopt had, dat ik dan zou vragen, oh, heb je een vriend/relatie.

  Ze zei ook iets over dat ze een eigen huis wil kopen. Of dat ze met die signalen mij juist wil aangeven: ik ben al bezet.

  1. M., bedankt voor je reactie!

   Wat hield je tegen om te vragen met wie ze samenleeft? Het kan zijn dat ze (nog) thuis woont of bijvoorbeeld een (verhuurder is, of een familielid in huis heeft. Het kan zelfs zijn dat het ze onhandig sprak; verkeerde woordkeuze.

   Ik ben daar juist niet op doorgegaan of om een teleurstellende blik als ik het zou weten. Dus beetje uit eigen belang, zelfbescherming.

   Hoe goed kun je werkelijk met teleurstelling omgaan? Dat is veel belangrijker dan of en in hoeverre je een teleurstelling kunt verbergen of maskeren.

   Ze bleef wel met me praten. Is dit dan ook vorm van een test vanuit haar kant, om me te testen.

   Antwoord op die vraag krijg je in het artikel bovenaan… 🙂

   Ze zei ook iets over dat ze een eigen huis wil kopen. Of dat ze met die signalen mij juist wil aangeven: ik ben al bezet.

   M., zoek niet naar antwoorden bij de ander. Je had gewoon kunnen vragen: “Je woont dus niet alleen?” Niet dat je die vraag zou moeten stellen, maar het is wel belangrijk voor jou om te weten. Dus stel de vraag als je dat wilt!

   Je kunt het veel eenvoudiger voor jezelf maken…

   1. Het zit zo, waarom ik niet door ben gaan vragen. Het is een Didi winkelketen en sindskort worden alle klanten geteld door digitale senoren poortjes. Er voelt wat spanning, omdat het personeel waar onder zijzelf ook onder valt, dat zij dus wordt aangesproken als mensen binnen komen en praatje willen maken, dat ze dit gegeven moment opmerken en de winkelbediendes waaronder zij dus ook, erop wordt aangesproken aangekeken waarom er weinig gekocht is, omdat ze dus zoveel klanten tellen, maar als er dan niks gekocht wordt, door klanten die kijkers zijn, of praatje maken etc. dus er hangt spanning.

    Ik ben er laatst ook op gewezen, dat ze het ook niet leuk vinden, maar het wel hun werk is en hun baan niet op het spel willen zetten en dus liever niet zomaar binnen te komen lopen eventueel praatje te maken. En de situatie die hierboven omschreven wordt waarom ik dus niet doorgevraagd heb i.v.m. of ze samenwoont, vriend heeft wat dan ook, kwam er niet van pas i.v.m. die spanning in de winkel al heerste. Snapt u?

    Maar ik denk zelf dat het hoofdkantoor hiermee juist klanten gaan verliezen, al weten dan veel klanten daar niet vanaf, omdat het niet wordt vermeld of verteld aan klanten, maar ik ben ervan op de hoogte. Dus ik loop er dan ook niet meer graag naar binnen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *