Je liefdesleven verbeteren (doen!)

Veranderen voor een beter liefdeslevenJe wilt je liefdesleven verbeteren? Ik kan voorspellen of je liefdesleven uiteindelijk gaat slagen of ‘falen’.

Wellicht vraag je je af hoe ik van te voren kan weten of je een goed liefdesleven krijgt en of het ooit een beetje kan vlotten met vrouwen versieren… een goede reden om dit artikel door te nemen.

Hier ontdek je wat je te doen staat voor ingrijpende, positieve verandering op liefdesvlak.

Een beter liefdesleven door…?

“Krankzinnigheid is steeds hetzelfde te doen en andere resultaten te verwachten” – Einstein

Je liefdesleven verandert wanneer je je gedrag verandert. Gedragsveranderingen brengt immers nieuwe ervaringen. Meer ervaring doet je goed in meerdere opzichten, zeker op liefdesvlak!

Mits je je ervoor openstelt, brengen deze nieuwe ervaringen een belangrijk leerproces op gang. Noodzakelijk voor blijvende verbetering op liefdesgebied.

Maar, wacht eens even… veranderen? Dat kan veel moeite kosten en moeilijk zijn. Laat je dat echter niet ontmoedigen, het hoort bij het verbeteringsproces.

“Ik wil niet veranderen maar versiertrucjes!”

Sommige mannen staan niet open om zichzelf werkelijk te veranderen. Ze wuiven de adviezen voor het verbeteren hun liefdesleven weg omdat ze de moeite niet willen doen.

Ze zoeken een kant-en-klaar-oplossing in de vorm van versiertrucjes. Ze stellen mij talloze vragen en verwachten dat ik ze ongenuanceerd uitleg wat de geheime truc is om eventjes elke vrouw te versieren…

Geregeld constateer ik bij deze mannen enige verontwaardiging. (meer…)

Beter leren vrouwen versieren (deel 1)

Om beter te leren vrouwen versieren, lijkt het noodzakelijk om een arsenaal aan versiertrucs te verzamelen. Je wilt alle handige flirt-technieken en snelle verleidings-methodes tot je beschikking hebben.

En natuurlijk wil je meteen een getrainde ‘perfecte babbel’ ontwikkelen waar vrouwen van gaan zwijmelen.

Het idee dat je als man met een paar versiertips en -trucs meteen een mooie vriendin scoort, is een gevaarlijke misvatting. De rol van je mentaliteit wat betreft vrouwen, wordt volledig over het hoofd gezien.

Vooral mannen die weinig of geen ervaring hebben met vrouwen versieren zijn op zoek naar een snelle, kant-en-klare oplossing. Wat zij zoeken bestaat niet, vrouwen zijn namelijk niet op te lossen als een legpuzzel of cryptogram.

Hoeft ook niet, zoals je ontdekt in dit stevige artikel…

Betere mentaliteit, beter leren vrouwen versieren

Zoals ik al vaker aangeef in mijn blogartikelen, hardnekkige liefdesproblemen komen vaak voort uit een verkeerde Verovermentaliteit. Daarmee is succes met vrouwen moeilijk.

Vandaag geef ik antwoord op Wilco’s blogreactie bij het artikel over onverwerkt liefdesverdriet. Het is alweer van een tijdje geleden en hij heeft ondertussen veel vooruitgang geboekt. Toch geef ik alsnog feedback zodat andere mannen ervan kunnen leren. (meer…)