Veranderen voor een beter liefdeslevenJe wilt je liefdesleven verbeteren? Ik kan voorspellen of je liefdesleven uiteindelijk gaat slagen of ‘falen’.

Wellicht vraag je je af hoe ik van te voren kan weten of je een goed liefdesleven krijgt en of het ooit een beetje kan vlotten met vrouwen versieren… een goede reden om dit artikel door te nemen.

Hier ontdek je wat je te doen staat voor ingrijpende, positieve verandering op liefdesvlak.

Een beter liefdesleven door…?

“Krankzinnigheid is steeds hetzelfde te doen en andere resultaten te verwachten” – Einstein

Je liefdesleven verandert wanneer je je gedrag verandert. Gedragsveranderingen brengt immers nieuwe ervaringen. Meer ervaring doet je goed in meerdere opzichten, zeker op liefdesvlak!

Mits je je ervoor openstelt, brengen deze nieuwe ervaringen een belangrijk leerproces op gang. Noodzakelijk voor blijvende verbetering op liefdesgebied.

Maar, wacht eens even… veranderen? Dat kan veel moeite kosten en moeilijk zijn. Laat je dat echter niet ontmoedigen, het hoort bij het verbeteringsproces.

“Ik wil niet veranderen maar versiertrucjes!”

Sommige mannen staan niet open om zichzelf werkelijk te veranderen. Ze wuiven de adviezen voor het verbeteren hun liefdesleven weg omdat ze de moeite niet willen doen.

Ze zoeken een kant-en-klaar-oplossing in de vorm van versiertrucjes. Ze stellen mij talloze vragen en verwachten dat ik ze ongenuanceerd uitleg wat de geheime truc is om eventjes elke vrouw te versieren…

Geregeld constateer ik bij deze mannen enige verontwaardiging. Ze vinden dat niet zij maar vrouwen moeten veranderen. Of ze zijn van mening dat andere mannen de boosdoeners zijn. “Telkens wordt mijn flirt ingepikt door een andere man, wat een schoft!”

Deze mannen willen geen verantwoording nemen voor hun liefdesleven, ze schuiven de schuld liever van zich af. Ze blijven klagen, ze spelen de slachtofferrol met verve.

Je liefdesleven voorspellen

Zoals ik aan het begin van dit artikel aangaf, ik kan min of meer voorspellen of het wat kan worden met liefdesleven. Hoe?

Ik kijk naar je flexibiliteit. Ben je bereid om jezelf te veranderen? Stel je jezelf open voor een ontwikkelingsproces? Of weiger je om werkelijk iets te veranderen aan jezelf en blijf je naar snelle versiertucs zoeken?

Een star mens is kwetsbaar en heeft de touwtjes niet in handen. Als vrijgezel mag hij van geluk spreken als hij een vriendin krijgt. Want het Veroveren van een vrouw vergt flexibiliteit, afstemmen, empathie, incasseringsvermogen en initiatief.

In een relatie staat een starre man meestal zwak. Door zijn onwelwillendheid om zichzelf te ontwikkelen (veranderen) kan hij niet niet mee komen met het ontwikkelingsproces van zijn partner en de relatie. Starheid werkt relatiesleur vaak in de hand, vroeg of laat is de relatie voorbij!

Het liefdesgeluk lacht je toe

Stel jezelf open voor verandering. Probeer niet meteen te scoren, wil niet te graag. Ga het ontwikkelings- en leerproces aan op liefdesvlak en ik kan je op een briefje geven dat je liefdesleven zich flink verbetert.

Heb je moeite met verandering? Loop je tegen belemmeringen op? Of is verandering voor jou dagelijks brood? Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Beter leren vrouwen versieren (deel 1) (32)
  Om beter te leren vrouwen versieren, lijkt het noodzakelijk om een arsenaal aan versiertrucs te verzamelen. Je wilt alle handige flirt-technieken en snelle verleidings-methodes tot je beschikking hebben. En natuurlijk wil je […]
 • Foute Vrouwen Herkennen doe je zo (144)
  Een paar maanden geleden verscheen het blogartikel over de gevaarlijke vrouw; de vrouw die (bewust) op pad is om mannen te misbruiken. Vandaag blog ik over foute vrouwen. Dat zijn vrouwen die hun (liefdes)leven in de soep […]
 • Relaties – Een Relatie is meer dan Aan of Uit (19)
  Teveel mensen zien hun liefdesleven te zwart-wit. Ze hebben geen realistisch beeld en hebben daardoor moeite om zowel als vrijgezel als in een relatie hun liefdesleven te doorgronden en te verbeteren. Op het moment dat […]
 • De natuurlijke cyclus van je liefdesleven (11)
  Wist je dat je liefdesleven een cyclus kent? Voor het vergroten van je aantrekkingskracht, goed om te weten! Gisteren was ik met mijn goede been uit bed gestapt. Dat resulteerde in meerdere flirts achter elkaar met […]
Je liefdesleven verbeteren (doen!)
Trefwoorden:     

26 reacties op “Je liefdesleven verbeteren (doen!)

 • Jaren terug zou ik het niet fijn vinden om dit artiekel te lezen. Vooral omdat het me aanvalt op dat ik niet mezelf mag zijn. Waarom zou ik veranderen?

  Toch wist ik ergens dat verandering de enige oplossing was. Geleidelijk liet ik mijn oude gewoontes los. Het was niet makkelijk. Maar vooral door nieuwe dingen te proberen of dezelfde dingen, maar dan op een andere manier, kreeg ik juist een ander gevoel. Een soort van signaal dat het anders kan.

 • Zal ik jullie eens een goeie raad geven:
  Stop met vrouwen te “versieren” !

  Nee Victor ik haal je business niet onderuit, er is namelijk een belangrijke nuance.

  Je kan een vrouw leuk vinden, je voelt je tot haar aangetrokken, of je wil wat geflirt zonder bijbedoelingen…In dat geval zou ik zeggen: ga ervoor, neem de tips van Victor en ga aan de slag. Hecht je niet te veel aan de vrouw, maar je mag hopen op het beste !

  Helaas zijn er mannen genoeg die niet die leuke vrouw willen versieren die ze ontmoetten, en die het onschuldige aan flirten niet inzien, maar die tips willen om ELKE vrouw te versieren. Stop ermee !

  1. De ultieme trucs bestaan niet
  2. Het proces om die ultieme trucs te vinden kan erg frustrerend zijn
  3. Wie wil geen miljonair zijn ? Ik zou het ook niet laten liggen had ik de kans. MAAR Op zich is er niks fout mee, maar veel miljonairs moeten wel vaststellen dat geld geen geluk koopt. In de liefde is het net zo, met 10 vrouwen aan iedere vinger ben je niet per definitie gelukkiger.
  4. Net zoals reclame de ideale maten aanprijst voor vrouwen, stelt reclame de ideale man voor die even los uit de pols iedere vrouw versiert (vooral als je hun product koopt). Er is minder kritiek op dan op de graatmagere modellen, maar toch: Laat je niet onder druk zetten !
  5. Omdat de vrouw fysiek aantrekkelijk is, heeft ze per definitie ook een persoonlijkheid die bij jou past ? Vergeet het maar, de persoonlijkheid moet je ontdekken.

  1. @ Ruben,

   Goede raad, en genuanceerd zoals ik het graag heb 😉

   Omdat de vrouw fysiek aantrekkelijk is, heeft ze per definitie ook een persoonlijkheid die bij jou past ? Vergeet het maar, de persoonlijkheid moet je ontdekken.

   Precies. En dat is zo leuk aan het Veroveren; de ontdekking van haar persoonlijkheid kan interessant en avontuurlijk zijn.

 • Om een idee te geven voor de flexibiliteit die ik bezit wil ik de volgende delen aanpakken voor mijn eigen.

  Op nummer 1 staat nog steeds de passiviteit, die moet en zal ik omzetten naar een pro actieve houding.
  Op nummer 2 staat er mijn zogezegde faal- succes denkkader, ook dat wil ik aanpakken voor een betere impact op het liefdes leven.
  Op nummer 3 staat er het vergroten van motivatie voor nog meer succes(momenteel is die heel weinig).
  Op nummer 4 staat er de zoektocht naar mijn persoonlijke balans( van extreem positief naar extreem negatief vice versa).
  Op nummer 5 staat er de snelgerichte resultaat houding, die moet naar een vrijblijvende houding omgezet worden.

  Dit is een rijtje dat ik wil aanpakken. Ondertussen heb ik al 5 maal beluisterd naar het nieuwe programma van victor, de natuurlijke aantrekkingskracht programma. Het deed me toch veel zaken inzien. Ik was al goed op weg en ja ik wou zo snel mogelijk resultaat en dat werd mijn ondergang. Dit lijstje zal me nog veel meer doen afzien toen ik van negatief naar positieve houding kwam. Mentaal zal dit wel een hele zware blok worden maar eenmaal als het er is dan ga ik er zeker van genieten.

  Momenteel lukt het me vrij aardig om nummers te scoren, flirten, praatje maken zonder iets achter te zitten, speels plagen ( dit onderdeel is zeer goed getraind de afgelopen weken) en aanspreken. Enkel om het nog verder te zetten ofzoals bij het nieuwe programma de magneet gaan afstellen voor nog meer succes. Ik bezit zo een beetje vanalles en nogwat maar die moeten allemaal getraind worden. 2 weken zelfreflectie kan deugd doen.

  1. @ Andy,

   Heel goed, punten 1 t/m 5. Probeer echt niet alles in een keer aan te pakken. Punt 2 is een hele belangrijke. Je zult zien als je dat denkkader verandert, dat dit alle andere punten beïnvloedt…

   Je hebt duidelijk vooruitgang geboekt. Blijf doorgaan, telkens een stapje verder. En ik sta met plezier voor je klaar hier! 🙂

   Voor de mannen die mijn Natuurlijke Aantrekkingskracht-programma nog niet kennen:

   http://www.aantrekkingskracht.nl/natuurlijke/

 • Dat zijn de 5 belangrijkste, ik heb er nog een heleboel andere zoals het verbeteren van de gesprek aangaan – nummer scoor tactiek, daar wil ik ook wat handiger in worden. Voor die punten zal ik stap voor stap aanpakken om effectief te investeren in een betere levensstijl.

  Ik heb ook gemerkt als je in relatie wilt gaan dat je ook enorm veel geduld moet voor hebben, ik was wel zeer goed bezig maar dan kwam ik mijn eigen tegen(ik heb geen geduld en wou dat alles wat versnellen, ik was er toch een goeie drieweken mee bezig geweest), ik heb dan alle contact verbroken. Ik vertoonde verliefdheidskenmerken en aangezien dat ik ze nog niet had veroverd had, hoe pijnlijk het was had ik dat verbroken ook al was zij een bijna ideale match. Soms doe je zaken, dat je zegt waarom doet je dat nu. Ik heb daarvan nu de feedback en weet in het vervolg waar ik moet opletten. Als ik meer geduld had, dan was het me waarschijnlijk nog gelukt ook. Je zegt ook ergens in je ecoach systeem dat het veroveren, hooguit een uurtje duurde, dat zit me dwars, hoe kan het nu een uurtje duren terwijl het veel langer duurt, dat snap ik totaal niet.

  Voor de breek het ijs ebook, sta ik voor een zware uitdaging, nu moet ik alle opgedane ervaringen bijeen gooien. Binnenkort zijn de Gentse feesten erweer en ik wil dat eens wil scoren daar met die feesten. Met de zelfvertrouwen en natuurlijke aantrekkingskracht in het hoofd, zou het me toch moeten lukken om een nummer te scoren. Ik vraag niet om tips, die vind ik toch genoeg in de alle programma’s. Ik weet wel dat die feesten ook een ideale plek zijn om vrouwen te veroveren, de vraag is : is dit wel een goede graadmeter voor het bepalen van jouw succes, die feesten?

  1. @ Andy,

   Je zult zien dat details als nummers verkrijgen, gesprekken en dergelijke veel beter gaan als je die 5 punten aanpakt (en met name punt 2).

   Geduld uitoefenen is belangrijk voor het Veroveren en inderdaad, de relatie. En raad eens, het is ook goed voor in bed. En… voor nog meer zaken in het leven. Het komt allemaal samen. Daarom benadruk ik vaak het hebben van een goede Verovermentaliteit.

   Je zegt ook ergens in je e-coachsysteem dat het veroveren, hooguit een uurtje duurde, dat zit me dwars, hoe kan het nu een uurtje duren terwijl het veel langer duurt, dat snap ik totaal niet.

   Neem vooral het stuk over ‘Het Veroverproces’ nog eens door, aan het begin van het basis-E-boek.

   Een stukje uit het E-coachsysteem:

   Je kunt het Veroverproces zien als vier in elkaar verweven stadia. Ze lopen in elkaar over en ze worden elk één of meerdere malen doorlopen. Over het algemeen duurt Veroveren langer dan een uurtje, maar het hoeft ook geen weken te duren. Het proces stroomt door meerdere ontmoetingen heen en kan zo kort of lang duren als het uitkomt.

   Dus houd je niet bezig met hoeveel tijd de Verovering kost. Leer te genieten van het proces. Zie het als een ontdekkingstocht van zowel jezelf als de vrouw. Een hele andere insteek waar je veel meer mee bereikt.

   Ik heb veel goeds gehoord over de Gentse feesten. Een aanrader om daar te feesten. Richt je aandacht echter niet op ‘scoren’ of het checken van ‘je flirt- en Veroverniveau’. Maak plezier! Je mentaliteit komt vanzelf naar voren. Je hoeft niet te zwoegen om iets voor elkaar te krijgen; Natuurlijke Aantrekkingskracht.

   Advies: gooi het over de andere boeg. Relax en plezier! 🙂

 • Mijn excuses als deze vraag aanzien wordt als “verkeerd geparkeerd” ik vond niet direct een artikel dat erbij aansluit. Maar aangezien een antwoord het liefdesleven kan verbeteren dan maar hier geschreven.

  Vrouwen veroveren en ethiek: een combinatie die wel eens vergeleken wordt met economie vs milieu. Aan beide kanten heb je extreme visies (al dan niet grappig bedoeld). Zo ook in de muziek:

  “Laat het milieu de colère krijge, leve de CO2 uitstoot, er is leven…”
  “Laat ons een bloem en wat gras dat nog groen is…”

  Er zijn extreme reacties denkbaar, maar daar gaat het mij niet om, waarschijnlijk zijn er verschillende visies maar dat maakt het interessant.

  Stel: Je ontmoet een vrouw waarmee het goed klikt, je flirt en jullie hebben beiden plezier. MAAR Je beseft ook dat alhoewel je haar leuk vindt, je ook nog niet echt verliefd bent. Een relatie kan, maar het kan evenzeer op niets uitdraaien. Het is vooral plezier (voorlopig) zonder meer.
  Vinden jullie (een poging tot) zoenen aanvaardbaar, of is dit puur profiteren en moet je alleen maar zoenen als je zeer oprecht geïnteresseerd bent in de vrouw ? Wanneer vindt je het aanvaardbaar, wanneer niet ?

  Zoals gewoonlijk op deze blog wordt met “zoenen” de zeer seksuele vorm van deze activiteit bedoeld 😉

  1. @ Ruben,

   Er is nog geen artikel over de ethiek van Veroveren o.i.d. Je hebt je reactie op de beste plek gezet die tot nu toe mogelijk is 🙂

   Je ethiek hoeft op zich geen punt te zijn voor het Veroveren. Als je een goede match vormt met de vrouw die je Verovert, dan is de kans groot dat jullie ook overeenkomen op ethisch vlak.

   Zie jij het als onethisch om met een vrouw te vrijen of een relatie aan te gaan waar je niet verliefd op bent?

   Houd in het achterhoofd dat een eventuele verliefdheid nog kan opbloeien. Tijdens het zoenen en in bed, kun je elkaar nog veel beter leren kennen…

   Is het niet positief dat je liefde meer de kans geeft om ‘toe te slaan’?

   Mochten er meer reacties komen op dit vraagstuk, breng ik graag een video hierover uit. Leuk!

 • Ondertussen ben ik eens naar de Gentse Feesten geweest en voor mijn eigen verliep het vrij rustig.
  Beetje geflirt, beetje gezeverd, beetje mee zot staan doen, maar het echte werk van aanspreken en of gesprek voeren zodat je aan een nummer geraakte of zelf lef hebben om het te vragen, dat zat er niet in me bij me. Mijne drijfveer voor een betere liefdesleven is weg. Ik had het wel maar dat was een moment van euforie na een paar conclusies. Je moet een blijvende drijfveer hebben en dat heb ik net niet. Trouwens er was echt zeer veel volk, twas ne ganse mierenloop, ik kon het me niet voorstellen.

  Ik zou zeggen, ja ik heb weer eenss gefaald, ik kon het niet, etc, wel dat gevoel/gedachte heb ik niet. Je hebt iets meegemaakt en je neemt het mee voor later; een andere angst overwonnen. Ik merkte dit wel op, telkens waar ik kwam, toen ik niet mee wandelen of ergens stond was er altijd wel een paar meisjes in mijn omgeving die net langs me liepen, kheb zelfs van een mooi dame, snoep gekocht omdat ze zo lief glimlachte naar me. Ook al heb ik iemand voor de allereerste keer ook gezien, een zotte dame was het wel. Ik merkte ook nog toen ik ergens op een terras zat dat naast me, voor me en schuinsvoor me ook dames kwamen te zitten, opeens uit het niets, soms lijkt ik wel een supermagneet voor een moment wel dat denk ik toch. Ik mag niet klagen, ik heb veel moois gezien en sommige dames stonden zelfs naar me te kijken voor een kleine 10 seconden. ( klein detail, ik heb me wel best wel ong modieus zomers gekleed naar het voorbeeld van men health clothing summer guide, plus de mijne parfum op.)

  Ik heb wel geen voldaan gevoel want ik moet die 5 punten nog aanpakken. Ik moet nog voor mijn eigen zien, wanneer die 5 puntjes zijn opgelost dat ik werkelijk succes zal hebben. Mocht het niet zo zijn, dan zal het weer tijd zijn voor zelfreflexie,en de nodige bijsturing om toch de ultieme succes met vrouwen te hebben.

 • @ Victor

  Ik heb het er inderdaad wel wat moeilijk mee om zomaar het bed in te duiken zonder dat ik echt verliefd ben. Een one night stand vind ik wel aanvaardbaar, maar dat is een ander verhaal denk ik, je maakt beiden een afspraak, je bent duidelijk en eerlijk in het feit dat het om de seks te doen is en dat er normaal gezien niks op zal volgen.
  En wat als je het inderdaad probeert, de ander hoop geeft, vrijt, en dan: “Sorry hoor, maar het bloeit niet open…”

  Maar je hebt wel een punt: “het kan openbloeien”.

  Hopelijk komt er voldoende respons, want ik vind het wel interessant, er valt veel over te zeggen omdat het naar mijn mening een evenwichtsoefening is.
  Mannen / vrouwen die zonder respect voor hun (seks)partner vrijwel alles in bed halen wat hen plezier kan opleveren, of mensen die de kuisheidsgordel opnieuw willen invoeren om seks voor het huwelijk te vermijden. Beide visies zijn even onaanvaardbaar vind ik.

 • ik heb nog een vervelende probleem dat mij altijd tegen houd en aan het denken zit. en elke keer sta ik er stil bij ik weet nog niet wat ik wil in mijn leven. ik wil graag en goede versierder zijn maar tegerlijker tijd wil ik een top sporter worden. maar als ik mij bezig hou met mij sport (wedstrijden) dan kan ik mij helemaal niet bezig houden met versieren alle bij mij is het nogal moeilijk omdat ik constant druk zit op mij eigen voor beter resultate te presteren en constant aan wedstrijden denk. ik voel veel druk in mij . nu wat er altijd in mij hoofd speelt is ik wil verder met mij sport maar als ik verder doe dan moet ik mij alleen op dat concentreren en heel weinig met veroveren en als ik mij niet bezig houd met veroveren dan voel ik mij ook niet goed. en andere kant van mij hoofd zegt doe gwn aan conditie training zonder al die druk van wedstrijden en gewoon sporten en aan mij conditie en gezondheid werken en mij andere hobbys zonder al die stress. now ik weet echt niet wat ik moet doen ?

  1. @ H-1,

   Wat je nu aankaart is belangrijk. Iets om goed over na te denken…

   Topsport is meer dan intensief sporten, het is de kost (proberen) te verdienen door vrijwel alles op te geven voor je sport. Zoals je al hebt gemerkt…

   Bijna altijd gaat topsport ten koste van je liefdes- en seksleven. Ben je bereid om dat offer te brengen? Niet alleen op korte termijn?

   Ok, het hangt er vanaf wat voor sport je doet. Toch is het naar de top vaak eenzijdig en bewandel je deze alleen.

   Advies: zet eens op papier wat de voordelen en nadelen zijn van een carrière als topsporter. Vul de lijstjes aan de komende twee weken. En trek het breder dan alleen de liefde, Veroveren.

   Veel succes!

 • Ik heb een documentaire bekeken over nerds die een vrouw moesten versieren via wetenschap. Een Scandinavisch experiment van ene om nerds aan vrouwen te doen koppelen. Ik vond het zich wel intressant en lachwekkend maar dit deed me denken aan mijn geklungel om aan een vrouw te geraken, althans om ermee te flirten en dergelijk. Een vrouw haar firewall hacken, je kan het zo zot nog niet bedenken.

  Iets wat me te binnenschoot bij het bekijken van een aflevering “Unsafe sex in the city”. Het is wel britse makelij maar doet me wel beseffen hoe weinig ik kennis heb over SOA’s en dergelijke. Ik weet wel dat je een aantal bespreek in je superminnaar cursus toch stond ik nu pas stil erover, misschien dempt deze reactie wat minder pret op de vakantiesfeer. Ik weet wel wat SOA’s zijn maar tis de bescherming erover. Hierbij breng ik jou,victor, op een idee voor bij de superminnaar cursus als bonus materiaal toe te voegen. Als bonus materiaal zou ik een aantal zaken opsommen in een tabel en dat je hierbij ook zegt hoe te verkomen. Dit is slechts een idee in jouw zoveel te doen lijstje.

  Onderwerp als deze had ik totaal over het hoofd gezien, ondanks mijn progressie in omgaan met vrouwen, safety first is de boodschap. Nog een tweetal weken te gaan, de zomerstop om alles wat met flirten te maken heeft, herladen van je eigen geest. Dat is nodig voor evenwicht te gaan zoeken. Ondertussen had een derde afspraakje te pakken, ze gaf wel aan dat voor een tijdje geen vent nodig heeft om in relatie te gaan maar ze kan best mijn plagerijen wel smaken. Ik neen mijn ermee. De derde afspraak was film gaan zien met een dame, de eerste was iets gaan drinken en de tweede afspraakje was een geschenk gaan kopen. De derde ging niet door en ze heeft dat op de baan geschoven maar komt er zeker wel, ze houd zelfs haar vrije dagen op het oog voor me.

  Om mijn eigen liefdesleven te verbeteren, zal ik gevoelens ook moeten uiten, in die zin over gevoel praten in conversaties. Hoe doe je als een echte man over gevoelens praten bij een vrouw? Doet dit iets aan je mannelijkheid?

  Voor de verdere feedback op de vragen die ik had gesteld op 14 juli 2013. De vijf aandachtspuntjes van me om te verbeteren. Ik kan voor mijn eigen zeggen dat ik bij faal – succes denkkader volledig is weggewerkt.
  Innerlijke balans zoeken is ook gelukt, ik voel me de laatste maanden algemeen positief, als er dan een negatieve zaak is ben ik instaat om dat om te vormen en toch als een bouwsteen aan ervaring zien of feedback. De snelgerichte resultaat zoeken of willen hebben is totaal verdwenen dankzij natuurlijke aantrekkingskracht programma, ook al is bij me nu al twee maand geleden dat ik nog eens een relax oefening had gedaan. Iets wat ik terug gaan doen de komende weken. Er blijft nog passiviteit over, motivatie stijgt wel heel traag, das omdat ik nog met een andere blokkade zit ( zie niet intressant genoeg bij vrouwen artikel)

  Je mag me nu zelfs afschieten, wat is pro actieve houding nu alweer? Iets met initiatief zijn, actieve houding, toekomstgericht, rekening houden met bepaalde veranderingen en ene die niet wacht tot dat het te laat is? Wat is een actieve houding?

 • Hoi Andy

  Man, man, jij kan vragen stellen zeg. Vragen over zaken waarvan ik denk ” huh, wat heeft dit nu met versieren te maken?” Mss een kleine tip: ik denk soms dat je teveel nadenkt en teveel wilt begrijpen. Soms heb ik het gevoel dat je flirten als een exacte wetenschap beziet.

  Maar wat betreft over gevoelens: het is net belangrijk dat je over je gevoelens praat, dat je laat zien dat er onder je harde noot een klein hartje zit. Eveneens is het belangrijk om te peilen naar de gevoelens van de tegenpartij. Laat zien dat je interesse hebt. Maar ga nu aub ook niet een hele dag liggen “janken” omdat je een katje dood hebt zien liggen op de weg. Een vrouw heeft echt geen nood aan een kastplantje, maar ik ben er zeker van dat jij dit al niet bent. Dus daarom: praat gerust over je emoties, er is niets verkeerd mee om je gevoelige plek te laten zien. Vrouwen en emoties……;)

  Onlangs was ik een terrasje aant doen met mn vriendin. Ik vroeg aan haar: waarom val je eigenlijk op me? Ze antwoordde: omwille van het plaatje, het plaatje klopt. Ze vindt me onafhankelijk ( ook voor praktische zaken, zoals de was doen, schoonmaken, maar ook op emotioneel vlak). En dat is nu beste Andy, wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man: dat ze onafhankelijk zijn. Je mag gerust laten voelen dat je haar echt graag ziet, maar ook dat als het niet meer gaat, je ook de deur achter je kan toetrekken en verder kan gaan met je leven en zonder haar verder kan. Dat laatste is ook belangrijk want dan weet ze meteen dat zij ook haar best zal moeten doen in een relatie. Dat maakt een man aantrekkelijk voor een vrouw. Het overvloed concept waar victor het vaak over heeft, het laten voelen zovan : ik hou van je, maar ik kan ook zonder je.

  Op de rest van je vragen moet Victor een antwoord geven. Zo intelligent ben ik niet. 🙂

 • Blijkbaar stond hier nog een vraag van me open. Ik heb enkel op dit moment 1 vraag voor je victor.

  Bij het experimenteren, beschik jij over “in field footage”? Dit is om een idee te hebben hoe ik effectief het moet gaan doen om daadwerkelijk succes te hebben. Op dit moment sta ik ten einde raad, ik weet zelfs niet meer wat te doen.

  1. Nee, ik heb nog geen ‘infield footage’ gemaakt. Maar waarschijnlijk maak ik dat nog eens. De privacy van vrouwen is echter een dilemma. Daarbij is van mijn ‘infield’ vooral relaxen. Ik ben niet op jacht of wat dan ook. Met Natuurlijke Aantrekkingskracht (en seksuele aantrekkingskracht) loop je vrouwen als het ware vanzelf tegen het lijf…

   Dit is om een idee te hebben hoe ik effectief het moet gaan doen om daadwerkelijk succes te hebben.

   Zodra jij je prestatiedrang kwijt bent en voor plezier en avontuur gaat, kun je door jouw huidige grens doorbreken.

   Het is geen magie, acrobatiek of een optreden. En juist dat maakt het voor jou waarschijnlijk een stevige uitdaging. Je bent gewend om te strijden en dat heeft je veel opgeleverd in het leven. Met vrouwen werkt strijden juist averechts. (Of je trekt een enkele vrouw aan die graag wil strijden. Het resultaat is hevige drama’s!)

   Op dit moment sta ik ten einde raad, ik weet zelfs niet meer wat te doen.

   Dat klinkt heftig Andy! Wanneer je je zo voelt: pauze nemen.

   Want jij bent ZELF je basis. Zelfs al zou geen enkele vrouw jou willen (wat natuurlijk onzin in) dan mag je tevreden zijn met jezelf. Je hoeft daarom jezelf niet te redden, je hoeft niet te strijden of je de blubber te werken om ‘succes’ te bereiken.

   Resultaat: vrijblijvendheid. En met dat standpunt wordt het voor vrouwen gemakkelijker om zich aan je over te geven.

   eh, dit is voor jou (tot nu toe) een grote uitdaging. Maar beste Andy, zodra je dit doorkrijgt kom je verder op liefdesvlak! 😀 En alles waar je tot nu toe aan gewerkt hebt komt dat dubbel en dwars tot uiting.

   Wil je een belangrijke, praktische suggestie? Ik heb deze al eerder gegeven, maar volgens mij heb je de uitvoering uitgesteld naar de toekomst…

 • Vanzelf tegen het lijf lopen, nog niks van gemerkt. Het telkens ik die hun opzoekt en niet andersom…

  Volgens moet er magie aan te pas komen om de huidige grens te gaan doorbreken. Ik strijd nog altijd, van nature zit dat in me. Volgens me heb ik dat gevoel niet om aan te voelen, zo moet dit, zo moet dat. Dat heb ik dus niet, ik ben bruut en ik besef het meestal niet. Ik verwijt mijn eigen omdat ik ver altijd binnen zit. Ik heb weinig sociaal contact en wanneer ik het wel heb, is het van en naar iets toe. Ik heb nu totaal moeilijk omdat ik niet zo sociaal ben aangelegd. Op den duur vraag je af, wat moet je dan wel doen?

  Vrijblijvendheid is een mysterie op zich, ben op zich een “diehard loyaal persoon”. Hoe zit vrijblijvendheid nu in elkaar? Vrouwen willen jou enkel als je aan bepaalde criteria voldoet. Die criteria is zo verschillend van vrouw tot vrouw. Telkens als ik een actie onderneem is het meestal een jonge vrouw die al bezet is. Het contact nadat ik haar heb aangesproken doe ik er niets mee omdat me toch niks oplevert. Blijkbaar zit ik de allermoeilijkste weg te volgen om een vrouw te veroveren. Als ik het hoor van andere kamaraden is via via de ideale manier om vrouwen te gaan versieren. Ik mag dan wel deze toolset doorhebben maar op dit moment ben ik niet veel mee.

  Ten einde raad, ik beschik nog over al mijn emoties, tis niet dat ik woede ga uitbarsten of drastige maatregelen zal nemen. Een pauze ga ik niet nemen, dat heeft op dit moment geen nut. Ik moet mijn eigen blijven pushen tot ik het kan voor mijn eigen kan bewijzen. Ik kan dat niet loslaten, van nature is dat systeem er. Hoe meer ik flirt, hoe meer ik vaststel dat je als “creep” wordt aanschouwt. Dat kom ik meer en meer tegen. Op den duur krijgt jouw hele zelfbeeld een deuk te verduren. Ik wil nog best verder doen met vrouw veroveren maar de kans zal toch kleiner en kleiner naarmate ik meer en meer probeer. Eigenaardige is dat ik zelfs na al die jaren nu, nog steeds niet weet hoe je een vrouw verovert.

  Wat is die praktische suggestie?

  1. Andy… volgens mij zit je nu in frustratie. Juist dat maakt verbetering moeilijk. Wat betreft Veroveren is frustratie en een gevoel van schaarste funest. Zelfs met de beste technieken en strijdlust, het gaat niet werken als het om de liefde gaat.

   Daarom geef ik het advies om een pauze in te lassen. En je bent een vrij man, dus je mag elk advies negeren uiteraard.

   Ik strijd nog altijd, van nature zit dat in me.

   Als jij dat vindt, dan is het zo. Jij bepaalt de regels in je leven. Toch?

   Ik moet mijn eigen blijven pushen tot ik het kan voor mijn eigen kan bewijzen.

   Misschien bereik je het punt dat je ‘het kunt bewijzen’. Maar bewijzen is GÉÉN flirten, Veroveren, afspraakjes regelen, vrijen.

   Jij bent vrij om te doen en te laten wat je wilt. En net zoals ieder mens, ervaar je de gevolgen van je intenties, mentaliteit, aanpak en gedrag.

   Eigenaardige is dat ik zelfs na al die jaren nu, nog steeds niet weet hoe je een vrouw verovert.

   Het is niet voornamelijk een kwestie van ‘weten’, maar van ‘voelen’ (hoewel dat wel erg simpel is gesteld). Het lijkt erop dat je gevoel zich nu voornamelijk richt op strijden en bewijzen. En dat heeft uiteraard gevolgen.

   Ik wens je veel sterkte en succes toe.

 • Ik ben het met victor eens. Je wilt teveel weten en bent teveel met details bezig maar veroveren is een kwestie van aanvoelen. Er bestaan geen methodes. Hetgeen wat je hier op de websites vindt zijn enkel richtlijnen, maar daar stopt het. Mijn ervaring zegt dat vrouwen zich vertrouwd bij je moeten voelen eer ze zichzelf geven. En dat gevoel creeer je door aanvoelen, emphatie en tegelijk door humor. Gevoelszaken dus. Ben je daarmee vetrouwd? Een vrouw wil grijs: een beetje van dit maar ook niet teveel, een beetje van dat maar ook niet teveel enz. Ik denk dat je jezelf teveel pusht. Echt waar, het komt gewoon ongemakkelijk over. Laat dat gepush, jezelf bewijzen, presteren enz nu en laat “veroveren” gewoon ff voor wat het is. Je gaat jezelf in een meer negatieve (denk)spiraal brengen.
  Waarom heb je het gevoel dat je als creep wordt beschouwd? Heeft ze dat gezegd? Misschien dat jij dat denkt terwijl zij iets heel anders denkt? Misschien is dit denkpatroon een teken dat je niet relaxed genoeg door het leven gaat. Je uiterlijk enz zit mss wel goed, maar in het koppeke moet het ook goed zitten. Misschien dat je jezelf bevestigd wilt zien door het “hebben” van een vrouw? Maar een vrouw is geen trofee. Maar een een persoon met gevoelens zoals jij. Dat zijn twee totaal verschillende zaken!! En zolang je dat niet ziet en beseft, no chance my friend.
  Laat het wat rusten, je komt er wel.

 • Fustratie alom, welke verbetering? Ik heb mijn groeimarge gehad en veel verbetering zit er niet in.
  Een pauze zou me nu geen goed doen, het zou me meer doen piekeren, meer onzeker gaan voelen dan het nu is. Blijkbaar beschik ik niet over de nodige aangeboren vaardigheden of gevoelszaken.
  Je zegt iets van voelen maar wat zou ik dan moeten aanvoelen? Ik voel niks op het gebied van vrouwen, ja ik kan wel verliefd worden maar voelen of dat er iets zo worden, nee dat heb ik niet. Ik weet nooit of dat het nu groen signaal is of niet. Ik voel dat niet eens aan. Als je eigen niet bewijst, welke waarde ben je dan? Als ik mijn eigen niet bewijs, dan ben ik niets waard. Als ik me wel bewijs, dan kan ik het en voel me dan op mijn gemak anders niet. Ik denk niet dat je me verder kan helpen hoor victor, ik zit al op mijn maximumgrens. Ik probeer mijn eigen nog te pushen om grenzen te verleggen maar bepaalde zaken kan je helaas niet hebben.

  @Danny,

  Aanvoelen kan ik niet. Das net het belangrijkste als je gevoelsmatig wilt omgaan maar over die ene vaardigheid beschik ik helaas, vandaar de vele pogingen die tot mislukkingen leiden. Ik ben op dat vlak gevoelloos, heel mijn leven al. Ik herken wel emoties en ervaar emotie maar niet dat zogezegde “aanvoelen.”
  Gepush, presteren, jezelf bewijzen zorgen juist ervoor dat ik blijf gaan, dat ik voor mijn eigen dynamiek zorg anders komt er toch niets van in huis…
  Creep aanzien, ben ik meermaals aangezien, ook al zie ik er goed uit, verzorgd en beetje stylvol gekleed.
  Omdat je telkens vanuit het niets tegen haar begint te praten en velen voelen zich heel beangstigd bij.
  Ik beschouw ze niet als trophee, eerder als geruststelling voor me, zodat ik eindelijk meer tot rust kan komen, hierbij bedoel genegenheid, persoonlijke contact en weten dat je toch 1 van de aantrekkelijkste dames voor je eigen hebt, ja das machogehalte, zo ben ik ook. Ik besef dat maar al te goed. Ik dacht dat ik hier het wondermiddel had gevonden om eindelijk dat top succes te ervaren maar uit eigen ervaring leer ik enkel, je moet een bepaalde sociale status hebben. Iets waarvan je enkel op zeer late leeftijd zult beseffen.
  Ik geef mijn eigen nog een paar maand en dan stop ik na 7 jaar hier als trouwe volgeling met dit hier als me dat niet lukt maar ik zal dan een uitgebreide dankwoord nog plaatsen als het zover is. Ik zal wel nog verder, enkel een liefdesloos leven.

 • Niet opgeven andy. Ik was vroeger ook zo. Maar je zal zien dat je altijd iemand zal tegenkomen wanneer je het net niet verwacht, wanneer je er net niet mee bezig bent. Daarom zou ik nu je aandacht op anderen zaken richten dan vrouwen. Deze ontmoetingen gebeuren altijd spontaan. De veroveringen die jij voor ogen hebt, zijn van die geforceerde veroveringen. Veroveringen waar dat 1 plus 1 twee is. Maar zo zit het leven niet in elkaar. Ik heb nog nooit iemand veroverd door er op af te stappen, een gesprek te voeren om dan er uiteindelijk mee in bed te kruipen.. Bij mij was het altijd ‘naturel’.
  Wat die sociale status betreft: je wil geen vrouw die valt op jouw sociale status. Doorgaans zijn het vrouwen die alleen maar met hun uiterlijk en met dat van anderen bezig zijn. Geloof me: zoiets is SAAI!!! Dit wil je echt niet. Een relatie gaat dieper dan dat. Hoe zeggen ze dat alweer? “Van een schoon tafel kan je niet eten”.

 • @danny

  Ik geef niet op, ik aanvaard de realiteit die er is. Op de momenten die ik niet had verwacht, ben ik meestal ongeintresseert. 1 van mijn doelstellingen is gezien worden met zeer mooie vrouwen. Mijn aandacht is toch gericht op mijn studies. Wel, het zou wel een logisch proces zijn, op afstappen, gesprek voeren en dan scoren in bed.
  Sociale status, mijn is toch onbestaand, daarvoor moet je uitgaan, sociale interacties ondergaan maar dat ben ik allemaal beu. Ik ben egoistisch op dat vlak, als het niets oplevert dan blaas ik de brug zelf wel op.
  Als ik dan een een zeer goede mogelijkheid, dan verbrot ik het zelf wel. Ik blijf nog doorgaan tot eind juni, als ik er dan niet in slaag dan maak ik voor mijn eigen de eindbalans op en dan ik dit hier allemaal achterwege laten. Je hebt succes of je hebt geen succes, zo simpel is het eenmaal.

 • Raad eens wie er terug is? Inderdaad, daar heb je hem weer. Voor je gaat denken die is gestopt met alles van hier. Dat was ook zo enkel kwam ik deze maand tot besef kwam, over hoeveel ik innerlijk beschikte en vooral over het deel dat ik vooruitgang boekte. Ik beschik over ver alle kenmerken van het overvloed concept, zelfs de momenten wanneer ik in een dipje zit, is minder hevig dan het echt lijkt.

  Sinds augustus heb ik helaas moeten stoppen met online gaming, wegens een kapot gedraaide pc. Daardoor heb ik vrij veel tijd gekregen om toch met volle focus in een loodzware examens periode te doorgaan. De moeilijkste examens waren wel tot een succes ge-eindigd. Kort erna met volle energie en moed het nieuwe schooljaar ingegaan. Op dat moment was ik totaal niet meer met vrouwveroveren en gaming meer bezig en toch had ik een kleine succes. Ik scoorde zelfs nummers zonder dat ik het wist omdat me plots uitkwam. Ik flirtte automatisch en deed mijn eigen ding.

  De laatste twee maanden kwam ik enkel met schone dames in contact(selectieve selectie), datgeen wat je omschreef in je aantrekkingsprogramma in wat je zou willen aantrekken. Begin van november luisterde ik terug naar beide luisterprogramma’s en toen besefte ik, ik kan nog best een boost en een groei gebruiken. De laatste drie weken kreeg ik besef, wat ik voor handen had. Ik flirtte constant met mooie vrouwen en had zelfs onderweg een geweldige persoonlijkheid van een vrouw ontmoet en toch paste ze niet in mijn plaatje. Een minder goede match links laten liggen en dat deed ik ook. Ook al was zij stapelzot van me, ik begaf me op onbekend terrein. Ik tastte de grenzen af en ging niet te ver(geen seks en niet zoenen, wel aanraakprincipe die je omschreef in de superminnaar cursus). Ik had bij haar voor alles in hand bereik en toch bleef ik mijn eigen trouw omdat uit mijn buikgevoel dat ze geen goede match voor me was. Ik zat toen met 3 dames in m’n hoofd zonder echt verliefd te worden. Ik handelde uit overvloedsconcept en was telkens correct op wat ze mogen verwachten van me. De ene droop af omdat ik mijn mysterieus zijnde prijs gaf, een les bijgeleerd. Twee waren er nog over. De tweede heb ik nog altijd contact mee en ik ben er voorzichtig mee. De derde waarmee ik op afspraakje ging, was stapelverliefd op me maar mijn klik was er niet, ze was niet “de levensgezel voor me”. Zonder de hufter uitgehangen, zei ik eerlijk tegen haar dat het niets zal worden, het ligt niet aan haar maar aan me. Dat greep haar hard aan en ik kreeg medelijden waardoor ik nog een poging nam maar mijn buikgevoel had gelijk, ze is inderdaad ondanks haar fantastisch innerlijk niks voor me. Een kanttekening, ze had haar uiterlijk niet echt mee. Voor een andere man zal haar wel fantastisch vinden maar bij me niet. Het kan pijnlijk aankomen als je dit leest, maar kheb nooit met haar gevoelens gespeeld en correct gehandeld als man van overvloedsconcept. In mijn plaatje moet de dame in kwestie gevoel voor humor, sportief en speels zijn ( de minimale eisen waaraan mijn levenspartner moet aan voldoen).

  Zo, dit is ook van mijn schouders af als last. Ondanks ik niet meer actief meer was als vrouwveroveraar, het concept nam telkens over. Zelfs nu, praat ik zonder probleem met vrouwen, geen verlegenheid meer. Met een hoog positief zelfbeeld, ga ik het onbekende aan. iets wat ik ook heb geleerd, dat ik voor mn eigen telkens zo moeilijk maakte terwijl eenvoudige gesprekken ook leuk en boeiend kan zijn. Ik probeer altijd voor een aparte invalshoek te zorgen, dat er toch intresse is. Zo heb ik wel nummers gescoord maar dan is er geen contact meer, jammer voor hun dat ze zn kerel laat lopen. Ik ga niet meer depri overdoen. Het smaakt naar meer omdat ik toch besef, zo slecht was het toch eigenlijk niet. Toch blijf ik wel jaloers op andere kerels met zn schone dame…

  Bij me bestaat het faal/succes denkkader niet meer. Dit is vervangen door “te maken fouten principe”. Zelfs als ik faal op iets, bv geen nummer of geen date, dan noem ik geen faal maar een fout dat ik alweer maak. Als het nu een succes is, bv ze glimlacht terug of wel nummer/date, dan is het geen fout maar een mooi meegenomen zaak.

  Nu dat ik terug ben, heb ik 1 groot doel voor ogen, beetje ambitieus. Namelijk een deftige liefdesleven en uitbouw van het overvloedsconcept op alle levensgebieden, niet enkel op de liefde maar op alle levens facetten. De weg is terug begonnen, enkel heb ik een positieve sterke pakket mee om alle omstakels te gaan overwinnen. Mijn mentale energie voor deze avontuur is bijgeladen en heb veel zin in nieuwe vrouwelijke contacten. Ik ben er zelfs in geslaagd om 3 prachtige vrouwen te blijven intresseren in me. Iets wat me voorheen niet lukte. “Laat ik het zo zeggen in voetbal termen, ik kan wel goed de bal rond tikken maar scoren zat er nog niet in” en daar struikel ik nu over. De andere struikelblok was lichaamstaal maar onbewust pas ik dit wel vrij goed toe dan ik dacht. Ik heb meestal een vrij open lichaamshouding. De andere struikelblok is nog steeds motivatie waardoor ik mijn eigen onderdruk steek in het vinden van een adembenemende dame waardoor ik tegen mijn sociale kring kan zeggen, daarvoor heb ik mijn singlebestaan opgeheven. Gevoel van trots zijn, zal ik wel hebben.

  Nu komen mijn vragen voor je Victor:
  1) Wat doe je als een juffrouw bij groepje van andere juffrouwen zit ( 4 of meer)? Hoe breek je daar het ijs?
  2) Komt er nog een derde audioprogramma uit zoals “zelfvertrouwen en aantrekkingskracht”?
  3) Hoe ga je om met succes die je onbewust hebt bereikt? Een voorbeeld: een onwennig gevoel bij acceptatie nieuwe mogelijke partner
  4) Een moeilijke vraag. Wanneer je net contact met een dame hebt en je hebt haar nummer of je komt deze dame wekelijks tegen, hoe zorg je ervoor dat deze dame op een subtiele manier zowel seksueel als op romantisch valk geprikkeld wordt?
  5) Hoe maak je op een vrouwvriendelijk manier contact met een dansinstructrice zonder de macho te gaan uithangen? ( Heb plannen als ik de komende jaren dansles zal volgen na toekomstige zwarte band in karate)

  1. Welkom terug Andy! 😀

   Sinds augustus heb ik helaas moeten stoppen met online gaming, wegens een kapot gedraaide pc.

   Helaas? Begrijp wel dat je dat zo ziet. Stiekem vind ik het een goed prikkel om je leven nog verder te upgraden! 😀

   Daardoor heb ik vrij veel tijd gekregen om toch met volle focus in een loodzware examens periode te doorgaan. De moeilijkste examens waren wel tot een succes ge-eindigd.

   Echt goed man. Gefeliciteerd!

   Ik scoorde zelfs nummers zonder dat ik het wist omdat me plots uitkwam. Ik flirtte automatisch en deed mijn eigen ding.

   Haah, mooi mooi!

   Een minder goede match links laten liggen en dat deed ik ook. Ook al was zij stapelzot van me, ik begaf me op onbekend terrein.

   Op zich is het prima om je ook af en toe op onbekend terrein te begeven. En water bij de wijn wat betreft wat je exact zoekt kan soms ook goed doen.

   Elke nieuwe ervaring is meegenomen. Daar kun je veel van leren!

   Ik had bij haar voor alles in hand bereik en toch bleef ik mijn eigen trouw omdat uit mijn buikgevoel dat ze geen goede match voor me was.

   Onderbuikgevoel kan een goede raadgever zijn!

   Toch kan het soms onprettig voelen om iets anders te doen dan je normaal zou doen. Buiten je comfortzone treden… terwijl dat juist wel een impuls kan geven.

   Zelfs nu, praat ik zonder probleem met vrouwen, geen verlegenheid meer.

   Prachtig prachtig! 😀

   Iets wat ik ook heb geleerd, dat ik voor mn eigen telkens zo moeilijk maakte terwijl eenvoudige gesprekken ook leuk en boeiend kan zijn

   Heel juist. Je hebt ‘de diepte’ van eenvoudige gesprekken ontdekt. Het is meer dan het praatje, het is de algehele ervaring. Rijkdom Andy, rijkdom!

   Als het nu een succes is, bv ze glimlacht terug of wel nummer/date, dan is het geen fout maar een mooi meegenomen zaak.

   Juist Andy, dit voelt beter en kom je ook verder mee. Goed bezig!

   Nu dat ik terug ben, heb ik 1 groot doel voor ogen, beetje ambitieus. Namelijk een deftige liefdesleven en uitbouw van het overvloedsconcept op alle levensgebieden, niet enkel op de liefde maar op alle levens facetten.

   De basis van het Overvloed-concept is dat het niet specifiek alleen op liefdesvlak werkt. Het is veel groter dan dat.

   Beetje ambitie is trouwens positief. Toch raad ik je aan om vooral ook te experimenteren. Beetje water bij de wijn in wat je zoekt in een vrouw kan maken dat je vooruitgang in een versnelling komt.

   Laat ik het zo zeggen in voetbal termen, ik kan wel goed de bal rond tikken maar scoren zat er nog niet in” en daar struikel ik nu over.

   Als je in termen als scoren wil spreken, prima. Jij hoeft niet te scoren. Laat de vrouw scoren 😀

   De andere struikelblok is nog steeds motivatie waardoor ik mijn eigen onderdruk steek in het vinden van een adembenemende dame waardoor ik tegen mijn sociale kring kan zeggen, daarvoor heb ik mijn single bestaan opgeheven. Gevoel van trots zijn, zal ik wel hebben.

   Ik begrijp dat je dit op deze manier benadert. Ik adviseer je om het vooral los te laten. Je hoeft je niet te bewijzen voor je omgeving.

   Natuurlijk, schoonheid mag er zijn. Maar de zoektocht naar een ‘adembenemende dame’ legt wel erg veel focus op mooi-zijn. Weet dat schoonheid een subjectief begrip is. En hoe meer ervaring je hebt, hoe anders je visie op schoonheid wordt.

   Andy, wees trots op wie je bent en wat je tot nu toe voor elkaar hebt gekregen. Alleen al dat je verder komt met studeren, echt iets om trots op te zijn!

   Wat je in je liefdesleven doet, geniet ervan. Gebruik het niet als bewijsmateriaal, zodat je meer de vrijheid hebt om te experimenteren en allerlei ervaringen op te doen.

   1) Wat doe je als een juffrouw bij groepje van andere juffrouwen zit ( 4 of meer)? Hoe breek je daar het ijs?

   Je kunt het gesprek op dezelfde manier aanknopen als wanneer een vrouw alleen is.

   Hoe meer volk, hoe meer (diverse) reacties. Dus je hebt meer mogelijkheden om te antwoorden. Er is meteen meer dynamiek, erg relax!

   2) Komt er nog een derde audioprogramma uit zoals “zelfvertrouwen en aantrekkingskracht”?

   Jazeker, en deze staat al een lange tijd in de steigers. Ik breng nieuwe programma’s pas uit als ik er echt tevreden over ben. Daar hoort experimenteren en onderzoeken bij. Bij dit nieuwe programma ben ik nog niet zover…

   Nu ben ik bezig met het ontwikkelen van een speciale training voor mannen, op seksueel vlak. Ik hoop dat ik deze nog deze maand kan uitbrengen. Complex en stevig!

   3) Hoe ga je om met succes die je onbewust hebt bereikt? Een voorbeeld: een onwennig gevoel bij acceptatie nieuwe mogelijke partner

   Adem in, adem uit. Het onwennige gevoel kan heel heftig zijn. Alsof je gevoelsmatig in een nieuwe, vreemde of zelfs gevaarlijke situatie komt. Dat betekent dat je buiten je comfortzone treedt, waardoor je uiteindelijk meer vrijheid hebt in je (liefdes)leven!

   4) Een moeilijke vraag. Wanneer je net contact met een dame hebt en je hebt haar nummer of je komt deze dame wekelijks tegen, hoe zorg je ervoor dat deze dame op een subtiele manier zowel seksueel als op romantisch vlak geprikkeld wordt?

   Door een afspraakje te plannen met haar. Door zoen-initiatief. Komrtom, zet de Verovering voort.

   5) Hoe maak je op een vrouwvriendelijk manier contact met een dansinstructrice zonder de macho te gaan uithangen? ( Heb plannen als ik de komende jaren dansles zal volgen na toekomstige zwarte band in karate)

   Klinkt als een erg goed plan Andy! Dansen kan je lichaamstaal verbeteren, zonder dat je er erg in hebt. Zeker met een Karate-achtergrond, dat komt heel mooi samen.

   Doe je best met dansen. Oefen ook thuis. En probeer niet iets te bewijzen. Vriendelijkheid en dansmotivatie, dat maakt het al erg positief.

   Leuk om weer je reactie te lezen Andy 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *