Om beter te leren vrouwen versieren, lijkt het noodzakelijk om een arsenaal aan versiertrucs te verzamelen. Je wilt alle handige flirt-technieken en snelle verleidings-methodes tot je beschikking hebben.

En natuurlijk wil je meteen een getrainde ‘perfecte babbel’ ontwikkelen waar vrouwen van gaan zwijmelen.

Het idee dat je als man met een paar versiertips en -trucs meteen een mooie vriendin scoort, is een gevaarlijke misvatting. De rol van je mentaliteit wat betreft vrouwen, wordt volledig over het hoofd gezien.

Vooral mannen die weinig of geen ervaring hebben met vrouwen versieren zijn op zoek naar een snelle, kant-en-klare oplossing. Wat zij zoeken bestaat niet, vrouwen zijn namelijk niet op te lossen als een legpuzzel of cryptogram.

Hoeft ook niet, zoals je ontdekt in dit stevige artikel…

Betere mentaliteit, beter leren vrouwen versieren

Zoals ik al vaker aangeef in mijn blogartikelen, hardnekkige liefdesproblemen komen vaak voort uit een verkeerde Verovermentaliteit. Daarmee is succes met vrouwen moeilijk.

Vandaag geef ik antwoord op Wilco’s blogreactie bij het artikel over onverwerkt liefdesverdriet. Het is alweer van een tijdje geleden en hij heeft ondertussen veel vooruitgang geboekt. Toch geef ik alsnog feedback zodat andere mannen ervan kunnen leren.

Ik ben benieuwd naar je liefdesverdriet product. Ik weet dat ik me echt slecht kan voelen over het ophouden van een relatie/ lang contact.

Het blijft bij mij meestal lang hangen omdat ik daarna zoveel vragen heb.
- wat had ik anders moeten doen?
- Op welk moment ging het mis?
- Wat kan ik hieruit leren?
- Wanneer komt het nou wel eens goed?

Maar meestal blijven deze vragen onbeantwoord. Je wilt nadat het klaar is eens een goed gesprek aangaan met de desbetreffende persoon, maar die wil dat dan niet. Soms wordt ik wel eens een beetje moedeloos van vrouwen. En van mezelf.
Ik weet van mezelf dat je over een vrouw gewoon heen komt. Maar meestal wil ik niet accepteren dat het fout is gegaan. Soms zou ik de drang om achter de vrouwen aan te gaan bij mezelf wel eens willen wissen.

Wilco, dat was een goede reactie (lang geleden)! Je legt de focus op jezelf en je mentaliteit, waardoor je je liefdesleven structureel kunt verbeteren.

Let wel, je hebt meer geduld en doorzettingsvermogen nodig. Plus…

Stel je positiever op voor meer succes

Mijn advies die absoluut veel mannen kunnen gebruiken: wees meer positief. Bijna al je vragen zijn gesteld vanuit een negatieve focus. Je trekt daarmee onbewust negativiteit aan. Je maakt het jezelf niet alleen moeilijker om vrouwen te versieren, je remt ook je persoonlijke ontwikkeling.

Een negatieve focus (vraag) kan je in een neerwaartse spiraal duwen. Hoe minder goed je over jezelf oordeelt, hoe meer remmingen je hebt.

En dat gaat ten koste van een aantrekkelijke uitstraling, waardoor je minder aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. Met name de vrouwen die je extra leuk vindt…

Resultaat: je liefdesleven ziet er steeds minder rooskleurig uit.

Goed voor je liefdesleven: zelfverbetering

Je doet ook veel goed. Wees je daarvan meer bewust, geef jezelf geregeld het verdiende schouderklopje.

Alleen al dat je mijn blogartikelen leest, duid op de drang naar persoonlijke ontwikkeling. Dit onderscheid je op een positieve manier van andere mannen. Zelfverbetering, zelfreflectie, leren van je fouten, het is belangrijk voor de ‘echte man’.

Op zich zijn een paar versiertips van vrouwen interessant. Toch zullen sommige vrouwen het ontkennen dat ze graag een man willen die zich op liefdesvlak willen verbeteren.

En genoeg vrouwen hoor je er zelfs nooit over praten. Maar dat je jezelf wilt verbeteren op liefdesgebied is wel degelijk belangrijk voor vrouwen. Dus blijf je inzetten om beter te leren vrouwen versieren.

Positieve zelfreflectie

Door optimisme profiteer je steeds meer van de opwaartse spiraal. Dat betekent dat je jezelf vragen stelt die een meer positief antwoord uitlokken. Je voelt je daardoor beter en je ziet meer mogelijkheden. Je krijgt als het ware meer opties voor succes en plezier.

Mooie theorie, absoluut. Graag vertaal ik deze in de praktijk. Dus in het volgende artikel geef ik direct feedback op de gestelde zelfreflectie-vragen van Wilco. Zie hier: Betere versierder door betere vragen.

Ontdek hoe je in de opwaartse succes-spiraal kunt komen…

Trouwens, ik hoor graag van anderen welke vragen zij zichzelf stellen na een niet voltooide Verovering, na het het vrouwen versieren. Plaats je reactie hieronder!

Gerelateerd:

 • Je liefdesleven verbeteren (doen!) (26)
  Je wilt je liefdesleven verbeteren? Ik kan voorspellen of je liefdesleven uiteindelijk gaat slagen of ‘falen’. Wellicht vraag je je af hoe ik van te voren kan weten of je een goed liefdesleven krijgt en of het ooit een beetje […]
 • Ze zoekt slechts mannelijke aandacht (pas op!) (7)
  Vandaag een artikel over vrouwen die mannelijke aandacht zoeken. Want afgelopen week ben ik weer eens beet genomen door een aantrekkelijke flirter met zeer uitgekiende flirttechnieken. Dit keer door een prachtvrouw werkzaam in […]
 • 3 Keiharde voordelen van glimlachen (incl. 6 praktische tips) (5)
  Glimlachen hoort bij aantrekkelijke lichaamstaal. Je kunt je liefdesleven zelfs een flinke impuls geven als je vanaf vandaag meer glimlacht. En om je daartoe te bewegen, breng ik vandaag een gloednieuw artikel uit over de […]
 • Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3) (31)
  Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉 Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en […]
Beter leren vrouwen versieren (deel 1)

32 reacties op “Beter leren vrouwen versieren (deel 1)

 • Sinds een week geleden ben ik weer begonnen met de zelfvertrouwen oefening. Ik schrijf dan elke avond de positieve ontmoetingen, gesprekken en veroveringen van die dag op. ‘S ochtend lees ik het een aantal keer na. Na verloop van dagen voel ik me steeds krachtiger wat betreft veroveren. Het is dus niet te ontkennen dat een positieve focus je mentaliteit sterk verbeterd.

  Ook een belangrijk punt bij zelfverbetering is de lat niet te hoog leggen. Weet dat je vroeger alles in dit leven nog had moeten leren. Kijk naar vandaag, je hebt enorm veel geleerd en elke dag leer je weer wat kleins bij. Deze kleinigheden mag je gerust vanuit je hart voor jezelf waarderen 😉

  En trouwens, de relatie met die prachtige vrouw heb ik helaas moeten verbreken. Onze eisen kwamen uiteindelijk niet overeen. Ik zal haar wel als vriend behouden. Ik kan weer genieten van mijn vrijgezellen leven en van de heerlijke seks met verschillende vrouwen. Jiiiiiihoeeeeeee!

 • Voor mijn een grote legpuzzel met daarin de 10 tips van vrouwen naar mannen toe, graag 😀

  Deze blogbericht had ik niet zien aankomen, een goede verduidelijking want ik zat ook met die gedachten.
  Na de dikke 30 falende aanspreking op 1 nacht van de gentse feesten, had er ik geenz in meer in vrouw veroveren want ze waren zo moeilijk aan het doen tot en met terwijl ik enkel plezier wou uithalen.
  Toen gaf ik het letterlijk op en opeens nog een goede kans tevoorschijn maar ik verprutste die volledig,.Vrouwen zijn nooit content( tevreden).

  Ik was dan plots helemaal down en na dag weer min of meer positief. Vandaag ging ik weer wat trainen want ik lag al 4 weken stil en plots kwam een onbekende juffrouw tegen met haar hondje naast haar. Ze was de hond aan het uitlaten en ik liet haar spreken door verschillende vragen te stellen, en na de 1 van mijn eigen verzonnen openingszinnen helemaal het ijsgebroken. Zij is 2de op schoonste na die ik ooit heb aangesproken, echt ene om heerlijk om eraan te zitten. Kortom gezegd, ze was zogezegd boven mijn bereik ( she is out of your league) zou je zeggen maar ik trok me niet van aan en had een leuke flirt van 5 a 6 min, meer hoeft het niet. Dit allemaal ontstond door een ontspannen houding met een positieve zelfbeeld. Fanatische ervaring op zich maar er mogen er meer komen.

  Door een bepaalde houding of door mentaal in orde te zijn lijken sommigen grenzen opengesteld, je kan je meer permitteren, ik moet enkel de moed bijeen schrapen om toch de stap te zetten anders blijf ik maar passief.

 • Lees al een tijdje mee op dit leuke blog… nu heb ik een vraag.
  Wie denkt er ff mee?:

  Ik heb een leuke meid ontmoet. Goede klik wederzijds, was uitgesproken.
  We hadden 3x afgesproken en toen haakte ze af, via sms.
  Paar weken later stuurde ze een sms met vraag om toch weer af te spreken.
  Prima, dus gedaan, superleuke avond incl. zoenen e.d. Tot laat in de nacht in huiskamer gezeten.
  Nu is het 4 dagen later maar niets gehoord, ik heb wel 2 dagen erna ge-smst en op de 4e dag ook. Neutrale sms-jes.

  Ik wil best verder met haar, vind haar super, maar wat maakt dat ik nog niets gehoord heb? Terwijl ze de laatste afspraak expliciet had uitgesproken dat ze me toch wel erg leuk vond. Is dit een ‘foute vrouw’ die aandacht nodig had, een avondje affectie leuk vond maar mij dan laat zitten? Of is het een grote twijfelaar en vlucht ze voor haar gevoelens?
  Mijn idee is om het nu af te wachten, mijn reactie is vlgns mij wel duidelijk, en dan bv 3 dgn later weer te sms-en met zoiets als: “zeker weten niet nog ’s afspreken?”.
  Ikzelf word onzeker van alles en wil graag weten of ze verder wil of niet…

 • @ Jeroen,

  Ik heb je verhaaltje gelezen.
  Je zegt dat ze je heeft aangegeven dat ze je erg leuk vond, maar toch doet ze achteraf een beetje vreemd.
  Ik vermoed dat ze de nacht in je huiskamer seks wilde hebben. Vier afspraakjes is voldoende voor haar om lekker samen het bed te delen. Het enige punt is dat vrouwen graag het initiatief aan de mannen over laten.
  Het geeft haar dan het gevoel van sexy zijn en minder verantwoordelijkheidsgevoel.

  Geef haar nog een kans en geef haar ook wat ze verlangt. Ik ben er zelf pas geleden de mist mee ingegaan.

 • Dag heren,

  Misschien kan iemand mij een tipje geven. ZO af en toe kom ik een bepaalde vrouw tegen in de supermarkt, we lachen een beetje naar elkaar en we kijken elkaar veel aan 🙂 . Voor de rest ken ik haar helemaal niet. Maar ik zou dat graag willen veranderen. Kan iemand mij een tipje geven wat ik tegen haar zou kunnen zeggen in de supermarkt? Ik ben iemand die heel makkelijk contact kan leggen met mensen, alleen in een supermarkt weet ik zo één twee drie wat ik zou kunnen zeggen tegen die mooie onbekende vrouw.

  Ik zat zelf een beetje in de richting te denken van: Hallo! Wat voor lekkers ga jij voor vanavond maken?

  Toch vind ik het lastig hoor om soms contact te leggen met onbekende knappe vrouwen. Maar het moet 🙂

  Jullie tips zijn van harte welkom!

 • @ Rachid

  Haha… dus ze wou misschien meer? Nou, ik denk het niet, of voelde dat in ieder geval niet. Er gebeurde genoeg en volgens mij. Ze nam zelf initiatief om naar huis te gaan, dus als ze meer wou….

  Ik denk juist dat het misschien te veel is geweest zo ineens…
  Maar ben bang dat ze verwarrende gevoelens ervaart, ze heeft namelijk ook andere mannen ontmoet de laatste tijd. Ze gaf wel aan mij leuker te vinden dan de anderen. Persoonlijk denk ik dat ze twijfelt, dat ze op zoek is naar die ene leukste, die perfecte match. En daarom haarzelf niet goed kan geven.
  Hoe kan ik die twijfel wegnemen?

 • @ Jeroen,

  Ahaaa…
  Er zijn andere mannen in het spel. Precies de reden waarom ik de ”vage” relatie die ik had met een vrouw heb beïndigd. Telkens als het neer kwam op seks, dacht ze waarschijnlijk weer aan een andere man. Stom, stom en stom. In het begin was het nog niet echt een probleem om met haar naar bed te gaan, maar hoe verder onze relatie ging zonder nog seks gehad te hebben, hoe meer terughoudender ze werd. Problemen op seks gebied hebben absoluut een negatieve weerslag op de relatie. Ze vertelde me ook ”ik wil mensen niet TE dichtbij laten komen” Waarschijnlijk heeft de seks met mij voor haar een diepere betekenis en geeft ze een bepaalde seksuele macht weg ofzo, ik snap het zelf nog niet helemaal. Hoe dan ook, Ik respecteerde haar mening en ging onverstoord verder met vrouwen die wel openstaan voor seks.
  En dit is precies wat jij nu moet gaan doen, gun jezelf (leukere) vrouwen die wel openstaan…

 • @ Rachid

  zozo, ervaren mannen zijn wij, maar wat is wijsheid hè? ik heb dit jaar echt te veel *vage* relaties gehad, zo veel afspraakjes en iedere keer hoop ik weer op een blijvertje. Maar óf ik óf zij maken het uit, waardeloos. En nu kwam er eentje vanzelf terug na mijn onverstoorbare houding, gaat ze na 1 intiem avondje de knuppel in het hoenderhok gooien! Raakte ik weer gehecht aan haar, wou wel weer verder, gunde haar een kans… En ja, het zal haar twijfels voor andere mannen zijn.

  Ook nu, het is zo’n leuke aantrekkelijke dame, dit ga ik toch niet zo laten liggen? Kom op, een beetje jagen hoort er ook bij. En ze past goed in mijn niet al te standaard leven, er zijn niet zo veel.

  Natuurlijk hoort seks er ook bij, maar ik ga toch echt voor een langdurige relatie, de tijd van scharreltjes heb ik ver achter me. Seks is voor mij geen doel! Hoewel dit mij altijd wel helpt voor de duurzaamheid, ben fysiek wel competent en vrouwen willen dan meestal graag verder met mij als ze het eenmaal geproefd hebben met mij ;). Volgens mij wil deze meid nog wat scharrelen en verschillende mannen proberen. Of het klikt niet voldoende met mij (maar dan had ze ook niet terug moeten komen!!).

  Op de 5e dag nog steeds niets gehoord, dus ik vermoed dat ik alle hoop kan laten varen. Ik kwam TE dichtbij vermoedelijk, zoals jij al beschrijft en daar staat ze niet voor open.
  Ik laat ‘r wel hangen, ga verder kijken. Goed idee. Tenzij… ze zelf moeite voor mij gaat doen.

 • Vreemd! hoe vrouwen terug komen door onverstoorbare houdingen. Ik had deze week ook nog zo een ervaring. Ergens voelde ik dat het balletje nu toch vanaf haar kant moet komen, anders is het toedeloe…

  Jagen is ons instinct, maar tegenwoordig heeft het een moderne context. Ik ontken niet dat het een geweldige vrouw is met wie je rond hangt, maar laat je fantasie nog niet de overhand nemen. Pas wanneer zij verliefd op jou is. Nog niet verliefde vrouwen zijn wat dat betreft niet goed in het hendelen van verliefde mannen.

  Neem nog geen afscheid van deze vrouw, maar richt je ook op andere vrouwen. Juist op deze manier zul je haar nog beter kunnen veroveren omdat je in overvloed leeft. Als je haar niet kunt veroveren, heb je nog voldoende andere vrouwen die wèl openstaan…

 • @Rachid

  Goede reactie! Hier kan ik wat mee.
  Ze is geweldig maar misschien sla je de spijker wel op z’n kop: zij is nog niet verliefd op mij, maar ik laat mijn fantasie de vrije loop en wordt al wel verliefd… Haar fantasie moet gaan werken, of anders niet. Stille hoop werkt niet in relatieland.
  Hoe kan ik haar fantasie triggeren? Juist door nietsdoen?
  Of plagerig toch een smsje b.v.: “zeker weten niet een weekendje schier 😛 ?” (en dan bv erachter: “ik neem alle twijfel weg ;-)”

  Het liefst zou ik nog 1x afspreken, want de laatste keer had ik nogal wat ellende meegemaakt in privesfeer, dit beïnvloedde mijn gedrag die avond negatief, en ik voldeed niet meer aan haar fantasie die ze weken ervoor opgebouwd had. Tja, maar dan zeg ik ook: waarom houden zoveel vrouwen toch niet vol maar gaan ze na 1 minder positieve ervaring in de benen… Niemand is altijd die joviale, spontane, humorvolle knappe man. Er zijn mindere dagen bij… En iemand die dat niet accepteert is het eigenlijk ook niet waard toch?

  Ik ga me richten op andere vrouwen. Er komt eind deze week een ander terug van vakantie die daarvoor al graag weer met mij wou afspreken. Haar kansen zijn bij deze met stip gestegen haha. Leuke meid, hopelijk haakt die niet af als het een keer minder magisch is.

 • Meestal is het extra moeilijk om een vrouw verliefd te laten worden als je dat zelf al bent op haar. In je innerlijk weet je gewoon dat je deze vrouw TE graag wil; je bent bang om fouten te maken.

  Het is moeilijk om jezelf wat dit betreft in de maling te nemen en te doen alsof je niet bang bent om fouten te maken.
  De echte remedie is het aanspreken en veroveren van meerdere vrouwen.

  En belangrijk, laat je illusionaire verliefdheid geen reden zijn voor haar om verliefd op jou te worden. Ik heb ooit emotioneel zitten huilen en stiekem daardoor zitten hopen op een soort van wonder. Echte liefde is gebaseerd op geven, niet op nemen. Wees je ervan bewust dat je deze vrouw KUNT loslaten; voel je vrij…

 • Maar geef haar nog wel een kans…
  Je mag gerust ook zelf het initiatief nemen. Spreek eerst een paar vreemde leuke vrouwen aan, je zult wat krachtiger overkomen door de telefoon, bellen.

 • Fantastische conversatie! 🙂

  @ Rachid,

  Die oefening voor meer zelfvertrouwen zouden meer mannen moeten doen. Werkt uitstekend!

  http://www.aantrekkingskracht.com/zelfvertrouwen-met-vrouwen-basis-meer-zelfvertrouwen

  Jammer van die prachtige vrouw. Maar met een positieve instelling en loslaten is dat geen probleem voor je liefdesleven 🙂

  @ Andy,

  ’30 Falende aansprekingen’… Je bent druk bezig geweest!

  Hoezo falend? Wees minder resultaat gericht, go with the flow. Niet alleen hoef je niet zoveel vrouwen aan te spreken, je hebt meer plezier op een avond.

  Je zei:
  “Ze is zogezegd boven mijn bereik”.

  ‘Eerst geloven, dan zien’. Les 3 van de gratis E-cursus http://www.VrouwVeroveren.com

  @ Jeroen,

  “We hadden 3x afgesproken en toen haakte ze af, via sms.”

  Wanneer heb je met haar gezoend? Of was de eerste zoen bij het 4de afspraakje?

  “Neutrale sms-jes.”

  Daarmee onderscheid je jezelf niet op een positieve manier.

  “maar wat maakt dat ik nog niets gehoord heb?”

  Vuur, passie, verlangen, zoenen, seks…

  (Dadelijk een vervolg-reactie van mij.)

  @ Robbert,

  “Hoi!” Dat is het minste wat je kunt doen om meer contact te krijgen, meer dan alleen een glimlach en oogcontact.

  Stel haar een vraag over hoe je het ene product kunt combineren met het andere. Welke wijn past goed bij … gerecht? Of iets dergelijks, ze weet heus wel dat het niet om de vraag zelf gaat, maar dat je een vraag stelt zodat jullie met elkaar in contact kunnen komen.

  “Hallo! Wat voor lekkers ga jij voor vanavond maken?””

  Iets is altijd beter dan niets. Stel die vraag, prima!

  Of stel de vraag nadat je in gesprek bent gekomen. Wees nieuwsgierig! Zij wil met je praten, maakt niet uit wat je zegt.

  Ik denk dat je mijn E-boek met openingszinnen voor mannen je heel uitstekend zal bevallen. Download hier:

  http://www.De-Openingszin.com

  @ Rachid,

  Ze zei: “ik wil mensen niet TE dichtbij laten komen”.

  Je kon de vraag stellen wat ze daar precies mee bedoelt. Je kunt het gebruiken om haar gerust te stellen en in te spelen op haar fantasie en gevoel van veiligheid… zodat ze zich meer kan geven.

  Sowieso goed dat je verder bent gegaan! 🙂

  @ Jeroen,

  “ik heb dit jaar echt te veel *vage* relaties gehad, zo veel afspraakjes en iedere keer hoop ik weer op een blijvertje. Maar óf ik óf zij maken het uit, waardeloos.”

  Wil je twee of drie van die ‘vage relaties’ beschrijven, hoe ze verliepen? Hoeft niet uitgebreid…

  Wat betreft verliefdheid:

  http://www.aantrekkingskracht.com/snel-verliefd

  Wat betreft het hebben van mindere dagen, zei je:

  “Niemand is altijd die joviale, spontane, humorvolle knappe man. Er zijn mindere dagen bij… En iemand die dat niet accepteert is het eigenlijk ook niet waard toch?”

  Iedereen heeft ups en downs, klopt. Echter, in het begin van de Verovering staat een down symbool voor het verdere verloop van de Verovering en eventuele relatie.

  Ik vermoed dat je redelijk perfect en evenwichtig overkomt wanneer je inderdaad een goede dag hebt.

  Advies: geef aan dat je niet perfect bent, omdat niemand perfect is. Breng het niet als een belangrijke boodschap, maar laat het terloops in een gesprek aan bod komen en blijf speels. De teleurstelling is dan minder groot wanneer je een mindere dag hebt met haar.

  Met andere woorden, verlaag haar verwachtingen een beetje…

 • @ Victor

  De komende tijd zal ik eens wat vaker naar die desbetreffende supermarkt gaan, mocht ik haar tegenkomen dan ga ik gewoon naast haar staan voor de schappen en probeer dan een leuk gesprek te beginnen.

  Dat is wel lekker spannend altijd om zoiets te doen. Ik heb het zeker in me zitten om leuke gesprekken te beginnen met leuke vrouwen op straat of in de stad. Mede dankzij jouw stoere tips 🙂 Maar het lukt me niet vaak om telefoonnummers te vragen, soms weet ik niet op dat moment hoe ik dat moet brengen. Altijd achteraf denk ik van: ASSWHIPE Had had haar nummer gevraagd! Dat is iets waar ik soms nog tegen aan loop.

  Mocht ik met haar in een leuk gesprek verzeild raken, dan zeg ik gewoon van: joh laten we een drankje gaan doen dan praten we even verder want ik heb zometeen een afspraak.

  Het komt vast wel goed 🙂

 • Dit artikel had ik niet zomaar verwacht.. suprise dus.

  Wat het mooie hieraan is dat ik nu weer even de situatie met toen en nu vergelijk. Ik ben inderdaad gevorderd. Gevorderd met mijn eigen leven en met het vrouw veroveren. Laat ik het zo zeggen, ik moet nu gewoon kiezen met welke vrouw ik verder ga.

  Zoals ik een tijdje geleden al aangaf, vrouwen vragen vaker mijn nummer dan ik hun nummer. En het rare is dat ik me juist minder bezig houd met wat de vrouw denkt en wil.

  ——–

  Een tijdje geleden was ik volop aan het twitteren over mijn leven, mijn veroversucces en hoe ik over bepaalde vrouwen dacht. Ik maakte me zorgen over een vrouw die mij maar niet antwoorde terwijl ik al met haar het bed had gedeeld en een paar leuke dingen had gedaan. Ik zat over mezelf in wat ik nou wel niet verkeerd had gedaan.

  VictorVerlon @Wilco, veroveren doe je samen en onthoud dat jij het goed doet! trek je er niet zoveel van aan.

  Zo dat had ik nou net even nodig. Ik voelde het zelfvertrouwen ineens toenemen en vervolgens veranderde de vorm van mijn eigen feedback. Eerst vroeg ik mezelf af: wat heb ik fout gedaan. Daarna vroeg ik mezelf veel vaker af: wat heb ik wel niet allemaal goed gedaan?

  Vervolgens durfde ik veel meer actie te ondernemen tijdens het aanspreken, tijdens de eerste afspraakjes, etc.

  Het gevolg daar weer van was dat ik merkte dat ik dingen ondernam waar ik daarvoor enorm tegenop zag. En nu leek het de normaalste zaak van de wereld.

  Oftewel: Positieve feedback brengt je op alles facetten van je leven in een opwaarste spiraal.

 • Hoe kan je dan een vrouw versieren als ze een vriendin bij zich heeft? Iemand enig idee om die vriendin van die vrouw eventjes op wandel te sturen?

  Die vrouw staat smorgens op het perron te wachten op de trein. Ik sta daar niet ver in de buurt van. Ik weet wel ongeveer de aanpak van de ecoachsystem. Na een zeer geslaagde positieve zelfverbetering en de zelfreflectie kan ik me meer permitteren dan voorheen. Ik struikel nu op deze probleem. Wat kan ik het beste doen hieraan? Ook al wil je beter veroveren als er dan een vriendin van die vrouw erbij zit, gaat dat niet. Vrouwen kunnen nogal moeilijk doen en zeker met hun vriendin erbij, ik heb het al een paar keren meegemaakt.

 • @ andy

  Reis je ook met haar in dezelfde trein? Ik kan het me voorstellen dat het soms lastig is hoor als er een vriendin van haar bij is. Is ze soms ook alleen?

 • Misschien is ze lesbisch en is het geen vriendin, maar haar vriendin vriendin.

  Is haar vriendin dik? Dan kun je ook koekjes kopen en die in de verte gooien, dan heb je zeker 5 min alleen met haar.

  Sorry, ik ben in een lollige bui.

 • @Shadow

  lollige beu, jij hebt duidelijk teveel chocolade of likeurtjes gegeten 😀
  Eerst koekjes kopen en dan gaan rond gaan strooien, dat is zoals als je gaat zitten op een bankje en je gaat de eendjes voeren met brood. Hopelijk is er voor u juffrouw, dat er geen man rond loopt met een grijze mantel op aan het rand van het bos met lollies in zijn zaken gevuld. 😀
  Dan gaat ze denken, mmmm lollies, oh in alle maten en vormen 😮

  Gij(jij) zijt(bent) toch nen kipken, niwoar(nietwaar)? haha

  On the topic : nee, die zijn niet dik, integendeel, die zijn slank 😀

 • Brabants? Ik ook.

  En jammer, nouja, als ze slank zijn kun je nog altijd met calorie-arme chocolade gooien (dat bestaat natuurlijk niet, maar dat hoeven zij niet te weten).

  Maargoed, misschien eerst oogcontact maken met de vrouw en hopelijk zondert ze zich dan even af van haar vriendin? Of je moet haar veroveren waar haar vriendin bijstaat, wat misschien wat lastiger is. Lijkt me moeilijk om in deze situatie de twee dames van elkaar te scheiden.

 • @shadow
  brabants? absoluut niet, ene van oostvl.
  Vandaag stond ze weer lijnrecht tegenover me maar ik zag aan haar lichaamstaal dat ze niet geintresseerd was. Waarom is het zo moeilijk? Je wordt er zo kraakzinnig van.

 • @ Andy

  waarom wil je alleen die ene vrouw veroveren? is de ander niet leuk? als vrouwen in een groepje staan of met z’n tweeen kan je het best je aandacht verdelen. je hoeft die ander niet ook te versieren, maar negeren zou onbeleefd zijn.
  als je hun telefoonnummers regelt kan je natuurlijk zelf kiezen met wie je het contact wil onderhouden.

  maar om eerlijk te zijn denk ik niet dat hier het probleem ligt. je weet zelf ook wel hoe het moet. stop met jezelf voorhouden dat het allemaal zo moeilijk is. je bent een heel normaal mens die gewoon vrouwen kan versieren, of ze nou alleen zijn of met meer.

 • @ M,
  Ze stond een paar dagen geleden voor mijn neus en toch deed ik weer niets. Ik denk een probleem van zelfsabotage. Momenteel zoek ik echt niemand, op sommige momenten dan weer wel, hangt af in welke soort stemming je bent. Om eerlijk te zijn heb ik 6 tal verschillende vrouwen op het oog, voordeel van overvloedconcept. Van nature uit ben ik wel een jager, een speelse kerel die wel wat wilt.

  Daar zeg je nu iets van, “stop met jezelf voorhouden dat het allemaal zo moeilijk is”. Deze remming haat ik echt zo, ik ben wel spontaan en ik durf het wel maar toch steeds dichtgeslagen ondanks een indrukwekkende mentaliteits verbetering. Momenteel weet ik niet wat ik hiermee moet doen, moet handelen zeg maar.

 • @ Andy

  mooi om te horen dat het beter gaat. ik heb zelf ook laatst een doorbraak gehad. ik ben er achter gekomen dat ik veel meer aan mezelf twijfel dan ik zelf dacht. het probleem zit soms zo ‘dichtbij’ dat je het niet eens door hebt.

  je mentaliteit verbeteren is opzich niet moeilijk. het probleem is dat als je snel aan jezelf twijfelt, ook gaat twijfelen of je Dat wel kan. ik heb veel last gehad van dit soort vervelende cirkels.

 • Ondertussen heb ik een andere vrouw aangesproken, ene waarmee het klikt, uniek op zich.
  Had nietveel nodig om haar te openen, aangezien ik ter plekke iets had ge-improviseert, lang leve die oefening van victor zijn openingszin ebook. Het contact verliep heel redelijk, was echt van mijn eisen verbaasd, had zelfs een nummer gevraagd en zij gaf me ook een compliment dat ik heel grappig was, dan heb ik een soort serieuze james bond gezicht getrokken en met een glimlach be-eindigd. Ze stond me echt aan.

  Mijn probleem is nu het volgende, omdat ik haar graag wil verder veroveren maak ik toch wat foutjes.
  Echt normaal voor een beginner vind ik. Ik begon te smsen, eerst 1 a 2 smsjes per uur, daarna iets meer tot dat ze gestopt is met sturen. Ik denk persoonlijk dat ik hier in de fout ben gegaan. Iets teveel van stapel lopen ondanks mijn eigen mentaliteit. Ik weet wel bellen is beter maar toch smsen. Ik heb ook gevraagd of dat ziet zitten voor een afspraakje, ik heb zelfs een datum en uur erop geplakt en ze zei dat ze nog wel zeggen of ze kan.

  Nu dat ze nietmeer stuurt ben ik paniek geslagen, ik denk nu echt dat ik mijn kans heb verprutst heb ermee. Ook al stuurde ik van die grappige smsjes. Blijkbaar is bellen beter dan smsen, dat is mijn les nu.

  Heeft er iemand raad voor me?

 • Misschien had je ook even beter kunnen wachten met smsen en niet gelijk te veel smsen. Denk dat je inderdaad gewoon te snel bent gegaan. Volgende keer wat geduldiger zijn.

  Misschien kun je het beste even wachten voor je haar weer contacteert, als ze een aantal dagen niets zegt, dan kun je haar een herinnering sturen, wees niet te gefocussed op deze vrouw, ondertussen lopen er nog andere potentiele matches rond, dus blijf vooral veroveren, dat leid de aandacht ook van haar af en misschien vind je zelfs in die tijd iemand waarmee het nog beter klikt. Bovendien voel je je minder ‘wanhopig’ als je meerdere lijntjes uitlegt.

 • @ Andy,

  Dat klinkt goed, je hebt een andere vrouw aangesproken 😀

  En je bent inderdaad te hard van stapel gelopen; teveel SMS. Begon je daar ook al mee, direct na de eerste ontmoeting?

  Voortaan zuiniger zijn met de SMS’jes. Bellen is veel steviger voor het maken van afspraakjes.

  Ze reageert niet meer? Vervelend, maar dat hoort erbij als je dit soort fouten maakt. Geen reden tot paniek, zie het als feedback. Je kunt net zo gemakkelijk meer vrouwen ontmoeten en vervolgens deze SMS-fout niet meer maken.

  Even niet meer SMS-en. Ongeveer over een week kun je telefonisch contact opnemen, misschien pakt dat toch nog goed uit. Maar reken daar niet op, ontmoet andere vrouwen…

 • @ Andy

  ja te veel sms’en kan wanhopig over komen. maar het heeft nu weinig zin om jezelf allemaal regeltjes aan te leren van hoeveel smsjes je mag sturen, en hoe lange tijd er tussen moet zitten, wat er precies in moet staan ed. zolang je niet handelt vanuit een angst is het goed.

  ik denk dat veel mannen liever sms’en dan dat ze bellen, omdat ze bellen te spannend vinden. ze denken dat sms’en hun onzekerheid verbergt, maar ook via sms voelen vrouwen onzekerheid heel goed aan.

  ga bij jezelf goed na, hoe voelde je je op het moment dat je smste? welke gedachten kwamen er bij je op toen je in paniek raakte? was je wel echt zo bang dat ze je zou afwijzen, of was het meer dat je bang was dat je het Weer fout zou doen? kan natuurlijk ook allebij zijn. hoe voel je je nu na een afwijzing? kan je het accepteren, of voel je je ergens incompleet of ongelukkig? wat voor invloed heeft deze ervaring op jou, bij een volgende poging?
  het gaat erom dat je zelf goed in kan zien waar je twijfels liggen.

 • Ondertussen heeft ze al gesmst, zelfs veel meer zelfs. Ik weet niet waarom maar toen ik ze ontmoet was ze nog vrijgezel, een dag later was ze al bezet. Dit maakt me helemaal woest maar liet het niet doorschijnen.

  Waarom voelen vrouwen zich speciaal als je een vrouwveroveraar cursus hebt gevolgd en dat een andere toch uw potentiele partner inpikt? Het is zoals jij het zware werk doet en de andere pikt ze echt in. Dit heb ik al veel meegemaakt, ligt het nu aan mij of doorschermeren vrouwen hun zogezegde ‘single’ status?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *