Jazeker, het uiterlijk van mijn geliefde blog is vernieuwd. Na 2 jaar trouwe dienst werd het tijd om alles te updaten.

Of beter gezegd, Aantrekkingskracht.com heeft een algehele upgrade gekregen; niet alleen the look maar ook de functionaliteit. Mag ook wel, onderhand zijn er zoveel artikelen verschenen dat men door de bomen het bos niet meer kan zien.

De belangrijkste verbeteringen:

 • Header: voor een nog betere eerste indruk…
 • Navigatie: met de knoppen ‘Vorige artikelen’ en ‘Volgende artikelen’ snel door naar de volgende blog…
 • Zoekfunctie: snel de artikelen vinden waarnaar je zoekt. Ik heb onderhand talloze tips gegeven. De zoekfunctie levert dus altijd iets waardevols op!

Voor de rest is de programmatuur ook verbeterd, al merk je daar hopelijk niets van. Alles behoort sneller en mooier te werken, zodat je als lezer goed kunt concentreren op wat werkelijk belangrijk is: je liefdesleven.

Wat vind je van deze blog-upgrade? Mooi, of wat wil je anders zien? Suggesties, feedback en complimenten zijn welkom!

Aantrekkingskracht-blog is verbeterd

15 reacties op “Aantrekkingskracht-blog is verbeterd

 • De upgrade van site vind ik wel opgeschoond. Tis proper gemaakt. Eindelijk een soort van artikelenonderscheiding, dat was ook nodig.

  Juist benieuwd naar de volgende opkomende artikelen.

 • Een upgrade was zeker op zijn plaats. Er zijn nu gelukkig veeel artikelen, dus vraagt dat om een verbeterde programmatuur, bedankt.

  Ik weet niet zeker of de lettertype veranderd is, maar ik vind het niet echt prettig lezen. Het voelt voor mij iets te zakelijk en te dicht op elkaar.

  Vooral de zoekfunctie vind ik geweldig. Zoeken naar oude artikelen is veel makkelijker omdat ik meestal de steekwoorden onthoud. De gerelateerde artikelen bieden ook een mooie structuur om duidelijk en lekker door te lezen.

  Conclusie: een stap vooruit 😉

 • @ victor

  het is zeker beter geworden. veel beter het idee gekregen dat de blogs goed te onderscheiden zijn
  had eigenlijk al weinig te klagen 😉

 • hmm volgens mij zoekt de zoekfunctie alleen op trefwoorden in de artikelen. ik zou ook graag reacties terug willen kunnen vinden, staan veel waardevolle reacties op de site:D zou je daar iets aan kunnen doen?

 • Wat ik me nogal erg stoort op de site zelf :
  hoelang kan je dan wachten op een goedkeuring van een reactie, ik heb een positieve lange reactie gezet bij verdubbel je zelfvertrouwen en dat wilt maar niet verschijnen. Dit heb ik nog meermaals meegemaakt.
  Daar moet iets wat gaan doen Victor !

 • Goede feedback allemaal!

  @M.,

  Nu ook reacties in de zoekresultaten 🙂

  @Wilco,

  Binnenkort een verbetering wat betreft het lettertype.

  @Andy,

  Aangezien spammers voortdurend reacties proberen te plaatsen (duizenden), verschijnen niet alle reacties van mijn cursisten meteen allemaal. Ik ga kijken hoe het komt dat jouw reacties nog wel eens voor spam worden aangezien door de software…

 • Geweldig! We kunnen ook zoeken in de reacties. Nu ga ik zeker herlezen wat ik allemaal in het verleden heb geschreven. Ik ben al een beetje bezig geweest en ik zie de verschillen tussen toen en nu.
  Ik ben ook blij dat er een ander lettertype komt. Mijn favoriete lettertype is ”cambria”

  Trouwens, een ander verbeterpunt is de lijst met ”laatste reacties” is wat mij betreft te kort. Vijf laatste reacties is te weinig om alles goed te volgen als je wekelijks op de blog kijkt. Je zou dan een (belangrijke) reactie kunnen missen. Ik denk dat het prima is om de laatste 5 reacties zo te houden, maar dat er een mogelijkheid moet komen waar we d.m.v. een klik, de overzicht krijgen van de laatste 30 ofzo…

 • update geslaagd Victor,al was het alleen maar omdat ik mijn herinneringen die ik in april vorig jaar heb op geschreven weer heb kunnen terug lezen

 • @ Victor,
  Ja, waarom word ik als spam aangezien, ene die veel reageert en nog voor spam. Als ik bij een meisje of vrouw als spam aangezien, die zal het weten, een ferme tik tegen hun achterste airbags.
  Ik kan ermee leven dat mijn reacties soms niet door komen. Ik maak wel wat vooruitgang, hef heeft wel een tijdje geduurd en daarover ga ik uw andere blogs hun spamfilter lastig maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *