Zoek-Vinden

Zoals je als het goed is al hebt gemerkt, heeft aantrekkingskracht.com een complete ugrade gehad. Een kleine snelheidsverbetering, naviatieverbetering, programmatuur-update.

Wat mij betreft is dit de belangrijkste verbetering:

Handige zoekfunctie

Voorheen kreeg ik af en toe een e-mail met de vraag waar een bepaald artikel of video te vinden is op mijn blog. Of een bloglezer stelde me een vraag op liefdesgebied die ik al had beantwoord in een ander blogartikel.

Ik heb de artikelen geschreven, toch moest zelfs ik af en toe flink rond klikken om het juiste artikel te vinden!

Dat probleem is opgelost met de zoekfunctie in de rechterkolom, bovenaan. Dus typ een zoekopdracht in en klik op de knop ‘zoeken’.

Toch niets gevonden?

Als er nog geen of (te) weinig artikelen zijn geschreven over het onderwerp, laat het me meteen weten. Ik kan je dan beter ondersteunen door er een meer artikelen en video’s over jouw belangrijkste onderwerp uit te brengen.

In een paar woorden, over welk onderwerp wil je meer weten?

Stel je belangrijkste vraag:

Hoe moeilijk is het om antwoord te vinden op deze vraag?
Niet moeilijkBeetje moeilijkHeel moeilijk

Wat is de aanleiding/oorzaak dat je vandaag deze vraag hebt?

Aantrekkingskracht-blog – Hoe je kunt vinden wat je zoekt

Een reactie op “Aantrekkingskracht-blog – Hoe je kunt vinden wat je zoekt

Reageren is niet mogelijk.