Flirtende vrouw die zwoel omkijkt

De vorige keer heb ik een voorbeeld van een flirt gegeven in het artikel ‘Wat is flirten (deel 1)’. Bedankt voor de reacties met jullie flirt-voorbeelden!

Vandaag ga ik verder met de uitleg over wat flirten is.

De definitie van flirten

Volgens het woordenboek Van Dale, is dit de definitie van flirten:

“Flirten, flirtte, h geflirt zich versierderig gedragen zonder serieuze bedoelingen.”

Prachtig! Zoals je kunt zien in het voorbeeld-flirt in het vorige artikel, klopt dit helemaal.

Wanneer ik met een vrouw flirt, probeer ik haar niet op een overdreven manier te versieren. Dat is cliché, je krijgt dan over het algemeen minder goede reacties. Daarom raad ik de standaard grappige openingszinnen af. En fluiten of zeggen dat ze een lekker kontje heeft is al helemaal uit den boze!

Pak het anders aan. Maak openlijk contact en laat doorschemeren dat je haar aantrekkelijk vind. Maar doe dat subtiel, zeg dus niet verbaal dat ze prachtig is of dat je haar helemaal te gek vindt.

Geef geen blijk van serieuze bedoelingen, flirt non-verbaal

Flirten doe je voornamelijk met je lichaam, want woorden schieten vaak te kort (niet altijd, er zijn wel degelijk uitzonderingen). Tijdens het flirten communiceer je non-verbaal dat de vrouw aantrekkingskracht op je uitoefent.

En dat is positief voor het vrouwen versieren, je hoeft seksuele aantrekkingskracht namelijk niet te verbergen.

Glimlach, maak oogcontact, stel je open voor haar door open lichaamstaal, raak haar nonchalant vluchtig aan. Zo verzend je met je lichaam als het ware seksuele signalen waarmee je een (seksuele) reactie bij haar uitlokt.

Flirten is vrijblijvend, een persoonlijke afwijzing is onmogelijk

Dit is een van de belangrijkste elementen van de flirt, daarom heb ik er al eerder over geschreven.

Wanneer je een onbekende vrouw ontmoet; laat je serieuze bedoelingen achterwege. Er is geen druk, ze hoeft je flirt niet te beantwoorden.

Sommige vrouwen reageren meteen goed, andere zijn simpelweg te verlegen. Natuurlijk zijn ook vrouwen die je negeren, zij sluiten zich af voor je flirt. Maar dat is niet erg, het was slechts een flirt. Zie het niet als een persoonlijke afwijzing. Wees blij , je hoeft geen tijd meer aan haar te besteden.

Heb je geen of weinig ervaring met flirten? Geen probleem, dat kan snel veranderen. Oefen eerst met het begroeten van onbekende vrouwen; daarmee begint het flirten en Veroveren. De woorden “hallo” en “hoi” kunnen mooi uitpakken…

Vind je het moeilijk om onbekenden te begroeten? Dat is een vervelend obstakel voor het flirten en je succes met vrouwen. Werk aan jezelf! Want voor een beter liefdesleven is het noodzakelijk dat je jezelf verbeterd en blijft verbeteren.

Ook met flirten, oefening baart kunst

Wil je een snel vooruitgang? Ga aan de slag met mijn E-boek met openingszinnen. Ik geef je de stap voor stap aanpak om je over je verlegenheid heen te zetten. Je krijgt de ondersteuning om gemakkelijker te oefenen zodat je meer vrouwen ontmoet dan ooit tevoren…

Heb je nog meer vragen over flirten? Of loop je tegen een ander obstakel waardoor je vast komt te zitten? Plaats je reactie hieronder.

Gerelateerd:

 • Hopeloze Openingszinnen… (18)
  Sommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen! Deze mannen zijn zeker niet […]
 • Perfectionist – Advies voor de perfectionist (7)
  Een perfectionist, ben jij dat? En zou je dat willen veranderen? Of denk je dat het goed is om een perfectionist te zijn, zeker als het om vrouwen versieren gaat? Recentelijk heb ik ook een artikel uitgebracht over de 3 […]
 • Foute openingszinnen (grappige video om van te leren) (5)
  Tijd om het onderwerp foute openingszinnen aan te snijden. Misschien leuk om te lezen als entertainment. Maar als je wilt vrouwen versieren en je kunt moeilijk een goede openingszin bedenken, want dan? Zie als eerste deze video […]
 • Openingszinnen – E-boek Openingszinnen voor mannen weer online (2)
  Na de introductieperiode was mijn Openingszinnen-E-boek even offline; er kon niet meer gedownload worden. Daarover ontving ik e-mail met zowel gesmeek als verontwaardiging. Ondertussen is de website vernieuwd en kan je het […]
Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2)

27 reacties op “Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2)

 • Dus: sierlijk gedrag, zonder serieuze bedoelingen.

  Het bewust zijn dat ik mijn non-verbale (sexuele) interesse niet hoeft te verbergen zorgt ervoor dat ik me vrijer voel en hierdoor kan ik beter flirten. Bedankt dat je me hier weer even op herinnert.

  Het belang van vrijblijvendheid. Daar ben ik me meer en meer bewust van geworden. Die prettige en ontspannen sfeer. Het gevoel dat je samen bent, maar helemaal niets moet.

  Veel vrouwen spreken niet af met mannen alleen omdat het gevoel van vrijblijvendheid ontbreekt. Ze kiezen er dan voor om i.p.v. met de man, toch maar voor om met hun vriendinnen af te spreken; daar krijgen ze dat gevoel wel.

  Wel heb ik in mijn huidige beleving de vrijblijvendheid gekoppeld aan de houding van de vriendschappelijke vriend. Wanneer ik me als een vriendschappelijke vriend opstel, dan komt de vrijblijvendheid naar boven.
  Het is nu voor mij de uitdaging om dat vrijblijvende ook te intergeren in mijn verover-identiteit. Herkent iemand deze benadering ook in zich zelf?

 • Gisterenavond ging ik samen met een maat op een terras dat nogal vol zat met vrouwelijk schoon. Maar op een gegeven moment verlieten er een heleboel, weet ook niet waarom, tzal met de tijd te maken. Opeens kwamen er twee vrouwen van denk ik 23 tot 26j naar ons toe en ze zetten zich schuins achter onze tweeen. Waardoor ik een goed zicht had op de meest aantrekkelijkste, ik zat er min of meer non verbaal te flirten, iets met lichaamstaalhouding ofzoiets vanwat ik had onthouden van dat boekje en wat bleek die ging van gesloten houding direct over naar openhouding, ik zeg tegen mijn eigen ola, andy das is 1 voor u en daar moet je maar eens wagen. Ik zag ook dat haar hondje mee is en dat die hond op haar schootje zat en op een gegeven moment sprong die in hare decoltee, ik keek ernaar en die glimlachte terug, ik wou nog de opmerking maken van : daar zal het een zeer comfortabele plek zijn. Maar 1 of andere reden trad ik niet in actie, ik bleef weer passief, zo raar. Ik had de bedoeling om een pintje te drinken met deze zwoel weer en beetje plezier maken. In het achterhoofd had ik eigenlijk geen goesting om een meisje of vrouw te versieren maar op dat moment wrong het gevoel van om toch te doen. Ik vertrok dan maar zonder iets te zeggen tegen haar, ik voelde me op dat moment een echte loser, ik zeg zo vaak in mijne spiegel van, andy jij bent een echte kerel, een kerel die niet bang is van vrouwen en die ballen heeft om zomaar met een te flirten. Daar ging mijn verbeelding, valt in stukken uiteen. Je zou gaan denken dat ik depri of droevig of negativiteit zou gaan voelen maar ik bleef in positieve, blijkbaar heb je meer nodig dan alhele positief zelfbeeld en stukje image.

  Deze artikel past wel bij dat wat ik hier heb neergeschreven, wat zit ik hier toch te klungelen =D

 • Flirtervaring:

  Met een aantal mensen zat ik op een terrasje, het was erg druk. Ik stak mijn hand op om iets te bestellen en de drankjes voor mijn gezelschap eveneens te bestellen.
  Het meisje dat de bestellingen op nam lachte vriendelijk en zei: Ik kom direct (ze had eerst iets anders te doen)
  Maar door de drukte vergat ze onze tafel, en kwam ze niet terug. Ik ging dan maar zelf de zaak binnen naar de toog om mijn bestelling door te geven. Toevallig stond het meisje daar ook weer, en toen ze mij zag realiseerde ze zich dat ze ons vergeten was.
  => rood worden, verlegen glimlachen en zich excuseren.
  Ik lachtte ontspannen: “Ik ga het jou vergeven !” Ze kreeg pretoogjes, en moest lachen.
  Toen ik even later terug aan m’n tafel zat, liep het meisje uiteraard weer rond om bestellingen op te nemen. Ik keek haar even opvallend aan, ze keek eveneens, maar bliksemsnel wendde ze haar blik weer af gevolgd door een zenuwachtig glimlachje. Ik vond ze wel leuk doen, maar redeneerde dat ze het te druk had met werken…FOUT (?)

  Heb ik haar een verlegen gevoel bezorgd ? Had ik hiervan meer gebruik kunnen maken ? En met “meer maken” bedoel ik uiteraard op flirtgebied, we spreken nog niet over relaties 😉

 • @ Ruben,

  Het is maar de vraag of het beter had kunnen doen. Het is druk en ze is immers aan het werk. Maar als je nu nagaat hoe je haar had kunnen plagen ofzo, dan zal je zeker op een aantal ideeën komen. (Je zou haar speels kunnen plagen met haar vergeetachtigheid)

  En je zou haar kunnen vragen wat het lekkerste drankje is zodat je een korte praatje met haar kunt maken.

  Maaar, dat je zelf je drankje bent gaan halen betekend ook veel voor haar. Het laat zien dat je je eigen boontjes weet te dopen. Als iets niet lukt, dan pak je het op andere manier aan.

  Goede job!

 • @ Rachid,

  Het is inderdaad de kunst om vrijblijvendheid te combineren met het voortzetten van de Verovering. Hoe beter je het Overvloed-concept integreert in je leven, hoe gemakkelijker het voor je wordt…

  @ Andy,

  Je zei:

  “Ik vertrok dan maar zonder iets te zeggen tegen haar, ik voelde me op dat moment een echte loser”

  Dat is wat je jezelf oplegt. Wees niet zo hard voor jezelf! Het is spannend om vrouwen aan te spreken, dat hoef je jezelf niet kwalijk te nemen.

  Dat je daarom nog niet zo vaak ‘in actie’ komt als je wilt, is normaal.

  Je hebt geflirt met een aantrekkelijke vrouw op een terras 🙂 Positieve focus!

  @ Ruben,

  Ze had het inderdaad erg druk met werken, dan is het moeilijker om er meer van te maken.

  Ziet ze er leuk uit? Suggestie: kom een volgende keer terug op een rustiger moment. Ontdek waar je met je geflirt kunt belanden…

 • Hallo iedereen,

  Ik word nu opgemerkt door die mentale technieken toetepassen want ik word een beetje geliefd door vrouwelijke aandacht. Dat kan zijn omdat ik straal van vertrouwen,blijheid en vooral beetje speelsheid. Ik had nog onlangs een geflirtgesprek met een meisje maar ik vraag me af hoe dat je charme aan een gesprek of aan lichaamstaal kunt toe voegen? en graag een voorbeeld ervan als je kunt.

  Ik denk door stimulans van zelfvertrouwen en die positieve focus dat ik meer geneigd ben om een meisje vast te nemen ook al doe ik het niet, ik vind het raar. Ik heb al non verbaal een beetje geflirt met diegene dat ik intresse heb en beetje vertoonde. Ik moet ze echt gaan aanspreken, een gesprek en contact ermee regelen, anders gebeurd er niets. Ik was zelfs verbaasd dat maat van me en die is stuk jonger dan me en die zijn vriendinnetjes gaven me ook nog een kus op de wang, ik zo van holalala, ik ben goe bezig, genieten van de aandacht.

  Ik heb zelf stukken minder schrik van de meisjes/vrouwen. Ik ben zelfs af en toe in gesprek met vriendschappelijk vriendinnen om gesprekonderwerpen uit te halen, ik heb keuze genoeg en dat viel me op. Wat voor fenomeen zou dat wel niet zijn?!
  Soort van progressie want die neiging om een meisje vast te nemen , hierbij bedoel ik wat affectie te hebben neemt toe. Tijd om me weer te bewijzen, ik ben aan de winning mood en dat zal zo blijven !

 • hey allemaal
  kan iemand mij zeggen hoe dat ik beter een goede prater kan worden
  wnt ik heb het moeilijk met spontaan zijn als ik in gesprek ben… dan blokkeert iets in mij..dan weet ik niet wat te zegge
  bv gisteren ging ik op 2vrouwen af en ik begin zo beetje te spreken en op een gegeven moment weet ik niemeer wat ik moet zeggen dat was wel spijtig wnt die waren echt mooie meisjes en die stonden ook open voor een gesprek maar ik wist gwn niet over wat ik moest praten
  wat moet ik doen om goede prater te worden hoe kan ik het oefenen ??
  sommige mensen zeggen zo van dat je het niet kan veranderen wnt als je zo bent geboren dan blijf je zo slechte prater is dat waar of niet ?
  kan iemand mij advies geven hoe dat ik een goede prater kan worden ??
  dank u

 • @ H,

  Ik vind het in de eerste plek sterk van je, dat je op een vrouw afstapt terwijl je het vertrouwen niet had dat je wist waar je over ging praten. Wat je hier doet, is juist onderdeel van de oefening.

  Wat sommige mensen beweren over dat je bent geboren als ”slechte prater” is niets anders dan een misvatting. Ik weet absoluut zeker dat wij mensen kunnen veranderen en ergens beter is kunnen worden. Wat mij betreft, blijf oefenen. Laat de tijd het je bewijzen.

  Leuke gesprekken hebben is toevallig iets waar ik zelf de afgelopen weken mee bezig ben geweest. Ik het E-book van victor zie je een paar postieve gespreksonderwerpen waar je uitgebreid over kunt praten.

  Voorbeeldje:

  Laten we het gespreksonderwerp VAKANTIES nemen.
  Je kunt tijdens een gesprek eindeloos doorpraten over dit gekozen onderwerp.
  Je kunt (open)vragen stellen als:
  – Waar ben je voor het laatst op vakantie geweest? Wat maakte je vakantie zo leuk?
  – Hou je van de nachtfeesten of lekker vroeg naar het strand?
  – Hoe pak jij een vakantie naar dubai aan? Vertel mij een hoe die er uit ziet? (je gaat als het ware geestelijk met haar op vakantie)
  Etc. Etc.

  Het is vooral belangrijk dat je je eigen vragen produceert, zodat je een positieve creativitiet ontwikkkeld, maar ook vertrouwen in je eigen spontaniteit en ingevingen; dit leid allemaal naar ZELFvertrouwen.

 • H.,

  Je wordt een betere spreker door te oefenen. Volgens mij ben je daar nu goed mee bezig. Je spreekt vrouwen aan, blijf dat doen. Elk gesprek dat je voert geeft je meer ervaring en brengt je verder…

  Stel meer open vragen, vraag door op iets. Gebruik de suggesties van Rachid.

 • Ik heb is een vraagske.

  Vinden vrouwen eigenlijk gespierd zijn zoals een bodybuilder sexy? Of vinden ze gewoon een normaal gespierd lichaam sexy?

 • Hoe kan je goede vragen stellen tijdens een flirt? Hoe doe je dat zomaar een vraag stellen?
  Het lijkt voor me onmogelijkheid want dat intresse hebben lijkt me niet zo te lukken.

 • @ Andy,

  Het belangrijkste is je geinteresseerde houding, oftewel je nieuwsgierigheid.

  Vroeger had ik moeite om een gesprek op gang te brengen omdat ik niets “geschikt” zag om over te praten. Ik had wel mn eigen nieuwsgierigheid in bepaalde gespreksonderwerpen, maar dat zou de vrouw toch niet interessant vinden.

  Daarom is het belangrijk om ook open te staan voor haar favoriete gespreksonderwerpen; haar beleving.

  Kijk haar goed aan en weet dat je tegen een ziel aan het praten bent die ongelovelijk interessant is.

  Het is technisch gezegd helaas, maar oefening baart kunst…

 • @ H1.,

  De gemiddelde vrouw heeft liever een normaal gespierd lichaam.

  Er zijn ook vrouwen die liever een tenger slank mannenlichaam zien. Of juist een dikke man, of een overdreven gespierd lichaam…

  Elke vrouw is anders. Waar voel jij je het prettigst bij?

  @ Andy,

  Wat vind jij dan wel allemaal interessant in het leven? Welke interesses heb je?

 • hallo iedereen,

  Ik heb een vraag voor jullie

  Na heel wat afgezien te hebben van mijn laatste breuk heb ik besloten dat ik voort moet in het leven, door te blijven piekeren en me schuldig te voelen ga ik helemaal geen nieuwe relatie krijgen dus is het beter dat ik weer volop van het leven ga genieten, het is immers al zo kort.

  nu ik terug de juiste vibe gevonden heb zit ik met een vervelende vraag.
  Ik ga woensdag voor 3 dagen op studiereis naar Duitsland, er is iemand die meegaat die er wel leuk uitziet, we zijn op dit moment gewoon vrienden en ik zal haar vast en zeker proberen een aangename tijd te bezorgen zodat ze misschien ook wel iets in mij ziet.

  Maar hoe moet ik dit aanpakken? Ik ben wat bang dat ze me raar gaat vinden als ik wat probeer en als ik afgewezen wordt is dat waar een hoop van mijn vrienden bij staan. Kan iemand misschien enkele leuke en handige tips geven?
  Alvast bedankt 😉

 • @ Nick,

  Precies, geniet van het leven. Daarmee stel je jezelf meer open voor nieuwe contacten en uiteindelijk voor een nieuwe relatie.

  Je zei:

  “en ik zal haar vast en zeker proberen een aangename tijd te bezorgen zodat ze misschien ook wel iets in mij ziet.”

  Draai het om. Zorg dat (ook) jij een aangename tijd hebt. Mocht ze dan meer in je gaan zien, dat is er een goede match.

  Je zet jezelf (en haar) teveel onder druk. Als je in drie dagen wat wilt laten gebeuren, is het belangrijk dat er een gevoel van vrijblijvendheid is.

  Lees de eerste alinea van je reactie een paar keer.

  Citaat: “dus is het beter dat ik weer volop van het leven ga genieten”

  Kortom, weg met dat serieuze!

  Maak lol, flirt met haar en met anderen. Je hoeft het niet te overdrijven (flirten met anderen), maar door vlot en relaxt te zijn kan zij zich gemakkelijker openstellen voor jou.

  Van afwijzing hoeft geen sprake te zijn. En zie het Overvloed-concept (derde les van mijn gratis cursus vrouwen versieren).

  Veel plezier in Duitsland! 😀

 • Hallo iedereen,

  De situatie is dat een collega en ik elkaar heel leuk vinden, zij heeft al een relatie en ik single. We flirten al ongeveer een half jaar maar verder komen we niet.

  Ik heb na onze ontmoeting van alles geprobeerd om haar eens buiten het werk te zien maar dat heeft ze steeds afgehouden. Toen ze toch door bleef gaan met flirten kreeg ik er een beetje genoeg van en heb afstand genomen. Daardoor hebben we elkaar een aantal maanden nauwelijks gezien. Ik was er redelijk kapot van.

  Nadat ik onlangs mezelf weer eens heb laten zien op de ontmoetingsplek reageert ze heel enthousiast, komt bij me zitten, gezellig babbelen en flirten. Omdat ik mij lesje geleerd had ben ik in de omgang met haar iets afstandelijker gaan doen. Maar hierdoor begon het flirten van haar kant nog verleidelijker te worden.

  Ik ben daarop een leuke e-mail wisseling begonnen om haar een beetje te checken. Maar weer gaat ze niet op afspraakjes of iets wat erop lijkt in.

  Ik denk dat haar relatie haar tegenhoudt en dat ze toch het contact met mij wil houden of iets dergelijks. Het is erg jammer omdat ik het sterke vermoeden heb dat ze daarin niet gelukkig is. Ze is een goede vrouw, dat weet ik zeker, en ik zie haar ogen altijd oplichten als ze me ziet.

  Wat moet ik hiermee ? Ze is mijn droomvrouw en ik heb veel moeite gedaan om haar te ontmoeten en contact op te bouwen ondanks dat ik in het begin echt zenuwachtig was. Ik weet zeker dat ze mij ook heel leuk vind want dat zie je gewoon, en anderen zien dat ook. Ze heeft kinderen en ik heb haar op een subtiele manier laten merken dat ik dat geen probleem vind.

  Hoe kan ik dit het beste aanpakken ? Weer afstand nemen, andere vrouwen benaderen en zien wat er van komt of mijn onlangs ingezette avances doorzetten ? Ik wil voor mezelf in ieder geval het gevoel hebben dat ik alles geprobeerd heb, voor haar en voor mij.

  Groetjes iedereen,
  Fernando

 • Heej ik heb een vraagje,
  gister heb ik namelijk voor het eerst met uitgaan succes gehad met een meisje. Maar nu kwam ik haar de volgende dag weer tegen en het was weer succes 😛 vervolgens vroeg ze of ik haar vriendje wou zijn… En dit wil ik eigenlijk niet, misschien ben ik gewoon bang om een relatie met haar te hebben? Maar nu wil ik natuurlijk niet laten lijken dat ik haar aan ’t lijntje houd.

  heeft iemand tips? Ik wil niet andere emoties laten beslissen over mijn beslissing, zoals schuld gevoel 😛
  alvast bedankt, Johan!

 • Hoi fernando

  Best wel een moeilijke situatie, zeker als je collegas bent. Wat ik zou doen, ik zou het met haar eens over hebben. Want zoals je zelf zei, met flirten alleen kom je niet verder. Maar dan zal je ook heel consequent moeten zijn. Is ze oprecht in je geinteresseerd en niet meer in haar relatie dan zal ze daar voor moeten uitkomen. Is ze enkel aan het flirten bv omdat het haar vrouwelijk ego streelt, en wilt ze niets meer, dan zou ik je energie niet meer in haar steken en de boot afhouden en zelfs het contact op stop zetten. Toen je vertelde dat je afstand van haar had genomen, nam zij pogingen om de contacten te herstellen of moest
  het van jouw kant komen? Komt er nu echt op aan dat zij voor jou duidelijkheid schept, voor jouw eigen goed.

 • Dank je Peter1 voor je reactie. Ik dacht eigenlijk precies hetzelfde om het er met haar over te hebben want het vreet energie. Nadat ik afstand had genomen deed zij pogingen om me weer te zien en te spreken. Als er niet zo’n heftig gevoel tussen ons was geweest had het allang doodgebloed. Bedankt voor het meedenken in ieder geval, en maak zelf ook werk van je liefdesleven!! groeten, Fernando

 • @Johan: Een hele mooie uitnodiging van haar. Als je haar leuk vind ga ervoor. Misschien is het een oneday fly of misschien niet. Wat houd je tegen ? Bang om een relatie met haar te hebben ? Het is alleen maar goed voor je in alle opzichten. Ik heb eerder dezelfde gedachten als jou gehad maar ben daar flink van teruggekomen. Bel haar vanavond nog op en neem het initiatief!!

 • @ Johan

  aah dat ken ik wel. die vraag van haar maakt het een heel stuk minder spannend voor jou. logisch dat je haar nu niet als potentiele vriendin ziet.
  ik zou gewoon nog eens met haar afspreken kijken wat er van komt. laat haar in ieder geval niet zitten, kan je veel spijt van krijgen. heb het zelf ook eens gehad haha.

 • @Fernando en M.

  jullie hebben gelijk. Maar ik was niet van plan om een relatie van die avond over te houden, meer zoals fernando het noemt, een ‘oneday fly’. En die vraag maakt het inderdaad minder spannend, dus ik denk dat ik nog wel af zie hoe en wat er gebeurd. Want van drank kunnen we soms ook raren dingen zeggen ^^ Enja, ook heb ik verhalen gehoord dat zei niet de beste personelijkheid heeft, wat me dan ook weer tegenhoud. Ik wou eigenlijk gewoon al de tips uitproberen 😛
  Het is niet dat ik zit te wachten op een relatie eigenlijk, misschien binding angst?

 • @ Fernando,

  Bedankt voor je reactie.

  Helaas heb ik geen leuk advies voor je. Toch is dit wat je nodig hebt voor een beter liefdesleven (uiteindelijk). Is dat niet belangrijker?

  Dus deze vrouw flirt lekker met je, maar ze wil geen stap verder nemen. En/want ze heeft een partner, inclusief kinderen…

  Je zei:

  “Het is erg jammer omdat ik het sterke vermoeden heb dat ze daarin niet gelukkig is.”

  Pas op, want misschien is ze gelukkiger met haar partner dan jij denkt!

  Ze houdt van flirten, natuurlijk wrijft ze je niet onder de neus dat ze het uitstekend heeft thuis.

  Of mocht ze werkelijk ongelukkig zijn met haar huidige relatie, zelfs dan hoeft dat weinig te betekenen. Sommige mensen leggen de lat lager en nemen daarom genoegen met minder. Of misschien doet ze dat wel omdat ze denkt dat dat beter is voor de kinderen.

  Hoe dan ook, ze voelt zich aangetrokken tot je! En ze is zeker niet de enige vrouw…

  Advies: laat deze vrouw gaan. De kopzorgen en problemen die ontstaan wanneer ze zich meer voor jou opent, zijn erg groot. Niet alleen voor haar, maar ook voor jou!

  Daarbij moet je waarschijnlijk veel uit de kast halen om het zover te laten komen. Je geeft aan dat je al veel moeite hebt gedaan. Nog verder gaan is meestal niet goed voor de verhouding, zou het uitlopen tot een relatie.

  Ik begrijp dat het contact opnieuw verbreken moeilijk en pijnlijk is. Toch doen! Zorg dat je haar niet meer ziet. Bijt door het verdriet heen, ook dat hoort er soms bij in het leven.

  En houd in het achterhoofd dat je een grote aantrekkingskracht uitoefent op vrouwen. Ga dus de hort op, ontmoet vrouwen die niet een berg aan problemen met zich meezeulen. Stel jezelf open en je ontmoet bijzondere en zeer aantrekkelijke vrouwen…

  @ Johan,

  Geef aan dat ze te hard van stapel loopt. Zo snel een relatie aangaan is meestal niet goed, leer eerst elkaar beter kennen.

  Dit advies zou haar ook goed doen 🙂

  Je hoeft geen schuldgevoel te hebben of je tot iets verplicht voelen. ZIJ loopt te hard van stapel, ze mag zich meer ontspannen. Daarom heb jij geen bindingsangst omdat je niet meteen hapt, kom nou.

  Zoals Fernando al aangeeft, uitnodigen voor een volgend afspraakje. En voorkom dat ze veel drinkt, dan leer je haar echt beter kennen.

  @ Peter1,

  Het is geen kwestie van dat zij duidelijkheid voor Fernando moet scheppen. Dat is aan hem; zelfstandig en onafhankelijk.

  Niet wachten op deze vrouw, ook al is ze verleidelijk en zijn er heftige gevoelens!

 • @Victor: Ja je hebt helemaal gelijk. Ik had dat inmiddels ook al voor mezelf beslist. Ze is nu een goede vriendin en ik laat het erbij hoe mooi en leuk ze ook is. Dank voor je oprechte advies!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *