Tijd om het onderwerp foute openingszinnen aan te snijden. Misschien leuk om te lezen als entertainment. Maar als je wilt vrouwen versieren en je kunt moeilijk een goede openingszin bedenken, want dan? Zie als eerste deze video van een jonge man die met mierzoete openingszinnen op de proppen komt. Als experiment, in de hoop vrouwen te versieren. Of als een grote grap.

Klik eerst op de play-knop van de foute openingszinnen-video hieronder en lees daarna pas verder.

 

Een vermakelijke video over foute openingszinnen die je zeker niet serieus moet nemen.

Toch is het interessant om te zien hoe vrouwen reageren op zijn zogenaamd romantische versierpogingen. Uiteindelijk gaven wel heel veel dames aan dat ze al een vriend hadden.

Een paar aanwijzingen op basis van wat je gezien hebt in bovenstaande filmpje:

Zijn openingszinnen echt belangrijk?

De jongeman uit de film (Tommy) lijkt ervan overtuigd te zijn dat de openingszin ertoe doet. En voor de grap heeft hij een aantal citaten uit de liedjes van Taylor Swift uit het hoofd geleerd.

Zoals je ziet, bij een aantal fragmenten reageren de vrouwen niet meteen afwijzend; hij loopt niet meteen een blauwtje. Pas nadat het duidelijk wordt dat hij verder niets te zeggen had, kijken de vrouwen naar het mobieltje en komt de afwijzing: “eh, ik heb een vriend”. Helaas!

Onthoud: openingszinnen zijn minder belangrijk dan wat je ná de openingszin te vragen en vertellen hebt! (Lees eens een aantal artikels op deze site, en je wordt gauw wijzer over hoe je de gesprekken met vrouwen op goed gang kunt houden.)

Vlot nieuwe gespreksonderwerpen aansnijden

Je hoeft geen uitstekende prater of vrouwenversierder te zijn om het vrouwen aanspreken goed te laten verlopen. Het is slechts de kunst om steeds nieuwe gespreksonderwerpen aan te snijden en geïnteresseerd door te vragen.

Helaas lukt het Tommy niet om de het gesprek voort te zetten om zo vrouwen te versieren, vermoedelijk door zijn teveel aan zenuwachtigheid. Hij geeft het als het ware op na de openingszin waardoor het gesprek niet van de grond komt.

Nee, niet de openingszin is het probleem, maar zijn conversatietechniek en zelfvertrouwen. Daarom lukt het hem niet om na de openingszin werkelijk deze vrouwen te versieren. Daarmee blijft het een grap.

Lichaamstaal belangrijk, zelfs met foute openingszinnen!

Ik heb artikelen geschreven over lichaamstaal. Het is zo belangrijk om geregeld je lichaamstaal te analyseren. Doe er alles aan om deze te verbeteren.

Tommy uit de video kan ook op het vlak van lichaamstaal het veel beter doen. Hij is zenuwachtig, dat is op zich niet het vervelendst. al mag hij uiteraard ook zijn zelfvertrouwen opkrikken.

Maar door meer ontspannen lichaamstaal te spreken, komt hij relaxt over en wordt hij vanzelf meer relaxt. Dat is wat vrouwen oppikken, zo ontstaat aantrekkingskracht. En dit kan zelfs een foute openingszin omtoveren tot een verleiding…

Een paar versiertips in vogelvlucht:

En zie hier een paar versiertips van vrouwen

Wat is de meest vreemde of grappige openingszin waar je ooit een vrouw mee hebt aangesproken? Plaats je reactie of stel je vraag hieronder.

Gerelateerd:

 • Hopeloze Openingszinnen… (18)
  Sommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen! Deze mannen zijn zeker niet […]
 • Openingszinnen – E-boek Openingszinnen voor mannen weer online (2)
  Na de introductieperiode was mijn Openingszinnen-E-boek even offline; er kon niet meer gedownload worden. Daarover ontving ik e-mail met zowel gesmeek als verontwaardiging. Ondertussen is de website vernieuwd en kan je het […]
 • Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2) (27)
  De vorige keer heb ik een voorbeeld van een flirt gegeven in het artikel ‘Wat is flirten (deel 1)’. Bedankt voor de reacties met jullie flirt-voorbeelden! Vandaag ga ik verder met de uitleg over wat flirten is. De […]
 • Knappe vrouwen versus minder knappe vrouwen aanspreken? (72)
  Hoi Victor Verlon, Als ik op stap ga, leer ik veel vrouwen kennen. Ik geraak gemakkelijk aan de praat, maar het probleem is dat dit alleen met vrouwen gebeurt waar ik mij niet tot voel aangetrokken. Als ik nu echt knappe […]
Foute openingszinnen (grappige video om van te leren)

5 reacties op “Foute openingszinnen (grappige video om van te leren)

 • Die kerel doet het wel op een grappige manier, teksten van een populaire zangeres onthouden en dat gebruiken als openingszinnen, die kerel heeft lef ook al slaagd hij er niet in om verder te geraken.
  Een goede voorbeeld in die zin om toch lef te creeren ook al slaagd het niet zoals men verwacht.

  Ik gebruik weinig openingzinnen, ik gebruik enkel de 4 superaansprekingen van victor en dan snijdt ik zelf een onderwerp aan die past bij de omgeving. Het vergt nog wat wenning, het komt stilletjes aan los bij me.
  Enkel heb ik het probleem zoals ik een paar keren vermeld heb, is dat last heb van verlegenheid.
  Hopelijk zal dit probleem van de baan geveegd worden met Victor zijn nieuwe product.

  Zoals in dit voorbeeld moet ik nog zelf gaan oefenen of eraan werken hoe je duidelijk communiceert met vrouwen, ik heb er zware last ermee. Het gaat wel maar dat is meestal met zeer veel moeite of op sommige momenten gaat het helemaal vlot van mijne kant. Het hangt ervan af wat je wil en/of dat je eigen aldan niet onder druk zet.

  Met de feedback van Victor op een andere blogbericht, weet ik het waar mijn probleem nu zich bevind, daar zal ik later nog op antwoorden.

  Ik ben best wel grappig en soms is dat zeker te merken. Een voorbeeld van me, een dame at een chocoladen koekje en terwijl had ze hare iphone in de hand. Ik zei droogweg, mmm, een lekkere chocoladen iphone, dat moet smaken. Ik ga zo dadelijk opzoeken ermee wat de bestanddelen zijn. Gebarend naar de iphone toe. Ze moest er hard om lachen. Ik had voor haar een ideale morgend gemaakt.
  Ik wou wel ermee babbelen maar die was zo druk met het smsen dat ik ze liever niet wou storen. Kans laten liggen, zoals ik er vele heb laten liggen, die zijn nu al opgestapeld dat ik denk van, wanneer gaat het nu eens lukken?

  Gelukkig heb ik nog een oude vriendin van vroeger, opnieuw tegengekomen en die babbelt echt veel, wat normaal is voor de meeste dames. Ik kan van haar nog iets leren over gespreksonderwerpen. Ze zei ook dat ik veranderd was tov vroeger, vroeger was ik dat verlegen depri gast en nu zo een zelfvertrouwde en vrolijke kerel ik wel ben. Compliment mooi meegenomen.

  Ook al heb ik nu veel meer zelfvertouwen, maar dat alleen is niet genoeg als je vrouwen wilt gaan aanspreken en gaan onderzoeken wat ze zijn. Een tip voor de meeste mannen : Bekijk Magic Mike, ok het zal wel een vrouwenfilm zijn, bekijk het in standpunt van die kerel ( het gedroomde beeld van de ideale vrouwenveroveraar zoals Victor nu is, dat wil ik ook bereiken)

 • vorige zaterdag ging ik meisjes versieren in de stad
  ik sprak meisjes aan met alles wat er in mij hoofd komt sommige reageren postief en spreek ik met hun verder somige gingen gwn door lopen . op het laatst spraak ik ook meisjes aan en ik vroeg ze welke gsm leuk is om te kopen een iphone of een blackberry eigenlijk interseert mij helemaal niet welke gsm leuk is. ik wil gwn met gesprek ergens beginnen zo dat ik met hun hele tijd kan spreken

 • @ H-1,

  Dus zo kom je in gesprek met vrouwen 🙂

  @ Andy,

  Je moet inderdaad lef hebben.

  Toch.. Mits je het aanspreken en het contact met vrouwen niet te serieus neemt, heb je niet veel lef nodig. Aanspreken is niet hetzelfde als een examen afleggen of solliciteren.

  Heb je mijn nieuwe programma al doorgenomen?

  Zelfvertrouwen met vrouwen

  Humor kan wonderen doen, leuk voorbeeld 🙂

  En dat je mogelijkheden onbenut laat is niet erg. Ze stapelen niet op, maar vliegen voorbij. Er komen er nog veel meer, in overvloed.

  Je potentieel heb je nu, ongeacht in hoeverre je deze benut hebt in het verleden…

 • Victor,

  Ik heb het nieuwe programma nog niet. Ik ben nog bezig met superminnaarcursus uit te spitten, kennis verwerken als me dan toch lukt dat ik toch wat bonus eruit kan halen bij die bepaalde persoon.

  Ik heb nu wel zelfvertrouwen, het is er aanwezig en het blijft ook stabiel. Bij elke tegenslag die ik krijg, ik vang die op en word nietmeer zo snel negatief, ik vraag me eerder af wat is hier foutgelopen. Af en toe wel eens een meevaller waarvan ik zeg, dat had ik niet verwacht. Het kan alle richtingen opgaan. Voor aanspreken heb ik wel stalen zenuwen nodig, Ondanks de cursus van ijsbreker, nog steeds zenuwen ervoor.

  Humor heb ik wel altijd wel in me maar die is slechts op momenten aanwezig. Ik stapel zoveel kansen op dat ik tegen mijn zeg, andy je bent niet goed bezig … ik wil het zo graag en toch slaag ik er niet in.
  Ik heb veel potentieel maar eruit komen is iets anders. Dus als ik dit herlees klinkt het allemaal zo negatief zoals Rachid het al zei. Ik weet het zelf nietmeer voor mijn eigen…

 • Ondertussen weet ik het wel voor mijn eigen, ook dankzij het zelfvertrouwen programma.
  Nu heb ik zelfvertrouwen en dat is nu altijd aanwezig, dus als er iets tegenvalt, neemt mijn zelfvertrouwen over.

  Ik heb onlangs deze clip bekeken na aanraden van een kennis van me. Die moest er zelf hard om lachen wat er in dat filmpje gebeurt. Het zijn twee gasten die hun eigen lef aanspreken en maken er een filmpje, ze testen een paar openingszinnen uit of in het engels pickup lines. Ik vind het zelf wel goed, ik ga er toch 2 ervan proberen aangezien mijn zelfvertrouwen zo stevig is.
  Hier is de link ernaar:

  Na het bekijken, vroeg ik aan 1 van mijn kameraden of hij dit ook zou doen. Hij wou het niet doen, te genant. Ik zei van ok, dat wil ik wel eens proberen. Nu ben ik door hem uitgedaagd als ik zoiets kan doen.
  Het is meer bepaald op 2:30, daar moet je echt wel veel lef hebben maar ik heb genoeg zelfvertrouwen om dat eens uittesten in een grote stad. Hoe dan ook, er zijn nog andere zinnen bij die ik zeer goed vind om ernaar te kijken.

  Nu heb ik een weddenschap aan mijn been, ik en mijn zelfvertrouwen. Of ik effectief zoiets zal doen, hangt van de situatie af. Hoe dan ook, ik zal erop wel gaan experimenteren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *