Vrouw heeft vingers in de oren; doof voor hopeloze openingszinnenSommige mannen gebruiken hopeloze openingszinnen wanneer ze een vrouw aanspreken. Ondanks de negatieve reacties van vrouwen blijven ze slappe openingszinnen gebruiken of zelfs vrouwen beledigen!

Deze mannen zijn zeker niet geliefd. Vrouwen klagen steen en been over de slappe openingszinnen van slijmende en in sommige gevallen opdringerige mannen.

Waarom doen deze mannen dat? Het is toch duidelijk dat dit ze niet het leuke contact oplevert waar ze op hopen? Het antwoord krijg je in deze video. Ik geef advies zodat je je op een positieve manier kunt onderscheiden!

 

Hopeloze openingszinnen door hopeloze mannen

Sommige mannen zitten muurvast in hun gewoontes en beperkende overtuigingen. Ze zijn niet meer in staat om spontaan te zijn of om hun creativiteit aan te boren. Zij willen contact maken, maar weten niet hoe. Vervolgens proberen ze maar wat, en leren niets van hun ervaringen. Zij blijven hopeloze openingszinnen gebruiken; ze maken zichzelf uiteindelijk hopeloos!

Jij niet. Jij stelt je immers open voor feedback en advies, toch? Jij blijft je toch verder ontwikkelen? Je hebt groot potentieel als VrouwVeroveraar, als liefdespartner!

Combineer vrouwen aanspreken met actieve zelfverbetering

E-boek met openingszinnen, klik hier!Begrijp me niet verkeerd, het is goed om initiatief te nemen. Zelfs al weet je nog niet hoe, iets doen is beter dan passief blijven.

Waarom? Elk experiment telt mee als ervaringsbouwsteen. Je bouwt een stevig fundament voor je liefdesleven door veel ervaringsbouwstenen te verkrijgen. Althans, als je leert van je ervaringen. Doe daarom aan actieve zelfverbetering!

Stel, je hebt een paar vrouwen aangesproken tijdens het stappen of op weg van en naar je werk. Analyseer bewust je ervaringen en doe je best om je verder te ontwikkelen.

Vraag jezelf af:

 • Wat was de situatie?
 • Welke openingszin heb je gebruikt?
 • Hoe was jouw lichaamstaal en die van haar?
 • Wat voor reactie gaf ze?
 • Hoe heb je (geprobeerd) om een gesprek op gang te brengen?
 • En wat zou je misschien kunnen verbeteren?

Door jezelf geregeld dit soort vragen te stellen, kun je jezelf flink verbeteren. Zelfs al gaven de vrouwen niet de reacties waar je op hoopte!

Voor meer advies wat betreft contact maken met vrouwen, zie uiteraard het Breek het IJs-E-boek op mijn site: http://www.De-Openingszin.com/

En voor een eventuele vervolg video, laat me weten wat je ervaringen zijn met het vrouwen aanspreken. Heb je vragen, uitdagingen of ervaringen om te delen? Plaats je reactie helemaal hieronder!

Gerelateerd:

 • Foute openingszinnen (grappige video om van te leren) (5)
  Tijd om het onderwerp foute openingszinnen aan te snijden. Misschien leuk om te lezen als entertainment. Maar als je wilt vrouwen versieren en je kunt moeilijk een goede openingszin bedenken, want dan? Zie als eerste deze video […]
 • Openingszinnen – E-boek Openingszinnen voor mannen weer online (2)
  Na de introductieperiode was mijn Openingszinnen-E-boek even offline; er kon niet meer gedownload worden. Daarover ontving ik e-mail met zowel gesmeek als verontwaardiging. Ondertussen is de website vernieuwd en kan je het […]
 • Zelfvertrouwen met vrouwen – Oefening voor Meer zelfvertrouwen (77)
  In het vorige blogartikel over zelfvertrouwen met vrouwen heb je gezien dat zelfvertrouwen is gebaseerd op je zelfbeeld. Dus hoe meer je je bewust bent van het feit dat je positieve kwaliteiten bezit, hoe zelfverzekerder je […]
 • Flirten – Wat is dat eigenlijk, Flirten? (deel 2) (27)
  De vorige keer heb ik een voorbeeld van een flirt gegeven in het artikel ‘Wat is flirten (deel 1)’. Bedankt voor de reacties met jullie flirt-voorbeelden! Vandaag ga ik verder met de uitleg over wat flirten is. De […]
Hopeloze Openingszinnen…

18 reacties op “Hopeloze Openingszinnen…

 • Victor,

  Op valentijnsdag verschillende flirts gehad, smorgens bij dames op trein, daarna op de tram, dan naar huis gaan ook, ik was content. Ik had zelfs in de vroege ochtend nog een leuke flirt ook. kortom flirten is nog nooit zo leuk geweest op en bij het openbaar vervoer, misschien moet ik mijn werkterrein eens verleggen.

  Ondanks mijn vrijgezelle leven heb ik op die dag talloze dames gezien, precies op de juiste plek en op de juiste timing, lucky me. Op een gegeven moment kwam ik terecht bij een volle perron vol met dames, weinig heren te bespeuren. Ik dacht, ik ga mijn kans eens wagen. Met die gedachte zat ik zoiets in mijn hoofd. Op dat moment zag ik een vrij schone brunette ene die ver de ideale beeld vormde voor mijn ideale uiterlijk. Ik was er heel blij mee. Ik zag ze meteen staan, twas iets van wauw, die is echt aantrekkelijk voor me. Ik wou wel openen maar toen zag ik dat ze een hoofdtelefoon op had ondanks haar open lichaamstaal.
  Dan kwam de trein aan, ik zette me meteen bij haar bij de vierzit zetels. eerste was ze verbaasd dat ik bij haar kwam zitten, ik zag ook aan haar lichaamstaal dat ze open was, ze richtte zelfs een voet in de richting van me, na 5 min allebei de voeten. Daaruit kan ik wel concluderen dat ze me ook aantrekkelijk vond. Ik moet zoveel nog leren op nonverbaal flirten. ik was uiterst blij, ik zag ook dat ze aan het puzzelen was, ik wou helpen maar ze had nog altijd haar hoofdtelefoon op.

  Mijn vraag is dus hoe open je dames als ze hun oortjes of hoofdtelefoon op hebben?
  Ik ben benieuwd naar jouw advies hierover.

  1. @ Andy,

   Maak oogcontact met een glimlach en dans een beetje met je hoofd als jij ook de muziek hoort. Dat geeft vaak een glimlach. Daarna vraag je wat ze luistert. Ze doet haar koptelefoon af en… klaar is Kees.

   Veel plezier! 😀

 • Bij deze heeft ze er niet op gereageerd, kheb ze nog een twee tal keer gezien, telkens met die hoofdtelefoon op, ook al maakte ze vaak oogcontact met me. Voor me blijft dit een no-go, waarom moeite doen als ze zichzelf van de buitenwereld zo afsluiten?

  Ik stond er zo blij, gefocust toch net ontspannen erbij en toch had ik de kracht niet om ze aan te spreken, geen idee waaraan het ligt, enkel ik vind ze zo aantrekkelijk voor me. Tis een brunnette, net iets jonger dan me, slank, met een sportieve kont en ze heeft er ook wat hangen en iets minder fel gezichtje.
  Hoedanook, ik ben niet gefixeert op haar, kheb er nog een aantal andere op het oog, steeds in overvloed denken.

  Ondertussen op iets anders gestoten, telkens als ik ene wil aanspreken dan kijk ik naar de vingers of ze geen ringen dragen, zo kan ik ervan opmaken van: “Zou die bezet zijn of niet?” Wat is eigenlijk betekenis als ze sierraden zoals ringen om haar vingers draagt?

  Als die ringen van een duurdere aard zijn, dan besef ik wel dat die allang bezet zijn.

  1. @ Andy,

   Niets werkt altijd en volledig. Waarschijnlijk wil ze zich inderdaad afsluiten, dat is haar vrijheid.

   Ik stond er zo blij, gefocust toch net ontspannen erbij en toch had ik de kracht niet om ze aan te spreken, geen idee waaraan het ligt, enkel ik vind ze zo aantrekkelijk voor me. Tis een brunnette, net iets jonger dan me, slank, met een sportieve kont en ze heeft er ook wat hangen en iets minder fel gezichtje.

   Toch lijkt het erop dat je haar min of meer op een voetstuk zet.

   Beschouw haar als een vrouw, bovenal als een medemens. Ze reageert niet op je poging om contact te maken? Geen punt, genoeg vrouwen die wel openstaan.

   Wanneer je aantrekkingskracht voelt en contact wilt maken, focus je dan niet specifiek op seks of geslachtskenmerken. Het kan het contact juist in de weg zitten. (Er zijn uitzonderingen, maar die zijn nu voor jou niet van belang.)

   Ondertussen op iets anders gestoten, telkens als ik ene wil aanspreken dan kijk ik naar de vingers of ze geen ringen dragen, zo kan ik ervan opmaken van: “Zou die bezet zijn of niet?”

   Houd je niet bezig met de vraag of ze ‘bezet’ is of niet. Maak contact, geniet van het contact. Denk niet verder, probeer niets te krijgen.

   Houd het simpel voor jezelf. Je denkt te veel na op het moment dat je een aantrekkelijke vrouw ontmoet. Dat vergroot juist de afstand en je innerlijke weerstand om op een relaxte manier initiatief te nemen.

 • Victor,

  Ze keek wel dikwils naar me maar aangezien dat ze hare muziek op had kon ik niks forceren. Er waren wel momenten dat ze hare koptelefoon afzette, ik wou dan iets zeggen en ik werd vanbinnen lam gelegd. Blijkbaar dat ik nog een zekere aanspreekangst heb in me.Ik focus me er niet op, voor het moment is contactmaken belangrijker dan voor de seks te gaan, ook al moet ik me inhouden, wat lastig kan zijn op sommige momenten.

  Ik filter net de personen uit die vrijgezel en die niet vrijgezel zijn qua vrouwvolk. Dan komt weer iets in op bij me, wat ga ik hier gebruiken om hier een goed verloop te creeren en dat is net het kunst van vrouwen aan te spreken.

  Ik ga nog een voorbeeldje zetten.
  Overlaatst, ik zocht een plek om te gaan neerzitten om te eten tijdens de middagpauze, ik zag dat er nog bepaalde plaatsen vrijwaren,ik zette me al aan een ronde tafel met een knappe brunnette, ik zei niks en zette me rechtover haar, ze was toch aan het wachten op iemand. Opeens nietveel later, kwamen haar vriendinnen af, ik zit daar echt wel goed maar tergelijke tijd ook het gevoel van onwenning, je gaat niet zomaar bij een 6 tal dames zitten. Voor me is dat erg onwennig, ook maakte ik wel goede indruk door wat speels en luchtig te zijn. Ik heb niet eens een gesprek begonnen, ben op ingehaakt wat e zeiden. Op het laatste hadden ze niet verwacht van me, twas bijna tijd om te vertrekken, terug naar klaslokaal. Ik stond recht, ik pakte mijn spullen en ik zei” He dames, twas fijn hier, bedankt dat ik hier nog mocht blijven zitten. sommige keken op andere giechelde ervan. Beetje de real gentlemen style gebruikt om daar een goeie indruk na te laten.

  Op diezelfde dag nog, kwam ik een oude vriendin van vroeger tegen, ik was met haar aan het babbelen en ik zag dat er twee andere dames aan het perron en dan ook op de trein naar me keken zo van, wie is die knappe gast, ondertussen herken ik die gezichtuitdrukkingen van vrouwen wanneer ze een gast knap vinden. Wel, een leerzame dag gehad, zo mogen er nog meer komen. Meer aantrekkingskracht kan ik best gebruiken. Onlangs kreeg ik nog van mijn schoolmaten nog te horen, kijk daar andy den player is hier, straks smst em naar elke dame vant school en omgeving, ik zei zo van, goh, ik ben daar niet mee bezig, ik kan er ook niets aandoen dat ze achter mijn gat aanlopen. 😀

  Meer en meer de overvloedconcept aan het beheersen maar tis nog niet wat ik wil ermee, datgeen wat ik wel zal toch een tijdje duren voor ik mijn eigen ervoor kan bewijzen dat me gelukt is.

  1. @ Andy,

   Wanneer je leuk en eenvoudig contact hebt met vrouwen, ongeacht of zij een relatie hebben of jij in een relatie zit, wordt Veroveren veel gemakkelijker.

   Ben jij een ander man als je een relatie zou hebben? Ben je dan Andy niet meer?

   En ben jij geen Andy als een vrouw een relatie heeft? Zet je jezelf dan op de uit-stand omdat ze niets meer te leveren heeft van wat jij per se wilt?

   Gaat het je alleen maar om wat iemand jou kan geven? Wat wil je eigenlijk van een vrouw? Of wil je slechts iets bewijzen voor jezelf?

   Verder lijkt het erop dat je vrouwen blijft benaderen vanuit het denkkader:

   – winnen of verliezen
   – succes of falen
   – aan(spreken) of uit(vallen)

   Ik garandeer dat het contact met vrouwen een worsteling blijft op deze manier.

   Je draagt als het ware een koffer met zwaargewicht mee (beperkende denkkaders, overtuigingen) waardoor je niet verder kunt komen.

   Gooi het over een andere boeg. Ga voor ontspannen contact met mensen; mannen en vrouwen. Je hoeft anderen niet voortdurend aan het lachen te brengen. Ook hoef je niet een fantastische indruk te maken. Je hoeft zelfs niet iets te bereiken. Want je leeft in Overvloed, je bent zelf een bron aan overvloed…

 • andy
  ik lees hier en daar u reacties jij moet echt stopen waar gij nu mee bezig bent u reacties als gij dat veroveren noemt? man man was da voor iets gij moet dringend iets doen aan u zelf

 • @h-1

  Ik vind net dat Andy goed bezig is. Hij scoort tenminste telefoonnummers, heeft dates met andere vrouwen. Zover komen de meeste anderen nog niet eens. Het is nu gewoon kwestie van de juiste tegen te komen en in Andy zijn geval mss idd wat minder te analyseren. Maar dat komt wel in orde.
  Ipv van kritiek te geven kan je mss beter eens werken aan een keurige zinsopbouw en het gebruik van hoofdletters, punten en komma’s.

 • @ h-1
  Ik snap niet waarom zo reageert. Ik ben er me totaal van bewust wat ik doe en hier zeg.
  Ja, ik weet dat ik een hevige up and down wisseling heb, daaraan ben ik ook werk aan het maken.
  Er zitten nog enkele structurele problemen bij me, zelfs daar ben ik van bewust, zie het puntje actieve zelf verbetering van victor’s ecoachsysteem. Ik ben ondertussen al een goei 5 jaar bezig, ik kom van ver, van in de totale zelfvernietigende cyclus van het schaarste concept. Nu bevind ik me in de overvloedsconcept, ook al gaat het niet van een leien dakje. Het is vallen en opstaan voor, zelfs op sommige situaties nog veel zwaarder dan ik ooit had gedacht.Zelfs, ik moet jouw tekst die je had geschreven, een 5 tal keer herlezen. Wanneer je eens fel wilt reageren, doe het dan met kritische positieve opbouwende tekst en niet zoiets.

  @ Danny,
  Danku. Ik zit al iets verder dan de meeste mannen, ik durf een beetje vanalles nu, iets wat ik vroeger niet durfde. een bv is, aanspreken van totaal onbekende vrouwen. Eigenlijk had ik al een paar juiste vrouwen tegengekomen, enkel ik verprutste het telkens, ik heb er al een paar tegengekomen die heel goed bij me passen, een gebrekkig puntje van is geduld. Telkens te hard van stapel lopen, te snel willen gaan, etc van die fouten. Ik heb zelfs gisteren, een dame zitten teasen en ze vond het leuk dat er eindelijk iemand dat eens deed bij haar, zonder haar een slecht gevoel te geven. Plagen op een fijne manier, niet op een bruut manier waarbij ge meteen al afgedaan hebt en ook haar kwetst ermee. Van afspraakjes gesproken, ik had er ver 1 voor volgende week. Momenteel heb ik oog op een paar dames, tis een kwestie van “niet hopeloos over tekomen”.

  @Victor,
  Ik word wel aan andere man, in die zin van dat ik meer ontspannen zou zijn, meer op mijn gemak, dat ik bepaalde sociale last van me heb afgekregen. De sociale last van me is een beeld dat zich ontwikkeld heeft doordat ik veel te lang vrijgezel ben en nauwelijk wordt gezien bij een groep dames. Iets wat vervelend voor me is want ik geniet van vrouwelijk aandacht.

  Als de vrouw in kwestie een relatie dan is dat brute pech voor me, dan zal ik voor mijn eigen naar de volgende mogelijke partner gaan kiezen.

  De rest van jouw vragen zal ik op een andere tijdstip beantwoorden.

  1. @ Andy,

   De andere vragen staan nog open 🙂

   De sociale last van me is een beeld dat zich ontwikkeld heeft doordat ik veel te lang vrijgezel ben en nauwelijks wordt gezien bij een groep dames. Iets wat vervelend voor me is want ik geniet van vrouwelijk aandacht.

   Uiteindelijk komt het neer op hoe jij jezelf ziet. Want al zouden vrouwen je (anders) zien, nou en?

   Meestal zien anderen je pas echt als jij jezelf (op een positieve manier) ziet. En dan is het, hoe anderen je zien, bijzaak.

   Dus, hoe zie je jezelf als je niet lang vrijgezel zou zijn? Hoe zie jezelf als een groep vrouwen je zien staan? Gedraag je daarnaar!

   Als de vrouw in kwestie een relatie dan is dat brute pech voor me, dan zal ik voor mijn eigen naar de volgende mogelijke partner gaan kiezen.

   Hoezo brute pech voor jou? Wat bedoel je met ‘brute pech’?

   En waarom geen ‘brute pech’ voor haar?

 • @danny
  puntjes komma’s jij kan beter informatica les gaan geven
  @andy
  ik ga blij zijn als je door hebt wat je wil doen in u liefdes leven op een postief manier en niet altijd moeilijk doen ik vind het postief als je succes hebt begrijp me niet verkeerd ofzo mss is mij zin opbouw toch niet het beste maar ik kan dergelijk wel meisjes krijgen en ik heb veel meisejes gehad ik zie vrouwen graag de reden dat ik zo heb gereageerd was dat me opviel dat jullie alleen maar willen scoren en scoren en mensen kwetsen en jullie gedragen als een matcho die arogante man die vrouwen in steek laat dermee zeg ik dat je anders moet denken je moet vrouwen respecteren

 • Victor,

  Nu het vervolg van de reactie en de andere vragen die hier stonden.

  Als de vrouw in kwestie bezet is, dan kan ik zelf er niet veel mee. Waarom zou ik tijd en energie investeren om die vriendschap te gaan versterken? Ik was dat van plan bij een paar, die heb ik dan ook weer in de steek gelaten. Ik ben beu om altijd energie, moeite en tijd te gaan investeren in die vriendschappen waarbij je eigen afvraagt, Andy waarmee zije mee bezig? Als ik er dan in slaag, dan ben ik meestal de betere gesprekspartner dan hun eigen vent. Dan heb je die problemen (jaloezie van de andere die denkt, ja lap die is op mijn meisje uit) ook, etc.

  Onbewust ben ik ze dan aan het versieren, ik ondermijn hun eigen relatie. Uit datgene wat ik zei, ik kan wel mensen erg beïnvloeden, die macht heb ik wel. Ik zou zoiets als leiderschapsvaardigheden beschouwen. Ik zet mijn eigen niet uit-stand, dan zoek ik vanzelf de volgende mogelijkheid met een andere dame op.

  “Gaat het je alleen maar om wat iemand jou kan geven? Wat wil je eigenlijk van een vrouw? Of wil je slechts iets bewijzen voor jezelf?”

  Ja, ik ben alleen uit om wat een vrouw kan geven. Ik wil enkel een seksuele relatie, geen liefdesgedoe, daar trap ik niet in. Mocht het zijn dat ik verliefd zou worden of toch begin ervan kan ik nog altijd een extra zet doen om te gaan sporten. Wanneer dat voor mijn eigen, dus zonder hulp van buitenaf, me lukt om een vrouw zelfstandig te versieren, dan zou ik opgelucht zijn, ik koester nog altijd pure frustraties alom. Nog steeds zitten de frustraties (omdat me steeds niet lukte en de druk is sindsdien alsmaar hoger en hoger geworden) tegen me te borduren.

  Het is een kwelling om toe te kijken hoe andere hun geluk hebben met een relatie aan te gaan. Dan besef ik wel, waarom kan ik dat niet etc. Hoe en wat moet ik doen om zoiets voor elkaar te krijgen? Dit brok van frustraties zijn ook een hoofddeel van de verdere denkwijze van me, het faal succes kaderment.

  Nu zal je ook weten waarom dat ik constant met de negatieve zat of vocht. De enige manier om dit allemaal achter me te laten van frustraties “de zware gewichtskoffer”, is dat ik voor mijn eigen kan bewijzen, ja ik heb hier ene voor mijn eigen versierd. Het zal wel best allemaal egoïstisch klinken en dat is zo. Ik zet mijn eigen op nummer 1 om te verwoorden uit je eigen cursus.

  Eenmaal deze overwinning voor me, dan zal ik ook beseffen dat ik deze denkkader niet meer hoef te gebruiken voor deze soort zaken. Goh, dit is wel je eigen ziel blootgeven, of toch een deel waar dat mijn hoofdprobleem zit voor als beginnende vrouwveroveraar.

  Na bijna 6 jaar te volgen hier, sta ik al een pak verder dan ooit had gedacht, zelfstandig vrouwen aanspreken, ik kan dat maar verder dan de eerste afspraakje blijft voor me nog onwennig, tot daar ben ik al gestrand. De vraag is dan, kan je nu na bijna 6 jaar nog altijd geen vrouw versieren? Mijn antwoord is nee, het is zelfs nog een stukje moeilijker geworden met de technologie van deze dagen. Soit, daar ga ik niet op verder ingaan. Dat is voor een andere keer.

  Telkens als ik een groep vrouwen zien staan of zitten word ik nog steeds onwennig, precies zo van: ah nee, die kijken naar me, help, de regelrechte verlegenheid tegenaan gaan.

  Brute pech is voor me, hier kan ik niks van maken, niks voordelig uithalen. Ja ik ben een macho, bewust ben ik dat geworden door mijn gevechtsport, ik was een mietje, een sissy, nu ben ik een keiharde kerel dat voor nergens terug deinst. Dat scheelt ook al voor me, “the real men attidude”.

 • Het moeilijkste dat er nog steeds is dat je opnieuw moet beginnen.
  Hierbij is het zo dat je vanaf 0 terug moet beginnen ondanks dat je ervaring hebt opgedaan, kennis hebt vergaard en vooral de mentaliteit die je op dat moment hebt.

  Op dit moment heb ik een pauze in het vrouwveroveren, mijn mentaliteit is nog steeds die van overvloed, positief en ik beschouw mijn eigen als een sexy kerel die bovendien ook nog weet hoe je een vrouw moet aanspreken. Integenstelling wat ik hier allemaal hebt geschreven bij deze topic ben ik wel een pak vooruit gegaan. Sommige zaken kwellen nog, zoals zelfstandig een dame versieren maar dat komt later.

  Eigenlijk kwam ik voor deze zotte openingszin die ik onlangs had gebruikt tegen een vrouw. ” Hallo, hoeveel drenkelingen heb je moeten redden uit jouw ogen? Waarop ze erna antwoordde, “Geen enkel geloof, tis wel een mooie openingszin” zei ze. Ik zei erna : ” Wel, ik zal me dan gaan voorbereiden, ik zal gauw naar de adventure shop achter een rubber bootje en wat peddels moest ik daar in je ogen zit. Om niet te vergeten zal ik ook een reddingsvestje meepakken, je weet nooit welke stroming dat ze zou zijn. Zij zei: “Hahahahaha, dat is wel origineel gevonden, hoe kom je erop?’. Ik heb erna nog wat geflirt maar voor de rest niets mee gedaan, felle brunette en slank, zo zie je maar dat je met een originele openingszin wel kunt wat bereiken.

  Ik hoop dat je hier met deze hopeloze openingszin iets hebt Victor, misschien moet je ook deze eens gaan gebruiken, de komende week.

  1. Beste Andy,

   Het moeilijkste dat er nog steeds is dat je opnieuw moet beginnen.

   Elke dag van je leven is een nieuwe start. Je begint telkens opnieuw. Dit geldt voor jou, voor mij, voor iedereen!

   Het is de kunst om van het proces te genieten, en daarmee het gewenste resultaat emotioneel los te laten. Zo kun je veel moeite doen om je liefdesleven te verbeteren, maar is het geen worsteling of kwelling meer.

   Dit is voor jou een belangrijke les, hoewel het waarschijnlijk voor veel mensen zeer herkenbaar is. Op liefdesvlak, dan wel op het werk, dan wel wat betreft sport.

   In tegenstelling wat ik hier allemaal hebt geschreven bij deze topic ben ik wel een pak vooruit gegaan

   Ja, het is overduidelijk dat je vooruitgang hebt geboekt.

   En hilarisch, die drenkelingen-openingszin lol! De openingszin bleek niet hopeloos, want jullie hebben daarna toch verder gepraat? Het was toch leuke ervaring? En waarschijnlijk is het voor haar toch ook bijzonder geweest? Alleen al omdat het goed materiaal is als anekdote.

   Geniet van je pauze!

 • Mijn eigen zelfgemaakte openingszin : “kheb liever een hete doos in bed, daarom slaap ik met een schoendoos voor hakken.”

  Het strafste is sinds ik hiermee ben gestopt en toch zitten vrouwen met me te flirten terwijl ik niets van signalen uitstuur behalve een positieve vrolijke gemoedstoestand. 3 maand gestopt en ik vertoef in vrouwelijke gezelschap telkens op mijn trein/tramritten. De omgekeerde wereld voor me…

  1. Welkom weer terug Andy 😀

   Mijn eigen zelfgemaakte openingszin : “kheb liever een hete doos in bed, daarom slaap ik met een schoendoos voor hakken.”

   Grappig, maar zeker geen goede om werkelijk te gebruiken als openingszin. Maar dat weet je vast al.

   Wat je zegt over dat je ‘gestopt’ bent, maakt dat je jezelf (en wellicht anderen ook) niet meer onder druk zet. Weg prestatiedrang! Precies goed.

   Niet dat je nu iets moet veranderen, de keuze is aan jou. Toch is het wel degelijk mogelijk om zonder prestatiedrang initiatief te nemen. Geen moeten, geen jagen, geen druk op jezelf, geen ‘aan’ of ‘uit’ wat betreft Veroveren. Vanuit relaxtheid, inclusief het genieten van de spanning die bij het opdoen van nieuwe contacten en flirten hoort.

   Ik wens je hoe dan ook veel geluk toe in het leven!

   1. Victor, ik verzin nog altijd grappige zaken/zinnen/commentaar. De prestatiedrang is weg op het vrouwveroveren, nu rust dat op mijn studies. Ik heb het zelfs ervaren wat je bedoelt Victor, ik heb het nu volledig door nu. Ik focus er op me totaal niet meer op dat veroveren van vrouwen, kheb het zo gelaten en vind het ok. Bij het wegvallen van deze prestatiedrang vergroot opeens mijn aantrekkingskracht op sommige momenten, andere momenten trek ik niets aan. Ik denk dat het eerder met het eb en vloedprincipe te maken heeft. Ik geniet zelfs van het vrouwelijk aandacht zonder ik deze moet gaan opeisen. Het feit dat ik ook gestopt ben met gaming wegens kapotte pc was de afkickperiode best wel intens maar dat heb ik overleeft en nu stop ik de overige tijd die ontstaan is in andere zaken. Deze zaken zijn eens bekijken van docu’s, veel tijd in studies steken nog meer als ervoor en andere zaken, meer opletten in het dagelijkse leven.

    Ik ben hier wel gestopt en zal zo blijven tenzij opeens een Vlaamse deerne mijn pad doorkruist met eentje die me wel wilt zonder erop te jagen. Ik heb nog steeds mijn eisenlijst op vlak van vrouwen maar das puur omdat ik nu een hoge levensstandaard heb dankzij mijn lijdensweg hier op vrouwverovergebied. Tegenwoordig maakt het niet uit wat je zegt behalve negatieve zaken als je maar goed presenteert en daar heb ik nog een en ander wat te leren. Zoals je aanhaalde van communicatief zijn bij vrouw veroveren moet ik hier helaas nog veel aanwerken. Want een vrouw veroveren doe je voor de helft met verbale acties. Het nonverbale moet ik nog wat gaan aanscherpen.

    Dat zijn doelstellingen voor later wanneer ik terug de nodige mentale energie vind om terug aan te vliegen. Die energie opsparen kost veel tijd en helaas beschik ik er niet meer over. Mijn mentale energie is wel een positieve drive nu, niet meer zoals vroeger het geval was.

    Kheb nog een ideetje voor je Victor, waarom lanceer je geen zoen cursus? Precies nog een gat in de markt maarja daarvoor moet je wel over een ervaren zoenster beschikken, hahahaha.

    1. De prestatiedrang is weg op het vrouwveroveren, nu rust dat op mijn studies.

     Ik hoop dat je studie goed gaat. Natuurlijk erg belangrijk!

     Het feit dat ik ook gestopt ben met gaming wegens kapotte pc was de afkickperiode best wel intens maar dat heb ik overleeft en nu stop ik de overige tijd die ontstaan is in andere zaken.

     Gefeliciteerd! Stoppen met gamen maakt dat je meer energie en tijd overhebt om midden in het leven te staan. Doen, ervaren. Ga zo door Andy!

     Kheb nog een ideetje voor je Victor, waarom lanceer je geen zoen cursus? Precies nog een gat in de markt maarja daarvoor moet je wel over een ervaren zoenster beschikken, hahahaha.

     Bedankt voor het idee 😀

     Ik heb ooit gepeild bij een aantal cursisten en ik kreeg weinig respons. Het lijkt erop dat vrouwen zoenen belangrijker vinden dan mannen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *