Liefdesverdriet tipsIn het vorige artikel over liefdesverdriet heb je gezien dat ik met iets speciaals bezig ben…

Het is een feit: te veel mensen hebben nú last van liefdesverdriet. En vrijwel iedereen heeft ooit wel een ervaring gehad met verdriet in de liefde.

De een heeft op momenten hevig last van huilbuien, de ander heeft moeite om na lange tijd zijn ex goed los te laten. En alles daar tussenin.

Aantrekkingskracht.com en liefdesverdriet?

Deze site gaat in de eerste plaats over aantrekkingskracht, flirten en versieren. Mijn cursisten laten vele waardevolle reacties achter, het loopt fantastisch. Binnenkort ga ik mijn blog zelfs een upgrade geven… Daarbij is mijn Aantrekkingskracht-blog voornamelijk gericht op mannen.

Daarom heb ik besloten om een extra website te maken, speciaal voor het verwerken van liefdesverdriet. Echt een must voor alle mensen die moeite hebben om hun ex los te laten.

Victor Verlon introduceerd: LiefdesverdrietVerwerken.com:

http://www.LiefdesverdrietVerwerken.com

Bezoek mijn spiksplinternieuwe site en laat een paar reacties achter. Aan de hand van de reacties die ik ontvang, breid ik de site verder uit met liefdesverdriet tips en belangrijke aanwijzingen.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan meteen in voor de gratis updates en liefdesverdriet tips op mijn nieuwe site. Uiteraard ben ik benieuwd wat je ervan vindt!

Gerelateerd:

 • Ex-vriendin terug – Wil je je Ex-Vriendin Terug? (104)
  Geregeld ontvang ik vragen van mannen met liefdesverdriet over hoe je je ex-vriendin terug kunt krijgen. Deze ex-problematiek komt veel voor, óók bij mannen die goed zijn in het Veroveren van vrouwen. Niet voor niets heb ik […]
 • Echtscheiding – Nieuwe relatie na de Scheiding? (deel 1) (48)
  Helaas, je huwelijk is gestrand. Echtscheiding! Jullie zijn uit elkaar gegroeid, het klikte gewoon niet meer. Of nog erger, een verdere relatie werd onmogelijk door de aanhoudende en structurele relatieproblemen. Wat nu? Dat […]
 • “Hoe krijg ik mijn ex terug?” De waarheid… (260)
  De vraag “hoe krijg ik mijn ex terug” wordt mij vaak gesteld. De mensen die mij hierover e-mailen zijn meestal zeer wanhopig, teleurgesteld en verdrietig. De relatie is verbroken en zijn hebben er alles voor over om de ex terug […]
 • Onverwerkt liefdesverdriet – Het Gevaar van Onverwerkt Liefdesverdriet (71)
  Heb je het aantal reacties gezien bij het artikel ‘Liefdesverdriet verwerken’? De teller staat op het moment op 137 reacties! En geregeld komen er reacties bij... Niet alleen van mannen met liefdesverdriet, ook van […]
Liefdesverdriet tips – Nieuwe Site met Liefdesverdriet Tips
Trefwoorden:

Een reactie op “Liefdesverdriet tips – Nieuwe Site met Liefdesverdriet Tips

 • 1 keer is me verteld dat het ‘nog niet’ de tijd was voor een relatie.. toen een 2e keer door dezelfde persoon.

  Heb er welgeteld 3 jaar over gedaan om over die halve relatie heen te komen. Nu ben ik weer in ‘love’ voor het eerst in tijden… blijkt? Ben der type niet.. weet nou niet of ik alsnog een poging moet wagen of helemaal niets want baalde wel echt toen ze me dat zei..

  gr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *