De vrouwelijke aandachtzoeker (die verder NIETS met je wil)

Aan het lijntje houden: de vrouwelijke aandachtzoekerHeb je het vorige artikel gezien over vrouwen die slechts mannelijke aandacht zoeken? Ontdek daar de eerste 2 herkenningssignalen van de misleidende, vrouwelijke aandachtzoeker.

Deze vrouwen zijn heel handig in manipuleren van mannen voor oppervlakkige aandacht. Wees je bewust van alle herkenningssignalen zodat je begrijpt hoe deze aantrekkelijke vrouwen het aanpakken…

Vandaag zoals beloofd het doorslaggevende, derde signaal…

De derde herkenningssignaal van de vrouwelijke aandachtzoeker

Ze geeft aan dat ze meer wil, maar het blijft altijd bij flirten

Waarschijnlijk kun je dit signaal pas oppikken na een paar pogingen om met haar af te spreken. Ze is moeilijk of niet bereikbaar. Voorbeeld:

Ze neemt haar telefoon niet op, of haar GSM staat ‘per ongeluk’ telkens uit wanneer je belt. Reageren op je SMS doet ze ook niet. En mocht je een afspraakje gepland hebben, ze komt de afspraak niet na.

Later biedt ze haar excuses aan alsof het echt jammer vind. “Sorry, een zakelijke bespreking liep uit”, “Ik was het vergeten, stom van me.” of “Mijn excuses, ik kon er niets aan doen want…”

Met dit soort smoesjes lukt het ze nog wel eens om de man nog langer aan het lijntje te houden.

Resultaat: je schenkt haar aandacht, aandacht en nog meer aandacht. Precies wat de vrouwelijke aandachtzoeker wenst.

Als VrouwVeroveraar mag je dit derde herkenningssignaal niet negeren! Ja, dat is een uitdaging door haar looks en verleidelijke geflirt. Ik weet er alles van!

Natuurlijk mag flirten vrijblijvend zijn

Heb je mijn artikelen gelezen over flirten? Zoals je hopelijk al weet, flirten mag vrijblijvend zijn. Dat maakt het flirten speels, plezierig en alles behalve beklemmend. Belangrijk!

Tevens vergroot flirten het zelfvertrouwen van jou en de vrouw. Het maakt het leven interessanter, mooier, veelzijdiger. Elkaar aandacht schenken is waardevol en bijzonder.

En wanneer er sprake is van wederzijds flirten (meer…)

Ze zoekt slechts mannelijke aandacht (pas op!)

Aandacht misleidendVandaag een artikel over vrouwen die mannelijke aandacht zoeken. Want afgelopen week ben ik weer eens beet genomen door een aantrekkelijke flirter met zeer uitgekiende flirttechnieken. Dit keer door een prachtvrouw werkzaam in een winkeltje bij mij in de buurt.

Het begon leuk, maar uiteindelijk bleek ze slechts op zoek naar oppervlakkig mannelijke aandacht. Nee, ze is geen gevaarlijke vrouw, want de gevaarlijke vrouw gaat nog een paar stappen verder met manipuleren.

Vandaag bespreek ik de uitgekookte aandachtszoeker die haar uiterste best doet om je gewoon aan het lijntje te houden. Vroeg of laat loop je zo’n vrouw tegen het lijf, zeker als je geregeld onbekende vrouwen aanspreekt!

Aandacht geeft haar een ego boost

Aandacht, ze doet het slechts om jouw aandacht te scoren. Ze speelt met je gevoelens, stimuleert hoop en houdt je zolang mogelijk zoet met slappe smoesjes.

Waarom? Vermoedelijk geeft haar dat het gevoel dat ze er werkelijk toe doet in deze wereld. Of ze is onzeker, of er speelt iets anders waar we slechts naar kunnen gissen.

Misschien wil ze iets hebben om over op te scheppen bij haar collega’s en vriendinnen. Of ze hoopt dat haar vriend er jaloers van wordt; negatieve aandacht vragen.

Wel lekker met je flirten, wel enthousiast reageren wanneer je haar uitnodigt. Maar uiteindelijk komt er geen verder contact tot stand. Dus hooguit een telefoongesprek, laat staan een afspraakje waar ze zich aan houdt.

Niet erg, ieder zijn pleziertje. Hoewel…

De negatieve invloed van vrouwen die slechts oppervlakkige aandacht zoeken

Dus dit ‘soort’ vrouwen houden het bij kortstondig, vluchtig flirten. Waarbij ze wel degelijk een stapje extra doen, in de hoop dat je je best blijft doen voor haar. Ze laten je graag zo lang mogelijk in de waan.

Deze vrouwen weten niet dat ze een negatieve invloed uitoefenen op het liefdesleven van onervaren en onzekere mannen. Noem het naïviteit.

Of het kan deze flirtende vrouwen simpelweg niets schelen; pure onverschilligheid. Dat is met name voor mijn cursisten moeilijk te verkroppen. Zij zijn namelijk wel in staat tot empathie en gebruiken deze vaardigheid met liefde in hun sociale- en liefdesleven.

Vrouwen die op deze manier je proberen te misleiden, staan niet stil bij het feit dat ze (meer…)

Aandacht – Hoe krijg je snel meer aandacht? (6 handige tips)

Aandacht, de mens is er dol op. Maar wat als de aandacht die je voorheen kreeg plotseling wegvalt, door een relatiebreuk bijvoorbeeld?

Trouwe cursist Wilco stelde hierover deze vraag:

Mijn relatie is voor 3 weken terug stop gezet en merk aan mezelf dat ik behoorlijk last heb van aandacht tekort. Ik ben telkens op zoek naar aandacht. Heeft er iemand even tips wat ik hier aan doe?

Had mezelf helemaal anders ingeschat. Zoals hoe ik hier mee om zou gaan. Het vreet behoorlijk aan me. Ik krijg weer gevoelens van spijt en daar moet ik echt vanaf. Pf had niet verwacht dat het zo zou gaan tegenvallen.

Ik wil weer gewoon doen maar gedraag me nu een beetje als iemand die behoorlijk in schaarste leeft.

Bedankt dat je deze reactie hebt geplaatst bij het artikel ‘Schaarste versus overvloed‘. Ik weet zeker dat meer mensen kampen met aandachtstekort.

Het gezonde verlangen naar aandacht

Zoals ik al eerder aangaf, ieder mens krijgt graag aandacht. Het is een gezond verlangen. En zeker na een relatiebreuk word je je extra bewust van de behoefte aan aandacht.

Niet alleen dat, de aandacht die je van je ex kreeg is plotseling weggevallen. Gevoelsmatig is er een gapend gat ontstaat; de schaarste aan aandacht.

Dit gecombineerd met liefdesverdriet, maakt dat je heen en weer wordt geschud in heftige emoties. Woede, verdriet, spijt, teleurstelling en hoop. Maar houd vol, dit hoort bij het verwerkingsproces!

Trouwens, (meer…)