Aan het lijntje houden: de vrouwelijke aandachtzoekerHeb je het vorige artikel gezien over vrouwen die slechts mannelijke aandacht zoeken? Ontdek daar de eerste 2 herkenningssignalen van de misleidende, vrouwelijke aandachtzoeker.

Deze vrouwen zijn heel handig in manipuleren van mannen voor oppervlakkige aandacht. Wees je bewust van alle herkenningssignalen zodat je begrijpt hoe deze aantrekkelijke vrouwen het aanpakken…

Vandaag zoals beloofd het doorslaggevende, derde signaal…

De derde herkenningssignaal van de vrouwelijke aandachtzoeker

Ze geeft aan dat ze meer wil, maar het blijft altijd bij flirten

Waarschijnlijk kun je dit signaal pas oppikken na een paar pogingen om met haar af te spreken. Ze is moeilijk of niet bereikbaar. Voorbeeld:

Ze neemt haar telefoon niet op, of haar GSM staat ‘per ongeluk’ telkens uit wanneer je belt. Reageren op je SMS doet ze ook niet. En mocht je een afspraakje gepland hebben, ze komt de afspraak niet na.

Later biedt ze haar excuses aan alsof het echt jammer vind. “Sorry, een zakelijke bespreking liep uit”, “Ik was het vergeten, stom van me.” of “Mijn excuses, ik kon er niets aan doen want…”

Met dit soort smoesjes lukt het ze nog wel eens om de man nog langer aan het lijntje te houden.

Resultaat: je schenkt haar aandacht, aandacht en nog meer aandacht. Precies wat de vrouwelijke aandachtzoeker wenst.

Als VrouwVeroveraar mag je dit derde herkenningssignaal niet negeren! Ja, dat is een uitdaging door haar looks en verleidelijke geflirt. Ik weet er alles van!

Natuurlijk mag flirten vrijblijvend zijn

Heb je mijn artikelen gelezen over flirten? Zoals je hopelijk al weet, flirten mag vrijblijvend zijn. Dat maakt het flirten speels, plezierig en alles behalve beklemmend. Belangrijk!

Tevens vergroot flirten het zelfvertrouwen van jou en de vrouw. Het maakt het leven interessanter, mooier, veelzijdiger. Elkaar aandacht schenken is waardevol en bijzonder.

En wanneer er sprake is van wederzijds flirten, kun je een stap verder gaan en haar bijvoorbeeld uitnodigen voor een afspraakje. Jullie kunnen elkaar dan nog meer aandacht geven, heerlijk.

Gaat ze niet op je uitnodiging in? Geen man over boord, accepteer dat er (voorlopig) niet meer inzit.

Ze gaat enthousiast in op je uitnodiging? Verwacht een vlot vervolg

Na dat heerlijke geflirt en haar enthousiaste reactie, mag je een vlot vervolg verwachten. Dat betekent dat vrouwen die telefonisch slecht bereikbaar zijn of niet komen opdagen, meestal geen goede match zijn.

Advies: waag hooguit een poging of twee, misschien drie, maar laat het daarna zitten. Geef haar geen persoonlijke aandacht meer.

Je hoeft niet boos te zijn. Immers, je weet niet wat er in haar leven speelt en wat haar werkelijke beweegredenen zijn. Laat het los en verleg de focus.

Blijf vrouwen jouw mannelijke aandacht schenken

Hoe dan ook, blijf wel initiatief nemen met andere vrouwen! Zij kunnen dat erg waarderen. Laat je vooral niet ontmoedigen door de enkele vrouwelijke aandachtzoekers die moeilijk doen met afspreken en je misleiden voor alleen maar jouw aandacht.

Zie het ook niet als een blauwtje lopen. Weet dat jouw aandacht een bijzonder cadeau is dat je vrouwen kunt geven. Het is aan jou om goed in te schatten welke vrouw deze aandacht werkelijk verdiend.

Stel de andere vrouwen niet teleur door je passief op te stellen. Deze vrouwen verlangen naar een initiatiefrijke man die graag met ze afspreekt. Kom op, actie!

In het vorige deel over ‘mannelijke aandacht zoeken’, vroeg ik naar de negatieve ervaringen. Nu wil ik weten wat de positieve ervaringen zijn met schenken van aandacht aan vrouwen. Laat hieronder van je horen…

Gerelateerd:

 • Ze zoekt slechts mannelijke aandacht (pas op!) (7)
  Vandaag een artikel over vrouwen die mannelijke aandacht zoeken. Want afgelopen week ben ik weer eens beet genomen door een aantrekkelijke flirter met zeer uitgekiende flirttechnieken. Dit keer door een prachtvrouw werkzaam in […]
 • Aandacht – Hoe krijg je snel meer aandacht? (6 handige tips) (18)
  Aandacht, de mens is er dol op. Maar wat als de aandacht die je voorheen kreeg plotseling wegvalt, door een relatiebreuk bijvoorbeeld? Trouwe cursist Wilco stelde hierover deze vraag: Mijn relatie is voor 3 weken terug stop […]
 • 7 Gedragskenmerken van de VrouwVeroveraar (68)
  Behalve aan het succes, kun je een VrouwVerovaar ook herkennen aan een tal van gedragskenmerken. Want uit zijn Verovermentaliteit vloeit zijn gedrag, dat gaat als het ware vanzelf. Ik geef zeven kenmerken zodat je voor jezelf […]
 • Verlegen – Overwin je verlegenheid (25)
  Verlegen zijn kan een serieus probleem vormen bij het ontmoeten van mensen, bij het aangaan van vriendschappen. Of bij het zoeken van een nieuwe baan. En nog erger, gene kan een goed liefdes- en seksleven flink in de weg […]
De vrouwelijke aandachtzoeker (die verder NIETS met je wil)
Trefwoorden:     

11 reacties op “De vrouwelijke aandachtzoeker (die verder NIETS met je wil)

 • Het lijkt zeer saai, en na een aantal opmerkelijke ervaringen zou je het vergeten, maar zoals nog dingen in het leven: eigenlijk is het statistiek. Vrouwen zijn verdeeld over een breed spectrum.
  Net zoals er foute vrouwen zijn, vrouwen die schade berokkenen zijn er vrouwen die juist heel erg goed doen.

  Zo ken ik een vrouw, met wie ik eigenlijk een vrij oppervlakkige band heb, ik zie ze maar om de zoveel tijd eens, bv. toevallig eens ergens tegenkomen.
  Maar ondanks die oppervlakkige band, is het echt een plezier om met haar om te gaan. Onmiddellijk een hartelijke begroeting, beginnen kletsen zoals vrouwen dat goed kunnen, nog wat gelach geflirt en stand- up comedy erbij. Heerlijk !

  Het moge duidelijk zijn, ze wordt mijn vriendin niet (ze heeft ook al een vriend), maar toch is ze echt leuk.

  Aanspreken is de taak van de man ? Graag ! En als jullie vrouwen het nog wat extra leuk maken nog beter ! En dan is er naar mijn mening nog geen druk gezet om echt meer te doen met een flirt, maar heb je je beiden gewoon even geammuseerd.

 • Like this. Een vriendschappelijke vriendin wilde van mij een mening over haar schoenkeuze horen. Mooie pumps.
  Toen sloegen we op hol met fantaseren over mooie dingen. Vakantie ibiza als thema. Even later plaatst ze op facebook dit:
  ‎Wilco heeft echt wel goeie ideeën. Privéconcerten, bmw’s, sauna’s, privézwembad met de allerlangste glijbaan ooit, bubbelen in het bubbelbad, waterscooters niet te vergeten, ontbijtjes op bed & dat allemaal in Ibiza. #Mmmm, wat een droom.

  Zij geamuseerd, ik geamuseerd, ik een beetje aandacht, zij een beetje aandacht. En de avond is weer eens helemaal goed :):)

 • Bedenk ook dat het misschien wel een hele leuke vrouw is die misschien zelf ook onzeker, onhandig, of wat dan ook is. Want heel veel onbegrijpelijke dingen die vrouwen doen komen daar vandaan.

  Ik heb met sommige mannen een flirterige vriendschap. We boosten elkaars zelfvertrouwen en daar blijft t bij. Weet je ik denk dat als je eerlijk bent en verwachtingen duidelijk uitspreekt dan kunnen er geen misverstanden ontstaan toch?

  Daarbij denk ik dat je altijd als stelregel moet hebben hoeveel tijd energie of aandacht investeer ik ergens in? Is dat t waard is dan is het goed lijkt mij…

  1. Goede opmerking Meisje! Vrouwen kunnen net zo onzeker/onhandig zijn waardoor ze zich nog wel eens vreemd gedragen.

   Toch blijft het resultaat hetzelfde: het flirtende contact loopt op verder niets uit. Het is dan belangrijk om vooral niet achter haar aan te lopen.

   Weet je ik denk dat als je eerlijk bent en verwachtingen duidelijk uitspreekt dan kunnen er geen misverstanden ontstaan toch?

   Verbale communicatie kan veel misverstanden ophelderen. En zelfs dan kan er miscommunicatie zijn.

   En bovenal, stevige of gevoelige onderwerpen zijn vaak tricky om te bespreken met iemand die je nog nauwelijks kent. Zo’n onderwerp aansnijden kan de Verovering volledig verstoren.

   Bedankt voor je reactie!

 • Alle mensen willen aandacht, niet alleen vrouwen… Als mannen aandacht geven willen ze het ook terug hebben. Dit is niet gebaseerd op liefde maar op behoefte. Schijnbaar kan de mens niet zonder aandacht, kijk naar alle facebook gebruikers, het gaat alleen maar om aandacht.
  Ik begrijp heel goed dat mensen dit bij mij doen. Helaas heb ik geen aandacht van zulke mensen nodig en keer ik je de rug toe. Erg jammer, de oneerlijkheid die het uitstraalt. Want uiteindelijk krijgen ze niet datgene wat ze verlangen.

   1. Alleen de mensen die aandacht terug geven zou ik als volwaardig beschouwen. Slechts aandacht vragen en niets geven is voor mij echt een no go area. Dit zijn de types die zich met de levensenergie van anderen proberen te redden, maar zelf geen enkele energie hebben om liefde te uiten. Vandaar dat ze het zo graag bij een ander vandaan halen. Energy suckers!!

 • @Jason.
  Constante aandacht kan ook hinderlijk zijn. En het kan zelfs heerlijk zijn om, als je alle aandacht naar je toe trekt, je dan “af te zonderen in je eigen (perfecte) wereldje”.

  Vind je het zelfs heel prettig als die figuren zoals jij je dan “links laten liggen”.

  Tussen vragen en vragen zit ook een groot verschil. Maar daar kom je vanzelf wel een keer achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *