3 Keiharde voordelen van glimlachen (incl. 6 praktische tips)

3 voorbeelden: glimlachen is goed!Glimlachen hoort bij aantrekkelijke lichaamstaal. Je kunt je liefdesleven zelfs een flinke impuls geven als je vanaf vandaag meer glimlacht.

En om je daartoe te bewegen, breng ik vandaag een gloednieuw artikel uit over de glimlach (en het effect van de bijbehorende neurotransmitters)…

Een alpha man mag niet (glim)lachen?

Laatst ontving ik de vraag of het wel goed is om te glimlachen naar een vrouw. Het zou een teken zijn van goedkeuring. Hij had het idee dat de alpha man een vrouw pas mag goedkeuren als ze zich onderdanig gedraagt. Dus hij probeerde zoveel mogelijk een strak gezicht te houden in de omgang met vrouwen.

Pakt zijn serieuze gezichtsexpressie goed uit? Welnee, hij heeft bijna nooit afspraakjes met vrouwen!

Dus vergeet het ideaal beeld dat je als echte man geen gevoel mag tonen of geen blijdschap mag uiten. En je hoeft niet een of ander beloningssysteem toe te passen zodat vrouwen onderdanig naar je worden, in de hoop dat je dan kunt vrouwen versieren.

In tegendeel. Stop met moeilijk doen en een beter liefdesleven komt binnen handbereik. Je mag glimlachen, lachen en lekker plezier maken!

Dankzij mijn glimlach trek ik met veel plezier en gemak vrouwen aan. Het is, naast het maken van oogcontact, misschien wel een van de beste non-verbale flirttechnieken! (meer…)

Ze zoekt slechts mannelijke aandacht (pas op!)

Aandacht misleidendVandaag een artikel over vrouwen die mannelijke aandacht zoeken. Want afgelopen week ben ik weer eens beet genomen door een aantrekkelijke flirter met zeer uitgekiende flirttechnieken. Dit keer door een prachtvrouw werkzaam in een winkeltje bij mij in de buurt.

Het begon leuk, maar uiteindelijk bleek ze slechts op zoek naar oppervlakkig mannelijke aandacht. Nee, ze is geen gevaarlijke vrouw, want de gevaarlijke vrouw gaat nog een paar stappen verder met manipuleren.

Vandaag bespreek ik de uitgekookte aandachtszoeker die haar uiterste best doet om je gewoon aan het lijntje te houden. Vroeg of laat loop je zo’n vrouw tegen het lijf, zeker als je geregeld onbekende vrouwen aanspreekt!

Aandacht geeft haar een ego boost

Aandacht, ze doet het slechts om jouw aandacht te scoren. Ze speelt met je gevoelens, stimuleert hoop en houdt je zolang mogelijk zoet met slappe smoesjes.

Waarom? Vermoedelijk geeft haar dat het gevoel dat ze er werkelijk toe doet in deze wereld. Of ze is onzeker, of er speelt iets anders waar we slechts naar kunnen gissen.

Misschien wil ze iets hebben om over op te scheppen bij haar collega’s en vriendinnen. Of ze hoopt dat haar vriend er jaloers van wordt; negatieve aandacht vragen.

Wel lekker met je flirten, wel enthousiast reageren wanneer je haar uitnodigt. Maar uiteindelijk komt er geen verder contact tot stand. Dus hooguit een telefoongesprek, laat staan een afspraakje waar ze zich aan houdt.

Niet erg, ieder zijn pleziertje. Hoewel…

De negatieve invloed van vrouwen die slechts oppervlakkige aandacht zoeken

Dus dit ‘soort’ vrouwen houden het bij kortstondig, vluchtig flirten. Waarbij ze wel degelijk een stapje extra doen, in de hoop dat je je best blijft doen voor haar. Ze laten je graag zo lang mogelijk in de waan.

Deze vrouwen weten niet dat ze een negatieve invloed uitoefenen op het liefdesleven van onervaren en onzekere mannen. Noem het naïviteit.

Of het kan deze flirtende vrouwen simpelweg niets schelen; pure onverschilligheid. Dat is met name voor mijn cursisten moeilijk te verkroppen. Zij zijn namelijk wel in staat tot empathie en gebruiken deze vaardigheid met liefde in hun sociale- en liefdesleven.

Vrouwen die op deze manier je proberen te misleiden, staan niet stil bij het feit dat ze (meer…)

Beter leren vrouwen versieren (deel 1)

Om beter te leren vrouwen versieren, lijkt het noodzakelijk om een arsenaal aan versiertrucs te verzamelen. Je wilt alle handige flirt-technieken en snelle verleidings-methodes tot je beschikking hebben.

En natuurlijk wil je meteen een getrainde ‘perfecte babbel’ ontwikkelen waar vrouwen van gaan zwijmelen.

Het idee dat je als man met een paar versiertips en -trucs meteen een mooie vriendin scoort, is een gevaarlijke misvatting. De rol van je mentaliteit wat betreft vrouwen, wordt volledig over het hoofd gezien.

Vooral mannen die weinig of geen ervaring hebben met vrouwen versieren zijn op zoek naar een snelle, kant-en-klare oplossing. Wat zij zoeken bestaat niet, vrouwen zijn namelijk niet op te lossen als een legpuzzel of cryptogram.

Hoeft ook niet, zoals je ontdekt in dit stevige artikel…

Betere mentaliteit, beter leren vrouwen versieren

Zoals ik al vaker aangeef in mijn blogartikelen, hardnekkige liefdesproblemen komen vaak voort uit een verkeerde Verovermentaliteit. Daarmee is succes met vrouwen moeilijk.

Vandaag geef ik antwoord op Wilco’s blogreactie bij het artikel over onverwerkt liefdesverdriet. Het is alweer van een tijdje geleden en hij heeft ondertussen veel vooruitgang geboekt. Toch geef ik alsnog feedback zodat andere mannen ervan kunnen leren. (meer…)