Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3)

Vrouw met dartboard - Leiden om te verleiden!Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉

Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en leiderschap. Zie de vorige delen:

#1. ‘Vrouwen versieren door leiderschap’ (toon leiderschap)
#2. ‘Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren’ (de basis is niet agressiviteit maar assertiviteit)

Vandaag ga ik verder met waar we gebleven zijn; “de vrucht van passie heeft tijd nodig om te rijpen”. Wilco liet de aanrakingen en avances te snel toe. Tijdens het darten liet hij haar initiatieven als het ware over zich heen komen.

Hoe had hij het anders kunnen aanpakken? Zie Milans reactie bij het vorige deel:

“Dus als een vrouw iets wil van jou, dan is dat geen probleem om het haar te geven. Het is wel beter om het haar te geven wanneer jij vindt dat het nu het juiste moment is.”

Precies! En niet alleen het moment kun je bepalen…

Leiden door de non-verbale communicatie: “ik ben niet gemakkelijk te verleiden”

Laat een vrouw je verleiden, geniet. En tegelijkertijd bepaal jij dus het tempo van de Verovering, wanneer er wat gebeurd, in welke omgeving en op jouw manier. Durf een kader te schetsen zodat ze voelt hoe jij de paringsdans wil hebben. Daarmee neem jij indirect de leiding en doet zij het ‘vuile werk’. (meer…)

Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren? (#2)

Alpha man leidt vrouw?

Tijd om eens te spreken over de zogenaamde alpha man. Hij zou het ideaal zijn. Een voorbeeld van leiderschap voor het vrouwen versieren…

Trouwens, bedankt voor de vele reacties op het vorige deel van: ‘Vrouwen versieren door leiderschap’. Voor de nieuwe bloglezers, neem het eerste deel door inclusief de reacties, en lees pas daarna dit blogartikel over alpha man-leiderschap

Het goede voorbeeld van leiderschap?

Ruben wees bij het vorige artikel op een belangrijk punt:

Ofwel neem jij de leiding (niet hetzelfde als de tiran uithangen)

Inderdaad! Sommige mannen denken ten onrechte dat je anderen moet commanderen, zoals bijvoorbeeld de beroemde en beruchte topkok Gordon Ramsay.

Waarom anders is deze man zowel op zakelijk als culinair gebied succesvol? Hij moet wel een goed leider zijn, of niet?

Je kunt zien dat de sfeer alles behalve goed is in de keuken. Misschien mooi tv-amusement, maar het is geen voorbeeld voor meer succes met vrouwen.

Mits je vrouwen wilt aantrekken zònder vreemde psychische problemen, is het verstandig om op een vriendelijke manier met anderen om te gaan. Spiegel je dus niet aan de zogenaamde bad boy, wannabe alpha-man of opgeblazen kikker.

Je kunt leiden en tegelijkertijd vriendelijk, zelfs zachtaardig zijn voor succes met vrouwen versieren.

Leiderschap: wees assertief

Assertief gedrag ligt aan de basis van leiderschap; (meer…)

Vrouwen versieren door leiderschap (#1)

Vrouwen versieren door leiderschap? Jazeker. De leiding nemen op de juiste momenten tijdens het versieren is belangrijk.

Wilco stelde een paar weken geleden een interessante vraag bij het artikel ‘6 Clichés over Mooie Vrouwen’:

Hee bloglezers,

Ik had vanavond iets en dat wil ik graag met jullie delen omdat het weer eens apart was.

Rond 11 uur ga ik met mijn vrienden naar onze stamkroeg. Het is aan de bar hangen en een beetje discussiëren, leuke verhalen ophangen en niks doen. Dus ik daag iemand uit voor een dartspelletje. Sta ik te darten, komt er een enorm mooie vrouw bij staan om zich er mee te bemoeien. Ik vond dat leuk en vroeg advies aan haar. Daarna daagde ik haar uit voor een game. Dat vond ze goed. Al bij de eerste worp komt ze tegen me aan staan om me af te leiden en legt ze haar hand op mijn buik. Ik denk: wow dit gaat gesmeerd. De vriendengroep heeft dit in de gaten en ze houden bierviltjes omhoog met daarop geschreven: ‘in the pocket’, ‘als jij haar krijgt betalen wij al jouw bier’, ‘cijfer = 9’ en ‘als dat geen neuken wordt’. Ik denk: niks van aantrekken zij ziet jou staan en ga ervoor.

We maken geintjes en zij gaat steeds tegen mij aan staan en voelt aan me. Stiekem weet ik niet goed hoe ik hier mee om moet gaan. Als ik toevallig tripple 20 gooi geeft ze me een hand, feliciteert me en wil me kussen. Ik denk: op de wang. ze draait mijn hoofd en kust me. Inderdaad, niet op de wang. Ze is zooo enorm op mij gericht dat ik niet goed weet hoe ik dit tot een leuk einde breng. Zo gaat dit even door en als ik haar kus stopt ze en zegt ze dat ze preuts is. Jaja maak me maar in de war.

Rond 12en zegt ze: ik ga zo naar huis. En ineens word ze afstandelijk. Ik zeg tegen haar: geef me je nummer is, houden we contact. Zegt zij: nee, krijg je niet. Ik antwoord met: daag mij dan ook niet zo uit. Zij: heb alleen gezellig met je gedart, meer niet daag. En snel was ze weg.

Hier snap ik dus niks van. Wat had ik hier moeten doen om haar te strikken? Ze overdonderde mij met haar gedrag maar ze was zo lekker (ook enorm sexy gekleed, borsten goed laten zien, kort rokje over haar lange benen, hoge hakken) en leuk dat ik behoorlijk perplex stond. Wie kan er a.d.h.v. dit verhaaltje vertellen wat ik had moeten doen?

Als jullie nog meer details willen horen mag je het zeggen.

Greetz me

Je had flink sjans, dat is altijd leuk! Jammer dat het niet meer is geworden.

Stel jezelf de vraag hoe het komt dat je deze aantrekkelijke vrouw hebt aangetrokken. Ben je je bewust van de seksuele aantrekkingskracht die je op vrouwen uitoefent? (meer…)