Vrouw met dartboard - Leiden om te verleiden!Hoe kun je leiden om vrouwen te verleiden? Het rijmt mooi, maar als je grote fouten maakt wat betreft het leiden van vrouwen wordt het al gauw lijden 😉

Dit is het derde deel van de reeks artikelen over leiden en leiderschap. Zie de vorige delen:

#1. ‘Vrouwen versieren door leiderschap’ (toon leiderschap)
#2. ‘Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren’ (de basis is niet agressiviteit maar assertiviteit)

Vandaag ga ik verder met waar we gebleven zijn; “de vrucht van passie heeft tijd nodig om te rijpen”. Wilco liet de aanrakingen en avances te snel toe. Tijdens het darten liet hij haar initiatieven als het ware over zich heen komen.

Hoe had hij het anders kunnen aanpakken? Zie Milans reactie bij het vorige deel:

“Dus als een vrouw iets wil van jou, dan is dat geen probleem om het haar te geven. Het is wel beter om het haar te geven wanneer jij vindt dat het nu het juiste moment is.”

Precies! En niet alleen het moment kun je bepalen…

Leiden door de non-verbale communicatie: “ik ben niet gemakkelijk te verleiden”

Laat een vrouw je verleiden, geniet. En tegelijkertijd bepaal jij dus het tempo van de Verovering, wanneer er wat gebeurd, in welke omgeving en op jouw manier. Durf een kader te schetsen zodat ze voelt hoe jij de paringsdans wil hebben. Daarmee neem jij indirect de leiding en doet zij het ‘vuile werk’.

Ter verduidelijking een paar voorbeelden van indirect leiderschap:

 • Ze gaat tegen je aanstaan tijdens het darten? Bonk zachtjes met je kont tegen haar kontje en doe een stap terug. Smile…
 • Ze geeft je een hand? Neem haar hand en trek haar naar je toe en geef haar een korte, speelse omhelzing. Maar vervolgens duw je haar zacht en speels van je af en neem je afstand…
 • Ze streelt je buik? Duw lachend haar hand weg, geef haar een speelse por en zeg dat je buik erg gevoelig is voor dit soort aanrakingen…
 • Ze probeert je op de mond te zoenen? Zeg speels plagend dat je niet zo snel gaat. Maar als het haar lukt om triple twintig gooit dan wie weet… Vervolgens geef je haar een lieve zoen op de wang en neem je met een guitige blik een slok van je bier.

Ontdek de kracht van indirect leiderschap, lees de voorbeelden een paar keer…

Rem haar doelbewust in haar seksuele avances

Je creëert nog meer ruimte voor seksuele aantrekkingskracht door haar speels – een beetje – te remmen in haar avances. De twee voornaamste voordelen hiervan zijn:

 1. Haar vrouwelijke charmes hebben minder vat op jou zodat je enigszins intelligent blijft tijdens het vrouwen versieren. Dit is een belangrijk punt voor ons mannen!
 2. Het is goed voor het verder voortzetten van de Verovering. Want ook al neemt zij het initiatief, als je geen vinger in de pap hebt is dat over het algemeen een flinke afknapper voor de vrouw.

Misschien stond je open voor een one night stand met haar? De eerste stap was enige privacy scheppen. Na een paar potjes darten had je haar naar een andere plek kunnen nemen waar jullie alleen samen zijn. Want met de dartpijltjes in de hand en je vrienden als toeschouwers kom je uiteraard niet ver…

Met indirect leiderschap is ze zich bewust dat, ondanks haar vrouwelijke charmes en korte rokje, je zelfbeheersing hebt en weet hoe je de Verovering voortzet. Typisch voor de man die in overvloed leeft…

Heb je nog meer vragen over de leiding nemen voor het vrouwen verleiden? Of hoe je het kunt aanpakken als een vrouw (seksueel) initiatief neemt? Stel je vragen hieronder, want ik antwoord vrijwel altijd!

Gerelateerd:

 • Alpha man-leiderschap voor het vrouwen versieren? (#2) (31)
  Tijd om eens te spreken over de zogenaamde alpha man. Hij zou het ideaal zijn. Een voorbeeld van leiderschap voor het vrouwen versieren... Trouwens, bedankt voor de vele reacties op het vorige deel van: ‘Vrouwen versieren […]
 • Vrouwen versieren door leiderschap (#1) (42)
  Vrouwen versieren door leiderschap? Jazeker. De leiding nemen op de juiste momenten tijdens het versieren is belangrijk. Wilco stelde een paar weken geleden een interessante vraag bij het artikel ‘6 Clichés over Mooie […]
 • SMS & whatsapp tips: voorkom deze 4 gevaarlijke fouten (71)
  In het vorige artikel heb je gezien dat Adrian, een trouwe en actieve bloglezer, een SMS stuurde naar een vrouw waar hij een oogje op had. Maar helaas reageerde ze niet, vervelend! Vandaag geef ik het resterende deel van mijn […]
 • Vrouwen aanraken doe je zo (niet) (12)
  Vrouwen aanraken is een kwestie van lichaamstaal. Belangrijk in de omgang met mensen, zeker wanneer je wilt vrouwen versieren. Het punt is dat te veel mannen niet weten hoe ze op de juiste manier een vrouw moeten aanraken, […]
Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3)
Trefwoorden:                 

31 reacties op “Hoe leiden voor het vrouwen verleiden? (#3)

 • Hoi,

  Ik denk dat het fenomeen dat de soms meiden in eens bij hun kont in je kruis drukken hier ook ondervalt. Dit vind ik nog steeds een lastige situatie die moeilijk om te zetten is qua seksuele leiding. Meestal dagen ze dan uit en je staat er maar een beetje en op den duur is ze er wel klaar mee en is het moment verkeken. Wat moeten we daarmee Victor?

  Vorig weekend had ik ook 2 keer een te heftige flirt. In 1 meid was ik totaal niet geinteresseerd en de andere matig. Ik val sowieso niet op het te uitdagende type. Dus meestal neem ik dan gewoon afstand. Op zaterdag bleef het meisje maar terugkomen en me plagend slaan. Het was wel grappig allemaal. Ik deed er niet veel mee ook omdat ik mijn ex nog flink door het koppie spookt. Op den duur ging ze naar huis.

  Ik vind dit wel ook weer een typisch onderwerp wat heel erg mis kan gaan. Als je de bovenstaande tips niet guitig toepast en met glimlachen dan heb je volgens mij grote kans dat ze het als een afwijzing ziet….

 • @ Gijs,

  Heerlijk als een aantrekkelijke vrouw met haar billen tegen mn kruis aan drukt, zeker tijdens het dansen.

  Ze dagen je inderdaad heel vaak uit. Ze kan testen of je zelfbeheersing hebt, of je in overvloed leeft.

  Je kunt haar rustig wegdrukken met een lach alsof ze bezeten van je is. Het wegduweffect is psychologisch erg krachtig.

 • Hmm wegduwen. Nou inderdaad met een grote glimlach lijkt me!

  Donderdag heel even gekletst (5 zinnen) met een meisje die bij de buurman op bezoek was. Hoorde ik later dat ze me wel zag zitten. Kreeg ik gister een sms van haar of ik ook naar een bepaalde club kwam. Ik voelde me wel gevleid, maar ik had ook zoiets van ik heb 5 zinnen met je gewisseld. Dus had geen zin om achter een wildvreemde aan te hollen. Dus ik stelde voor om eerst in een rustige kroeg af te spreken, maar ze ging rechtstreeks naar de club. Dus ik zei ik ga eerst even ergens anders heen en dan kom ik wel naar die club. UIteindelijk had ik er niet zo,n zin in en ben niet gegaan. Kreeg nog een sms of ik wel echt kwam…. Maar ik was thuis in slaap gedonderd. Hahahaha dat heb ik toen slaapdronken ook letterlijk gesmst.

  Het voelde dus niet goed om daar zomaar heen te gaan ook omdat ik niet zoveel zin had in stappen. Volgende keer maar even op een ander moment afspreken denk ik. Ik zal haar sms-en dat een afspraakje natuurlijk nog wel mogelijk is…

  gr,
  gijs

 • 5 zinnen is niet veel nee. Maar hou je zelf niet tegen om met deze zogenoemde wildvreemde vrouw af te speken, zie het als een avontuur om haar beter te leren kennen. Bereik de 100 zinnen 😛

  Bel haar op voor een afspraak.

 • Hahaha 100.000 zinnen

  Ik had gister gewoon geen zin in clubben en ik hoorde ook dat ze wat sletterig was dus ik dacht straks kom ik daar opdagen en loop ik haar achterna en loopt het op niks uit.

  Iets anders ik vind de leiding nemen soms ook een vorm van strijd. De grens tussen een strijd aangaan en de leiding nemen is vrij subtiel….. Of is het in bovenstaande scenario niet belangrijk dat je de leiding neemt?

  Eens kijken wat hier nog uitkomt.

  gr,
  gijs

 • @ Gijs,

  Klopt, de grens kan in sommige gevallen nauw op elkaar liggen. Leg de prioriteit bij wat JIJ van haar vindt en als ze werkelijk moeilijk doet laat haar dan gewoon gaan.

  Wees ook niet langdurig streng in het leiden. Is het niet mooi als de vrouw soms het stuur even vast houd, zodat je even je armen kunt strekken?

 • @ Milan

  Ik zie vaak te snel strijd danwil ik de leiding houden. Je hoeft inderdaad niet altijd streng en strak de leiding te houden als je je momenten maar wel pakt. Het te streng onafhankelijk en de leider blijven is 1 van de dingen die ik de komende tijd wat speelser wil gaan oppakken. Als je dat te streng blijft doen dan komt het dichter naar elkaar toegroeien onder druk te staan.

  Vanavond weer een afspraak met 4 gezellige franse meiden. De buurman zorgt voor een hoop vertier.

  gr,
  gijs

 • Dag,

  Ik zit op dit moment in de volgende situatie:

  Tijdens een avond sprak ik een meisje aan(waar ik op dat moment nog niets voor voelde).
  Ik was relaxed en gaf hier en daar complimentjes etc. Zonder bijbedoeling, maar ik liet wel merken dat ik d’r wel mag.(zonder bijbedoeling).

  De volgende keren zocht ze me op, en zocht contact. We praatten wat, en ik kreeg het gevoel dat ze me wel leuk vond. Juist op dat moment begon ik wat voor haar te voelen. Ik voelde me dus aangetrokken tot haar!

  Helaas treed bij mij dan het volgende in werking: ik ga veel nadenken over haar en de situatie, en ben bang dat ik haar verlies. Ik raak min of meer verlamd door de spanning en vraag me telkens af wat ik moet doen om haar naar mij te doen verlangen. Resultaat: er gebeurt niets.

  Hoe kan ik dit het beste aanpakken?
  Ik denk dat ze me wel ziet zitten, en mijn eerste indruk was zeker positief op haar overgekomen. Ze liet van haar kant merken me leuk te vinden, en ik heb vanaf dat moment het gevoel dat ik de leiding moet nemen. Alleen heb ik hier nog niks mee durven doen. Hoe pak ik dit aan?

  Groeten,

  bernhard

 • Hey Bernhard,

  Ik snap precies wat je bedoelt! Ik heb ook een keer zoiets meegemaakt. Achteraf was ik daar heel erg gefrustreerd over. Een paar maanden later heb ik wel nog eens met haar gezoend, maar toen waren we allebei dronken, dus dat stelde niet zoveel voor.

  Groetjes Rik

 • @ bernhard

  Spanning, zenuwachtigheid, nadenken, verlangen, het kan allemaal leuk zijn, maar evengoed storend.

  Helaas kun je een vrouw geen dingen laten doen die jou kunnen ontspannen. Soms gebeurt eerder het tegendeel, net wanneer je gevoelens krijgt doet zij iets waardoor je nog meer vuur gaat vatten. Of de vrouw nu gevoelens heeft voor jou of niet, ze vindt dit heel leuk om te doen 😉 of dit dan gemeend was merk je later wel.
  Buiten goed naar jezelf kijken naar de gedachten, de zenuwachtigheid om ze onder controle te houden kun je dus eigenlijk weinig doen. De kalmte kan jou redden.
  => Daar heb je ook je antwoord op hoe je het kan aanpakken: als je meer ontspannen bent doe je meer dingen die echt goed zijn voor het veroveren.

 • Dit soort leiderschap kan je ook te ver in door slaan. Ik heb laatst een keer gehad dat een meisje zo openlijk met me zat te flirten waarna ik haar negeerde en mijn eigen tempo wou bepalen waarna ze even later weg ging uit het cafe en ik haar nooit meer heb gezien. De les die ik eruit geleerd heb is door niet te lang te wachten en haar het gevoel geven dat je het niet accepteert.

 • @ Maarten

  Ik ben het met je eens. Ik krijg vaak te horen dat ik qua uistraling en gedrag van nature al wel redelijk de leiding neem en ook onafhankelijk overkom. Ik denk dat je goed naar jezelf moet kijken en door moet hebben welke sterke veroverpunten je al hebt. Een flirt bevestigen is belangrijk.

  Als je bijvoorbeeld weet dat je redelijk onverstoorbaar bent en onafhankelijk dan kan je daar wel op vertrouwen en hoef je daar niet teveel meer over na te denken en je meer concentreren op andere verover-zaken. Anders heb je kans dat het er te dik bovenop ligt.

  Ik kan me bijvoorbeeld beter concentreren op het praten en het omzetten naar seksuele spanning. Je moet het jezelf dus niet te lastig door alles te beredeneren.

  gr,
  gijs

 • @ Gijs

  “Je zei: Je moet het jezelf niet te lastig maken door alles te beredeneren .”
  Je hebt gelijk, maar, je haalt zelfs een belangrijke evenwichtsoefening aan.

  Stel je beredeneerd niets=> Je maakt fouten die jou uiteraard geen succes opleveren.
  Je beredeneerd alles=> Al meermaals gezegd dat dit evenmin positief is.

  Er moet dus een evenwicht zijn. Er zijn zelfs varianten van deze evenwichtsoefening.

  Stel je blijft steeds je passieve zelf=> Er gebeurt niets
  Je verandert volledig => Vrouwen doorzien dat je niet jezelf bent, en dat het gespeeld is.

  Of wat dacht je van deze:

  Je laat alleen de vrouw aan het woord=> Je komt passief over
  Alleen jij vertelt=> De vrouw krijgt gratis en voor niets een arrogant gevoel bij jou

  In hoeverre moet je dan de leiding nemen? Dit hangt samen met de situatie…Als je een vrouw aanspreekt is het uiteraard verstandig om de leiding te nemen. De vrouw heeft op dat moment nog niets met jou te maken, jij staat wat alleen in de situatie (1=1). Soms heb je zelfs de groep(sdruk) tegen, of de vrouw die zich onzeker voelt.
  Naar het schijnt zijn er ook situaties waarin de vrouw jou aanspreekt, maar daar heb ik bijzonder weinig weet van, dus dit even buiten beschouwing.
  Door een vlotte babbel en in te spelen op de vrouw zou je moeten in staat zijn om dit te veranderen naar: 1+1=2
  Dit is natuurlijk de interessante fase, door allerlei spelletjes van leiding, aantrekking enz…staat er vaak geen 1+1 maar is er geen evenwicht. Of dit ook tot problemen zal leiden hangt opnieuw van de vrouw en de situatie af.

  En als je helemaal slaagt in je opzet wordt dit 0,5 +0,5 =1 Beide gesprekspartners tonen dan alleen hun beste kant aan elkaar (niet volledige persoonlijkheid), je voelt je één. Dit is uiteraard de situatie als jullie alle 2 weten dat je gewoonweg verliefd bent op elkaar.

 • @ victor

  weet jij of het mogelijk is om “‘breek het ijs” opnieuw te installeren het is namelijk zo dat m,n pc is gecrasht en dus opnieuw windows er op moest worden gezet…alleen ik weet niet of ik hier nu weer opnieuw voor moet betalen aangezien ik hem er al had opstaan. en niet de mogelijkheid had om hem in het back up systeem te zetten. zou je mij hier over willen informeren?

  alvast bedankt

  mick

 • @gijs
  Over wat had ze met jouw moeten praten dat je wel warm van haar was geworden? (mevrouw met de 5 zinnen)

  @bernhard
  ik denk dat je al heel snel de leiding kan nemen door wat te regelen dat je met haar weggaat. Misschien gaat ze dolgraag mee en gaat ze tegen je aan leunen/lopen/gek doen zodat jij haar beetpakt en je weet wel. Ik begrijp dat ze de laatste keren naar jouw toekomt?

  @ruben
  daar zit ik ook dus heel veel over te denken. Wat is de juiste balans? wat is goed en wat niet. en dat is niet goed, of wel..

  Wat mij wel opvalt is dat ik bij soms niet nadenk over bepaalde dingen en per ongeluk het gevoel heb dat ik spontaan alles goed deed. Dan probeer ik dat moment te omschrijven en vast te houden maar dat lukt ook niet.

 • Wat ik persoonlijk wel is zou willen is iemand van jullie ontmoeten. En dan is de zaken samen aan te pakken. Gewoon is zien hoe jullie zijn in de praktijk.
  greetz

 • @ Gijs,

  Over het algemeen neem ik de overdreven acties van vrouwen (kont in je kruis duwen) niet serieus op de dansvloer. Als het je leuk lijkt, kun je daarin mee gaan en na lekker dansen haar weg leiden van de dansvloer…

  Ik vind het vervelend dat je nog steeds aan je ex denkt. Haal alles wat je aan haar doet denken uit je huis en ga (meer) sporten:

  http://www.aantrekkingskracht.com/liefdesverdriet-sneller-liefdesverdriet-verwerken

  Of is er iets anders waardoor je haar nog moeilijk kunt loslaten?

  Wat betreft de dame die bij je buurman op bezoek kwam, is er nog iets gebeurd? En is ze aantrekkelijk?

  @ Bernhard,

  Zie hoe kracht vrijblijvendheid werkt. Voor vrouwen voelt dat goed…

  Stop met dat denken/tobben. Je kunt haar niet verliezen, want je hebt haar niet!

  Gebruik je fantasie op een positieve manier zodat je doelen kunt bereiken. Zie de oefening uit de derde les van de gratis E-cursus (leef in overvloed).

  http://www.VrouwVeroveren.com

  Wat te doen? Bel haar op en maak een afspraakje voor morgen of zondag 20.00 uur. En zie dan maar wat er van komt…

  Binnenkort ontmoet je nog een andere aantrekkelijke vrouw. Waar moet je je nog druk over maken?

  @ Rik,

  Wat houd je tegen om contact met haar te zoeken, en af te spreken? Zoenen is lekker, zeker als je niet onder invloed bent…

  @ Maarten

  “Ik heb laatst een keer gehad dat een meisje zo openlijk met me zat te flirten waarna ik haar negeerde en mijn eigen tempo wou bepalen waarna ze even later weg ging uit het cafe en ik haar nooit meer heb gezien.”

  Een vrouw negeren is niet te vergelijken met de gegeven suggesties in dit blogartikel… Waar is de speelsheid, waar is het contact, waar is de warmte?

  Daarbij, de dart-vrouw van Wilco ging verder dan openlijk flirten.

  @ Gijs,

  Een flirt beantwoorden is inderdaad belangrijk… Essentieel zelfs.

  @ Mick,

  Stuur de Klantenservice een e-mail, zij zullen je verder helpen, kosteloos.

  Geregeld backuppen is voor iedereen een aanrader!

  @ Wilco

  Je zei:
  “Wat mij wel opvalt is dat ik bij soms niet nadenk over bepaalde dingen en per ongeluk het gevoel heb dat ik spontaan alles goed deed.”

  Je deed het goed 😀 Niet nadenken (in de zin van analytisch denken) maakt dat je gemakkelijk in de flow kan komen…

 • @ Victor

  Heel veel dingen doen me nog aan haar denken. Als ik Spaans aan het leren ben, we werken voor hetzelfde bedrijf, hardlopen bla bla enzovoort. En we hadden heel veel raakvlakken. Tijdens de relatie twijfelde ik geregeld vooral de eerste tijd, ik wilde het zelfs een aantal keren uitmaken. Maar ze is toch me erg dierbaar geworden.

  Het duurt voor mij altijd lang om gek op iemand te worden en herken/negeer de eerste signalen van verliefdheid behoorlijk . Dan neem ik heel veel ruimte om dit ook te laten merken. Ik bevestigde de hechte momenten niet echt. Dus op zich had ze gelijk dat ze zei dat ze zich niet heel gewaardeerd voelde, maar ze had zelf ook een afstandelijke kant (stoer doen). Het is dus nog steeds pittig en ik weet niet als ze straks terugkomt van reis en zegt ik ben er ook stuk van laten we het nog een keer proberen. Wat ik dan zou zeggen. Ben echt een enorme twijfelkont met vrouwen en dat krijg ik vaak terug als een boemerang. Ik laat me niet snel gaan en blijf een onafhankelijke misschien zelfs wel wat afstandelijke jongen in relaties…. Ik denk eigenlijk dat dit ook een gebrek aan leiding nemen is.

  De 5 zinnen-meid. Niks meer mee gedaan. Ze was voor mij ook te jong en redelijk aantrekkelijk. Uiteindelijk medium door mijn filter heen denk ik.

  Ik heb een weekend vol leuke activiteiten gepland dus eens kijken wat er dan gebeurd.

  groetjes.

 • @ Wilco

  Het 5 zinnen meisje had iets teveel slechte referenties waardoor ik dacht dat ze maar een beetje met mannen aan het spielen. Ik had geen zin een achterna hol actie, terwijl ik niet heel graag op stap wilde. En leeftijd speelde mee…..

  Woon jij nou ook in Utrecht?

 • @ Wilco

  Ik noemde en jij bevestigde “teveel nadenken in een andere blog”. Maar als je dan al teveel nadenkt zorg dan dat dit positief is. Teveel nadenken en beredeneren kan al snel negatief worden en richting een strijd gaan. Bedenk positieve scenarios en acties hoe je wilde tijgertjes aan het kirren krijgt en niet hoe je ze kan manipuleren. Positief is the way to go. Heb je zelf ook een leukere avond en ik krijg er zelf altijd een beter zelfbeeld van. Gewoon opzoek naar FUN en niet BATTLE.

  gr,
  gijs

 • @ Victor

  “Je deed het goed Niet nadenken (IN DE ZIN VAN ANALYTISCH DENKEN) maakt dat je gemakkelijk in de flow kan komen…”

  Inderdaad het is het destructieve twijfelende denken dat voor problemen zorgt. Anderszijds kan anders denken (positief denken) wel een positieve uitwerking hebben.

  Bovendien wil ik wel even wijzen op een interessant verschil:

  – Als wij mannen bij het veroveren te veel nadenken dan is dit uiteraard negatief. Zou het de 100ste keer of de 200ste keer zijn dat we dit zeggen ?

  – Maar als jij vrouwen aan het denken kan zetten, ja zelfs het analytische denken, dan is dit helemaal niet negatief, integendeel !

  Je hoeft niet te overdrijven (belangrijk), maar soms eens een uitspraak waarvan de betekenis niet meteen duidelijk is, of iets filosofisch, een citaat, iets mysterieus kan zeker helpen…

  Het is bijzonder krachtig als ze later tegen een vriendin zegt:
  ” Weet je wat hij tegen mij gezegd heeft ?”…
  ” Dat is toch mooi gezegd, en hoe meer ik erover nadenk…Eigenlijk heeft hij wel gelijk hé ”

  Of soms laten uitschijnen dat je meer wilt van haar en later weer gewoon doen alsof je gewoon vrienden gaat blijven. Vrouwen nemen geen actie, maar denken na en als jij ervoor zorgt dat ze juist heel veel gaat nadenken en twijfelen…

  LET OP: Blijf vriendelijk, speels, een arrogante afwijzing is fataal !!! Bovendien zal je heel zeker vroeg of laat toch to the point moeten komen.

 • @ Ruben

  Dat van die uitspraak die niet meteen duidelijk is kan idd goed werken.
  Ik heb weleens tegen een meisje gezegd dat ze volgens mij de “katjes in het donker knijpt”
  Zij wilde gelijk weten wat het betekende.., ” zeker weer iets met sex hè ”
  Ik heb haar gezegd dat het echt niets raars betekende en dat ze het maar moest googlen als ze het echt zo graag wilde weten… ” ik ben slecht in nl spreekwoorden zeg het nou..!!
  En ze begint aan me te trekken maar ik heb het niet gezegd, en ze gaat het meteen aan een ander vragen maar die wist het ook niet haha, ik lachen.
  Nou ze heeft me geen moment met rust gelaten ze moest en zou weten wat het betekende en ik haar maar plagen natuurlijk. Uiteindelijk kwam er een wat oudere dame bij ons in de buurt staan en toen ging ze het daar aan vragen. En zij heeft het haar uitgelegd…
  Ik heb erg veel lol gehad die avond en als ik haar tegenkom begint ze altijd gelijk tegen me te kletsen en probeerd ze me ook te plagen maar ik heb altijd wat terug te zeggen haha

 • @gijs
  ik ben wel iedere dag eventjes in utrecht maar woon er niet. Ik en er overigens in een half uurtje en tis een leuke stad dus we kunnen wel een keertje kijken. combineer ik het gelijk met wat inkopen doen voor mezelf.

  @ Zilvervis
  we gaan het lezen.

 • Hallo,

  ik zat deze artikelen een beetje te lezen,

  en ik heb ook nog wel een leuk voorbeeld.

  ik ben een keer bij een verjaardag van een vriendin geweest, waar ik een meid heb leren kennen. op het begin zaten we vier stoelen van elkaar af, maar we zaten speelse blikken en glimlachen naar elkaar te gooien.

  ik bleef rustig zitten, en toen degene naast mij opstond om ergens anders te gaan zitten, wenkte ik haar op een subtiele manier. ik kon wel merken dat het een dominante meid was, aangezien ze bijna constant in het middelpunt van de aandacht stond.
  heb wel beetje met dr zitten praten en flirten, en toen de verjaardag ten einde liep, vroeg ik haar of ik dr mobiel even mocht lenen, aangezien mijne leeg was.
  die gaf ze, en ik zette er een berichtje in met mijn nummer. ik gaf hem terug en vertrok met een knipoog. eenmaal weer thuis kreeg ik een sms, waarin de vraag stond of ze nog even mocht langskomen. ik gaf haar mijn adres en wenst haar succes. nog geen tien minuten later stond ze aan mijn deur. ik liet haar binnen en bood haar wat te drinken aan. we hebben daarna nog een tijdje onschuldig zitten kletsen op de bank.

  na een tijdje begon ze steeds handtastelijker te worden, maar ik ging er niet op in. ik speelde met haar.
  elke keer als ze me aanraakte, ”duwde” ik haar weer weg, maar met een speelse glimlach.

  op een gegeven moment waren we aan het stoeien en zat ze me te prikken in mijn zij, waar ik niet echt tegen kan. om haar tegen te houden ging ik plots over haar heen zitten, beide handen boven haar hoofd vasthoudend.
  op dat moment, zei ze: ”Ik geef je zoveel hints, en nóg raak je me niet aan?”
  ik antwoordde met nee, en ging weer naast haar zitten.
  ze keek me 5 secondes aan, greep mijn hoofd en zoende me lang en heftig. ze begon letterlijk de kleren van het lijf te scheuren.

  dit is niet de eerste keer dat ik het zo aanpak met een meisje, maar dit was toch wel 1 van de mooiste keren.

  wat ik hier mee wil zeggen, is dat ik wel de leiding hield en een spelletje met haar speelde. ík bepaalde wanneer ik wou zoenen of dergelijk. ik liet haar er zó lang op wachten, en zat het zó lang uit te stellen, dat ze zich niet meer kon inhouden.

  zeg maar wat jullie er van vinden haha.

 • Ik ben iets handiger geworden met dat leiderschapadvies.
  Telkens als ik door mijn nieuwsgierig bui vraag van wat voelt je bij een man die leiderschap toont. Een paar vrouwen hadden gezegd, wauw die is stoer maar de meesten zeiden toch och, hij zal toch een lieve man worden.

  Is dit de bedoeling van leiderschap tonen dat ze uw lief gaan bestempelen. Ik heb geleerd dat je juist niet lief moet zijn hierin maar blijkbaar vinden ze dat toch lief. Vrouwen he 😀

 • @ Andy

  Bijzonder gevaarlijk om negatief te spreken over vrouwen, als ik zo over kom, het is niet m’n bedoeling, je hebt m’n waarschuwing…

  Ik heb het al van verschillende mannen gehoord die meer ervaring hebben in het veroveren, en als ik zelf kijk merk ik het ook wel.

  => Veel vrouwen vallen op mannen die veel leiderschap uitstralen, de mannen die soms zelfs naar arrogantie neigen en zich bijzonder weinig aantrekken van de vrouw in kwestie. Zolang de man niet overdreven onbeleefd overkomt zorgt dit voor aantrekkingskracht. Als ze het hart van de vrouw breken gaat de vrouw opzoek naar een andere man=> die ook zo is 😉
  Dat complimentje “lief “is een signaal om interesse te tonen (denk ik)

  Nogmaals: Erg gevaarlijk om alle vrouwen nu over dezelfde kam te scheren, NIET DOEN ! Maar het valt wel op hé

 • Ik was eigenlijk goed bezig totdat ik op mijn nonchalente manier van handelen haar vertrouwen beschadigde. Ik nam de touwtjes in handen maar weet totaal niet hoe ik die vertrouwen beschadigt heb, zeer leuk aan het speel plagen en ook erachterna lopen, dat vond ze natuurlijk heel leuk en paar dagen later. Ze vond dat ik haar vertrouwen beschadigd had, waarschijnlijk omdat ik ook met andere meisjes omga, acht ik weet het hier eventjes nietmeer wat ik ermee moet doen. Het enigste wat ik wel weet is dat door blijven doen waarmee ik bezig was 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *